Ilias74 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Δύο είναι οι must have: Swiss Manager X-plore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Σε ευχαριστω κ παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 Ερωτησούλα... Με wlan, μπαίνω στο youtube, κάνω αναζήτηση, βρίσκω αυτό που θέλω, το κλικάρω, μου βγάζει έναν player και λέει ότι φαίνεται να μην είναι διαθέσιμο... Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. May 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 @nasos79: Προτού κάνεις μία ερώτηση μπορείς να κάνεις μια «Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα» http://img234.imageshack.us/img234/2275/picgs8.jpg ...Κάποιο άλλο μέλος μπορεί να έχει την απάντηση στο ερώτημα σου :)... το P1i δεν έχει ενσωματωμένη την έκδοση flash lit 3 που απαιτείται ώστε να παίξει ένα κινητό αρχεία FLV (αρχεία του Youtube) από την κανονική σελίδα. Υπάρχει ωστόσο μιαν άλλη σελίδα του Youtube ειδικά για κινητά (http://m.youtube.com) που σε αυτήν ο browser του P1i ανταποκρίνεται κανονικά. Φιλικά (πάντα) Άκης_Κ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 @nasos79: Προτού κάνεις μία ερώτηση μπορείς να κάνεις μια «Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα» http://citymess.awardspace.com/forum/images/smiles/icon_redface.gif Sorry...... Πάντως ευχαριστώ για την απάντηση... :) (Ωστόσο, ούτε αυτό λειτουργεί... Στο δικό μου τουλάχιστον. Ο media viewer βγάζει το ίδιο σφάλμα...) Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sulis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Παΐδια, ΧΕΛΠ Αναβάθμισα το P1i μου σε Phone: CXC162037 R9K009 BT: CXC162143 R1D ORG: CXC162108 R6G04 CDA: CDA162024/92 R6A Αλλά έχω μόνο προβλήματα. - Ο συγχρονισμός με το Outlook πάντα κάνει ένα fail πριν το κάνει σωστά. - Το Conference Call δεν το κάνει μεταξύ σταθερού και κινητου αριθμού. - Γενικά μου φαίνεται ότι πάει πιο αργά Το έχω κάνει cold reset/reboot/restart/re-όλα πολλές φορές. Υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade το OS version? Merci Παράθεση ... no regrets, just good memories ...:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sulis Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Παΐδια, ΧΕΛΠ Αναβάθμισα το P1i μου σε Phone: CXC162037 R9K009 BT: CXC162143 R1D ORG: CXC162108 R6G04 CDA: CDA162024/92 R6A Αλλά έχω μόνο προβλήματα. - Ο συγχρονισμός με το Outlook πάντα κάνει ένα fail πριν το κάνει σωστά. - Το Conference Call δεν το κάνει μεταξύ σταθερού και κινητου αριθμού. - Γενικά μου φαίνεται ότι πάει πιο αργά Το έχω κάνει cold reset/reboot/restart/re-όλα πολλές φορές. Υπάρχει τρόπος να κάνω downgrade το OS version? Merci Στην προηγούμενη έκδοση τα έκανε όλα μια χαρά και δεν είχα τέτοια και ούτε άλλα προβλήματα. Οπότε μάλλον ισχύει το IF IT WORKS, DON'T FIX IT Παράθεση ... no regrets, just good memories ...:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Στην προηγούμενη έκδοση τα έκανε όλα μια χαρά και δεν είχα τέτοια και ούτε άλλα προβλήματα. Οπότε μάλλον ισχύει το IF IT WORKS, DON'T FIX IT Προσπαθησε να το ξανακανεις update η αν θες αλλαξε Region σε WG1 kai ετσι θα σου περασει ακομα πιο νεο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Καλησπερα κ καλοριζικος σημερα πηρα το κινητο :lol: εχω μια ερωτηση ειδα οτι υπαρχει προβλημα συνχρονισμου με τις επαφες το Myphone?? με ενδιαφερει διοτι οι επαφες στην συσκευη ειναι παραπανω απ'οτι στην καρτα που εχω κατι φυσιολογικο.με το κ800 που εχω χρησιμοποιω το Myphone για αυτο το λεω. ευχαριστω **το 3G απενεργοποιειται?? γιατι δεν το βρισκω οπως ηταν στο Κ800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω με το MyPhoneExplorer... Αν το καταφέρεις, πες μου τον τρόπο, γιατί εμένα μου λέει ότι δεν είναι συμβατό, παρόλο που έχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Να ρωτήσω κάτι άλλο; Τι σας λέει αυτό; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110253333122 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 http://www.uiqblog.com/2008/05/11/youtube-on-uiq-3-with-coreplayer/ Δειτε εδω...youtube με coreplayer ...πως το κανουν δε ξερω ομως Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Με το 3G απενεργοποιειτε ή μπα? για να μην τρωει μπαταρια κιολας το λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Με το 3G απενεργοποιειτε ή μπα? για να μην τρωει μπαταρια κιολας το λεω. φυσικα ..πινακ.ελεγ-συνδεσεις-κινητα δυκτια-δυκτια gsm 3g kai επιλεγεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Με το 3G απενεργοποιειτε ή μπα? για να μην τρωει μπαταρια κιολας το λεω. ΜΕΝΟΥ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΤΑ ΔΙΚΤΥΑ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ-ΔΙΚΤΥΑ GSM/3G :) ME ΠΡΟΛΑΒΕ Ο than_007 :p ΑΛΛΑ εγω εχω κανει καλυτερα γραμματα:ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Σε υπερ ευχαριστω!!!!!!! Ειπα να στειλω τις επαφες μου μεσω bluetooth και τις αποθηκευει στο Vcard ειναι στην καρτα ή την συσκευη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Εγώ πάντως ακόμα δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω με το MyPhoneExplorer... Αν το καταφέρεις, πες μου τον τρόπο, γιατί εμένα μου λέει ότι δεν είναι συμβατό, παρόλο που έχω την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Να ρωτήσω κάτι άλλο; Τι σας λέει αυτό; http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110253333122 Ευχαριστώ πολύ. http://citymess.awardspace.com/forum/images/smiles/whistling.gif Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sulis Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Προσπάθησε να το ξανακάνεις update η αν θες άλλαξε Region σε WG1 και έτσι θα σου περάσει ακόμα πιο νέο update. Πώς αλλάζω το Region και που, στο P1i ή στο Update Service? Παράθεση ... no regrets, just good memories ...:elephant: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny1 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Πώς αλλάζω το Region και που, στο P1i ή στο Update Service? Ακολουθησε τις οδηγιες εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=187554 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλησπερα Προβλημα με το κινητο δεν αναγνωριζεται απο το pc μου καθως το συνδεεω!! κ εχω εγκαταστησει το pc suite κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Καλησπερα Προβλημα με το κινητο δεν αναγνωριζεται απο το pc μου καθως το συνδεεω!! κ εχω εγκαταστησει το pc suite κανονικα. Kανε ρισταρτ σε πισι και κινητο και μετα προσπαθησε παλι να συνδεθεις,,,το καλωδιο στο κινητο και μετα το usb... αν δεν δουλεψει σβησε και ξαναπερασε το πισι σουιτ αλλα δε νομιζω να χρειαστει,,με ενα ρισταρτ θα λυθουν ολα..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδες αλλαξα το 75% απο τα εικονιδια. Εγινε πολυ πιο ομορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 και αυτο εχω στο gdesk. Μεχρι να ερθει το xperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 παιδες αλλαξα το 75% απο τα εικονιδια. Εγινε πολυ πιο ομορφο Πως το κανεις αυτο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cannibal Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 Kανε ρισταρτ σε πισι και κινητο και μετα προσπαθησε παλι να συνδεθεις,,,το καλωδιο στο κινητο και μετα το usb... αν δεν δουλεψει σβησε και ξαναπερασε το πισι σουιτ αλλα δε νομιζω να χρειαστει,,με ενα ρισταρτ θα λυθουν ολα..:) Σε ευχαριστω και παλι ,ξηλωσα τα παντα τα ξανα περασα κ τωρα συνδεθηκε κανονικα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. May 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2008 στο γνωστο μαγαζακι το εχει αναλυτικα. Δες εκει που λεει moding Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts