Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και από μένα.

1)Ποσό εύκολο είναι το browsing με το συγκριμένο μοντέλο?

2) Συνδέεται σαν modem με pda ώστε να έχω 3G από το pda?

eyxaristo

Aggelos

FIGE ILIE MOU

XIONAKI ELA

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή τα νεύρα έχουν γίνει κομμάτια θα ήθελα την βοηθείας Έχω μιλήσει με την sony ericsson δεν ξέρουν τίποτε δεν έχουν ιδέα.

Έχω το SONY ERICSSON P1i και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να κάνω συγχρονισμό με το outlook του υπολογιστή μου καθώς επίσης και μεταφορά αρχείου από το κινητό στον υπολογιστή ούτε με σύνδεση USB η Bluetooth.Το τηλέφωνο το βλέπει ο υπολογιστής Μεταφορά αρχείου από το Pc στο κινητό και αντίστροφα γίνετε. με Bluetooth γίνετε Ο υπολογιστής μου είναι Sony Vaio VGN _ SZ 2 XP με windows xp Professional version 2002 service Pack2 . Το outlook είναι 2003 sp3

Έχω κάνει αναβάθμιση έχω εγκαταστήσει την νέα suite από το site της sonny.

Παρακαλώ την βοήθεια σας .

** Δεν

Ευχαριστώ πολύ

:blink:απάντησες σε ηδή απαντημένη ερώτηση??? χα χα χα χα :lol::lol:

είπα να το παίξω καλός :cool:, έτσι για αλλαγή :D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Κλήσεις -> Περισσότ -> Σύντομη προβολή ή Αναλυτική προβολή

RTFM

Τι να πω,όταν πατάω σύντομη προβολή,τις 3 αναπάντητες τις δείχνει σαν μια αλλα χωρίς νούμερο διπλα.Thanks πάντως αν και την είχα δει πιο παλιά αυτή την επιλογή,την είχα ξεχάσει!

:)

Πήρα το P1i την προηγούμενη βδομάδα...

Αποφάσισα λοιπόν χθες να το αναβαθμίσω στη τελευταία version.

Κάνω σύνδεση και αρχίζει να τρέχει η εφαρμογούλα με το ποσοστό

ολοκλήρωσης να ανεβαίνει σταδιακά.

Κάπου στο 60% κάνει restart το διαλομένο PC!

To P1i αρχίζει να αναβοσβήνει το πληκτρολόγιο του και να έχει μείνει στα μισά...αμάν!!!

Αυτό ήταν δεν έχω προλάβει να βγάλω τη ζελατίνα και το ζάβωσα το κακόμοιρο.

Ξαναμπαίνω και αρχίζω τη διαδικασία από την αρχή...δεν με κόβει πουθενά..φτάνω στο 100% και όλα καλά!

Αυτό θα πει σταθερότητα!

καλημερα σε όλους είμαι καινούργιος χρήστης του my phone και από το πρωί διαβάζω για το P1i λογο του ότι αρχίζω να μπλέκω με κινητά navi και θέλω κάποιες πληροφορίες αλλα εδώ μέσα έχω χάσει την μπάλα που να γράψω και τι!!! η ερώτηση μου είναι εχω καταλήξει στο ότι θέλω το P1 αλλα εχω πάει σε 10 διαγορετικά καταστήματα και ο καθένας μου λέει ότι θέλει!

Αυτό που θέλω να μου ξεκαθαρίσει κάποιοε είναι το εξή :άντε και το πήρα το κουνητό άντε και έχω και την κεραία από εκεί και πέρα κάποιοι μου είπαν ότι οι χάρτες είναι στο πακέτο αν υπόθέσουμε ότι δεν είναι λογικά τους βρίσκω στο νετ ε? αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι ότι το 90 % αυτών που ρώτησα μου είπαν ότι χρεώνεσε με GPRS όσο χρόνο πλοηγήσε ισχύει? κάπου αλλού διάβασα ότι μπορείς να εγκαταστήσεις μία φορά τους χάρτες και από εκεί και πέρα πλοηγήσε κανονικά και δεν χρεώνεσε!!! ας με βοηθήσει κάποιος έχω απελπιστεί και το θέμα είναι ότι έχω επιδότηση αλλα πρέπει να την αξιοποιήσω μέχρι αύριο!!!

ps. και εδω μέσα είδα πολλές απόψεις και γνώμες όπως και στα καταστήματα μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθινα αν μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό ως navi και να μην χρεόνομαι????????

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

φιλικά

Νίκος

Αν ρίξεις μια ματιά στο συγκεκριμένο θέμα θα βρεις απάντηση στο ερώτημά σου για το τι ακριβώς μπορείς να κάνεις. Συνοπτικά με το software που δίνει η SE πληρώνεις GPRS, υπάρχουν όμως το Tom Tom και το Garmin που το κάνεις κανονικά χωρίς χρέωση.

Πήρα το P1i την προηγούμενη βδομάδα...

Αποφάσισα λοιπόν χθες να το αναβαθμίσω στη τελευταία version.

Κάνω σύνδεση και αρχίζει να τρέχει η εφαρμογούλα με το ποσοστό

ολοκλήρωσης να ανεβαίνει σταδιακά.

Κάπου στο 60% κάνει restart το διαλομένο PC!

To P1i αρχίζει να αναβοσβήνει το πληκτρολόγιο του και να έχει μείνει στα μισά...αμάν!!!

Αυτό ήταν δεν έχω προλάβει να βγάλω τη ζελατίνα και το ζάβωσα το κακόμοιρο.

Ξαναμπαίνω και αρχίζω τη διαδικασία από την αρχή...δεν με κόβει πουθενά..φτάνω στο 100% και όλα καλά!

Αυτό θα πει σταθερότητα!

βασικά αυτό κάτι άλλο θα πεί, που αρχίζει από κολ.. και τελειώνει σε ...φαρδία :lol::lol::lol:. πλακίτσα...

πέρα από την πλάκα τώρα, πραγματικά ήσουν πολύ τυχερός που μπόρεσε και άναψε το τηλεφωνάκι για να ξεκινήσει πάλι το update. δεν πας να παίξεις κανένα λόττο?

κι άλλη φορλα update σε ποιό σταθερό pc και χωρίς να το πειράζεις κατά την όλη διαδικασία :).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας! Θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις που ίσως σας φανούν χαζές. Σκεφτόμουν να πάρω το Ν82, αλλά δεν μ' ενδιαφέρει η κάμερα των 5μεγαπίξελ. Δεν είμαι κολλημένος με κάποια εταιρεία. Το Ρ1 λειτουργεί με σύμπιαν, σωστά; Πρόκειται για το ίδιο σύμπιαν που υπάρχει στα Νόκια; Δηλαδή θα μου φανεί οικείο το περιβάλλον; Έχει τα ίδια εικονίδια στο μενού; Επίσης το Ρ1 έχει τα βασικά που έχουν όλα τα Σόνυ Έρικσσον; Αυτό που μ' ενδιαφέρει να έχει είναι η μαύρη λίστα των έως 10 αριθμών, που όταν κάποιος από αυτούς σε καλεί του δίνει σήμα κατειλημμένου. Επίσης από ήχο μέσω ακουστικών πώς τα πάει; Η κάμερά του έχει autofocus; Και γενικά είστε ικανοποιημένοι οι κάτοχοί του; Το Ν82 το θεωρώ υπερτιμημένο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

Το P1i μπορεί να χει symbian δεν είναι όμως το ίδιο με αυτό των nokia (δυστυχώς) το οποίο είναι και πιο σταθερό και με περισσότερες εφαρμογές.

Το P1i μπορεί να κάνει παπάδες κάποια όμως πράγματα βασικά κατά την άποψή μου που μπορούν να κάνουν απλά κινητά της ίδιας εταιρίας (ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό το κινητό δε χτυπάει, προφίλ δεν έχει, έχει πρόβλημα με το Τ9...)

Η κάμερα του έχει autofocus αλλά σε ποιότητα φωτογράφισης είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για 3.2

Υπάρχει εφαρμογή που μπορείς να βάλεις αν δε σε ικανοποιεί αυτή που έχει για να κάνεις μπλοκάρισμα κάποιων αριθμών

Καλό κινητό αλλά έχει δρόμο ακόμα, αν έχεις τα άντερα να περιμένεις αναβαθμίσεις firmware (κανείς δε σου δεσμεύεται ότι θα διορθωθούν κάποια έστω βασικά ;) ) κάνε το.

Γενικό συμπέρασμα δικό σου

@Nkapa: Απαράδεκτη η κάμερα?! Δηλαδή τραβάει χειρότερα ή έστω όπως μια των 2mp??

3.2 είναι, μην περιμένεις να έχει καμία τόσο τρομερή διαφορά από μια 2mp..

Είπες όμως και κάτι άλλο για τα προφίλ. Δηλαδή δεν έχει να επιλέγεις σιγανό, κανονικό και τέοια?? Τουλάχιστον γίνεται με κάποιο κουμπάκι απόλυτη σίγαση των ήχων/αθόρυβο, χωρίς να ψάχνεις στα μενού?? :confused:

Τουλάχιστον γίνεται με κάποιο κουμπάκι απόλυτη σίγαση των ήχων/αθόρυβο, χωρίς να ψάχνεις στα μενού?? :confused:

Και βέβαια γίνετε ;)

Πάλι καλά . .

Δεν περίμενα όμως από ένα τέτοιο κινητό της ίδιας εταιρίας που είμαι και τώρα κ ακόμα καλύτερο, να έχει τόσες μικροελλείψεις. Και είνα χαζά πραματάκια, απλά, όχι τίποτα τρομερό..

Γεια χαρα σε ολους ειδήμονες και μη, όλοι συμβαλλουν στο κοινο καλο ;)

μια γρηγορη ερωτηση: πως φτιαχνω λιστα αποκλεισμενων αποστολέων sms και λίστα αποκλεισμένων για κλήσεις? υπαρχει τροπος ή θελει προγραμμα;

ευχαριστω

Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα Wayfinder Navigator 7 από το Internet και το έχω εγκαταστήσει στο P1i. Είναι η 1η επαφή μου με αντίστοιχη εφαρμογή. Οι ερωτήσεις μου:

1) Εκ πρώτης δεν είμαι σε θέση να συνδεθώ με το server του Χρειάζεται να πληρώσω για το activation code ή παρέχεται κάποια δωρεάν συνδρομή? Αν παίζει κάποιο ρόλο σημειώνω ότι με την αγορά του κινητού μου δώθηκε δωρεάν ο GPS receiver και υπάρχει sticker του wayfinder στην συσκευασία του κινητού.

2) Για να κάνω χρήση του GPS στη Γερμανία, χρειάζεται να κάνω κάποιο download, η γίνεται αυτόματα η ενημέρωση μέσω internet κατά την λειτουργία της εφαρμογής στην συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται η συσκευή?

Παιδιά φαντάζομαι παίρνει mp3 για ήχο κλήσης και εισερχόμενο μήνυμα.. ε?? :confused::ρ

Kαι βέβαια!!!!;)

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

τοP1 εχει πολυ καλη καμερα, ενα κλικ ποιο κατω απο του κ810 θα ελεγα. Επισης το λειτουργικο του ειναι απο τα ποιο σταθερα, και πολυ ανωτερο απο αυτο των νοκια..ειδικα σε σταθεροτητα υπερεχει το p1 κυριως λογο της ram η οποια ειναι 128mb....το t9 με την τελεταιααναβαθμιση διωρθωθηκε.εγω προσωπικα δεν ειχα προβλημα με το t9 σε καμια απο ολες τις αναβαθμισεις που βγηκαν...οσο για τα προφιλ δεν ειναι τιποτα μιας και εχει το κανονικο και το αθορυβο προφιλ,δεν νομιζω να χρειαζονται αλλα..αυτο με το ξυπνητηρι ειναι ενα μειον αλλα εμενα δεν με ενοχλει μιας και δεν το κλεινω ποτε η το βαζω σε flight mode..οσο για το gps οσοι εχουν αποριες. Το μαματο που εχει χρεωνει ενα μικρο ποσο περιπου 10-20 λεπτα για μια διαδρομη των 30χιλιομετρων.προτεινω να βαλουν το τομτομ η το grmin και να ξεμπερδευουν απο χρεωσεις και τετοια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εθχές κυκλοφόρησε το google map with my location για P1i (v. 2.0.5) με τη δυνατότητα εντοπισμού της θέσης χωρίς χρήση GPS αλλά με βάση το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Όπως είναι λογικό δεν εμφανίζεται το ακριβές σημείο που βρίσκεται η συσκευή αλλά μια περίμετρος της τάξης του ενός χιλιομέτρου (είναι όμως και αυτό χρήσιμο). Έχω κάποια προβλήματα με τη λειτουργία του προγράμματος. Μπορεί κανείς άλλος να το δοκιμάσει προκειμένου να μας πει αν λειτουργεί το "My location"; Για να κάνετε download το πρόγραμμα αρκεί να πάτε ΜΕΣΩ του native browser του κινητού σας στη διεύθυνση: http://www.google.com/gmm
[sIGPIC][/sIGPIC]

φίλε ηλία μόλις το κατέβασα και μου "πετάει" το "your current location is temporarily unavailable".πάντως πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη έκδοση
The only cure for boredom is curiosity. There is no cure for curiosity...

να υποθεσω ότι η χρέωση πάει σύνεφο και μετά το download του προγράμματος έτσι? το gprs γράφει χιλιόμετρα. οχι τιποτα άλλο αλλα αν είναι Free να μην πεδεύομαι με garmin κτλ.
Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

blogPage, το ΤomΤom έχει καλύτερο interface αλλά αισχρό χάρτη (και λίγα λέω) δουλεύει σωστά μόνο στην Αθήνα αν και πάλι σε δρόμους που έχουν γίνει πρόσφατες αλλαγές δείχνει ότι να 'ναι. από την άλλη το Garmin XT δεν έχει τόσο καλό interface και μπορεί να σπάσει νεύρα σε μερικές περιπτώσεις αλλά από χάρτες σκίζει. άσε που έχει εκτός από το οδικό δύκτιο και χωματόδρομους και μονοπάτια αλλά και θαλάσσιο χάρτη. για να μη μηλίσω για τα ΡΟΙs που έχω βρεί μερικές χιλιάδες από αυτά.

αυτά τα λίγα για να πάρεις μια ιδέα του τι παίζει, γιά όποια άλλη απορία έχεις καλό θα ήταν να συνεχίσουμε στα ανάλογα thread μιας και είμαστε offtopic εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

να υποθεσω ότι η χρέωση πάει σύνεφο και μετά το download του προγράμματος έτσι? το gprs γράφει χιλιόμετρα. οχι τιποτα άλλο αλλα αν είναι Free να μην πεδεύομαι με garmin κτλ.

Αναφορικά με την χρέωση το "καλό" είναι ότι σου λέει στο πάνω μέρος της οθόνης πόσα kb κατεβάζεις. Έτσι μπορείς να ελέγχεις κάπως τη κατάσταση...

φίλε ηλία μόλις το κατέβασα και μου "πετάει" το "your current location is temporarily unavailable".πάντως πολύ καλύτερη απο την προηγούμενη έκδοση

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, γι' αυτό ήθελα να το δοκιμάσει και κάποιος άλλος. Vodafone εισαι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson P1i