Jump to content

mobilis_x

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mobilis_x

  1. Σύνδεσα το ασύρματο modem/router σε άλλη πρίζα και το χρησιμοποίησα μόνο στο laptop. Στο σταθερό PC δεν έκανα καμία απολύτως αλλαγή. Διατηρήθηκε το ενσύρματο modem ως είχε, σε άλλη πρίζα.
  2. Διαθέτω connx 2mb με ενσύρματο modem, χωρίς προβλήματα μέχρι σήμερα- συνδέομαι σταθερά στη μέγιστη ταχύτητα. Πρόσφατα εγκατάστησα δεύτερο ασύρματο modem για να συνδέεται ανεξάρτητα το φορητό laptop PC μου. Η νέα σύνδεση επίσης ενεργοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με τον ίδιο λογαριασμό connx. Ωστόσο κατά την πρώτη επαναλειτουργία του internet στο σταθερo PC με το παλιο ενσυρματο modem η ταχύτητα δεν ξεπερνάει πλέον τα 660kb, (εννοείται ότι το ασύρματο modem ήταν την ίδια στιγμή στη θέση off). Σημειώνω ότι και τα δυο modem διατίθονται από την otenet στο πακέτο προσφοράς σε ασύρματες-ενσύρματες συνδέσεις. Τι φταίει?
  3. Εχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω W7 64bit οπότε μάλλον χρειάζεται λόγω προβλήματος ασυμβατότητας με παλαιότερα προγράμματα να βάλω τα και XP με dual boot. Aναζητώ σχετικό πρόγραμμα compatible με την έκδοση 64bit των Windows 7. Bρήκα το partition wizard. Εχει κανείς άποψη? Γενικά είναι απλή η διαδικασία ? (δεν έχω καθόλου εμπειρία με τα W7 ούτε έχω ξανακάνει partition)
  4. Θα ήθελα μια πρόταση για σχετικά οικονομικό σύγχρονο ασύρματο router μέχρι 60€, κατάλληλο για οικιακή χρήση με connex και με εύκολη πρόσβαση σε drivers για windows 7 64bit. Διαθέτω φορητό με WLAN 802,11a/b/g Draft n.
  5. Θα ήθελα μια πρόταση για σχετικά οικονομικό σύγχρονο ασύρματο router μέχρι 60€, κατάλληλο για οικιακή χρήση με εύκολη πρόσβαση σε drivers για windows 7 64bit. Διαθέτω φορητό με WLAN 802,11a/b/g Draft n.
  6. Ποιά η άποψη σας για τη σειρά ΝW (Vaio Sony). http://www.sony.gr/product/vn-nw-series/tab/models Δείχνει πολύ καλή. (Penrin, 500gb σκληρός, αρκετά καλή κάρτα γραφικών , windows 7 , αξιοπιστία Sony κλπ στα 899€)
  7. Αγορά νέου φορητού: με προεγκαταστημένα Windows 7 64bit ή με windows vista χωρίς δυνατότητα μελλοντικής δωρεάν αναβάθμισης σε windows 7? Η ερώτηση εντοπίζεται κυρίως σε θέματα αξιοπιστίας των νέων windows, λόγω νεότητας. Eυχαριστώ.
  8. Προφανώς εννοώ Intel Core 2 Duo T6500-6600 με Standard Οθόνη 15,6'' το οποίο βρίσκω μέχρι 800 € (πχ Toshiba - HP). Με αυτά τα χαρακτηριστικά τι σηκώνει εν τέλει το laptop για να δουλεύει σε αξιοπρεπείς ρυθμούς με Windows 7 Λειτουργικό?
  9. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του πρώτου laptop με πρόβλεψη για χρήση τουλάχιστον τα επόμενα 3-4 χρόνια σε εφαρμογές τύπου Word-Excel, Internet αλλά και "light" Multimedia (επεξεργασία εικόνας από φωτογραφική μηχανη, ανάγνωση video(μόνο) - μάλλον μη πίθανη η επεξεργασία video). Στα χρήματα που διαθέτω προκύπτουν προσφορές με επεξεργαστή Intel Τ6500-6600 και με μνήμη 3-4 Gb RAM, 320 -500 gb HD Η ερώτηση μου είναι αν με αυτά τα χαρακτηριστικά θα διατηρήσω μια αξιοπρεπή ταχύτητα στο laptop (κοινώς δεν θα σέρνεται/ επιθυμώ σχετικά άμεση απόκριση), ιδίως με πρόβλεψη άμεσης εγκατάστασης των Windows 7. Eυχαριστώ.
  10. Σκέφτομαι για desktop replacement τον Toshiba Satellite A300-1GN http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150200&catalog=21&HYNOTEBOOKMEGETHOSOTHONIS=15%2c4++inches&category=69977907&page=3 (Είναι το 6ο μου PC αλλά το 1ο laptop.) Εντάξει με τα ίδια λεφτά βρίσκεις καλύτερα χαρακτηριστικά (πχ Acer), αλλά με ενδιαφέρει η αξιοπιστία (4 εγγύηση με την επέκταση στα 1178€), αξιοπρεπής επιδόσεις 3Gb RAM/ P8400 2.26GHz,HDMI). Mε προβληματίζει ωστόσο : 1) Πρέπει να πάω σε τώρα σε blue ray drive? Πόσο θα κοστίσει μια αλλαγή αργότερα (και πόσο αργότερα - ποια είναι η τάση της αγοράς?). 2) Η σχετικά μικρή οθόνη 15,4'' σε ανάλυση 1,280 x 800. Bέβαια μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που έχω τώρα στο desktop, αλλά σε 17'' οθόνη. Παρακαλώ για απόψεις, άλλες προτάσεις...
  11. Tελικά μετά από ψάξιμο το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται στο Zonealarm. Tο έκανα uninstall και εγκατέστησα το Comodo Firewall. Έκτοτε δεν μου έχει κρασάρει.
  12. Kατ' αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στο πρόβλημα μου. Έχω ένα μετριότατο usb dls-modem, δωρεάν προσφορά της otenet (Sagem 800). Ίσως τελικά αγοράσω κάποιο καλύτερο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές στο μtorrent όπως: Global number of connections Maximum mumber of connected peers per torrent Number of upload slots Maximum number of active torrents Maximum number of active downloads. Ποιά μειώνω?
  13. Aυτό μου φαίνεται λογική εξήγηση. Ναι είναι σε usb. Πάντως δοκίμασα και με ένα μόνο torrent και πάλι κόλλησε.
  14. Nαι εξακολουθούν να λειτουργούν.
  15. Σαν να μπαίνει σε standby.
  16. Το έκανα, απλά μαυρίζει η οθόνη και κολλάει το σύστημα. Από που διαβάζω το error? Από την προβολή των συμβάντων συστήματος?
  17. Έχω εγκαταστεί το Bittorrent και λειτουργούσε χωρίς προβλήματα για 1 μήνα. Ωστόσο πρόσφατα μετά από κάποιο μικρό διάστημα ενεργοποίησης του προγράμματος και του file sharing, το PC κάνει απότομα restart. Εγκατέστησα το μtorrent εναλλακτικά, αλλά το πρόβλημα παραμένει και με το νέο πρόγραμμα. Υπάρχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
  18. Σκέφτομαι να αγοράσω Hifi με ασύρματο Subwoofer (πχ Philips MCD289). Ποια η εμπειρία σας με την απόδοση ενός ασύρματου Subwoofer? Xρειάζεται οπτική επαφή με την κεντρική μονάδα? Γενικά ποια είναι η μέγιστη επιτρεπόμενη απόσταση ενός ασύρματου Subwoofer από την κεντρική μονάδα? Ευχαριστώ.
  19. Έχω κατεβάσει το πρόγραμμα Wayfinder Navigator 7 από το Internet και το έχω εγκαταστήσει στο P1i. Είναι η 1η επαφή μου με αντίστοιχη εφαρμογή. Οι ερωτήσεις μου: 1) Εκ πρώτης δεν είμαι σε θέση να συνδεθώ με το server του Χρειάζεται να πληρώσω για το activation code ή παρέχεται κάποια δωρεάν συνδρομή? Αν παίζει κάποιο ρόλο σημειώνω ότι με την αγορά του κινητού μου δώθηκε δωρεάν ο GPS receiver και υπάρχει sticker του wayfinder στην συσκευασία του κινητού. 2) Για να κάνω χρήση του GPS στη Γερμανία, χρειάζεται να κάνω κάποιο download, η γίνεται αυτόματα η ενημέρωση μέσω internet κατά την λειτουργία της εφαρμογής στην συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται η συσκευή?
  20. Ποιός μπορεί να είναι ο λόγος που ένα SonyEricsson W580 (quad band), με ενεργοποιημένο το roaming (συμβόλαιο με Wind), αδυνατεί να εντοπίσει και να συνδεθεί με το τοπικό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στο Μεξικό. Σύμφωνα με την Wind οφείλεται σε τεχνικό πρόβλημα του ίδιο του κινήτου (δεν νομίζω!), είτε στο ειδικό δίκτυο κινητής που υπάρχει στο Μεξικό το οποίο δεν καλύπτεται με quad band?! κινητά Τι μπορεί να συμβαίνει? Μήπως δεν συνεργάζεται η Wind με τοπική εταιρεία? (Σύμφωνα με το "http://www.gsmworld.com/roaming/gsminfo/cou_mx.shtml" η Wind δεν εμφανίζεται ως roaming partner με κανένα τοπικό δίκτυο) Υπάρχουν αντίστοιχες εμπειρίες με το θέμα?
  21. Είναι σίγουρο? Ο λόγος που απευθύνθηκα στο help desk ήταν ότι είχα πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι είχα συνδέσει το modem ενσύρματα με καλώδιο δικτύου.
  22. Αγόρασα σύνδεση ADSL με δωρεάν modem router baudtec tw263r4 και έχω πρόβλημα στην ενεργοποίηση της συνδρομής μου. Από το help της otenet μου είπαν ότι πρέπει να έχω οποσδήποτε στο PC ασύρματη κάρτα δικτύου. Στο PC μου βλέπω εγκατεστημένο "προσαρμογέα REALTEK RTL8139 family PCI FAST ETHERNET NIC". Τι πρέπει να κάνω? (Γενικώς δεν έχω και πολύ καλή επαφή με τα computer). Eυχαριστώ.
  23. Μετά από κάποιες απρόσεκτες κινήσεις με κάποιο πρόγραμμα για "καθαρισμό του PC", το NOD32 δεν ξεκινάει αυτόματα παρά το γεγονός ότι είναι ενεργοποιημένη η επιλογή "Enable automatic startup of AMON" Καμία ιδέα (πλην επανεγκατάστασης)?
×
×
  • Create New...