Jump to content

mobilis_x

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mobilis_x's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σύνδεσα το ασύρματο modem/router σε άλλη πρίζα και το χρησιμοποίησα μόνο στο laptop. Στο σταθερό PC δεν έκανα καμία απολύτως αλλαγή. Διατηρήθηκε το ενσύρματο modem ως είχε, σε άλλη πρίζα.
  2. Διαθέτω connx 2mb με ενσύρματο modem, χωρίς προβλήματα μέχρι σήμερα- συνδέομαι σταθερά στη μέγιστη ταχύτητα. Πρόσφατα εγκατάστησα δεύτερο ασύρματο modem για να συνδέεται ανεξάρτητα το φορητό laptop PC μου. Η νέα σύνδεση επίσης ενεργοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα με τον ίδιο λογαριασμό connx. Ωστόσο κατά την πρώτη επαναλειτουργία του internet στο σταθερo PC με το παλιο ενσυρματο modem η ταχύτητα δεν ξεπερνάει πλέον τα 660kb, (εννοείται ότι το ασύρματο modem ήταν την ίδια στιγμή στη θέση off). Σημειώνω ότι και τα δυο modem διατίθονται από την otenet στο πακέτο προσφοράς σε ασύρματες-ενσύρματες συνδέσεις. Τι φταίει?
  3. Εχω το ίδιο πρόβλημα. Έχω W7 64bit οπότε μάλλον χρειάζεται λόγω προβλήματος ασυμβατότητας με παλαιότερα προγράμματα να βάλω τα και XP με dual boot. Aναζητώ σχετικό πρόγραμμα compatible με την έκδοση 64bit των Windows 7. Bρήκα το partition wizard. Εχει κανείς άποψη? Γενικά είναι απλή η διαδικασία ? (δεν έχω καθόλου εμπειρία με τα W7 ούτε έχω ξανακάνει partition)
  4. Θα ήθελα μια πρόταση για σχετικά οικονομικό σύγχρονο ασύρματο router μέχρι 60€, κατάλληλο για οικιακή χρήση με connex και με εύκολη πρόσβαση σε drivers για windows 7 64bit. Διαθέτω φορητό με WLAN 802,11a/b/g Draft n.
  5. Θα ήθελα μια πρόταση για σχετικά οικονομικό σύγχρονο ασύρματο router μέχρι 60€, κατάλληλο για οικιακή χρήση με εύκολη πρόσβαση σε drivers για windows 7 64bit. Διαθέτω φορητό με WLAN 802,11a/b/g Draft n.
  6. Ποιά η άποψη σας για τη σειρά ΝW (Vaio Sony). http://www.sony.gr/product/vn-nw-series/tab/models Δείχνει πολύ καλή. (Penrin, 500gb σκληρός, αρκετά καλή κάρτα γραφικών , windows 7 , αξιοπιστία Sony κλπ στα 899€)
  7. Αγορά νέου φορητού: με προεγκαταστημένα Windows 7 64bit ή με windows vista χωρίς δυνατότητα μελλοντικής δωρεάν αναβάθμισης σε windows 7? Η ερώτηση εντοπίζεται κυρίως σε θέματα αξιοπιστίας των νέων windows, λόγω νεότητας. Eυχαριστώ.
  8. Προφανώς εννοώ Intel Core 2 Duo T6500-6600 με Standard Οθόνη 15,6'' το οποίο βρίσκω μέχρι 800 € (πχ Toshiba - HP). Με αυτά τα χαρακτηριστικά τι σηκώνει εν τέλει το laptop για να δουλεύει σε αξιοπρεπείς ρυθμούς με Windows 7 Λειτουργικό?
  9. Ενδιαφέρομαι για την αγορά του πρώτου laptop με πρόβλεψη για χρήση τουλάχιστον τα επόμενα 3-4 χρόνια σε εφαρμογές τύπου Word-Excel, Internet αλλά και "light" Multimedia (επεξεργασία εικόνας από φωτογραφική μηχανη, ανάγνωση video(μόνο) - μάλλον μη πίθανη η επεξεργασία video). Στα χρήματα που διαθέτω προκύπτουν προσφορές με επεξεργαστή Intel Τ6500-6600 και με μνήμη 3-4 Gb RAM, 320 -500 gb HD Η ερώτηση μου είναι αν με αυτά τα χαρακτηριστικά θα διατηρήσω μια αξιοπρεπή ταχύτητα στο laptop (κοινώς δεν θα σέρνεται/ επιθυμώ σχετικά άμεση απόκριση), ιδίως με πρόβλεψη άμεσης εγκατάστασης των Windows 7. Eυχαριστώ.
  10. Σκέφτομαι για desktop replacement τον Toshiba Satellite A300-1GN http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1150200&catalog=21&HYNOTEBOOKMEGETHOSOTHONIS=15%2c4++inches&category=69977907&page=3 (Είναι το 6ο μου PC αλλά το 1ο laptop.) Εντάξει με τα ίδια λεφτά βρίσκεις καλύτερα χαρακτηριστικά (πχ Acer), αλλά με ενδιαφέρει η αξιοπιστία (4 εγγύηση με την επέκταση στα 1178€), αξιοπρεπής επιδόσεις 3Gb RAM/ P8400 2.26GHz,HDMI). Mε προβληματίζει ωστόσο : 1) Πρέπει να πάω σε τώρα σε blue ray drive? Πόσο θα κοστίσει μια αλλαγή αργότερα (και πόσο αργότερα - ποια είναι η τάση της αγοράς?). 2) Η σχετικά μικρή οθόνη 15,4'' σε ανάλυση 1,280 x 800. Bέβαια μεγαλύτερη ανάλυση από αυτή που έχω τώρα στο desktop, αλλά σε 17'' οθόνη. Παρακαλώ για απόψεις, άλλες προτάσεις...
  11. Tελικά μετά από ψάξιμο το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται στο Zonealarm. Tο έκανα uninstall και εγκατέστησα το Comodo Firewall. Έκτοτε δεν μου έχει κρασάρει.
  12. Kατ' αρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στο πρόβλημα μου. Έχω ένα μετριότατο usb dls-modem, δωρεάν προσφορά της otenet (Sagem 800). Ίσως τελικά αγοράσω κάποιο καλύτερο. Υπάρχουν διάφορες επιλογές στο μtorrent όπως: Global number of connections Maximum mumber of connected peers per torrent Number of upload slots Maximum number of active torrents Maximum number of active downloads. Ποιά μειώνω?
  13. Aυτό μου φαίνεται λογική εξήγηση. Ναι είναι σε usb. Πάντως δοκίμασα και με ένα μόνο torrent και πάλι κόλλησε.
  14. Nαι εξακολουθούν να λειτουργούν.
×
×
  • Create New...