Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε avid θα αργήσει αυτό :(.. θα αντέξεις τόσο καιρό :wacko:?

Να σου πω την αλήθεια :).. Δεν θα μου άρεσε να του έβαζαν χέρι :p.

Αντέχω μια χαρά,εξάλου πήρα και το μυστήριωδες "appleόφωνο" και έτσι είμαι μία χαρά και με τα δύο αυτή την στιγμή..

Δεν αξίζει να το δώσω,θα μπει στην συλλογή μου σε κάποια φάση...

Δεν θα είχα πρόβλημα να του έβαζαν χέρι απλά δεν ασχολούμαι ίσως κάποια στιγμή να πάρω να μάθω πόσο θα μου πάει όλο το πακέτο και αν αξίζει θα την βάλω αλλιώς μια χαρά το κόβω..

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πω πω . ! πολλή κνητομάνια πέφτει..:lol:

να λοιπόν και μια γενική ερώτηση - προς όλους τους γνώστες.

Υπάρχουν προγραμματάκια-εγαρμογές για το P1, για να αλλάξεις τον τρόπο εμφάνισης διαφόρων λειτουργιών, όπως πχ των εικόνων σε στυλ slide με το δάχτυλο, ή άλλα τέτοια κολπάκια, όπως αυτό εδώ ? ?

πω πω . ! πολλή κνητομάνια πέφτει..:lol:

να λοιπόν και μια γενική ερώτηση - προς όλους τους γνώστες.

Υπάρχουν προγραμματάκια-εγαρμογές για το P1, για να αλλάξεις τον τρόπο εμφάνισης των εικόνων πχ σε στυλ slide με το δάχτυλο, ή άλλα τέτοια κολπάκια, όπως αυτό εδώ ? ?

Tο πρώτο καθώς ξεκινάει το βίντεο ειναι το "iPhone_Lock", και το δεύτερο με την ατζέντα είναι το "prcontact" :)

Tο πρώτο καθώς ξεκινάει το βίντεο ειναι το "iPhone_Lock", και το δεύτερο με την ατζέντα είναι το "prcontact" :)

Μέχρι εδώ, σωτός ο φίλος akis_k . . . . :shifty:

Δες και το "TouchDial" :rolleyes: ;).

Ωραίος ο akis_k . . :cool: . . εκτός από σωστός.!

(μόνη λεπρομέρεια οτι δεν το έχω ακόμα το P1, και δεν μπορώ να το δω.. Κάτι καλό θα'ναι πάντως, σίγουρα.)

.

Ρε παιδιά.. σκέφτηκα κάτι μόλις τώρα. :worry: (ναι το κάνω και αυτό!)

Βλέπω άλλους που το έχουν ήδη το κινητάκι, άλλους που θέλουν να το πουλήσουν, και άλλους που το είχαν ήδη παλιότερα και τώρα έχουν άλλο..

μήπως τελικά να μην το πάρω..;;

μήπως να περιμένω για κάτι καλύτερο, πιο "νέο", ακόμη και από άλλη αταιρεία.

.

γεια σας παιδια θαθελα λιγο τα φωτα σας,στελνω αρχεια απο το pc μεσω bluetooth στο p1 αλα δεν τα βρισκω,2 ποιο sceenprotector να βαλω στην οθονη γιατι τοποθετισα χτες ενα αλα δεν ειχε η οθονη ανταποκριση,μολις το ξεκολησα ειταν ολα οκ

Δες και το "TouchDial" :rolleyes: ;).

αντε παμε για ολοκλυρο θεμα Iphone

να ψαρωνει κοσμος!!:lol:

μια διαφορα που παρατηρησα στο καινουργιο firmware ειναι οτι οταν καποιος σου κανει αρκετες αναπαντητες γράφει το νουμερο σε παρενθεση διπλα στην λιστα με της κλησεις...

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

μια διαφορα που παρατηρησα στο καινουργιο firmware ειναι οτι οταν καποιος σου κανει αρκετες αναπαντητες γράφει το νουμερο σε παρενθεση διπλα στην λιστα με της κλησεις...

και πριν το είχε

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλά αυτά φτιάχνουν στις αναβαθμίσεις? Ολόκληρο λογισμικό έχει και δεν έχουν τα πιο απλά (μικροπραματάκια) που έχει ένα απλά κινητό τηλέφωνο Ericsson??

Ρε παιδιά έχει κανείς να μου δώσει κάλυμα διάφανο για το p1? Έχω δει κάποια που κάνουν γύρω στα 10 ευρώ. Είναι καλά? Αξιόπιστα?

Γιατί έχω ξενερώσει με κάποιες λειτουργίες που δεν γίνονται αν δεν τις κάνεις με το πενάκι ή με τα χέρια (σβήσιμο ξυπνητηριού την ώρα που χτυπάει, διακοπή κλήσης την ώρα που μιλάς-εκτός jog, κλήση από τσεκ αναπάντητων κλπ...

Τελικά οι μισές λειτουργίες γίνονται με την αφή κυρίως? Και αν είσαι εν κινήσει και δεν μπορείς με πενάκι τι κάνεις? Την ακουμπάς με τα δάκτυλα και γίνεται χάλια η οθόνη?

Πείτε να ξερω...Να μην αγχώνομαι που ακουμπάω την οθόνη...

ποιο το νοημα τοτε να εχει την επιλογη....τι ακυρο ειναι αυτο?...δεν παμε καλα...και καλα τοσο καιρο μονο εμενα ενοχλησαι?...ολοι οι αλλοι ας πουμε το ξερατε?...anyway..τουλαχιστον δεν χρειαζεται να το στειλω στην ericsson ... :) υπαρχει περιπτωση με κανενα update later να στρωσει η ειναι θεμα hardware...?thanks anyway

Δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το LinkSys έχει security mode WPA Personal (με 11ψήφιο κωδικό) και το Wireless Network Mode είναι mixed.

Έχω περάσει το κωδικό χωρίς πρόβλημα την πρώτη φορά που το άνοιξα και σε άλλες 2 περιπτώσεις (αναβάθμιση, γενικό format).

και πριν το είχε

Εμενα όταν μου κάνουν 3 αναπάντητες πχ,όταν πάω στο προβολή τις δείχνει την μια κάτω από την άλλη!!!!

Ρε παιδιά έχει κανείς να μου δώσει κάλυμα διάφανο για το p1? Έχω δει κάποια που κάνουν γύρω στα 10 ευρώ. Είναι καλά? Αξιόπιστα?

Γιατί έχω ξενερώσει με κάποιες λειτουργίες που δεν γίνονται αν δεν τις κάνεις με το πενάκι ή με τα χέρια (σβήσιμο ξυπνητηριού την ώρα που χτυπάει, διακοπή κλήσης την ώρα που μιλάς-εκτός jog, κλήση από τσεκ αναπάντητων κλπ...

Τελικά οι μισές λειτουργίες γίνονται με την αφή κυρίως? Και αν είσαι εν κινήσει και δεν μπορείς με πενάκι τι κάνεις? Την ακουμπάς με τα δάκτυλα και γίνεται χάλια η οθόνη?

Πείτε να ξερω...Να μην αγχώνομαι που ακουμπάω την οθόνη...

Φιλε polakis,το ότι όλες οι λειτουργίες γίνονται με τα δάκτυλα και όχι με το πενάκι,είναι μονο θετικό!!!Όπως είπες και εσύ μπορείς να τα κανεις όλα και εν κίνηση χωρίς πενάκι!Το κινητό έχει οθόνη αφής για να την χρησιμοποιούμε αντί του joystick και να να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη!Βασικά αυτό είναι που εμενα με έχει κάνει να την καταβρώ με αυτό το κινητό.Αν χρησιμοποιείς τα δάκτυλα σου πέρα από δακτυλιές στην οθόνη που φεύγουν με ένα πανάκι,δεν παθαίνει τίποτε άλλο.Εγώ όμως να σου πω την αλήθεια έχω βάλει ένα screen protector και είμαι ok, και αν γεμήσει δακτυλιές το καθαρίζω στην μπλούζα μου χωρίς να φοβάμαι μην γρατζουνιθεί.Οποτε σου προτείνω να πάρεις ένα screen protector (σίγουρα θα υπάρχουν και πιο φτηνά,δεν είμαι ελλάδα για να σε βοηθήσω δυστυχώς,αλλιώς έχω ένα που μου περισσεύει) και να ευχαριστηθείς την ευκολία που σου προσφέρει η οθόνη αφής.Εγώ το πενάκι το ξεχνάω ότι το έχω και αυτό μου αρέσει!!!Σκέψου απλά ότι με ένα απλό κινητό για να πας στο menu ξυπνητήρι πχ,πατάς μέσα-κάτω-πάνω-μέσα-δεξιά-πάνω.ενώ στο στο P1 απλά πάνω στη ώρα τις κεντρικής οθόνης!γενικά κατά την γνώμη μου η οθόνη αφής υπάρχει για να σου διευκολύνει την ζωή οποτε...πατα την άφοβα.(αν και νομίζω το πατα δεν είναι σωστό γιατί σημαίνει με το πόδι :p )

:)

Εμενα όταν μου κάνουν 3 αναπάντητες πχ,όταν πάω στο προβολή τις δείχνει την μια κάτω από την άλλη!!!!

Κλήσεις -> Περισσότ -> Σύντομη προβολή ή Αναλυτική προβολή

RTFM

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

ξερετε μεχρι πια χωρητικοτητα μνημης μπορουμε να βαλουμε στο p1i?

μέχρι 8Gb πέρνει. εγώ του έχω 4 και ούτε κολλάει ούτε ζορίζεται πουθενά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

καλημερα σε όλους είμαι καινούργιος χρήστης του my phone και από το πρωί διαβάζω για το P1i λογο του ότι αρχίζω να μπλέκω με κινητά navi και θέλω κάποιες πληροφορίες αλλα εδώ μέσα έχω χάσει την μπάλα που να γράψω και τι!!! η ερώτηση μου είναι εχω καταλήξει στο ότι θέλω το P1 αλλα εχω πάει σε 10 διαγορετικά καταστήματα και ο καθένας μου λέει ότι θέλει!

Αυτό που θέλω να μου ξεκαθαρίσει κάποιοε είναι το εξή :άντε και το πήρα το κουνητό άντε και έχω και την κεραία από εκεί και πέρα κάποιοι μου είπαν ότι οι χάρτες είναι στο πακέτο αν υπόθέσουμε ότι δεν είναι λογικά τους βρίσκω στο νετ ε? αυτό που με ενδιαφέρει όμως είναι ότι το 90 % αυτών που ρώτησα μου είπαν ότι χρεώνεσε με GPRS όσο χρόνο πλοηγήσε ισχύει? κάπου αλλού διάβασα ότι μπορείς να εγκαταστήσεις μία φορά τους χάρτες και από εκεί και πέρα πλοηγήσε κανονικά και δεν χρεώνεσε!!! ας με βοηθήσει κάποιος έχω απελπιστεί και το θέμα είναι ότι έχω επιδότηση αλλα πρέπει να την αξιοποιήσω μέχρι αύριο!!!

ps. και εδω μέσα είδα πολλές απόψεις και γνώμες όπως και στα καταστήματα μπορεί να μου πει κάποιος υπεύθινα αν μπορώ να χρησιμοποιώ το κινητό ως navi και να μην χρεόνομαι????????

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

φιλικά

Νίκος

Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p

Γεια σας! Θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις που ίσως σας φανούν χαζές. Σκεφτόμουν να πάρω το Ν82, αλλά δεν μ' ενδιαφέρει η κάμερα των 5μεγαπίξελ. Δεν είμαι κολλημένος με κάποια εταιρεία. Το Ρ1 λειτουργεί με σύμπιαν, σωστά; Πρόκειται για το ίδιο σύμπιαν που υπάρχει στα Νόκια; Δηλαδή θα μου φανεί οικείο το περιβάλλον; Έχει τα ίδια εικονίδια στο μενού; Επίσης το Ρ1 έχει τα βασικά που έχουν όλα τα Σόνυ Έρικσσον; Αυτό που μ' ενδιαφέρει να έχει είναι η μαύρη λίστα των έως 10 αριθμών, που όταν κάποιος από αυτούς σε καλεί του δίνει σήμα κατειλημμένου. Επίσης από ήχο μέσω ακουστικών πώς τα πάει; Η κάμερά του έχει autofocus; Και γενικά είστε ικανοποιημένοι οι κάτοχοί του; Το Ν82 το θεωρώ υπερτιμημένο. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!

koufiokefale & rishi, και να ξέχασα να ρωτήσω κάτι εγώ με καλύψατε.. Σκέφτομαι κι εγώ να το πάρω το P1 και είμαι δύλιμα με το καινούργιο LG KS20.

μέχρι 8Gb πέρνει. εγώ του έχω 4 και ούτε κολλάει ούτε ζορίζεται πουθενά.

:blink:απάντησες σε ηδή απαντημένη ερώτηση??? χα χα χα χα :lol::lol:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

• The title was changed to Sony Ericsson P1i