Siemenakias Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Δε χρειάζεται να βγάλεις την μπαταρία. Κράτα το κουμπί που αναβοσβήνει τη συσκευή πατημένο για 10+ δεύτερα (δε θυμάμαι πόσο ακριβώς). Τελικά κάποια στιγμή θα σβήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδια ειμαι αναμεσα στο p1 και στο HP 6815 ποιοθα προτειμουσατε εσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδια ειμαι αναμεσα στο p1 και στο HP 6815 ποιοθα προτειμουσατε εσεις? p1i:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 o λογος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 epsaksa k den vrika kati... mporei kapios na pei dio logia gia to ti kanei k to pws egkathistoume to Gdesk??? episis mipws ginetai dio tria logia gia to pws tha mpoun mesw Gdesk to thema tou iphone?? thelei k allagi ikonidiwn?? kapou ixa diavasei oti prepei na metonomasw to arxeiaki pou einai sto ziparismeno gia to thema k na to kanw sti gnwsti morfi .utz? thanks.. Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδια ειμαι αναμεσα στο p1 και στο HP 6815 ποιοθα προτειμουσατε εσεις? γιατι το p1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 γιατι το p1? koita file m!einai dio entelws diaforetika kinhta!to ena einai windows mobile kai to allo UIQ!einai analoga me ta simferonta tou kathenos!egw pshfizw p1!epeidhauto maresei perisotero kai m prosferei perisotera!!epeidh thelw platforma uiq!!!to kinhto m einai to w960i!to p1i dld me mnhmh kai walkman!kai kati alla:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 koita file m!einai dio entelws diaforetika kinhta!to ena einai windows mobile kai to allo UIQ!einai analoga me ta simferonta tou kathenos!egw pshfizw p1!epeidhauto maresei perisotero kai m prosferei perisotera!!epeidh thelw platforma uiq!!!to kinhto m einai to w960i!to p1i dld me mnhmh kai walkman!kai kati alla:shifty: εχεις δουλεψει pda phone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 εχεις δουλεψει pda phone? φίλε ειδικά το 6815 μην το πάρεις... Αν θές κάποιο άλλο pda αγόρασε το, αλλά το 6815 χάνει πολύ σε ποιότητα κατασκευής και δεν νομίζω οτι γενικότερα είναι καλύτερο απο το p1. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 φίλε ειδικά το 6815 μην το πάρεις... Αν θές κάποιο άλλο pda αγόρασε το, αλλά το 6815 χάνει πολύ σε ποιότητα κατασκευής και δεν νομίζω οτι γενικότερα είναι καλύτερο απο το p1. akrivws!exw doulepsei kai pda!gia auto phra meros sth shzuthsh kai s eipa!to p1 einai polu aklutero!ase pou einai kai omorfo!auto tha eperna alla bgike to w960i e kai piga se auto!:shifty: Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 φίλε ειδικά το 6815 μην το πάρεις... Αν θές κάποιο άλλο pda αγόρασε το, αλλά το 6815 χάνει πολύ σε ποιότητα κατασκευής και δεν νομίζω οτι γενικότερα είναι καλύτερο απο το p1. πανω κατω μεταχειρισμενο ποσο πουλιεται το 6815? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
istioploos Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 evala Gdesk k Iphone...pws omws mporw na klidwnw twra to tilefwno ???ta pliktra ennow...klidwma pliktrologiou... Παράθεση Agios o theos Agios isxiros Agios athanatos OLIMPIAKOS AMIN!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgiannousis Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 koita file m!einai dio entelws diaforetika kinhta!to ena einai windows mobile kai to allo UIQ!einai analoga me ta simferonta tou kathenos!egw pshfizw p1!epeidhauto maresei perisotero kai m prosferei perisotera!!epeidh thelw platforma uiq!!!to kinhto m einai to w960i!to p1i dld me mnhmh kai walkman!kai kati alla:shifty: Πράγματι αλλο το PDA (Windows Mobile) και άλλο το Ρ1... Το Windows Mobile είναι πρώτα Windows και μετα Mobile. Ενώ το Ρ1 είναι πρώτα κινητό και μετά σου κάνει και ένα σωρό πραγματάκια που είτε τα έχει είτε τα ζηλεύει ένα windows κινητό... Εγώ είχα το Glofiish της ΕΤΕΝ (Windows Mobile 6) και είμαι πάααααρα πολύ χαρούμενος που το αποχωρίστηκα για το Ρ1... Η ζωή μου απλουστεύτηκε όσον αφορά το τηλέφωνο... Εκτός και αν δεν σε ενδιαφέρει το μέρος ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ αλλά θέλεις αυτό το κάτι το ΓΚΑΤΖΕΤΟΕΙΔΕΣ... Παράθεση Τσουνάμι εν όψη:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Το εκανα κι εγω, ευχαριστω! Τελικα το βρηκε ομως αυτο που εψαχνε ο αλλος? Ρωταω διοτι ειναι μονο για 3 μερες. :( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2205946#post2205946 Εδώ το ανέβασε ο akis με serial....;) Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 evala Gdesk k Iphone...pws omws mporw na klidwnw twra to tilefwno ??? ta pliktra ennow...klidwma pliktrologiou... Μπορείς να Χρησιμοποίησης το iPhone-Lock ;). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Μπορείς να Χρησιμοποίησης το iPhone-Lock ;). Zηλιάριδες.. . . :p. . .:lol: :lol: . . :p Βέβαια και εγώ αυτό έχω στο P1.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. January 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Zηλιάριδες.. . . :p. . .:lol: :lol: . . :p Βέβαια και εγώ αυτό έχω στο P1.... κακέ!! :lol::p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 πανω κατω μεταχειρισμενο ποσο πουλιεται το 6815? λίγο πιο πάνω από τα 200ευρώ φαντάζομαι. Απλά εμένα κάποια στιγμή μου το έδιναν καινούριο για ανταλλαγή με ένα άλλο κινητό και όταν πήγα και το είδα απογοητεύτικα είναι πολύ πλαστικό, και έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 λίγο πιο πάνω από τα 200ευρώ φαντάζομαι. Απλά εμένα κάποια στιγμή μου το έδιναν καινούριο για ανταλλαγή με ένα άλλο κινητό και όταν πήγα και το είδα απογοητεύτικα είναι πολύ πλαστικό, και έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα. Το είδα σε ένα φίλο απλά μακριά... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Το είδα σε ένα φίλο απλά μακριά... συμφωνώωωωω:) Υπάρχουν πολύ καλύτερα win mobile αν κάποιος θέλει windows και δεν θέλει uiq. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ενώ το Ρ1 είναι πρώτα κινητό . ωραιο κινητό :p πρέπει να γράφεις με κεφαλαία χωρις τ9 οταν πατας για να απαντήσεις κληση κανει κανα δευτερολεπτο να απαντηση την κληση. μυνηματα κανει δεκα refresh για να μπει και να βγει κλπ κλπ. εγω πιστευω οτι σε γκατζετοειδη εφε ειναι πρωτο.σε κινητο λιγο χανει το P1 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Συμφωνώ. Εγώ έχω μέσα την Wind και το έχω συνεχώς σε flight mode εκτός όταν το χρησιμοποιώ για net. Για βασικό κινητό έχω ακόμα το w900 μου... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ξέρει κανείς ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για να μπορείς να λαμβάνεις - στέλνεις e-mail? Π.χ. με gmail Αν υπάρχουν κάπου γραμμένα παρακαλώ δώστε κανά λινκ. :( Ευχαριστώ! Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Ξέρει κανείς ποιες ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν για να μπορείς να λαμβάνεις - στέλνεις e-mail? Π.χ. με gmail Αν υπάρχουν κάπου γραμμένα παρακαλώ δώστε κανά λινκ. :( Ευχαριστώ! λογικά τις ίδιες που έχεις και στο Outlook σου θα θέλει έγω κάτι email που είχα με τις ίδιες ρθμίσεις που τα είχα στο Outlook δουλεψαν. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theofilos79 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το δέκτη GPS του P1i μέσα από το αυτοκίνητο τοποθετώντας τον στο ταμπλώ και να βλέπει ουρανό? Εμένα δεν βρίσκει τους δορυφόρους. Μόνο έξω από το αυτοκίνητο. Ενώ ένα άλλο palmtop με δυνατότητα navigation βλέπει τους δορυφόρους και μέσα από το αμάξι! Δεν έχει πρόβλημα ο δέκτης σου αλλά το τζάμι στο μπαμπρίζ του αυτοκινήτου σου έχει πολυ μεγάλη περιεκτικότητα σε μόλυβδο. Ειδικά αν το τζάμι είναι και λίγο φιμέ είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ο δέκτης που έρχετε με το κινητό δεν είναι και ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά για αυτό και έχεις πρόβλημα μεσα στο αμάξι. Κάνε μια δοκιμή με αμάξι άλλης μάρκας και θα δεις ότι θα δουλέψει. Το άλλο palmtop που αναφέρεις πρέπει να έχει καλύτερη κεραία. Για να ένα πράγμα μοιρώ να σού πω με σιγουριά, το τζάμι του αυτοκινήτου σου (παμπριζ) είναι πολυ καλη ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο που στα πολύ ακριβά αμάξια, επειδή έχουν και καλή ποιότητα σε παμπριζ να έχουν και εξωτερικές κεραιες για δορυφορική πλοήγηση.Όσο πιο πολυ μόλυβδο έχει ένα τζάμι τόσο καλύτερα ανταποκρίνεται στον ήλιο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts