THEO_LEGEND Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Σε ευχαριστώ πολύ... Τι να κάνουμε;;Είμαι λίγο: "ύπνος βαθύς...":zzz: ΔΕΝ κανει τιποτα:) kaneis:( δεν υποστηριζει προφιλ το p1..:ninja: νομιζω ομως πως υπαρχει καποα εφαρμογη που σου δινει τη δυνατοτητα αλλα δεν ειμαι σιγουρος:O αυτο για τις επαφες δεν ξερω.. μηπως τις εχεις αλλες με αγγλικους χαρακτηρες και αλλες με ελληνικους ;; εμενα αλφαβητικα μου τις εμφανιζει.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 ΔΕΝ κανει τιποτα:) δεν υποστηριζει προφιλ το p1..:ninja: νομιζω ομως πως υπαρχει καποα εφαρμογη που σου δινει τη δυνατοτητα αλλα δεν ειμαι σιγουρος:O αυτο για τις επαφες δεν ξερω.. μηπως τις εχεις αλλες με αγγλικους χαρακτηρες και αλλες με ελληνικους ;; εμενα αλφαβητικα μου τις εμφανιζει.. οσες ηταν με αγγλικα τις εσβησα και μετα εξακολουθουσε να τις εχει ανω κατω τις επαφες.μηπως να δοκιμασω να τις περασω απο την αρχη χωρις αγγλικους χαρακτηρες?αν και δε νομιζω να κανει την διαγορα αυτο οταν θελουμε να μην ακουγεται το τηλεφωνο μας υπαρχει καποια επιλογη ωστε να γινεται αθορυβο?περιεργο παντος που δεν εχει προφιλ μια που τα υπολοιπα sony ericsson εχουνε εστω και υποτυπωδη.ειναι σοβαροτατη ελλειψη για ενα τηλεφωνο σαν και αυτο Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 οσες ηταν με αγγλικα τις εσβησα και μετα εξακολουθουσε να τις εχει ανω κατω τις επαφες.μηπως να δοκιμασω να τις περασω απο την αρχη χωρις αγγλικους χαρακτηρες?αν και δε νομιζω να κανει την διαγορα αυτο οταν θελουμε να μην ακουγεται το τηλεφωνο μας υπαρχει καποια επιλογη ωστε να γινεται αθορυβο?περιεργο παντος που δεν εχει προφιλ μια που τα υπολοιπα sony ericsson εχουνε εστω και υποτυπωδη.ειναι σοβαροτατη ελλειψη για ενα τηλεφωνο σαν και αυτο δοκιμασε να παιξεις με τις ρυθμισεις στις επαφες. προβολη φακελων και τετοια, ψαξτο λιγο μονο σου Για αθορυβο πατας πατημενο το φραχτη(διεση)# στην οθονη αναμονης και μπαινει στο αθορυβο.. εμενα προσωπικα με βολευει ετσι, δεν χρησιμοποιω αλλα προφιλ. μονο το κανονικο και το αθορυβο:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zervas Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδια χρονια πολλα και απο μενα.Εχω διαβασει πολλες σελιδες και γενικα δεν εχω δει να σας εχουν παρουσιαστη πολλα προβληματα.Εχετε κατι να μου πειτε πριν παω να το αγορασω κατι να προσεξω?Παντως το εχω βρει στο exspsansys 409ευρω και σκεφτομαι να το παρω απο εκει τι λετε?? Ευχαριστω φιλικα μιχαλης.:D Παράθεση Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 δοκιμασε να παιξεις με τις ρυθμισεις στις επαφες. προβολη φακελων και τετοια, ψαξτο λιγο μονο σου Για αθορυβο πατας πατημενο το φραχτη(διεση)# στην οθονη αναμονης και μπαινει στο αθορυβο.. εμενα προσωπικα με βολευει ετσι, δεν χρησιμοποιω αλλα προφιλ. μονο το κανονικο και το αθορυβο:cool: το εχω ψαξει και επειδη δεν βρηκα ακρη γιαυτο ρωταω. οντως την επιλογη με πατημενη την διεση το ηξερα και εγω.απο το μενου ομως πως το επιλεγεις? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 το εχω ψαξει και επειδη δεν βρηκα ακρη γιαυτο ρωταω. οντως την επιλογη με πατημενη την διεση το ηξερα και εγω.απο το μενου ομως πως το επιλεγεις? αν εννοεις αυτο.... πατας ''περισσοτ.'' στην οθονη αναμονης και μετα ''ενταση'' αλγοριθμος απαντηση αλλιως_αν, στην οθονη πανω αριστερα στο τριγωνο και μετα πατας ''ενταση'' αλλιως στον πινακα ελεγχου>συσκευη>ηχοι και ειδοποιησεις οπου μπορεις να ρυθμισεις αναλυτικα το προφιλ πως το θελεις:) τελος_αν τελος απαντηση:p μονο αυτα ξερω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδια χρονια πολλα και απο μενα.Εχω διαβασει πολλες σελιδες και γενικα δεν εχω δει να σας εχουν παρουσιαστη πολλα προβληματα.Εχετε κατι να μου πειτε πριν παω να το αγορασω κατι να προσεξω?Παντως το εχω βρει στο exspsansys 409ευρω και σκεφτομαι να το παρω απο εκει τι λετε?? Ευχαριστω φιλικα μιχαλης.:D Φιλε μην το σκεφτεσαι,χτυπα το:) δεν εχει προβληματα, τουλαχιστον εμενα, και ειναι σφαιρατο!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zervas Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αν το παρω ομως απο xspansys?? Και κατι αλλο ρε παιδια οταν περνεις πχ ενα τηλ απο εκει με ξενο μενου μετα πας στην αντιστοιχη αντιπρωσοπεια και σου περναν greek μενου?Αν ναι ποσο παει?:happy: Παράθεση Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 parto ine poli kalo toxa pari kainourgio online 350 egw;) gia elinika de kserw to exw agglika mono ... Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_13 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 parto ine poli kalo toxa pari kainourgio online 350 egw;) gia elinika de kserw to exw agglika mono ... To εχω δει κι εγω στο expansys .το θεμα ομως ειναι αν καλυπτεται η εγγυηση απο την αντοπροσωπεια.Τελικα ξερει να μας πει καποιος για το συγκεκριμενο expansys ειναι αξιοπιστο?τα κινητα ειναι κανονικα η ειναι τιποτα made in china?η διαφορα της τιμης για το p1i ειναι μεγαλη.499 η voda 400 το expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 de to pira apo expansys.... kai irthe me to gps tou sto kouti kai comple .... Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANOS26 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 που μπορώ να βρω P1 μέχρι 280 ευρώ σε καλή κατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Τι περιελαμβάνει το κουτί του Ρ1?έχει το gps handsfree?υπάρχει καλώδιο για tv out?αν αποφασίσω να βάλω χάρτες θα χρειαστώ και μεγαλύτερη κάρτα μνήμης? σορρυ για τις πολλές ερωτήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drikos_pag Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 gia sas eixa dei apo kapio filo ena post pou meta tin anavathmisi den toui anagnwrize tin sim exw kai egw to idio provlima mipws gnwrizete kati???einai epigon...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedex Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 parakalw na me enhmerwsh kapoios pws tha ftiakso ta email? exw provider spa.forthnet.gr kai den yparxei gia na to epileksw.ti kanw se aytin tin periptwsh Παράθεση nMIL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drikos_pag Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 akiro telika tin anagnwrise...na rwtisw kati pira ena bluetooth headset alla ti mousiki den tin paizei apo to akoustiko xerete an iparxei kamia rithmisi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zervas Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 Παιδια οντως τι παιζει με το xspanys???Αν ειναι να το παρω online απο plaisio με 469..τι να κανω???:confused: Παράθεση Exω Ν70,8210,2600,3200,5140i,7610,8800:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Εγω από το πλαίσιο το έχω αγοράσει και δεν έχω κανένα πρόβλημα!!! Ασε που στο αλλάζουν επι τοπου αν έχει πρόβλημα εντος 7 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhon_starlet Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Υπαρχει κανενα προγραμμα που να κανει συνεχεια scan wlan? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 κλαησπερα και χρονια πολλα παιδια. χτες γυρισα απο διακοπες και σημερα που προσπαθησα να περασω τις φωτο απο το κινητο στο πισι μερικες απο αυτες δεν αναγνωριζονταν απο τον υπολογιστη ενω στο κινητο φαινονται κανονικα... προσπαθησα και με πισι σουτ αλλα μια παο τα ιδια! Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 κλαησπερα και χρονια πολλα παιδια. χτες γυρισα απο διακοπες και σημερα που προσπαθησα να περασω τις φωτο απο το κινητο στο πισι μερικες απο αυτες δεν αναγνωριζονταν απο τον υπολογιστη ενω στο κινητο φαινονται κανονικα... προσπαθησα και με πισι σουτ αλλα μια παο τα ιδια! Τι κατάληξη έχουν οι φωτογραφίες και τι μέγεθος? Με τι τις μετέφερες (USB , Bluetooth)? Περιμένω λεπτομέρειες.... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!! αξιζει να το αποκτησω?? η περιμενουμε καποιο καινουριο μοντελο?? gps εχει τελικα??εχω μπερδευτει. ευχαριστω!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 παιδια καλησπερα και χρονια πολλα!! αξιζει να το αποκτησω?? η περιμενουμε καποιο καινουριο μοντελο?? gps εχει τελικα??εχω μπερδευτει. ευχαριστω!!:) φιλε αν εχεις αυτο που δειχνει το avatar σου καλυτερα μην παρεις το p1:p νομιζω λογικα σε κανα εξαμηνο θα βγει καποιος αντικαταστατης :O ετσι γινοταν συνηθως.. gps εχει αλλα εξωτερικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 THM kataliksi kai ta perasa me usb ola (oles tin idia kataliksi den exoun) Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 THM kataliksi kai ta perasa me usb ola (oles tin idia kataliksi den exoun) ΤΗΜ????:wacko: Που το βρήκε αυτο?? JPG πρέπει να είναι... ΕDIT: Το THM τώρα που το βλέπω είναι ένα αρχείο του βίντεο δεν είναι photo το όταν μπει στο υπολογιστή σου αυτό το πετάς... Αν δεις έχει το ίδιο όνομα με τα αρχεία των βίντεο που έχεις τραβήξει.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts