Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ένα είναι βέβαιο: δεν μπορείς να γράψεις (γρήγορα) σμς με το ένα χέρι. Όπως προσωπικά είχα συνηθίσει. Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπορείς να στέλνεις σμς ενόσω οδηγείς! Το θετικό είναι ότι ελαττώνονται οι πιθανότητες προξένησης ατυχήματος

Τώρα σοβαρά: με βάση και τα όσα λεν όσοι είναι καιρό κάτοχοί του αλλά και την ελάχιστη περίοδο χρήσης του από μένα αντιλαμβάνομαι ότι σιγά σιγά θα αρχίσω να γράφω με την ίδια ταχύτητα (για να μην πω και μεγαλύτερη) από ότι με το παλιό μου κινητό (ένα νοκια τυπικό-απλό ούτε και θυμάμαι μοντέλο). Απαραίτητη όμως προϋπόθεση: use both hands!!

(θα μου πείτε, γιατί στο πληκτρολόγιο του pc με το ένα χέρι γράφεις?? σωστά):)

μετα απο 1.5 μηνα συμβιωσης εχω παρατηρησει οτι κανει ολα τα αλλα εκτος απο τα βασικα που πρέπει να κάνει ενα κινητό.

δηλαδη κλησεις και μυνηματα.

οταν πχ πατας αν απαντησεις σε μια κληση κανει κανα 1-2 sec να απαντησει μετα το πάτημα.

επισης για να πας σε ανοιχτοι ακροαση πρέπει να μπεις σε υπομενου.

οταν πας να ανοιξεις ενα μυνημα κανει refresh καθε φορα σε ολα τα μυνηματα.

αρκετες βασικες λειτουργιες δεν γινονται με τα δαχτυλα.

εκτος και αν ψαχνεις στα μενου μεσα με το μη βολικο jog...

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες .. πρώτο μου ποστ στο myphone, οπότε καλως σας βρίκα...

Είμαι και εγώ κάτοχος του p1i το πρόβημα που λέτε με το Τ9 δεν το έχω .. το πήρα πρίν από 4 μέρες προχθές του έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση λογισμικού και έχω και fring σχεδόν πάντα στο σπιτι στο γραφείο και στο εξοχικό ενεργό. Μεχρι στιγμής δεν μπορω να αναπαράγω το πρόβλημα που περιγράφεται.... μαλλόν είμαι τυχερός.

έχω αχίσει α το γουσταρω το μηχανακι. Το μόνο που μου τη δίνει ωρες ώρες ειναι ότι δεν μπορείς να αποφύγεις να χρησιμοποιήσεις την οθόνη αφής για απλά πράγματα μου έχεις συνηθήσει σε άλλα να τα κανεις με ένα κουμπί. Ισως πάλι να μην έχω μελετήσει αρκετά όλες τις λειτουργίες τυ πληκτρολογίου.

Αυτα προς το παρόν.

@hasodikis (καλωσόρισες)

Έτσι ακριβώς είναι. Υπάρχουν λειτουργίες που απαιτούν υποχρεωτικά την αφή. Είναι κρίμα και πρέπει να ομολογήσω ότι και εμένα με ενοχλεί πολύ συχνά αυτό. Βασικά αν υπήρχαν κάποιες συντομεύσεις όπως για π.χ. για το copy/paste θα ήταν πολύ πιο βολικά τα πράγματα. Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως αν δεν το θέλαμε αυτό τότε ίσως θα έπρεπε να είχαμε επιλέξει κάποιο άλλο τηλέφωνο χωρίς οθόνη αφής...

@προς αυτούς που έχουν το πρόβλημα με το Τ9: ποιας περιοχής είναι το τηλέφωνο; (δηλαδή ποιο CDA έχετε; ) Ρωτάω μήπως έχει κάποια σχέση αυτό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

τελικα δεν ειχα το fring μεσα το ειχα βγαλει αλλα νομιζα οτι υπηρχε αγου δν το πολυχρησιμοποιουσα...

οποτε λογικα δεν επιρεαζει αυτο σε τιποτα...

αμα το θυμιθω θα παρω τη δευτερα και εγω guys αντε να δουν τη δυναμη μας και αν δουμε οτι δουλεψει κατι τοτε θα μπορουμε να κνουμε και προτασεις ωστε να δουλεβει γμτα η συσκευη!!!!!

pedia mia erotisi.eno me to wi-fi kai ton opera mini 2.00 sindeome kanonika k serfaro se osa oikiaka asyrmata eho dokimasi, otan prospatho na sindetho se hot spots kai sto athens wifi eno sindeome kanonika o opera mini mu vgazi minima sfalmatos.kseri kanenas ti ftei?

pedia mia erotisi.eno me to wi-fi kai ton opera mini 2.00 sindeome kanonika k serfaro se osa oikiaka asyrmata eho dokimasi, otan prospatho na sindetho se hot spots kai sto athens wifi eno sindeome kanonika o opera mini mu vgazi minima sfalmatos.kseri kanenas ti ftei?

nomizo oti prepei na valeis sigekrimena ip malon

pws ginete na kanis copy ola ta onomata apo SIM sto til? den vriskw kati..

katalogos>perissotera>markarisma olon>pros8iki se>SIM

(kai antistixa apo sim se til)

@manolisv: Τελικά διορθώθηκε το πρόβλημα που είχες με την αναβάθμιση?

τι να επιλεξω;;; sony or sandisk;;

2gb or 4gb;;

εσεις τι εχετε;;

Και η δύο μάρκες καλές είναι. Εγώ προσωπικά θα επέλεγα "Sandisk".

Τώρα για την χωρητικότητα αυτό είναι ανάλογα τις απαιτήσεις σου.. Εγώ έχω μια 2 γίγα και δεν μπορώ να την γεμίσω.

piso exi ipodoxi gia keraia

ti keraia benei ekei ?

Νομίζω ότι είναι για εξωτερική κεραία (πχ. αυτοκινήτου).

Και η δύο μάρκες καλές είναι. Εγώ προσωπικά θα επέλεγα "Sandisk".

Τώρα για την χωρητικότητα αυτό είναι ανάλογα τις απαιτήσεις.. Εγώ έχω μια 2 γίγα και δεν μπορώ να την γεμίσω.

ειχα δει μια 512mb sandisk και μια παλι 512mb sony

η sandisk ειχε 3mbs και η sony 15mbs.(ταχυτητα εγγραφης εννοω)

αυτη η διαφορα στην ταχυτητα φαινεται στην πραξη...πχ ποσο γρηγορα ανοιγει τα βιντεο.;;;;;;;

οχι εξακολουθω να μην μπορω να δω τις φωτο τη μια μετα την αλλη παρα μονο αμα παω πισω συνεχεια!!! :<

τι λες να φταίει ??

για αυτο με τα ακουστικα εχει κανενας εμπειρια η θα γινω ο πρωτος ??

αυτη η διαφορα στην ταχυτητα φαινεται στην πραξη...πχ ποσο γρηγορα ανοιγει τα βιντεο.;;;;;;;

Από όσο θυμάμαι η διαφορά στην ταχύτητα είχε σχέση μόνο για το Card Reader του υπολογιστή και όχι με το κινητό :).

(Άμα είμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος :O)

οχι εξακολουθω να μην μπορω να δω τις φωτο τη μια μετα την αλλη παρα μονο αμα παω πισω συνεχεια!!! :<

τι λες να φταίει ??

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι για το τι μπορεί να φταίει :(.

Τώρα για τα ακουστικά από ότι φαίνεται μάλλον ο πρώτος θα είσαι :D.

Θα δεις διαφορά (όπως και σε απλές φωτογραφικές) όταν τραβάς φωτογραφίες/βίντεο και τα αποθηκεύεις στην κάρτα... (θα κάνει πολύ πιο γρήγορα μέχρι να μπορέσεις να τραβήξεις την επόμενη φωτογραφεία.) Αυτό ισχύει γενικά οπότε δεν θα είναι μόνο για φωτ/βίντεο η διαφορά. στην ανάγνωση/άνοιγμα δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα εγγραφής αλλά ανάγνωσης που είναι διαφορετική..

EDIT: Με πρόλαβες akis... Δεν ξέρω αποκλειστικά για το P1i αλλά όπως έγραψα αυτό ισχύει γενικά (Card Readers, Φωτογραφικές κλπ).

@manolisv: Χαζή ερώτηση αλλά... Από πού πας να δεις τις φωτογραφίες και δεν μπορείς να κάνεις συνεχόμενη προβολή?? Από το Menu->Πολυμέσα->Εικόνες όταν κάνεις προβολή σε μια εικόνα μπορείς με το jog να κάνεις εναλλαγή εικόνων (ή ακόμα και αυτόματη εναλλαγή) όπως επίσης και από το preview που κάνει η κάμερα. Αντίθετα από το Menu->Εργαλεία->Διαχείριση αρχείων άμα κάνεις προβολή μιας εικόνας δεν μπορείς να κάνεις εναλλαγή...

εμενα η 4αρα που αποτι βλεπω εχει τα ιδια παει αρκετα καλα φαντασου τι θα κανει η sony

by the way 3mbs egrafis kai 10 mbs anagnosis...

Θα δεις διαφορά (όπως και σε απλές φωτογραφικές) όταν τραβάς φωτογραφίες/βίντεο και τα αποθηκεύεις στην κάρτα... (θα κάνει πολύ πιο γρήγορα μέχρι να μπορέσεις να τραβήξεις την επόμενη φωτογραφεία.) Αυτό ισχύει γενικά οπότε δεν θα είναι μόνο για φωτ/βίντεο η διαφορά. στην ανάγνωση/άνοιγμα δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα εγγραφής αλλά ανάγνωσης που είναι διαφορετική..

ναι η ταχυτητα αναγνωσης ειναι διαφορετικη...αλλα συνηθως οταν μια καρτα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα εγγραφης απο μια αλλη εχει και ταχυτητα αναγνωσης μεγαλυτερη..

ευχαριστω για τη βοηθεια...θα ψαξω στο γερμανο να βρω καμια sony 2gb τοτε γιατι eshop δεν εχουν sony...ξερετε που αλλου μπορω να κοιταξω για καρτες;;:rolleyes:

ΤΗΑΝΚS A LOT akis_k

ναι η ταχυτητα αναγνωσης ειναι διαφορετικη...αλλα συνηθως οταν μια καρτα εχει μεγαλυτερη ταχυτητα εγγραφης απο μια αλλη εχει και ταχυτητα αναγνωσης μεγαλυτερη..

ευχαριστω για τη βοηθεια...θα ψαξω στο γερμανο να βρω καμια sony 2gb τοτε γιατι eshop δεν εχουν sony...ξερετε που αλλου μπορω να κοιταξω για καρτες;;:rolleyes:

:rolleyes:...

ΡhotoΑgora (35.00ε)

Πλαίσιο (39.90ε)

Μια βοηθεια.θελω στα τραγουδια οταν παιζουν ορισμενα στο media player να εχουν το εξωφυλλο του σιντι.οτι κ αν εχω κανει δε τα δειχνει
[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω εχω περασει cd ολοκληρα με τις φοτο κατα λαθος και οταν πεζω ενα τραγουδι απο τον φακελο αυτο μου το βγαζει εκει που εχει το πλατο κανονικα....

οποτε καπως αν πειραματιστεις με φακελους ξεχωριστους μηπως δουλεψει?

τι λες να φταίει ??

ontws tsekare to ayto mee tis eikones apo poy pas na tis deis giati apo tin diaxeirisi arxeiwn ontws den ginetai na tis "rolareis" me to jog i ta belakia,prepei na pigaineis pisw kathe fora..

gia akoustika, xrisimopoiw ta akoustika tou w850 (ayto eixa prin to p1) kai eimai poly eyxaristimenos..

Ρε παιδιά αυτό διάβασα και έκανα το σχόλιο για το ραφιόφωνο.

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones?cc=gr&lc=el#view=phones&cdl=1&s=0&detail=0&cmp=1&acc_cid=0&cid=0&pid_type=phone&cmp_id0=250238&cmp_id1=192746&acc_pid=0&pid=250238

Ε όχι και δεν ξέρω τα χαρακτηριστικά, ενώ έχω και p990 φίλε...

@hasodikis (καλωσόρισες)

Έτσι ακριβώς είναι. Υπάρχουν λειτουργίες που απαιτούν υποχρεωτικά την αφή. Είναι κρίμα και πρέπει να ομολογήσω ότι και εμένα με ενοχλεί πολύ συχνά αυτό. Βασικά αν υπήρχαν κάποιες συντομεύσεις όπως για π.χ. για το copy/paste θα ήταν πολύ πιο βολικά τα πράγματα. Από την άλλη όμως σκέφτομαι πως αν δεν το θέλαμε αυτό τότε ίσως θα έπρεπε να είχαμε επιλέξει κάποιο άλλο τηλέφωνο χωρίς οθόνη αφής...

@προς αυτούς που έχουν το πρόβλημα με το Τ9: ποιας περιοχής είναι το τηλέφωνο; (δηλαδή ποιο CDA έχετε; ) Ρωτάω μήπως έχει κάποια σχέση αυτό...

Εγώ έχω το (CDA 162024/92 R5A)

Λές να έχει κάποια σχέση αυτό;:O:O

• The title was changed to Sony Ericsson P1i