Jump to content

Sony Ericsson P1i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια? γιατι δεν μπορω να βαλω το pc suite? μου λεει οτι το λειτουργικο μου δεν το υποστηριζει. δεν εχω service pack2.

και τι κανουμε δηλαδη που δεν εχουμε???

A!και κανενα εορτολογιο παιζει?

και σε wap site μπορω να κανω πλοηγηση?

Never Give Up:!:

Join friend!

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολύ ωραίο application,δεν μένει παρα να περιμένουμε να κυκλοφορήσει!

δεν ειναι application.

ειναι περίπου γλώσσα προγραμματισμου που θα επιτρέψει σε αλλους κατασκευαστες να γράψουν προγραμματα που δινουν ωραία γραφικά

http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg

Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη.

Εχω ενα προβλημα με το Update Service. Παροτι εχω εγκαταστησει τις τελευταιες εκδοσεις τοσο του Update Service οσο και του Macromedia Flash Player, οταν τρεχω το SEUS μου βγαζει το ακολουθο μηνυμα

"Incompatible Macromedia version. Required version available from http://www.macromedia.com. Application will terminate".

Τι συμβαινε ρε παιδια? Υποψιν οτι το εχω τρεξει και με το firewall κλειστο αλλα παλι τα ιδια.

Φιλε το ιδιο επαθα και εγω.

Χρειαζεται το activex plugin του InternetExplorer για να παιξει.

πηγαινε εδω http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

χρησιμοποιωντας τον InternetExplorer για browser οχι Firefox κτλ και πατα το install. ξαναεγκατεστησε το update Service και θα σου παιξει.

Σημειωση: Ετρεξα μια φορα το updateService και μου εκανε γενικη επαναφορα μετα το update. Γιαυτο παρτε τα μετρα σας πριν το τρεξετε.

Χρήστος

Θα ήθελα κάποιος φίλος-κάτοχος του Ρ1 να μου πει αν τα videos που τραβάμε (στη μέγιστη ανάλυση) προβάλλονται σε ολόκληρη οθόνη ή σε μέρος της.

Σκέφτομαι να αποχωριστώ μετά από διετία το καταπληκτικό W900 για το Ρ1.Αξίζει;

Ρε παιδιά, έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το bluetooth? Προσπαθώ να το συνδέσω μέσω bluetooth και αφ' ενός το SE Suite ενώ το βλέπει σαν συνδεδεμένο αρνείται να συνδεθεί, αφ' ετέρου όταν το συνδέω από τους drivers του bluetooth usb ή από το bluesoleil με σειριακή σύνδεση, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα πέφτει μόνη της..

παιδια? γιατι δεν μπορω να βαλω το pc suite? μου λεει οτι το λειτουργικο μου δεν το υποστηριζει. δεν εχω service pack2.

και τι κανουμε δηλαδη που δεν εχουμε???

A!και κανενα εορτολογιο παιζει?

και σε wap site μπορω να κανω πλοηγηση?

φίλε billako. welcome to the club. κι εγω το ιδιο πρόβλημα εχω, δεν εχω sp2 :(

Αναγκάζομαι να κανω συγχρονισμούς μονο απο το γραφείο δυστυχως.

Αν καποιος εχει αντιμετωπίσει το ιδιο προβλημα ας μας δωσει μια λύση. Υποψην τη λύση του format τη δοκιμασα 8 φορές ανεπιτυχως την περασμενη εβδομαδα.

Για καποιιο ανεξηγητο λογο τα win xp sp2 κολλανε την εγκατασταση στο 33%, οπότε εβαλα παλι xp1.

Για ημερολόγιο η λύση βρίσκεται εδω: http://rapidshare.com/files/57496750/Calendar_OUTLOOK.rar

Ουτε εφαρμογές ούτε τιποτα.

Κανετε εισαγωγη στο outllook σας και μετά συγχρονισμό του outlook με το κινητό και vouala....ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με το bluetooth? Προσπαθώ να το συνδέσω μέσω bluetooth και αφ' ενός το SE Suite ενώ το βλέπει σαν συνδεδεμένο αρνείται να συνδεθεί, αφ' ετέρου όταν το συνδέω από τους drivers του bluetooth usb ή από το bluesoleil με σειριακή σύνδεση, μέσα σε 30 δευτερόλεπτα πέφτει μόνη της..

Ψαξε και κατεβασε widcomm drivers.

Ειναι οι μονοι που παιζουν απροβληματιστα με ολα τα bluetooth.

Κατι bluesoleil και π.....ς απεγκαταστειστε τα μια για παντα.

Περισσότερα προβληματα δημιουργούν, παρά βοηθανε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακάρι να ήταν το bluetooth to problem. Πήγα να περάσω την καινούργια έκδοση του firmware και ενω πηγαιναν όλα καλα μου γράφει ότι η αναβάθμιση απέτυχε, να βγάλω και να ξανασυνδέσω το τηλέφωνο αλλα από τότε πάπαλα.. Ούτε ανοίγει (απλά αναβοσβήνει το backlit) ούτε update κανει αφού με όλη τη διαδικασία του να πατας πατημένο το c και τα λοιπά μου το βγάζει σαν unknown device.. Τόσες φορές είχα κανει update με το Ρ910 και ούτε ένα προβλημα.. Δεν το γλιτώνω το service τη δευτέρα ε?

Tι τα θελετε ρε παιδιά τα update?

Μια ******* να γινει, μετα τρεχουμε

Ο νομος του Μερφυ στα ηλεκτρονικά λεεί

ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ

(Με μαθηματική ακρίβεια θα χαλάσει)

Παθών...εγω προσωπικά ουκ ολίγες φορές και ευτυχώς ομως μαθών

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι βλακεία μου τελικά, απλά πίστευα ότι η νέα έκδοση ίσως είχε να κάνει κατι με το πρόβλημα στο bluetooth. Βασικά όταν πέρναγε λέει το Wayfinder έγινε η π***ρια... Τέσπα.. Επειδή το κινήτο το αγόρασα σήμερα, και μου είπαν από το πλαίσιο ότι για οποιαδήποτε βλάβη μέσα σε 7 μέρες δικαιούμαι αντικατάσταση, να το πάω πίσω ή να το πάω στο service? Πόσο καιρό να θέλουν για ένα φλασάρισμα?

EDIT

Τελικά με αλχημείες κατάφερε να δει το κινητό και να περάσει την τελευταία έκδοση, thanks god!

Νέος κάτοχος και εγώ του P1....έπειτα απο αρκετή σκέψη αλλά πρέπει να πω ότι είναι απλά ΑΨΟΓΟ.

Οθόνη άριστη...πληκτρολόγιο που μπορεί να το μάθει καθένας εύκολα...ευκολία χρήσης , ακόμη και για αυτούς που δεν είναι συνηθησμένοι σε Symbian (όπως εγώ).Το manual πιστεύω ήθελε λίγη προσοχή ακόμη (θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο αναλυτικό σε ορισμένα σημεία)

Να ρωτήσω όμως και εγώ μερικά πράγματα :

α)Εχω ασύρματο router.Το κινητό το βρίσκει και κάνω την σύνδεση ανάμεσα τους , αλλά πως θα βεβαιωθώ 100% ότι τραβάει internet απο το router και όχι απο WAP κτλ?

β)Χρέώνομαι για τα δεδομένα που 'κινεί' το κινητό ακόμη και αν παίρνω Internet απο το router?

γ)Μπορώ να αποθηκεύω τις επαφές όχι στο κινητό ή στην sim αλλά στο ms?

Sorry αν είναι 'χαζές' οι ερωτήσεις μου αλλά ψάχνομαι και εγώ όπως και οι υπόλοιποι εδώ μέσα P1-άκηδες;)

Φιλε το ιδιο επαθα και εγω.

Χρειαζεται το activex plugin του InternetExplorer για να παιξει.

πηγαινε εδω http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

χρησιμοποιωντας τον InternetExplorer για browser οχι Firefox κτλ και πατα το install. ξαναεγκατεστησε το update Service και θα σου παιξει.

Σημειωση: Ετρεξα μια φορα το updateService και μου εκανε γενικη επαναφορα μετα το update. Γιαυτο παρτε τα μετρα σας πριν το τρεξετε.

φιλε niouch σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. Τελικα επαιξε.

α)Εχω ασύρματο router.Το κινητό το βρίσκει και κάνω την σύνδεση ανάμεσα τους , αλλά πως θα βεβαιωθώ 100% ότι τραβάει internet απο το router και όχι απο WAP κτλ?

β)Χρέώνομαι για τα δεδομένα που 'κινεί' το κινητό ακόμη και αν παίρνω Internet απο το router?

Sorry αν είναι 'χαζές' οι ερωτήσεις μου αλλά ψάχνομαι και εγώ όπως και οι υπόλοιποι εδώ μέσα P1-άκηδες;)

a)ορίζεις στις συνδέσεις σαν πρώτη προτεραιότητα το wifi

b)αν θυμάμαι καλά σου λέει αναλυτικά τα δεδομένα για κάθε σύνδεση (τουλάχιστον της τελευταίας σύνδεσης σίγουρα)

c)μπορείς να κρατάς ένα backup στο ms, όχι να τις έχεις κανονικά

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Νέος κάτοχος και εγώ του P1....έπειτα απο αρκετή σκέψη αλλά πρέπει να πω ότι είναι απλά ΑΨΟΓΟ.

Οθόνη άριστη...πληκτρολόγιο που μπορεί να το μάθει καθένας εύκολα...ευκολία χρήσης , ακόμη και για αυτούς που δεν είναι συνηθησμένοι σε Symbian (όπως εγώ).Το manual πιστεύω ήθελε λίγη προσοχή ακόμη (θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο αναλυτικό σε ορισμένα σημεία)

Καλορίζικο φίλε μου και καλωσήρθες στη παρέα μας.

α) Εγώ προσωπικά έχω απενεργοποιήσει από τους λογαριασμούς internet τα "χρεώσιμα" τα οποία τα ξεχωρίζεις αν έχουν το όνομα της εταιρίας και έτσι είμαι σίγουρος ότι δε χρεώνομαι. Για να το δεις κανε κλικ στο μπαλάκι που αναβοσβήνει για να δεις από που παίρνεις δίκτυο.

β) Ότι δεδομένα παίρνεις από WiFi είναι free.

γ) δεν το νομίζω αλλά δεν είμαι σίγουρος αν γνωρίζει κάποιος άλλος ας μας πει.

Έχω το εξής πρόβλημα στο βίντεο . Όταν γίνεται ηχογράφηση σε μέρος με πολύ φασαρία , μετά στην αναπαραγωγή ο ήχος είναι τραγικός και ακούγονται μόνο πολύ δυνατά παράσιτα . πχ μπουζούκια , γήπεδο κτλ
http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Παρασκευή απόγευμα το πήρα και εγώ!

Δεν θα το έλεγα μετάβαση απο το N73, μιας και τα έχω και τα 2 ταυτόχρονα!

Το κινητό είναι απλά τέλειο, και όσο πιο πολύ ασχολούμαι και διαβάζω εδώ τόσα πιο πολλά μαθαίνω γι αυτό! :happy:

Το GPS με το Tom Tom έχει πολλή πλάκα, αλλά δυστυχώς δεν μου βρίσκεται αυτοκίνητο για να το φορτίσω και σε λίγο το GPS θα είναι νεκρό:lol:

Εδώ θέλω να δηλώσω ότι με ενοχλεί που ναι μεν το πληκτρολόγιο γράφει μόνο ελληνικά, αλλά και ότι ενώ γράφει μόνο ελληνικά, δεν έχει πάνω ελληνικούς χαρακτήρες τουλάχιστον :lol:

(αν και δεν έχω κάνει εκτεταμένη αναζήτηση σε αυτό το θέμα όσον αφορά το πληκτρολόγιο δεν έχω βρει κάποιο τρόπο να μπορώ να γράψω και λατινικούς χαρακτήρες. μιλάω για το πληκτρολόγιο qwerty)

Επίσης να δηλώσω, ότι με το zyxel 660 HW router που έχω, το wifi δούλεψε μόνο μια φορά, και δεν κατάλαβα πως δούλεψε, μιας και από κει και ύστερα, τίποτα. Τι το έβαλα τελείως ελεύθερο, τι του έβαλα κωδικό, τι συγκεκριμένη mac address, τι συγκεκριμένο username/pass, τίποτα δεν δούλεψε, βγάζει αδύνατη η εύρεση του διακομιστή http://www.google.com (αν το θυμάμαι καλά).

Επίσης άλλαξα και dns server από τις προχωρημένες ρυθμίσεις των λογαριασμών όπως λέει, αλλά πάλι τζίφος. Έχω απηυδήσει!:O

Παρήγγειλα και εγώ τη ζελατίνα από τον martin-κάτι που είχα δει σε προηγούμενη σελίδα, και πήρα από ebay card reader αποκλειστικά για MS micro κάρτες!

Εδώ να πω σε όποιους ενδιαφέρονται να πάρουν κάρτες 2-4 GB από την sandisk που κυκλοφορούν στα καταστήματα ότι το ανταπτοράκι τους, την κάνει MS duo! Δηλαδή αν έχετε MS/SD κλπ card reader μάλλον θα χρειαστείτε και επιπλέον αντάπτορα για MS pro κάρτα.. Αντάπτορας πάνω στον αντάπτορα!:lol: (ευτυχώς ενας φίλος μου, μου έδωσε έναν μέχρι να έρθει ο άλλος από ebay):rolleyes:

Σχετικά με την μπαταρία, την άφησα να ξεφορτίσει από τη μάνα του, και δεν ξεφόρτισε τελείως, επίσης το έβαλα στην βάση που ήταν συνδεδεμένη με το pc και άρχιζε να φορτίσει, και έτσι το άφησα μέχρι το 82% και μετά το έβγαλα γιατί δεν άντεχα!:O

Όλη τη μέρα το ζόρισα και η μπαταρία έφτασε 13% αυτή τη στιγμή.

Άντε να δούμε, ελπίζω να μην έκανα μεγάλη πατάτα :ninja:

Αυτά, sorry για το μακροσκελές πλην τίμιο ποστ! :D

Καλησπέρα! Ετοιμάζομαι για κινητό και σκέφτομαι και το p1 κυρίως για το wifi. Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το thread και μου έχουν λυθεί όλες οι απορίες εκτός από το sms.

Επειδή εγώ γράφω με Τ9 ότι και να κάνω οι χαρακτήρες θα είναι σε unicode ή βάζοντας απλά κεφαλαία(έχοντας Τ9) λύνεται το πρόβλημα?

Επίσης να δηλώσω, ότι με το zyxel 660 HW router που έχω, το wifi δούλεψε μόνο μια φορά, και δεν κατάλαβα πως δούλεψε, μιας και από κει και ύστερα, τίποτα. Τι το έβαλα τελείως ελεύθερο, τι του έβαλα κωδικό, τι συγκεκριμένη mac address, τι συγκεκριμένο username/pass, τίποτα δεν δούλεψε, βγάζει αδύνατη η εύρεση του διακομιστή http://www.google.com (αν το θυμάμαι καλά).

Επίσης άλλαξα και dns server από τις προχωρημένες ρυθμίσεις των λογαριασμών όπως λέει, αλλά πάλι τζίφος. Έχω απηυδήσει!:O

Εδώ να πω σε όποιους ενδιαφέρονται να πάρουν κάρτες 2-4 GB από την sandisk που κυκλοφορούν στα καταστήματα ότι το ανταπτοράκι τους, την κάνει MS duo! Δηλαδή αν έχετε MS/SD κλπ card reader μάλλον θα χρειαστείτε και επιπλέον αντάπτορα για MS pro κάρτα.. Αντάπτορας πάνω στον αντάπτορα!:lol: (ευτυχώς ενας φίλος μου, μου έδωσε έναν μέχρι να έρθει ο άλλος από ebay):rolleyes:

Σχετικά με την μπαταρία, την άφησα να ξεφορτίσει από τη μάνα του, και δεν ξεφόρτισε τελείως, επίσης το έβαλα στην βάση που ήταν συνδεδεμένη με το pc και άρχιζε να φορτίσει, και έτσι το άφησα μέχρι το 82% και μετά το έβγαλα γιατί δεν άντεχα!:O

Όλη τη μέρα το ζόρισα και η μπαταρία έφτασε 13% αυτή τη στιγμή.

Άντε να δούμε, ελπίζω να μην έκανα μεγάλη πατάτα :ninja:

Αυτά, sorry για το μακροσκελές πλην τίμιο ποστ! :D

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το WiFi.....

Λοιπόν πηγαίνεις στις συνδέσεις και κάνεις ανίχνευση.Μόλις βρεί το ασύρματο σου πατάς σύνδεση και έπειτα δημιουργείς νέο λογαριασμό.Δίνεις ένα τυχαίο όνομα λογαριασμού , όνομα δικτύου βάζεις το δικό σου δίκτυο , ασφάλεια την ανάλογη που έχεις στο δίκτυο σου και λειτουργία δικτύου εγώ έβαλα υποδομή και δούλεψε κανονικά απο εκεί και πέρα.Δεν του έχω δώσει IP και DNS εγώ....Ελπίζω να σε βοήθησα.

Οσο για την μπαταρία και την πρώτη φόρτιση......δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας εδω μέσα που να άντεξε την πρώτη φορά να το αφήσει να φορτίσει πολύ ώρα :p

Είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα με το WiFi.....

Λοιπόν πηγαίνεις στις συνδέσεις και κάνεις ανίχνευση.Μόλις βρεί το ασύρματο σου πατάς σύνδεση και έπειτα δημιουργείς νέο λογαριασμό.Δίνεις ένα τυχαίο όνομα λογαριασμού , όνομα δικτύου βάζεις το δικό σου δίκτυο , ασφάλεια την ανάλογη που έχεις στο δίκτυο σου και λειτουργία δικτύου εγώ έβαλα υποδομή και δούλεψε κανονικά απο εκεί και πέρα.Δεν του έχω δώσει IP και DNS εγώ....Ελπίζω να σε βοήθησα.

Οσο για την μπαταρία και την πρώτη φόρτιση......δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένας εδω μέσα που να άντεξε την πρώτη φορά να το αφήσει να φορτίσει πολύ ώρα :p

Το έχω κάνει και αυτό αλλα τζίφος! :cry:

Πιθανώς να πρέπει να το αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση για να φτιάξει!

Αλλά την ψιλοφοβάμαι την αναβάθμιση, μη γίνει τίποτα και τρέχω :ninja:

Apla kataplhktiko!Xtes to epoiasa sta xeria mou sto germano,kosmos thessaloniki, kai epatha thn plaka mou!Ws katoxos 950 to brhskw KLASEIS anwtero poiothka kai apla polu rhgoro sto na anoiksei oti thes!>Teleio to wi fi tou!Oso kai o Opera!

Einai to epomeno mou thlefwno me to pou erthei h epidothsh ths Voda!!!

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Κανένα προγραμμα για συγχρονισμό εκτος απο το original pc suite υπάρχει?

Κοίτα, εγώ σε όλα τα SE που είχα χρησιμοποιούσα για αυτές τις δουλειές το MyPhoneExplorer το οποίο είναι πολύ εύχρηστο. Ομως και την τελευταία έκδοση δεν μπορώ να την κάνω να συνεργαστεί με το Ρ1. Με usb καλώδιο όταν πάει να κάνει συγχρονισμό crashaρει το προγραμμα επειδή κάτι τρέχει με το OBEX πρωτόκολλο. Με bluetooth serial δεν έχω καταφέρει να το κάνω να τρέξει.. δεν ξέρω τι φταίει.

Ισως νέα έκδοση του MyPhoneExplorer αναγνωρίσει και το Ρ1

κι εγω MyPhoneExplorer δουλευα μεχρι το k750i μου.

Τωρα που περασα σε symbian .... και δεν περναει σε sp1 το pc suite, εχω προβλημα :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω πρόβλημα με το Wireless το οποίο είναι bug και ελπίζω να το διορθώσουν σε κάποια μελοντική έκδοση. Συνδέομαι κανονικά με το ασύρματο router που έχω σπίτι, μόλις όμως αλλάξω κωδικό, δε συνδέεται με τίποτα. Θυμάται αυτόν που είχα βάλει στην αρχή και προσπαθεί να συνδεθεί με αυτόν. Κανονικά θα έπρεπε να με ρωτάει κάθε φορά τον κωδικό ή τέλως πάντων με κάποιον τρόπο να σβήνονται τα cookies ή οπου αποθηκεύει τους κωδικόυς ετσι ώστε να μπορω να συνδεθώ αν ο κωδικός αλλάξει.

Δεύτερον, όσο και αν το έψαξα, δε μπορώ να στείλω με τίποτα μηνύμα με 160 χαρακτήρες. Τα χωρίζει σε 2. Λογικά κάτι παίζει με τα unicode αλλά δε βρήκα κάποια επιλογή κάπου.

Κατα τ'αλλα μια χαρά το κινητό, έκανα και την αναβάιμιση στην τελευταία έκδοση, δεν είδα να διορθώθηκε κάτι ουσιαστικό όμως.. ίσως (μπορεί να είναι και ιδέα μου) έγινε λίγο πιο γρήγορο.

Phantom Of The Opera

• The title was changed to Sony Ericsson P1i