angela88 Δημοσιεύτηκε April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 14, 2007 Που θα βρώ τους s-ata drivers ρε παιδιά θέλω να κάνω ένα format σε xp sp2, και δεν μου τους εμφανίζει...βοηθήστε με!!! θέλω να τους κάνω μέσω δισκέτας πατώντας f6...έχω ati m'board και όταν μπαίνω στο site δεν τους βρίσκω και το cd που έχω λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο.:cry: :cry: :cry: ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdouk Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Που θα βρώ τους s-ata drivers ρε παιδιά θέλω να κάνω ένα format σε xp sp2, και δεν μου τους εμφανίζει...βοηθήστε με!!! θέλω να τους κάνω μέσω δισκέτας πατώντας f6...έχω ati m'board και όταν μπαίνω στο site δεν τους βρίσκω και το cd που έχω λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο.:cry: :cry: :cry: ... βοήθησε λίγο : πες μας ποιά ακριβώς motherboard έχεις Παράθεση Λέω "ΟΧΙ" στα greeklish !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. April 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ατι γράφει πάνω αν δεν είναι που μπορώ να την βρω??την γράφει πουθενά μέσα το pc?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndeirm Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ati ΘΑΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΟΥ...motherboard δυσκολα αν εχεις abit nf7s οπως και εγω πανε στο επiσhμο site της abit νομιζα απο κει τους κατεβασα και γω πριν απο κανα μηνα που το εκανα απο εδω αν θυμαμε καλα http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S+V2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%20A κατεβασε τους drivers για sil3112 καντους δισκετα. Πατα f6 στην εκκινηση και θα βρει τον sata σκληρο σου.... Eαν δεν πετυχει πες μου. Οταν λες το cd που εχεις ειναι κατεστραμενο ποιο cd ενοεις? Αν ενοεις το cd της motherboard τωτε θα λεει και πια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. April 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 ati ΘΑΝΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΟΥ...motherboard δυσκολα αν εχεις abit nf7s οπως και εγω πανε στο επiσhμο site της abit νομιζα απο κει τους κατεβασα και γω πριν απο κανα μηνα που το εκανα απο εδω αν θυμαμε καλα http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S+V2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%20A κατεβασε τους drivers για sil3112 καντους δισκετα. Πατα f6 στην εκκινηση και θα βρει τον sata σκληρο σου.... Eαν δεν πετυχει πες μου. Οταν λες το cd που εχεις ειναι κατεστραμενο ποιο cd ενοεις? Αν ενοεις το cd της motherboard τωτε θα λεει και πια είναι... οχι το cd ένα αρχείο ειναι κατεστραμμένο μεσα στο φάκελο drivers s-ata..οταν το φορτώνει απο την δισκετα..πριν το φορματ...εδώ κάτι μέρες προσπαθώ και τπτ μόλις τους κατεβάσω θα σου πω αποτελέσματα!ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. April 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 η motherboad είναι asrock.παρακάτω....τι κάνουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 η motherboad είναι asrock.παρακάτω....τι κάνουμε??? Πας στο site της asrock και βρίσκεις το μοντέλο της μητρικής σου (το γράφει όταν πρωτοανοίγει ο υπολογιστής σου, πάτα Pause για να το σημειώσεις με την ησυχία σου). Κατεβάζεις τους SATA drivers και τους περνάς σε μια καινούρια δισκέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. April 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Πας στο site της asrock και βρίσκεις το μοντέλο της μητρικής σου (το γράφει όταν πρωτοανοίγει ο υπολογιστής σου, πάτα Pause για να το σημειώσεις με την ησυχία σου). Κατεβάζεις τους SATA drivers και τους περνάς σε μια καινούρια δισκέτα. τους βρήκα τους έβαλα και στην δισκέτα και γράφει ότι το αρχειο Jx64.exe64b είναι κατεστραμμένο:( :( το ίδιο μου έκανε πάλι... το μοντέλο της μητρικής μου είναι 775twins-hdtv...τι φταίει?????????:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. April 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 το βρήκαααααααααααααααααα :):D παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndeirm Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Πάντως αποτι καταλαβα μονη σου τολεισες το προβλημα. Τωρα πρεπει να νιωθεις τελεια. Εγω παντως οταν εχω ενα προβλημα με το pc πορωνομαι να το λυσω και μετα οταν το λυσω ξενερωνω .... Μάλλον μαρεσουν τα δυσκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Καλησπέρα!Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω του drivers για την MSI 649 Neo-V?Εψαξα στο site της MSI αλλά δεν βρήκα κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Ψάξε λίγο αυτό --> http://www.opendrivers.com/driver/231034/msi-649-neo-v-bios-3.1-free-download.html Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sunday11 Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 τελικά τους βρήκα ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts