gwgw Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 Ευχαριστώ για την πληροφορία.Δεν είχα ποτέ πριν Nokia και δεν ξέρω τα προγράμματα τους.Τέσπα.Το Nokia PC Suite μου φάνηκε το πιο εύκολο και user-friendly από όλα.Μια ερώτηση:Γίνεται μέσω του Nokia PC Suite να κόψω τα τραγούδια και μετά να τα κατεβάσω;Επίσης,κατέβασα το φιδάκι αλλά στην οθόνη φαίνεται μια σταλιά.Καμία άλλη ιδέα αναφορικά με αυτό το θέμα;Sorry αλλά τώρα πέρνω το βάπτισμα του πυρός σχετικά με τη Nokia. Υ.Γ:Στο myownskins από όπου κατέβασα μερικά themes,το εικονίδιο των ρυθμίσεων δε φαίνεται σαν τα άλλα,αλλά γράφει "ownskins.com".Ξέρει κανείς πως διορθώνεται αυτο...;Αν διορθώνεται. Ευχαριστώ. Το φιδάκι είναι μικρό γιατί κατέβασες λάθος ανάλυση.Το κινητό έχει 240Χ320.Πρόγραμμα για να κόβεις τραγούδια όπως επίσης και άπειρα θέματα υπάρχου στο link που σου έχω πει 3 ή 4 φορές (δεν θυμάμαι). Ψάξε λίγο και θα τα βρεις όλα... Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 ρε παιδιά σύνδεσα σήμερα με bluetooth το κινητό με τον φορητό μου για πρώτη φορά και όταν πάω να μπω σε κάποιες σελίδες μου βγάζει μήνυμα ότι προσπαθεί να με συνδέσει μέσω του κινητού και πολλές σελίδες δεν μου τις ανοίγει ή δεν μου κάνει log in σε μερικές που είμαι εγγεγραμμένος τι στο καλό συμβαίνει; edit απ' ότι είδα μου χρησιμοποιούσε το κινητό ως μόντεμ και κατάργησα τη σύνδεση, όμως κάθε φορά που το συνδέω ασύρματα θα μου φτιάχνει και μία σύνδεση που εγώ ύστερα θα πρέπει να καταργώ ή εγώ έκανα κατά λάθος καμία μπούρδα; Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptaniman Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Όποτε συγχρονίζω τις επαφές του 8600 με το Outlook δύο γράμματα από το όνομα κάθε επαφής περνάνε στο outlook ως ερωτηματικά... π.χ. αντί Παπαδόπουλος - Παπαδόπου??ς Προσπάθησα αλλάζοντας γραμματοσειρά στο outlook αλλά τίποτα... Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα & ξέρει κανείς πως διορθώνεται? Please Help :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 to kinhto phre thn kathfora! 554 eurw sto expansys!!! http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=150291 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Paidia poio einai to teleitaio firmware??? Eimai pleon kai egw enas eutixis katoxos tou Luna:D:):p;):) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Paidia poio einai to teleitaio firmware??? Eimai pleon kai egw enas eutixis katoxos tou Luna:D:):p;):) Εϊναι η 3,52. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Εϊναι η 3,52. Krima giati einai polu palia ekdosi apo ton maio:(:(:( 8a dw na psaxtw aurio pou 8a paw sto nokia club an uparxei nea ekei pera... Euxaristw Polu Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Krima giati einai polu palia ekdosi apo ton maio:(:(:( 8a dw na psaxtw aurio pou 8a paw sto nokia club an uparxei nea ekei pera... Euxaristw Polu Είναι πολύ σταθερό και δεν έχει βγεί άλλη αναβάθμηση. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2008 Paidia mporei kapoios na mou dwsei to product code tis ellinikis suskeuis??? Einai anagki eyxaristw polu:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 mias kai kanenas dn endiafer8ike na mou apantisei to product code tis ellinikis suskeuis einai to 0548923 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Hi! Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο Luna ώστε όταν ανοίγει ή κλείνει το κάλυμμα να ακούγεται κάποιος ήχος?Κι αν ναι πως γίνεται? Thanks! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Hi! Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει κάποια ρύθμιση στο Luna ώστε όταν ανοίγει ή κλείνει το κάλυμμα να ακούγεται κάποιος ήχος?Κι αν ναι πως γίνεται? Thanks! auto ginete me themes;):):D Exw katevasei kapoia gia nokia 6288 kai otan to anoigwkleinw akougontai kapoioi sugekrimenoi hxoi:!: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 auto ginete me themes;):):D Exw katevasei kapoia gia nokia 6288 kai otan to anoigwkleinw akougontai kapoioi sugekrimenoi hxoi:!: Ευχαριστώ πολύ.Γίνεται να μου δώσεις το Link από όπου κατέβασες τα themes ώστε να κατεβασώ τα ίδια; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 τελικα το ξαναπηρα κι εγω το Luna,το θεωρω status παρα την μικρη του μνημη,για μενα ειναι ισως το πιο ομορφο κινητο αυτη την στιγμη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnly Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Όντως είναι status και το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι μοναδικό desing.Μήπως είναι δυνατόν να μου δώσει κάποιος συγκεκριμένα το link με themes που να έχουν ήχο όταν ανοιγοκλείνει το κάλυμμα?Επίσης άλλη μία ερώτηση.Όταν στέλνω ένα μήνυμα στην αναφορά αλλα και στα σταλμένα δεν αναφέρει την ώρα που έστειλα το μήνυμα αλλά 2 ώρες νωρίτερα και γενικά ό,τι να ναι.Ξέρει κανείς τίποτα;Thanks. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Summer has just come! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 ε φαντασου για να εδωσα το 8800 το καινουριο ποσο πολυ περισσοτερο μου αρεσε το Luna. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 σκεφτομαι σημερα να το αποκτησω. δεν ειχα ποτε τετοιου ειδος τηλ. αξιζει να δωσω τα λεφτα του τωρα που επεσε και η τιμη του?? το ειδα πριν 3μερες σε λειτουργια και μ'αρεσε παρα πολυ το ατιμο.:cool::cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 επεσε η τιμη του? ποσο κανει δηλ? Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 επεσε η τιμη του? ποσο κανει δηλ? σκεφτομαι να το παρω απο expansys στα 534Ε η αλλιως το βρηκα σε μαζαγι 650Ε.:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 καλη τιμουλα απο το expansys Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 σκεφτομαι να το παρω απο expansys στα 534Ε η αλλιως το βρηκα σε μαζαγι 650Ε.:O expansys εννοειται...116 ευρω,πες 100 ευρω φθηνοτερα αν εχει και μεταφορικα κλπ... επεσε αρκετα... Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2008 Στη Κύπρο αυτή τη τιμή τη βρίσκεις στο Γερμανό... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 Να ρωτήσω κάτι, όταν κλείνεις το καπάκι, τερματίζεται και η κλήση; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Να ρωτήσω κάτι, όταν κλείνεις το καπάκι, τερματίζεται και η κλήση; ναι κανονικά Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 ναι κανονικά Λαμπρά. Φαντάζομαι πως επίσης όταν κτυπάει, μπορείς να απαντήσεις ανοίγοντας απλά το καπάκι, έτσι; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts