Jump to content

[MOTO] KTM Duke II

makosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για την τ@υλα του το ηθελε και αυτος! γιατι το wr-f που εχω τι νομιζεις οτι συντηρηση του κανω.βαλβιδες λαδια φιλτρο ανα 1000χλμ,χωρια τα λαστιχα που ανα 3000 αλλαζω σιγουρα το πισω.

αυτα τα μηχανακια δεν θελουν εξτρα βελτιωση,απο μονα τους ειναι αγωνιστικα.τωρα εσυ αμα θελεις αλλαζεις εξατμιση-φιλτρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 147
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για την τ@υλα του το ηθελε και αυτος! γιατι το wr-f που εχω τι νομιζεις οτι συντηρηση του κανω.βαλβιδες λαδια φιλτρο ανα 1000χλμ,χωρια τα λαστιχα που ανα 3000 αλλαζω σιγουρα το πισω.

αυτα τα μηχανακια δεν θελουν εξτρα βελτιωση,απο μονα τους ειναι αγωνιστικα.τωρα εσυ αμα θελεις αλλαζεις εξατμιση-φιλτρο.

εκκεντροφορους αλλαζεις αν θελεις ή οχι??

εκκεντροφορους αλλαζεις αν θελεις ή οχι??

εγω δεν εχω αλλαξει.δεν ξερω και αν μπορεις.το μονο που εχω αλλαξει ειναι πλεξουδα και εχω βαλει αλλη μπιελα.οχι yamaha αλλα wiseco.

αυτα τα μηχανακι δεν ειναι να βαλεις χερι.οπως σου ειπα παραπανω ειναι αγωνιστικα απο μονα τους..αν βαλεις κι'εσυ το χερι σου τοτε θα γινεις κολλητος με τον μαστορα σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ktm το sx144 εχει μεγαλες διαφορες με το sx125 (αν ναι ποιες ειναι)???

Τα 20 κυβικα παραπανω και κατι ιππους επισης παραπανω.το sx144 ειναι κατα 2 κιλα ελαφρυτερο απο το 125.τωρα δεν ξερω πως πανε γιατι δεν τα εχω οδηγησει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα 20 κυβικα παραπανω και κατι ιππους επισης παραπανω.το sx144 ειναι κατα 2 κιλα ελαφρυτερο απο το 125.τωρα δεν ξερω πως πανε γιατι δεν τα εχω οδηγησει.

ειχα διαβασει οτι το sx144 ειναι +8hp απο το 125

τι διαφορες εχουν τα enduro απο τα motocross (μηχανικα)??

ειχα διαβασει οτι το sx144 ειναι +8hp απο το 125

τι διαφορες εχουν τα enduro απο τα motocross (μηχανικα)??

Δεν ξερω ποσα ακριβως αλογα παραπανω ειναι.επισης ουτε σε αυτο μπορω να σου απαντησω γιατι δεν ξερω..τωρα με πας σε γνωσεις αλλες.εγω φιλος της μοτοσυκλετας ειμαι..αυτα καλυτερα να παρεις τηλεφωνο καποιον υπευθυνο της ΚΤΜ να σου λυσει αυτες τις αποριες.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
paidia ematha oti ta ktm exoun provlima sta ilektrika..alitheuei??

Οχι! για πες τι ακουσες :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρωτισα γενικα για κτμ και μου ειπαν οτι χαλανε συνεχεια τα ηλεκτρικα τους..

Ψεμματα.αυτα τα λενε αυτοι που δεν εχουν χρημα να παρουν μια τετοια μοτοσυκλετα..και βγαζουν ιστοριες απο το μυαλο τους.

πηγαινε ρωτα κατοχους ΚΤΜ να σου που την αποψη τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ψεμματα.αυτα τα λενε αυτοι που δεν εχουν χρημα να παρουν μια τετοια μοτοσυκλετα..και βγαζουν ιστοριες απο το μυαλο τους.

πηγαινε ρωτα κατοχους ΚΤΜ να σου που την αποψη τους.

:lol::lol::lol::lol:.τα πιστευεις αυτα;;γιατι δλδ πρεπει να ζηλευει;να ζηλεψει τι;;αμα θελει δινει κατι παραπανω και το περνει.και τοσος κοσμος ψεματα λεει;τον λες να παει να ρωτησει κατοχους.θα σου πω κατι.αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει;);):)

δεν θα σου απαντησω γιατι απλα εισαι ασχετος περι ΚΤΜ.

μεινε με την ιδεα οτι τα ΚΤΜ χαλανε και σπανε.

κανενα προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν θα σου απαντησω γιατι απλα εισαι ασχετος περι ΚΤΜ.

μεινε με την ιδεα οτι τα ΚΤΜ χαλανε και σπανε.

κανενα προβλημα.

δεν απαντας γιατι δεν εχεις επιχειριματα.;).αντε εγω δεν ξερω.ολος ο κοσμος ψεματα λεει;;και ολοι ζηλευουν τα ΚΤΜ;;μην εχεις αυτη την ιδεα.;):)

Τα επιχειρηματα μου ειναι η κατοχη της μοτοσυκλετας και οι βολτες που κανω μαζι της.Τελος! :superman:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ασχολείσαι φίλε RAVER, το 1996 που βγήκε το πρώτο Duke αυτοί εδώ ήταν 4-5 χρονών... ;)

Σωστο και αυτο.εκανες καλη επισημανση ;) :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
paidia an valeis akrapovic sto duke III tin vazeis pali ekei katw(athlio gia mena) i se kanonikh thesi?epishs mpainei diplh i mono mia?

Heaven Holds A Sense Of Wonder

And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up

When The Rage In Me Subsides

In This White Wave

I Am Sinking In This Silence

paidia an valeis akrapovic sto duke III tin vazeis pali ekei katw(athlio gia mena) i se kanonikh thesi?epishs mpainei diplh i mono mia?

Στην ιδια θεση.

το νεο duke III εχει μονο τελικο.αλλα δεν εχω δει ακομη aκrapovic γι'αυτο το μοντελο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 7 months later...
Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ακομα καινουρια duke ii???

το ktm duke II εχει σταματησει η παραγωγη απο το 2006! μπορεις να το βρεις βιτρινας στα 7000 ευρο με δωρο εξατμισεις acrapovic.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ktm duke II εχει σταματησει η παραγωγη απο το 2006! μπορεις να το βρεις βιτρινας στα 7000 ευρο με δωρο εξατμισεις acrapovic.

Εχει ακομα δουκες σε καταταση βιτρινας?Λιγοδυσκολο το βρισκω παντως.

Ναι!! γιατι σου φαινεται περιεργο :blink: ??

Η μοτοσυκλετα πωλειται κανονικα..μαλιστα υπαρχει και στον τιμοκαταλογο της ΚΤΜ.

[sIGPIC][/sIGPIC]