RAVER Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 για την τ@υλα του το ηθελε και αυτος! γιατι το wr-f που εχω τι νομιζεις οτι συντηρηση του κανω.βαλβιδες λαδια φιλτρο ανα 1000χλμ,χωρια τα λαστιχα που ανα 3000 αλλαζω σιγουρα το πισω. αυτα τα μηχανακια δεν θελουν εξτρα βελτιωση,απο μονα τους ειναι αγωνιστικα.τωρα εσυ αμα θελεις αλλαζεις εξατμιση-φιλτρο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2008 για την τ@υλα του το ηθελε και αυτος! γιατι το wr-f που εχω τι νομιζεις οτι συντηρηση του κανω.βαλβιδες λαδια φιλτρο ανα 1000χλμ,χωρια τα λαστιχα που ανα 3000 αλλαζω σιγουρα το πισω. αυτα τα μηχανακια δεν θελουν εξτρα βελτιωση,απο μονα τους ειναι αγωνιστικα.τωρα εσυ αμα θελεις αλλαζεις εξατμιση-φιλτρο. εκκεντροφορους αλλαζεις αν θελεις ή οχι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 εκκεντροφορους αλλαζεις αν θελεις ή οχι?? εγω δεν εχω αλλαξει.δεν ξερω και αν μπορεις.το μονο που εχω αλλαξει ειναι πλεξουδα και εχω βαλει αλλη μπιελα.οχι yamaha αλλα wiseco. αυτα τα μηχανακι δεν ειναι να βαλεις χερι.οπως σου ειπα παραπανω ειναι αγωνιστικα απο μονα τους..αν βαλεις κι'εσυ το χερι σου τοτε θα γινεις κολλητος με τον μαστορα σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 το ktm το sx144 εχει μεγαλες διαφορες με το sx125 (αν ναι ποιες ειναι)??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 το ktm το sx144 εχει μεγαλες διαφορες με το sx125 (αν ναι ποιες ειναι)??? Τα 20 κυβικα παραπανω και κατι ιππους επισης παραπανω.το sx144 ειναι κατα 2 κιλα ελαφρυτερο απο το 125.τωρα δεν ξερω πως πανε γιατι δεν τα εχω οδηγησει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 Τα 20 κυβικα παραπανω και κατι ιππους επισης παραπανω.το sx144 ειναι κατα 2 κιλα ελαφρυτερο απο το 125.τωρα δεν ξερω πως πανε γιατι δεν τα εχω οδηγησει. ειχα διαβασει οτι το sx144 ειναι +8hp απο το 125 τι διαφορες εχουν τα enduro απο τα motocross (μηχανικα)?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2008 ειχα διαβασει οτι το sx144 ειναι +8hp απο το 125 τι διαφορες εχουν τα enduro απο τα motocross (μηχανικα)?? Δεν ξερω ποσα ακριβως αλογα παραπανω ειναι.επισης ουτε σε αυτο μπορω να σου απαντησω γιατι δεν ξερω..τωρα με πας σε γνωσεις αλλες.εγω φιλος της μοτοσυκλετας ειμαι..αυτα καλυτερα να παρεις τηλεφωνο καποιον υπευθυνο της ΚΤΜ να σου λυσει αυτες τις αποριες.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 paidia ematha oti ta ktm exoun provlima sta ilektrika..alitheuei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 paidia ematha oti ta ktm exoun provlima sta ilektrika..alitheuei?? Οχι! για πες τι ακουσες :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panathas1389 Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ρωτισα γενικα για κτμ και μου ειπαν οτι χαλανε συνεχεια τα ηλεκτρικα τους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 ρωτισα γενικα για κτμ και μου ειπαν οτι χαλανε συνεχεια τα ηλεκτρικα τους.. Ψεμματα.αυτα τα λενε αυτοι που δεν εχουν χρημα να παρουν μια τετοια μοτοσυκλετα..και βγαζουν ιστοριες απο το μυαλο τους. πηγαινε ρωτα κατοχους ΚΤΜ να σου που την αποψη τους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ktm 4ever!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Ψεμματα.αυτα τα λενε αυτοι που δεν εχουν χρημα να παρουν μια τετοια μοτοσυκλετα..και βγαζουν ιστοριες απο το μυαλο τους. πηγαινε ρωτα κατοχους ΚΤΜ να σου που την αποψη τους.:lol::lol::lol::lol:.τα πιστευεις αυτα;;γιατι δλδ πρεπει να ζηλευει;να ζηλεψει τι;;αμα θελει δινει κατι παραπανω και το περνει.και τοσος κοσμος ψεματα λεει;τον λες να παει να ρωτησει κατοχους.θα σου πω κατι.αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει;);):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 δεν θα σου απαντησω γιατι απλα εισαι ασχετος περι ΚΤΜ. μεινε με την ιδεα οτι τα ΚΤΜ χαλανε και σπανε. κανενα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 δεν θα σου απαντησω γιατι απλα εισαι ασχετος περι ΚΤΜ. μεινε με την ιδεα οτι τα ΚΤΜ χαλανε και σπανε. κανενα προβλημα.δεν απαντας γιατι δεν εχεις επιχειριματα.;).αντε εγω δεν ξερω.ολος ο κοσμος ψεματα λεει;;και ολοι ζηλευουν τα ΚΤΜ;;μην εχεις αυτη την ιδεα.;):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Τα επιχειρηματα μου ειναι η κατοχη της μοτοσυκλετας και οι βολτες που κανω μαζι της.Τελος! :superman: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Μην ασχολείσαι φίλε RAVER, το 1996 που βγήκε το πρώτο Duke αυτοί εδώ ήταν 4-5 χρονών... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2008 Μην ασχολείσαι φίλε RAVER, το 1996 που βγήκε το πρώτο Duke αυτοί εδώ ήταν 4-5 χρονών... ;) Σωστο και αυτο.εκανες καλη επισημανση ;) :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoKi_RuNNeR_125 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 paidia an valeis akrapovic sto duke III tin vazeis pali ekei katw(athlio gia mena) i se kanonikh thesi?epishs mpainei diplh i mono mia? Παράθεση Heaven Holds A Sense Of Wonder And I Wanted To Believe That I'd Get Caught Up When The Rage In Me Subsides In This White Wave I Am Sinking In This Silence Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 paidia an valeis akrapovic sto duke III tin vazeis pali ekei katw(athlio gia mena) i se kanonikh thesi?epishs mpainei diplh i mono mia? Στην ιδια θεση. το νεο duke III εχει μονο τελικο.αλλα δεν εχω δει ακομη aκrapovic γι'αυτο το μοντελο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sizor Δημ. April 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2009 Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ακομα καινουρια duke ii??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Να εχουν μεινει στοκ εννοεις? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχουν ακομα καινουρια duke ii??? το ktm duke II εχει σταματησει η παραγωγη απο το 2006! μπορεις να το βρεις βιτρινας στα 7000 ευρο με δωρο εξατμισεις acrapovic. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 το ktm duke II εχει σταματησει η παραγωγη απο το 2006! μπορεις να το βρεις βιτρινας στα 7000 ευρο με δωρο εξατμισεις acrapovic. Εχει ακομα δουκες σε καταταση βιτρινας?Λιγοδυσκολο το βρισκω παντως. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2009 Ναι!! γιατι σου φαινεται περιεργο :blink: ?? Η μοτοσυκλετα πωλειται κανονικα..μαλιστα υπαρχει και στον τιμοκαταλογο της ΚΤΜ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts