xalkida07 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Δημιούργησε ένα φάκελο DestinatorApps στη κάρτα μνήμης και βάλε μέσα τον χάρτη (τον φάκελο Greece 2008.Q1). Ωραιός,ευχαριστω!Τωρα οταν παω να μπω μου ζηταει κωδικο για να κανω register τον χαρτη...μηπως καποιος ξερει καποιος τον κωδικο η που μπορω να τον βρω? Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanidis Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 to destinator 7 to egathisto stin storage card i my flash disk ,sory ime kainourios,eyxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 to destinator 7 to egathisto stin storage card i my flash disk ,sory ime kainourios,eyxaristo. Όπου θέλεις αρκεί να έχεις χώρο, καλύτερα βεβαία είναι στην Storage Card . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ωραιός,ευχαριστω!Τωρα οταν παω να μπω μου ζηταει κωδικο για να κανω register τον χαρτη...μηπως καποιος ξερει καποιος τον κωδικο η που μπορω να τον βρω? Λεπτομερέστατες οδηγίες και πληροφορίες απο κει που το κατέβασες, εδώ δεν είναι επιτρεπτό σύμφωνα με τους όρους χρήσης του forum.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giousko Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 EYXARISTO POLY POLY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosant Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Υπάρχει δυνατότητα στο Destinator να εισάγω συντεταγμένες και να μου δείξει που βρίσκεται αυτό το σημείο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Υπάρχει δυνατότητα στο Destinator να εισάγω συντεταγμένες και να μου δείξει που βρίσκεται αυτό το σημείο? Το πρόβλημα σου πρέπει να λύνεται ΕΔΩ, για μελέτησε το λίγο, αν έχεις πρόβλημα κανε ένα post στην navimania και σίγουρα θα εχεις απάντηση. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Δεν ξερω αν το ξερεις ή αν σε ενδιαφερει, στο iGo 8 μπορεις να το κανεις αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbill655 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα: Εχω ενα QTEK 2020 (PPC 2003) και εχω εγκαταστήσει στην κυρίως μνήμη το Destinator v.7.0.0.588.11 με map v.2008.Q1.V.99 Greece U. Το πρόβλημα είναι πως το destinator μου λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν μπορώ να ακούσω φωνές κατά την καθοδήγηση, ενω ακούω τις προειδοποιήσεις. Επειδή είμαι αρχάριος, μπρείτε να με βοηθήσετε step by step, αν υπάρχει κάποια λύση ώστε να ακούω τις φωνές και αν δεν υπάρχει πια άλλη version του destinator θα πρέπει να εγκαταστήσω? Σας ευχατιστώ εκ των προταίρων για το χρόνο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα: Εχω ενα QTEK 2020 (PPC 2003) και εχω εγκαταστήσει στην κυρίως μνήμη το Destinator v.7.0.0.588.11 με map v.2008.Q1.V.99 Greece U. Το πρόβλημα είναι πως το destinator μου λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν μπορώ να ακούσω φωνές κατά την καθοδήγηση, ενω ακούω τις προειδοποιήσεις. Επειδή είμαι αρχάριος, μπρείτε να με βοηθήσετε step by step, αν υπάρχει κάποια λύση ώστε να ακούω τις φωνές και αν δεν υπάρχει πια άλλη version του destinator θα πρέπει να εγκαταστήσω? Σας ευχατιστώ εκ των προταίρων για το χρόνο σας.katevase auto kai kane antikatastasi sta fonitika arxeia tou destinator meta prepei na einai ok ;) Παράθεση programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbill655 Δημ. September 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2008 katevase auto kai kane antikatastasi sta fonitika arxeia tou destinator meta prepei na einai ok Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Andy για τη βοήθειά σου αλλά τίποτα. Είναι τελείως μουγκό!!!! Το έχω εγκαταστήση στην SD, δοκίμασα και την v6.1 & v7 αλλά τίποτα από ήχο. Ολα τα άλλα είναι κανονικά!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ξαναέβγαλα ύστερα από καιρό απ' το συρτάρι το Μιο Α701 και εγκατέστησα το Destinator 7 (v7.0.0.588.11) και το χάρτη (2008.Q1.97.ELL) από την Ngi . Εχει αρκετές διαφορές απο το 6 - μιά που πρόχειρα διαπίστωσα είναι η έλλεψη ονόματος που μπορείς να βάλεις στα αγαπημένα - όπως επίσης δεν βρίσκω πως να ενεργοποιήσω ειδοποιήσεις γιά κάμερες ταχύτητας κλπ . Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ξαναέβγαλα ύστερα από καιρό απ' το συρτάρι το Μιο Α701 και εγκατέστησα το Destinator 7 (v7.0.0.588.11) και το χάρτη (2008.Q1.97.ELL) από την Ngi . Εχει αρκετές διαφορές απο το 6 - μιά που πρόχειρα διαπίστωσα είναι η έλλεψη ονόματος που μπορείς να βάλεις στα αγαπημένα - όπως επίσης δεν βρίσκω πως να ενεργοποιήσω ειδοποιήσεις γιά κάμερες ταχύτητας κλπ . Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ? στα αγαπημένα μπορείς να βάλεις όνομα, όταν επιλέγεις οδό κτλ, σου έχει πεδίο που βάζεις το όνομα του σημείου που ορίζεις (Σπίτι Μαρίας πχ... ) για τις ειδοποιήσεις έχει επιλογή όταν είσαι στα Αγαπημένα, κάτω το 2ο κουμπάκι απο αριστερά. ορίζεις σε πόση απόσταση θα σου κουδουνίσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 στα αγαπημένα μπορείς να βάλεις όνομα, όταν επιλέγεις οδό κτλ, σου έχει πεδίο που βάζεις το όνομα του σημείου που ορίζεις (Σπίτι Μαρίας πχ... ) για τις ειδοποιήσεις έχει επιλογή όταν είσαι στα Αγαπημένα, κάτω το 2ο κουμπάκι απο αριστερά. ορίζεις σε πόση απόσταση θα σου κουδουνίσει :) Ευχαριστώ Οσο γιά το πρώτο το βρήκα ....στραβομάρα Γιά το δεύτερο αποστάσεις ειδοποίησης έχω βάλει , αλλά μιλάω γιά ενεργοποίση . Αν θυμάμαι καλά στο 6 τικάραμε κάποια κουτάκια γιά ότι θέλαμε ειδοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ευχαριστώ Οσο γιά το πρώτο το βρήκα ....στραβομάρα Γιά το δεύτερο αποστάσεις ειδοποίησης έχω βάλει , αλλά μιλάω γιά ενεργοποίση . Αν θυμάμαι καλά στο 6 τικάραμε κάποια κουτάκια γιά ότι θέλαμε ειδοποίηση Εκεί είναι και αυτό 'κύριο μενού' -> 'Μετάβαση' -> 'Αγαπημένα' και εκεί μέσα κλικάρεις όποια θέλεις για να σε ειδοποιεί, κάμερες, βενζινάδικα, κλπ... . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geobas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Ευχαριστώ ήταν λάθος της έκδοσης που δεν τα παρουσίαζε . Κατέβασα και εγκατέστησα άλλη και όλα ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 παιδια τι ειδουσ ηχουσ πρεπει να χρησιμοποιουμε στο 7???wav παιζουν?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 οι ήχοι για την πλοήγηση είναι .spx. για τα αγαπημένα και τα επικίνδυνα σημεία, μπλόκα, κάμερες κτλ παίζουν .wav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 παιδια τι ειδουσ ηχουσ πρεπει να χρησιμοποιουμε στο 7???wav παιζουν?? οι ήχοι για την πλοήγηση είναι .spx. για τα αγαπημένα και τα επικίνδυνα σημεία, μπλόκα, κάμερες κτλ παίζουν .wav Για δες ΕΔΩ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 καλή φάση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Γίνεται όταν ανοίγω το πρόγραμμα και ξεκινά η πλοήγηση στη κάτω μπάρα πληροφοριών να έχει τη τρέχουσα οδό ως προεπιλογή;; Κάθε φορά που το κλείνω και το ανοίγω ξανά μου βγάζει το χρόνο και την απόσταση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 δυστυχως δε νομίζω να γίνεται κάτι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 δυστυχως δε νομίζω να γίνεται κάτι....Τότε θα το αλλάζω χειροκίνητα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Καλησπέρα! Δούλευα το dest στην Ελλάδα χωρίς προβλήματα. Πήγα στην Κίνα για ένα μήνα, όλα μια χαρά - δορυφόροι, σήμα ok! Τώρα όμως που γύρισα, όσες φορές προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα (έχοντας βέβαια κάνει εναλλαγή στον χάρτη) δεν έχω σήμα. Ή μάλλον μου γράφει "έγινε σύνδεση", αλλά δεν βλέπω κανέναν δορυφόρο στο γράφημα. Αν αλλάξω ρυθμίσεις ή βάλω αυτόματη αναζήτηση, μου βγάζει στιγμιαία λίγο σήμα και αμέσως το χάνει. Δεν έχω προσπαθήσει πολύ, αλλά μου φαίνεται περίεργο. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει; Θύρες, ρυθμίσεις κλπ είναι όπως ήταν και παλιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick1150 Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας :O θέλω να εγκαταστήσω το dest7 στο diamond της γυναίκας μου και είμαι εντελώς νέος στο σπορ αυτό :rolleyes: έχω το kaiser και είχε μέσα το iGO οπότε δεν ασχολήθηκα καθόλου ευχαριστώ :) Παράθεση Νίκος, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts