Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δημιούργησε ένα φάκελο DestinatorApps στη κάρτα μνήμης και βάλε μέσα τον χάρτη (τον φάκελο Greece 2008.Q1).

Ωραιός,ευχαριστω!Τωρα οταν παω να μπω μου ζηταει κωδικο για να κανω register τον χαρτη...μηπως καποιος ξερει καποιος τον κωδικο η που μπορω να τον βρω?

ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr

football-manager.gr

blog-->koubanoiradio.blogspot.com

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

to destinator 7 to egathisto stin storage card i my flash disk ,sory ime kainourios,eyxaristo.

Όπου θέλεις αρκεί να έχεις χώρο, καλύτερα βεβαία είναι στην Storage Card

.

Ωραιός,ευχαριστω!Τωρα οταν παω να μπω μου ζηταει κωδικο για να κανω register τον χαρτη...μηπως καποιος ξερει καποιος τον κωδικο η που μπορω να τον βρω?

Λεπτομερέστατες οδηγίες και πληροφορίες απο κει που το κατέβασες, εδώ δεν είναι επιτρεπτό σύμφωνα με τους όρους χρήσης του forum.:)

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Υπάρχει δυνατότητα στο Destinator να εισάγω συντεταγμένες και να μου δείξει που βρίσκεται αυτό το σημείο?

Το πρόβλημα σου πρέπει να λύνεται ΕΔΩ, για μελέτησε το λίγο, αν έχεις πρόβλημα κανε ένα post στην navimania και σίγουρα θα εχεις απάντηση.

.

Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα:

Εχω ενα QTEK 2020 (PPC 2003) και εχω εγκαταστήσει στην κυρίως μνήμη το Destinator v.7.0.0.588.11 με map v.2008.Q1.V.99 Greece U.

Το πρόβλημα είναι πως το destinator μου λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν μπορώ να ακούσω φωνές κατά την καθοδήγηση, ενω ακούω τις προειδοποιήσεις.

Επειδή είμαι αρχάριος, μπρείτε να με βοηθήσετε step by step, αν υπάρχει κάποια λύση ώστε να ακούω τις φωνές και αν δεν υπάρχει πια άλλη version του destinator θα πρέπει να εγκαταστήσω?

Σας ευχατιστώ εκ των προταίρων για το χρόνο σας.

Αντιμετωπίζω το εξης πρόβλημα:

Εχω ενα QTEK 2020 (PPC 2003) και εχω εγκαταστήσει στην κυρίως μνήμη το Destinator v.7.0.0.588.11 με map v.2008.Q1.V.99 Greece U.

Το πρόβλημα είναι πως το destinator μου λειτουργεί κανονικά, αλλά δεν μπορώ να ακούσω φωνές κατά την καθοδήγηση, ενω ακούω τις προειδοποιήσεις.

Επειδή είμαι αρχάριος, μπρείτε να με βοηθήσετε step by step, αν υπάρχει κάποια λύση ώστε να ακούω τις φωνές και αν δεν υπάρχει πια άλλη version του destinator θα πρέπει να εγκαταστήσω?

Σας ευχατιστώ εκ των προταίρων για το χρόνο σας.

katevase auto kai kane antikatastasi sta fonitika arxeia tou destinator meta prepei na einai ok ;)

katevase auto kai kane antikatastasi sta fonitika arxeia tou destinator meta prepei na einai ok

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Andy για τη βοήθειά σου αλλά τίποτα.

Είναι τελείως μουγκό!!!! Το έχω εγκαταστήση στην SD, δοκίμασα και την v6.1 & v7 αλλά τίποτα από ήχο. Ολα τα άλλα είναι κανονικά!!!!!!

Ξαναέβγαλα ύστερα από καιρό απ' το συρτάρι το Μιο Α701 και εγκατέστησα το Destinator 7 (v7.0.0.588.11) και το χάρτη (2008.Q1.97.ELL) από την Ngi .

Εχει αρκετές διαφορές απο το 6 - μιά που πρόχειρα διαπίστωσα είναι η έλλεψη ονόματος που μπορείς να βάλεις στα αγαπημένα - όπως επίσης δεν βρίσκω πως

να ενεργοποιήσω ειδοποιήσεις γιά κάμερες ταχύτητας κλπ .

Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ?

Ξαναέβγαλα ύστερα από καιρό απ' το συρτάρι το Μιο Α701 και εγκατέστησα το Destinator 7 (v7.0.0.588.11) και το χάρτη (2008.Q1.97.ELL) από την Ngi .

Εχει αρκετές διαφορές απο το 6 - μιά που πρόχειρα διαπίστωσα είναι η έλλεψη ονόματος που μπορείς να βάλεις στα αγαπημένα - όπως επίσης δεν βρίσκω πως

να ενεργοποιήσω ειδοποιήσεις γιά κάμερες ταχύτητας κλπ .

Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ?

στα αγαπημένα μπορείς να βάλεις όνομα, όταν επιλέγεις οδό κτλ, σου έχει πεδίο που βάζεις το όνομα του σημείου που ορίζεις (Σπίτι Μαρίας πχ... )

για τις ειδοποιήσεις έχει επιλογή όταν είσαι στα Αγαπημένα, κάτω το 2ο κουμπάκι απο αριστερά. ορίζεις σε πόση απόσταση θα σου κουδουνίσει :)

στα αγαπημένα μπορείς να βάλεις όνομα, όταν επιλέγεις οδό κτλ, σου έχει πεδίο που βάζεις το όνομα του σημείου που ορίζεις (Σπίτι Μαρίας πχ... )

για τις ειδοποιήσεις έχει επιλογή όταν είσαι στα Αγαπημένα, κάτω το 2ο κουμπάκι απο αριστερά. ορίζεις σε πόση απόσταση θα σου κουδουνίσει :)

Ευχαριστώ

Οσο γιά το πρώτο το βρήκα ....στραβομάρα

Γιά το δεύτερο αποστάσεις ειδοποίησης έχω βάλει , αλλά μιλάω γιά ενεργοποίση . Αν θυμάμαι καλά στο 6 τικάραμε κάποια κουτάκια γιά ότι θέλαμε ειδοποίηση

Ευχαριστώ

Οσο γιά το πρώτο το βρήκα ....στραβομάρα

Γιά το δεύτερο αποστάσεις ειδοποίησης έχω βάλει , αλλά μιλάω γιά ενεργοποίση . Αν θυμάμαι καλά στο 6 τικάραμε κάποια κουτάκια γιά ότι θέλαμε ειδοποίηση

Εκεί είναι και αυτό 'κύριο μενού' -> 'Μετάβαση' -> 'Αγαπημένα' και εκεί μέσα κλικάρεις όποια θέλεις για να σε ειδοποιεί, κάμερες, βενζινάδικα, κλπ...

.

οι ήχοι για την πλοήγηση είναι .spx. για τα αγαπημένα και τα επικίνδυνα σημεία, μπλόκα, κάμερες κτλ παίζουν .wav

παιδια τι ειδουσ ηχουσ πρεπει να χρησιμοποιουμε στο 7???wav παιζουν??

οι ήχοι για την πλοήγηση είναι .spx. για τα αγαπημένα και τα επικίνδυνα σημεία, μπλόκα, κάμερες κτλ παίζουν .wav

Για δες ΕΔΩ

.

Γίνεται όταν ανοίγω το πρόγραμμα και ξεκινά η πλοήγηση στη κάτω μπάρα πληροφοριών να έχει τη τρέχουσα οδό ως προεπιλογή;;

Κάθε φορά που το κλείνω και το ανοίγω ξανά μου βγάζει το χρόνο και την απόσταση!

Καλησπέρα!

Δούλευα το dest στην Ελλάδα χωρίς προβλήματα.

Πήγα στην Κίνα για ένα μήνα, όλα μια χαρά - δορυφόροι, σήμα ok!

Τώρα όμως που γύρισα, όσες φορές προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα (έχοντας βέβαια κάνει εναλλαγή στον χάρτη) δεν έχω σήμα.

Ή μάλλον μου γράφει "έγινε σύνδεση", αλλά δεν βλέπω κανέναν δορυφόρο στο γράφημα. Αν αλλάξω ρυθμίσεις ή βάλω αυτόματη αναζήτηση, μου βγάζει στιγμιαία λίγο σήμα και αμέσως το χάνει.

Δεν έχω προσπαθήσει πολύ, αλλά μου φαίνεται περίεργο. Ξέρει κανείς τί μπορεί να φταίει; Θύρες, ρυθμίσεις κλπ είναι όπως ήταν και παλιά

Παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας :O

θέλω να εγκαταστήσω το dest7 στο diamond της γυναίκας μου και είμαι εντελώς νέος στο σπορ αυτό :rolleyes:

έχω το kaiser και είχε μέσα το iGO οπότε δεν ασχολήθηκα καθόλου

ευχαριστώ :)

Νίκος,

:)