george_81gr Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 Αυτό έκανα. Εκεί που βρήκες τον τελευταίο χάρτη θα βρεις (λογικά) και τα σωστά forlinks. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDeckard Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Download link: http://rapidshare.com/files/139203457/3D_Overview_Skin.rar.html Screenshots: http://imagehoster.milkman.gr/files/6uid8e3o9fdgjlxedo6b.jpg (240x320) http://imagehoster.milkman.gr/files/ih1438jh8kzk9r6sxm6k.jpg (480x272) http://imagehoster.milkman.gr/files/t6a0b3s30k6wxmndi0nu.jpg (VGA) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Thank you man! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2008 Download link: http://rapidshare.com/files/139203457/3D_Overview_Skin.rar.html Screenshots: http://imagehoster.milkman.gr/files/6uid8e3o9fdgjlxedo6b.jpg (240x320) http://imagehoster.milkman.gr/files/ih1438jh8kzk9r6sxm6k.jpg (480x272) http://imagehoster.milkman.gr/files/t6a0b3s30k6wxmndi0nu.jpg (VGA) και ποιο μηχανημα εχει τετοια αναλυση? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDeckard Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 και ποιο μηχανημα εχει τετοια αναλυση? Κυρίως carputers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. August 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 DANGEROUS POINTS GR UPDATE ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: AUGUST 2008 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 23/09/2008 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA (Για να κατεβάσετε τα παρακάτω αρχεία θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ επάνω τους και να επιλέξετε file save as) Common Users Download: DP_GR_U_09_07.CAB Expert Users Download: DP_GR_09_07_Experts.rar PNA Users Guide: PNA_installation_guide61.txt (thanx to: bbbb + grnikolis) Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date :23 August 2008 Changelog: +Προστέθηκαν Στροφές: 19 Σημεία: 4 Διασταυρώσεις: 1 Δρόμοι: 3 Διαβάσεις: 0 ----------------- ΣΥΝΟΛΟ 27 ------------------ Στροφές: 842 Σημεία: 81 Διασταυρώσεις: 142 Δρόμοι: 44 Διαβάσεις τρένου: 12 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ 1121 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 όλε όλε .....γυρίσατε απο διακοπές και πέσατε με τα μούτρα....ευχαριστούμε παιδιά :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RYE4306 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλημέρα σε όλους και καλό κουράγιο σε όσους γύρισαν από διακοπές και ξανάρχισαν δουλειά(όπως εγώ).Θέλω την βοήθεια σας για να περάσω το dest στο mio c520 ενός φίλου.Ενώ το έχω βάλει στο rye4306 που έχω στο mio δεν το καταφέρνω...Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
italos_1 Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Καλημέρα σε όλους και καλό κουράγιο σε όσους γύρισαν από διακοπές και ξανάρχισαν δουλειά(όπως εγώ).Θέλω την βοήθεια σας για να περάσω το dest στο mio c520 ενός φίλου.Ενώ το έχω βάλει στο rye4306 που έχω στο mio δεν το καταφέρνω...Όποιος μπορεί ας βοηθήσει.Ευχαριστώ. το εχεις ξεκλειδωση το mio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RYE4306 Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 το εχεις ξεκλειδωση το mio? Το έχω ξεκλειδώσει αλλά δεν μπορώ να βάλω τον χάρτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Χρησημοποιόντας το Dest7 έχω παρατηρήσει οτι οι ειδοποιήσεις για επικίνδυνα σημεία ή μπλόκα, δεν δίνονται μόνο για τη δοθήσα διαδρομή αλλά ακόμα κι αν αυτά είναι στο αντίθετο ρεύμα ή σε δρόμο άσχετο με αυτόν της σχεδιασμένης πορείας (παράλληλο ή κάθετο...) με αποτέλεσμα να μην είναι σωστές οι πληροφορίες που παίρνεις οδηγώντας. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μου να διορθώνει αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Χρησημοποιόντας το Dest7 έχω παρατηρήσει οτι οι ειδοποιήσεις για επικίνδυνα σημεία ή μπλόκα, δεν δίνονται μόνο για τη δοθήσα διαδρομή αλλά ακόμα κι αν αυτά είναι στο αντίθετο ρεύμα ή σε δρόμο άσχετο με αυτόν της σχεδιασμένης πορείας (παράλληλο ή κάθετο...) με αποτέλεσμα να μην είναι σωστές οι πληροφορίες που παίρνεις οδηγώντας. Υπάρχει κάποια ρύθμιση μου να διορθώνει αυτό το πρόβλημα? δυστυχώς δε διορθώνει. το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις λίγο το φαινόμενο είναι να μειώσεις τις αποστάσεις στις ειδοποιήσεις, έτσι ώστε να μην "πιάνει" σημεία που είναι μακριά από τη διαδρομή που έχεις ορίσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Υπάρχει η δυνατότητα στο Destinator 7 να βάζεις διαδρομή για τον τελικό προορισμό σου, επιλέγοντας η διαδρομή αυτή να γίνει μέσω (via) μιας άλλης π.χ. πόλης. (π.χ. Αθήνα - Θεσσαλονική μέσω Κοζάνης)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 υπάρχει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει για να πω αποτελέσματα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 δυστυχώς δε διορθώνει. το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις λίγο το φαινόμενο είναι να μειώσεις τις αποστάσεις στις ειδοποιήσεις, έτσι ώστε να μην "πιάνει" σημεία που είναι μακριά από τη διαδρομή που έχεις ορίσει Πιστεύω στις επόμενες εκδόσεις να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα. Thanks για την απάντηση πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Υπάρχει η δυνατότητα στο Destinator 7 να βάζεις διαδρομή για τον τελικό προορισμό σου, επιλέγοντας η διαδρομή αυτή να γίνει μέσω (via) μιας άλλης π.χ. πόλης. (π.χ. Αθήνα - Θεσσαλονική μέσω Κοζάνης)? Λογικα η "διαδρομη με στασεις" κανει ακριβως αυτο που λες. Εγω παντως δεν εχω καταφερει ακομα να το κανω αυτο. Δεν εχω καταλαβει πως ακριβως δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Υπάρχει η δυνατότητα στο Destinator 7 να βάζεις διαδρομή για τον τελικό προορισμό σου, επιλέγοντας η διαδρομή αυτή να γίνει μέσω (via) μιας άλλης π.χ. πόλης. (π.χ. Αθήνα - Θεσσαλονική μέσω Κοζάνης)? Νομίζω πως υπάρχει κάποια επιλογή για "ενδιάμεσο προορισμό". Έτσι βάζεις εκεί τη πόλη απ' όπου θέλεις να περάσεις, πηγαίνοντας για το τελικό προορισμό. Θα το κοιτάξω και θα σου πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPF Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Έβαλα το dest 7 στο moov 200 (PNA) και κολάει όμως (igo 8 τρέχει κανονικότατα). Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΚΟΝΤΡΛ ΠΑΝΕΛ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΟΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΑΨΟΓΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosT Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Eχει βρει καποιος το δεστ 7 για σμαρτφον? Οτι εκδοση και να βρισκω θελει εγκατασταση κερσορα συγκεκριμενα για qtek 8310 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 δεν υπάρχει destinator 7 sp Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fvidalis Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Οταν παταω για να ανοιξει η εφαρμογή μου ανοιγει μια μπλε οθονη και μετα τιποτα... Μηπως δεν κάνω κάτι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 γνωριζει καποιος που μπορω να βρω χαρτη γερμανιας για destinator 7? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnik69 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 επίσης γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να βρώ οδηγίες εγκατάστασης?? Υπάρχουν ή δεν χρειάζονται? Παράθεση iMac 21.5'', Apple iPhone 6s Rose Gold... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalkida07 Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γεια σας!Μπορει να με βοηθήσει κάποιος για το πως κάνουμε εγκατάσταση των χαρτών του Destinator 7?Δεν φτανει η μνημη για την εγκατασταση του ελληνικου χαρτη......:mad::mad::mad::mad: Παράθεση ΚΟΥΒΑΝΟΙ!!Κάθε Παρασκευή 19:00-21:00,για στοίχημα και όχι μόνο... [sIGPIC][/sIGPIC] Oι προτασεις μας στο betradio.dom.gr football-manager.gr blog-->koubanoiradio.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Δημιούργησε ένα φάκελο DestinatorApps στη κάρτα μνήμης και βάλε μέσα τον χάρτη (τον φάκελο Greece 2008.Q1). Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts