ioma Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Στρυμώνας - Αγιος Αντρέας (Εγνατία οδός) μήκος 41 χιλιομέτρων. http://img269.imageshack.us/img269/7739/screen17a.jpg Γέφυρα Νέστου (Εγνατία οδός) http://img268.imageshack.us/img268/7158/screen19u.jpg Παραδώθηκαν στην κυκλοφορία στις 16 Ιανουαρίου. Ολοι οι χάρτες των Ελληνικών εταιριών γεωπληροφορικής έχουν τα συγκεκριμένα κομμάτια στους χάρτες τους. Τα screenshots είναι από iGO8 με χάρτη της DIS 2009.06 Eπίσης και η Creative Image (CIT) έχει τα κομμάτια της Εγνατίας στον χάρτη για Sygic mobile όπως και η Epsilon για iGO8. H μοναδική Ελληνική εταιρία που δεν τα έχει χαρτογραφημένα σε κανένα χάρτη της (τέλη Αυγούστου!!!) είναι η άλλοτε εταιρία μονόδρομος Gi. Δεν θα βρείτε τα συγκεκριμένα κομμάτια ούτε στο Destinator και ούτε φυσικά στο Ginius Driver καθώς επίσης και στους χάρτες Tele Atlas αφού ως γνωστόν περιέχουν δεδομένα της Gi. Αυτο που εχω με bold το εχω κατοχυρωσει διοτι ημουν ο πρωτος που το χρησιμοποιησε.Αν λοιπον δεν θελεις να παμε δικαστηρια σταματα :lol: Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2166325#post2166325 Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εχω ενα προβλημα και με το destinator 7 και 8.κανονικα ανοιγουν αλλα μολις παταω ευρεση και βαζω μια διευθυνση και παταω πλοηγηση μου βγαζει το χαρτη κι μου λεει οτι το σημειο εκκινησης η το σημειο προορισμου δεν ειναι ποσπελασιμα με οχημα..το χω δοκιμασει σε παρα πολλες περιοχες και το ιδιο.τι γινεται?:confused: Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. September 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2009 Εχω ενα προβλημα και με το destinator 7 και 8.κανονικα ανοιγουν αλλα μολις παταω ευρεση και βαζω μια διευθυνση και παταω πλοηγηση μου βγαζει το χαρτη κι μου λεει οτι το σημειο εκκινησης η το σημειο προορισμου δεν ειναι ποσπελασιμα με οχημα..το χω δοκιμασει σε παρα πολλες περιοχες και το ιδιο.τι γινεται?:confused: Πήγαινε λίγο παρακάτω και ξαναβάλ'το ή βάλε σημείο προορισμού λίγο πιο δίπλα. Συνήθως έτσι το ξεπερνάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackasss Δημ. September 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2009 Πήγαινε λίγο παρακάτω και ξαναβάλ'το ή βάλε σημείο προορισμού λίγο πιο δίπλα. Συνήθως έτσι το ξεπερνάει. Μπα τπτ δε ξερω το χω δοκιμασει σε παρα πολλα σημεια..μπορει να το σβησω και να το ξαναπερασω.Απο τοτε παντως που βαλα το 8 εχει μαμηθει τελειως.και το 7 σινηθως κολλα και θελει ρισετ....θα βγαλω το 8.. Παράθεση TO NOY SAS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_serraios Δημ. September 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2009 Γεια σε ολους. Εχω το master 590 με destinator 7 και με χαρτες ελλαδος και ευρωπης εκδοσης 2007. Καποιος φιλος να μου πει ποια ειναι η νεωτερη εκδοση χαρτων για το destinator 7 και που μπορω να τους βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 για Ελλάδα ο τελευταίος χάρτης είναι ο Q4.2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Dest7. E... δεν τρέχει με καμία π... ατέντα!!! Facts! 1) Ιδιοκτήτης Μιο Μoov 330 2) Εγκατεστημένη η τελευταία ενημέρωση απο την μαμα (2008.12) 3) Δοκιμασμένα τρία ξεκλειδωτήρια!!! (Mio Movv Unlock,Mio Pocket,Visual GPS) 4) Σε όλα εκκινεί άψογα το iGO 5) Το destinator 8 εκκινεί αλλα κολλάει καμια φορά μετα απο standy. 6) ΤΟ destinator 7 ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Δοκίμασα 3 εκδόσεις. Μια που έχω στο κινητό μου (Diamond 2) Μια εν ονόματι" Dst7_588_11_LangPk" απο γνωστό ξένο γουαρεζ σιτε Μια "Destinator 7 & 2008.Q4 V.114 map & skins" απο γνωστό ελληνικό "γ@..." σιτε. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ!!! Ουτε με τα shortcuts των διαφόρων σπαστηριών (φυσικά με σωστές διαδρομές) Ούτε με τους εκάστοτε file managers που ενσωματώνουν!!! Ούτε απο SD Card ούτε απο Internal Flash So..... H E L P !!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 α. Κάτι παίζει με το mio (δύσκολο) β. (και πιο πιθανό) δεν έχεις λειτουργική έκδοση του destinator. σε πιο παλιό mio pna που το είχα βάλει, δούλευε κανονικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 μα και οι τρεις εκδόσεις να μην παίζουν? είναι κατεβασμένες για pna και έχει και σκίν για την ανάλυση της οθόνης.:wacko::(:mad::confused::O κάνω να το τρέξω και απλά κάνει ενα στιγμιαίο ταιμούλιασμα η οθόνη (σαν να παει να ξεκινησει κατι) και δεν συνεχίζει. Έσβηνα και ένα ένα ένα τα αρχεία-φακέλους που συνοδεύουν το εκτελέσιμο, για να δώ πιο θα του λήψει... αλλα τίποτα... μουλάρι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_serraios Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 α. Κάτι παίζει με το mio (δύσκολο) β. (και πιο πιθανό) δεν έχεις λειτουργική έκδοση του destinator. σε πιο παλιό mio pna που το είχα βάλει, δούλευε κανονικά :) ευχαριστω για την ενημερωση Nikthanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Τη φωνή της Σημίτη από το PLUS που μπορούμε να τη βρούμε? Παίζει στο απλό Dest7 που έχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas5000 Δημ. September 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2009 Αν το εχεις αγορασει μπορεις να τους καλεσεις και να ρωτησεις ποτε θα βγαλουν update αφου δεν ΣΕ κανει Αν δεν το εχεις αγορασει , μπορεις απλα να μην προκαλεις το κοινο αισθημα Δεν προκάλω κανένα αίσθημα... Εσυ προκαλείς που έχεις με κεφαλαίο το ΣΕ Δεν χρειάζεται να πάρω να ρωτήσω, βλέπω πότε βγήκαν οι τελευταίοι χάρτες. Το έχω αγορασμένο. Μαθανε τώρα μερικοί κ θα κρίνουν πως θα μιλάμε κ άμα προκαλούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiledak Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Παιδια έβαλα πρόσφατα το Destinator 7 στο PDA μου κι εχω ενθουσιαστει αλλά δεν ξέρω πως να ενεργοποιησω τις φωνητικές οδηγίες(στρίψε αριστερά-στρίψε δεξιά-κάμερα εδώ:D κλπ). Ειναι όντως ρύθμιση ή χρειάζεται εγκατάσταση φωνητικών οδηγιών ξεχωριστα κλπ?.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 θεωρητικά δε θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση. Στις επιλογές-ρυθμίσεις-γλώσσα, πρέπει να είναι επιλεγμένα τα Ελληνικά. αν δεν είναι ή δεν τα βλέπεις κάτι δεν έχεις κάνει σωστά στην εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Παιδια έβαλα πρόσφατα το Destinator 7 στο PDA μου κι εχω ενθουσιαστει αλλά δεν ξέρω πως να ενεργοποιησω τις φωνητικές οδηγίες(στρίψε αριστερά-στρίψε δεξιά-κάμερα εδώ:D κλπ). Ειναι όντως ρύθμιση ή χρειάζεται εγκατάσταση φωνητικών οδηγιών ξεχωριστα κλπ?.. Ευχαριστώ. Ρίξε μια ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Messenger Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Γεια σε ολους Ψαχνω για χάρτες Νοτιου Αφρικής για Destinator η tomtom Επίσης που μπορω να βρώ voices για το Destinator με αστειο περιεχομενο, Ευχαριστώ messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Επίσης που μπορω να βρώ voices για το Destinator με αστειο περιεχομενο, http://rapidshare.com/files/123429782/Destinator7-complete.Greek.voices-odytsak.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision23 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 καλησπερα σε ολους.... αγορασα προσφατα ενα samsung omnia ι900 και το πρωτο που προσπαθισα ηταν να περασω το destinator, ακομα δεν εχω καταφερει να το περάσω ομως οταν προσπαθω να το εγκαταστήσω διακοπτετε η εγκατασταση.... θα μπορουσε καποιος να βοηθισει.... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Καλώς ήρθες! Εξαρτάται από το τι πας να περάσεις, ποια έκδοση και από το που το βρήκες. Δες εδώ έναν μπούσουλα για τη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis23456 Δημ. October 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2009 Όταν ο προορισμός μας είναι συγκεκριμένο χιλιόμετρο σε δρόμους, π.χ. 60ο χλμ Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, κλπ, πώς μπορούμε να βάζουμε στο Destinator τέτοιους προορισμούς, πλην του προφανούς (στο παραπάνω παράδειγμα) "Αθήνα" ή "Λαμία", δεδομένου ότι κάτι τέτοιο προϋποθέτει να βρισκόμαστε ήδη στον δρόμο αυτό και συνεπώς δεν είναι καθόλου πρακτικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 ο τελευταιος χαρτης για Ελλαδα ποιος ειναι; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 ο τελευταιος χαρτης για Ελλαδα ποιος ειναι; Ο γνωστός... 2008.Q4 V115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ο γνωστός... 2008.Q4 V115 εγω εχω περασει εναν που ειναι στο τελευταιο mls και λεει 2009.τωρα δεν εχω ψαξει τι εχει καλυτερο απο αυτον που λες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Έχω υπόψιν το συγκεκριμένο χάρτη. Είσαι ευχαριστημένος; Αυτός που λες είναι της MLS ενώ αυτός που δίνω πιο πάνω είναι της Gi Πρόκειται για έναν εξελιγμένο της Gi από MLS; Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Εάν κάποιος άλλος έχει ή μπορεί να μας παραθέσει μια σύγκριση... ευχαρίστως. Η δική σου άποψη ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Έχω υπόψιν το συγκεκριμένο χάρτη. Είσαι ευχαριστημένος; Αυτός που λες είναι της MLS ενώ αυτός που δίνω πιο πάνω είναι της Gi Πρόκειται για έναν εξελιγμένο της Gi από MLS; Δεν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτό. Εάν κάποιος άλλος έχει ή μπορεί να μας παραθέσει μια σύγκριση... ευχαρίστως. Η δική σου άποψη ποια είναι; οχι δεν ειχα το χρονο να συγκρινω...αν καποιος το εχει κανει ας μας ενημερωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts