Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το θέμα συνεργασίας με GI και MLS προς το παρόν δεν πρέπει να έχει αλλάξει....θα δούμε τι θα γίνει όταν όντως κυκλοφορήσει το νέο χάρτη η GI. Για Ginius θα βγάλει στα σίγουρα...αν βγάλει και για Destinator θα είμαστε κομπλέ :)

Σύμφωνα με τον zeppelin η Gi δε θα ξανακάνει compile χάρτη για destinator στα γραφεία της.http://www.navimania.gr/showpost.php?p=191289&postcount=1207

Τώρα το που θα γίνεται αυτό και από ποιον και πόσο καλά θα γίνεται είναι κάτι που πρέπει να το ξεκαθαρίσει η mls

@ilka 71

Σε αναλύσεις οθόνης 240*400 και 480*800 είναι μόνο landscape.Για το hd και γενικά για αναλύσεις 640*480,800*480 και 320*320 για να μην φαίνονται όλα πιξελιασμένα νομίζω πως υπάρχει μια έκδοση hi resolution σε landscape πάλι δηλαδή 800*480.Βέβαια φαίνονται όλα πολύ πιο μικρά,αλλά έχεις πολύ περισσότερο χώρο χάρτη και δεν έχεις πιξέλιασμα.

Για αναλύσεις 240*320 και 480*640(με πιξέλιασμα δυστυχώς) βάζεις στο ordinale.ini στην κατηγορία

[Main]

Portrait=1

Έχω ξεκλειδώσει το mio και έχω destinator 7.

Θα ήθελα αν ξέρει κανείς που να βρω links για skins.

Επίσης δεν έχω καταλάβει πώς να έχω κ το miomap. Τώρα έχω ένα φάκελο στο Storage memory με ονομασία miomap2 και με όλα τα αρχεία του μέσα αλλά όταν επιλέγω το miomap.exe δεν ανοίγει η εφαρμογή. Μου βγάζει "cannot find miomap or one of its components. Make sure the path and the filename are correct and all the libraries."

2008 Q4.115 (JAN/2009)

πότε περιμένουμε κανένα νεώτερο χάρτη?

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Γιατι αυτος δεν σου κανει??

εσένα σε ενοχλεί να βγει καινούριος?

όλο και κάποια αναβάθμιση θα έχει

για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο

Μην αρπαζεσαι ρε φιλε

μια χαρα την κανει τη δουλεια του ο τελευταιος χαρτης

αν βρεις αλλο προγραμμα με καλλιτερους χαρτες πες μας κι εμας

Γιατι θεωρητικα , igo χαρτες υπαρχουν πολυ πιο προσφατοι στα χαρτια , αλλα στην πραξη , βραστα χαραλαμπε

• 2 weeks later...

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τελευταίο χάρτη? Που μπορώ να το βρώ? Έψαξα στο γνωστό μαγαζάκι αλλά τίποτα. Μια βοήθεια....Κάποιο pm.....

Ευχαριστώ

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τελευταίο χάρτη? Που μπορώ να το βρώ? Έψαξα στο γνωστό μαγαζάκι αλλά τίποτα. Μια βοήθεια....Κάποιο pm.....

Ευχαριστώ

κανε αναζητηση στο google.

Πέρασα το Destinator 7 σε 2 φίλους. Σε Vector 300 και σε Traveler 4303.

Πέρασα ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και την ίδια έκδοση χαρτών, αλλά για κάποιο λόγο το Traveler στις διευθύνσεις που το όνομά τους αποτελείται από 2 λέξεις εμφανίζει πρώτα τη δεύτερη λέξη και μετά την πρώτη. Και όταν εισάγει τη διεύθυνση για να τη βρει πρέπει να αρχίσει να συμπληρώνει τη δεύτερη λέξη για να την εμφανίσει. Επίσης τον αριθμό τον εμφανίζει πριν τη διεύθυνση και όχι μετά.

Φταίει κάποια ρύθμιση;

Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός.

Βίκτωρ Ουγκώ

youtube.com/profile?user=pushergr

γεια χαρά. μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να φτιάψω μια διδρομή στο viamichellin και να την στειλω σε ένα Mio c320b που έχω? ευχαριστώ

Καλησπέρα παίδες

Έχω περάσει ένα σωρό αγαπημένα από το index.pois.gr στο D7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.

Ενώ σχεδόν όλα είναι επιλεγμένα από την λίστα των αγαπημένων και εμφανίζονται κανονικά στον χάρτη, κάποια από αυτά (π.χ. "βρώμικα") δεν εμφανίζονται καθόλου. Αν κάνω αναζήτηση τα βρίσκει και με μεταφέρει στα αντίστοιχα σημεία, χωρίς όμως να υπάρχει πουθενά το εικονίδιο.

Καμιά ιδέα; :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Έλεγξε αν το όνομα της κατηγορίας(αρχείο dat) έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το εικονίδιο(αρχείο bmp)

καλησπερα παιδια.

ειμαι εντελως ασχετος απο gps, χτες επεσε ενα στα χερια μου δανεικο να το παρω στις διακοπες μου, αυτο ειναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926320

επειδη δεν προλαβαινω να κατσω να ψαξω να διαβασω μπορειται να μου πειτε εν συντομια τι παιζει με τους χαρτες? υπαρχουν πιο καινουριοι που μπορω να βαλω? και αν ναι πως γινεται η αναβαθμιση? συγνωμη αν δεν ρωταω στο σωστο μερος ( που μαλλον δεν...) και ευχαριστω για τις απαντησεις σας

καλησπερα παιδια.

ειμαι εντελως ασχετος απο gps, χτες επεσε ενα στα χερια μου δανεικο να το παρω στις διακοπες μου, αυτο ειναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926320

επειδη δεν προλαβαινω να κατσω να ψαξω να διαβασω μπορειται να μου πειτε εν συντομια τι παιζει με τους χαρτες? υπαρχουν πιο καινουριοι που μπορω να βαλω? και αν ναι πως γινεται η αναβαθμιση? συγνωμη αν δεν ρωταω στο σωστο μερος ( που μαλλον δεν...) και ευχαριστω για τις απαντησεις σας

εχεις τους καλυτερους χαρτες για ελλαδα και ενα αξιοπιστο προγραμμα πλοηγησης.

μη πειραξεις τιποτα.

καλες διακοπες.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις τους καλυτερους χαρτες για ελλαδα και ενα αξιοπιστο προγραμμα πλοηγησης.

μη πειραξεις τιποτα.

καλες διακοπες.:D

ευχαριστω! :D

οταν ερθω μπορει να ασχοληθω περισσοτερο