Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Για Genius Driver έχει βγάλει ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 Για Genius Driver έχει βγάλει ήδη. καλο το genius αλλα ειναι μονο σε landscape? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 αν και το δουλεύω σε pda, βολεύει τελικά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2009 το θέμα συνεργασίας με GI και MLS προς το παρόν δεν πρέπει να έχει αλλάξει....θα δούμε τι θα γίνει όταν όντως κυκλοφορήσει το νέο χάρτη η GI. Για Ginius θα βγάλει στα σίγουρα...αν βγάλει και για Destinator θα είμαστε κομπλέ :) Σύμφωνα με τον zeppelin η Gi δε θα ξανακάνει compile χάρτη για destinator στα γραφεία της.http://www.navimania.gr/showpost.php?p=191289&postcount=1207 Τώρα το που θα γίνεται αυτό και από ποιον και πόσο καλά θα γίνεται είναι κάτι που πρέπει να το ξεκαθαρίσει η mls @ilka 71 Σε αναλύσεις οθόνης 240*400 και 480*800 είναι μόνο landscape.Για το hd και γενικά για αναλύσεις 640*480,800*480 και 320*320 για να μην φαίνονται όλα πιξελιασμένα νομίζω πως υπάρχει μια έκδοση hi resolution σε landscape πάλι δηλαδή 800*480.Βέβαια φαίνονται όλα πολύ πιο μικρά,αλλά έχεις πολύ περισσότερο χώρο χάρτη και δεν έχεις πιξέλιασμα. Για αναλύσεις 240*320 και 480*640(με πιξέλιασμα δυστυχώς) βάζεις στο ordinale.ini στην κατηγορία [Main] Portrait=1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2009 ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης που κυκλοφορει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikxid Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 ποιος ειναι ο τελευταιος χαρτης που κυκλοφορει? 2008 Q4.115 (JAN/2009) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikxid Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Έχω ξεκλειδώσει το mio και έχω destinator 7. Θα ήθελα αν ξέρει κανείς που να βρω links για skins. Επίσης δεν έχω καταλάβει πώς να έχω κ το miomap. Τώρα έχω ένα φάκελο στο Storage memory με ονομασία miomap2 και με όλα τα αρχεία του μέσα αλλά όταν επιλέγω το miomap.exe δεν ανοίγει η εφαρμογή. Μου βγάζει "cannot find miomap or one of its components. Make sure the path and the filename are correct and all the libraries." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 2008 Q4.115 (JAN/2009) πότε περιμένουμε κανένα νεώτερο χάρτη? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 πότε περιμένουμε κανένα νεώτερο χάρτη? Γιατι αυτος δεν σου κανει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Γιατι αυτος δεν σου κανει?? εσένα σε ενοχλεί να βγει καινούριος? όλο και κάποια αναβάθμιση θα έχει Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 Μην αρπαζεσαι ρε φιλε μια χαρα την κανει τη δουλεια του ο τελευταιος χαρτης αν βρεις αλλο προγραμμα με καλλιτερους χαρτες πες μας κι εμας Γιατι θεωρητικα , igo χαρτες υπαρχουν πολυ πιο προσφατοι στα χαρτια , αλλα στην πραξη , βραστα χαραλαμπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 2008 Q4.115 (JAN/2009) ευχαριστω, υπαρχει στο μαγαζακι αυτος? η αναζητηση στο γουγκλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vacis Δημ. June 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2009 Αυτο το MLS Destinator 5000 3D-RealView τι ειναι ρε παιδια??Μπορουμε να εχουμε στο destintor 7 τετοιους χαρτες?Αν ναι πως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. July 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2009 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τελευταίο χάρτη? Που μπορώ να το βρώ? Έψαξα στο γνωστό μαγαζάκι αλλά τίποτα. Μια βοήθεια....Κάποιο pm..... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2009 Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με το τελευταίο χάρτη? Που μπορώ να το βρώ? Έψαξα στο γνωστό μαγαζάκι αλλά τίποτα. Μια βοήθεια....Κάποιο pm..... Ευχαριστώ κανε αναζητηση στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pusher Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Πέρασα το Destinator 7 σε 2 φίλους. Σε Vector 300 και σε Traveler 4303. Πέρασα ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα και την ίδια έκδοση χαρτών, αλλά για κάποιο λόγο το Traveler στις διευθύνσεις που το όνομά τους αποτελείται από 2 λέξεις εμφανίζει πρώτα τη δεύτερη λέξη και μετά την πρώτη. Και όταν εισάγει τη διεύθυνση για να τη βρει πρέπει να αρχίσει να συμπληρώνει τη δεύτερη λέξη για να την εμφανίσει. Επίσης τον αριθμό τον εμφανίζει πριν τη διεύθυνση και όχι μετά. Φταίει κάποια ρύθμιση; Παράθεση Για να είσαι ελεύθερος, πρέπει να μάθεις να είσαι φτωχός. Βίκτωρ Ουγκώ youtube.com/profile?user=pushergr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vas_ Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 γεια χαρά. μήπως ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να φτιάψω μια διδρομή στο viamichellin και να την στειλω σε ένα Mio c320b που έχω? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 Καλησπέρα παίδες Έχω περάσει ένα σωρό αγαπημένα από το index.pois.gr στο D7 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ενώ σχεδόν όλα είναι επιλεγμένα από την λίστα των αγαπημένων και εμφανίζονται κανονικά στον χάρτη, κάποια από αυτά (π.χ. "βρώμικα") δεν εμφανίζονται καθόλου. Αν κάνω αναζήτηση τα βρίσκει και με μεταφέρει στα αντίστοιχα σημεία, χωρίς όμως να υπάρχει πουθενά το εικονίδιο. Καμιά ιδέα; :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2009 Έλεγξε αν το όνομα της κατηγορίας(αρχείο dat) έχει ακριβώς το ίδιο όνομα με το εικονίδιο(αρχείο bmp) Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλησπερα παιδια. ειμαι εντελως ασχετος απο gps, χτες επεσε ενα στα χερια μου δανεικο να το παρω στις διακοπες μου, αυτο ειναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926320 επειδη δεν προλαβαινω να κατσω να ψαξω να διαβασω μπορειται να μου πειτε εν συντομια τι παιζει με τους χαρτες? υπαρχουν πιο καινουριοι που μπορω να βαλω? και αν ναι πως γινεται η αναβαθμιση? συγνωμη αν δεν ρωταω στο σωστο μερος ( που μαλλον δεν...) και ευχαριστω για τις απαντησεις σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Πώς βρίσκουμε πλατείες στο Destinator? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 καλησπερα παιδια. ειμαι εντελως ασχετος απο gps, χτες επεσε ενα στα χερια μου δανεικο να το παρω στις διακοπες μου, αυτο ειναι: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926320 επειδη δεν προλαβαινω να κατσω να ψαξω να διαβασω μπορειται να μου πειτε εν συντομια τι παιζει με τους χαρτες? υπαρχουν πιο καινουριοι που μπορω να βαλω? και αν ναι πως γινεται η αναβαθμιση? συγνωμη αν δεν ρωταω στο σωστο μερος ( που μαλλον δεν...) και ευχαριστω για τις απαντησεις σας εχεις τους καλυτερους χαρτες για ελλαδα και ενα αξιοπιστο προγραμμα πλοηγησης. μη πειραξεις τιποτα. καλες διακοπες.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miogps Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Πώς βρίσκουμε πλατείες στο Destinator? pois/public areas/squares Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 Έπρεπε να είναι κάπου πιο εύκολα γιατί είναι από τις πρώτες αναζητήσεις. Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2009 εχεις τους καλυτερους χαρτες για ελλαδα και ενα αξιοπιστο προγραμμα πλοηγησης. μη πειραξεις τιποτα. καλες διακοπες.:D ευχαριστω! :D οταν ερθω μπορει να ασχοληθω περισσοτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts