johner Δημ. April 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2009 Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Μηπως ξερει κανεις για το destinator 8 αν αξιζει να το βαλει και αν υπαρχουν καλοι χαρτεσ για ελλαδα? Οι χάρτες σε 7 & 8 είναι οι ίδιοι συνεπώς δεν κερδίζεις τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Επίσης αυτό που λέει ο Γιάννης (johner) είναι αλήθεια γιατί ακόμα βρίσκεται σε beta έκδοση και με πολλά προβλήματα. Όποιος θέλει Destinator λοιπόν... δεν βρίσκω λόγο να φύγει από το 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Ρε παιδιά μπορείτε να ρίξετε τα φώτα σας και στην δική μου περίπτωση....Δεν ξέρω αν είμαι offtopic αλλά θέλω να σβήσω κάτι χάρτεσ και να εγκαταστήσω κάτι άλλους στο ΜΙΟ 360.Επειδή είμαι αρχάριος παραπέμψτε με στο κατάλληλο θέμα εάν χρειάζεται................... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Αν είναι του ίδιου προγράμματος (πχ update χαρτών) ρίξτους πάνω από τους παλιούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2009 Ρε παιδιά μπορείτε να ρίξετε τα φώτα σας και στην δική μου περίπτωση....Δεν ξέρω αν είμαι offtopic αλλά θέλω να σβήσω κάτι χάρτεσ και να εγκαταστήσω κάτι άλλους στο ΜΙΟ 360.Επειδή είμαι αρχάριος παραπέμψτε με στο κατάλληλο θέμα εάν χρειάζεται................... Οι χάρτες σου είναι ένας φάκελος με όνομα πχ GreeceU ή GreeceG στο /DestinatorApps/Destinator. Μπες εκεί και βάλε τους καινούργιους σου χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
latinos13 Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Noob κάτοχος Diamond εδώ. Στο Destinator 7 μπορώ να κάνω προσoμοίωση διαδρομής με φωνητικές εντολές; Επίσης, χρειάζεται να ρυθμίσω κάτι άλλο για να βρίσκει περισσότερους δορυφόρους (έχω την com 4 και βρίσκει 1); Τέλος δεν μπορώ να αλλάξω τη home διεύθυνση (γίνεται αυτόματος εντοπισμός από το GPS;; )... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 εχετε υποψη που μπορω να βω χαρτη αγγλιας? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foten21 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ποιος ειναι ο τελευταιος ελληνικος χαρτης κ που τον βρισκω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 2008.Q4.115 Κάνε μια αναζήτηση στο google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. May 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2009 Καλημέρα. Για PNA 4,3" ποια έκδοση Destinator 7 πρέπει να αναζητήσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. May 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2009 την 7, απλά θα πρέπει να βρεις skin να ταιριάζει στην ανάλυση της οθόνης σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Αυτά τα "forlinks" τι στο καλό είναι και που τα βρίσκει κανείς??? Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Πρόκειται για πρόσθετα αρχεία που εξυπηρετούν την πλοήγηση (πχ. αποφυγές δρόμων). Θα τα βρεις εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Σε ευχαριστώ!!! Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CENTRAL Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Σε navigon 2100 πόσα baud για το dest 7 πρέπει να βάλω? -> 115000 Παράθεση Drive Ford! Live a Ford Life!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. May 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2009 Παρακαλω χαρτης της Γερμανιας ?? Εχω τον (4949 2006 Q4) Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mistirios Δημ. June 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2009 Ξέρεις κανείς αν κυκλοφορούν (και που) χάρτες της Ταϋλάνδης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 ξερετε πως απενεργοποιειται ενας "γκλιν γκλιν" ηχος κατα τη λειτουργια του dest7?μου το κανει και στην πλοηγηση και στην απλη εμφανιση του στιγματος στον χαρτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Είναι τα speedcams. Τα απενεργοποιείς από τα αγαπημένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Eχεις τσεκάρει κάποια αγαπημένα σημεία για τα οποία δεν έχεις την ανάλογη φωνητικη ειδοποίηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Βασικά λείπει το αρχείο των ήχων για κάποια προειδοποίηση. Για παράδειγμα εμένα το κάνει στο 'δακτύλιο'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 με ποιο τροπο μεγαλωνουμε το ζουμ σε 2D? εδω και 2 μερες που χρησιμοποιω το dest αντι για garmin και igo8 βλεπω γιατι θεωρειται το καλυτερο προγραμμα...εχει ολους τους δρομους πολυ καλα ,στενα παραστενα και μονοδρομους.γενικα με παει με σχετικα πολυ καλυτερη ακριβεια εκει που θελω απο τα αλλα 2!λιγο το interface ειναι χαλια αλλα αφου το θελουμε να μας παει εκει που θελουμε μια χαρα ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Σε χάρτες, μέχρι και σήμερα το Destinator, είναι μονόδρομος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. June 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2009 Σε χάρτες, μέχρι και σήμερα το Destinator, είναι μονόδρομος! ναι το δοκιμασα και ηταν πολυ ακριβες ακομα και σε στενακια!ημουν φανατικος garmin αλλα κολλουσε καποιες φορες .και το igo8 ειναι καταπληκτικο αλλα απο χαρτες αστα! κυκλοφορησε χαρτης της gi για miomap και ginius αυτες τις μερες?μπαινουν στο dest πλεον η η gi δεν συνεργαζεται με το dest? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2009 ναι το δοκιμασα και ηταν πολυ ακριβες ακομα και σε στενακια!ημουν φανατικος garmin αλλα κολλουσε καποιες φορες .και το igo8 ειναι καταπληκτικο αλλα απο χαρτες αστα! κυκλοφορησε χαρτης της gi για miomap και ginius αυτες τις μερες?μπαινουν στο dest πλεον η η gi δεν συνεργαζεται με το dest? το θέμα συνεργασίας με GI και MLS προς το παρόν δεν πρέπει να έχει αλλάξει....θα δούμε τι θα γίνει όταν όντως κυκλοφορήσει το νέο χάρτη η GI. Για Ginius θα βγάλει στα σίγουρα...αν βγάλει και για Destinator θα είμαστε κομπλέ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts