linguistgr Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Ευχαριστω πολυ papajo..........!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linguistgr Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλησπερα παιδια.Εχω βαλει το dest 7 τελευταια εκδοση ολα καλα παιζουν αλλα οπιον χαρτη και να βαλω με δειχνει σε λαθοςθεση περιπου 2 τετραγωνα μακρυα απο το σπιτι μου.Οχι σε πλοηγηση οταν το ξεκιναω και μου δειχνει που ειμαι...Τι κανω λαθος; Αν με βοηθουσατε θα σας ημουν ευγνωμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Εχεις το πειρατικό. Να το αγοράσεις. Το αξίζει. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Συναδελφοι να ρωτησω κατι; Υπαρχει κανενας τροπος να αποσυνδεσουμε την ενταση των ηχων του dest 7 απο την ενταση της συσκευης;; Γιατι επειδη εχω γενικα χαμηλα την ενταση της συσκευης για να μη βαρανε δυνατα οι διαφοροι ηχοι, το destinator ξεκιναει αντιστοιχα με τους ηχους του πολυ χαμηλα. Οταν, δε, δυναμωσω τον ηχο του dest, δυναμωνουν αντιστοιχα και οι ηχοι πχ των μηνυματων και των λοιπων του κινητου. Με την εκδοση 6 δε συνεβαινε αυτο αλλα με την 7 συμβαινει... και το βρισκω ακρως εκνευριστικο. Καμια λυση; Θενκς εκ των προτερων dpanop (exw to p3600 αλλα δε νομιζω οτι εχει σημασια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E.N.T. Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 καλησπέρα. σήμερα έβαλα τα forlinks από το μαγαζάκι στο νέο χάρτη και νόμιζα οτι όλα καλά. Όταν όμως χάραξα μια διαδρομή έχοντας βάλει στην αποφυγή δρόμων την Αττική οδό και την Περιφερειακή Υμηττού, αυτό ήθελε να με πάει από κει. Άρα κάτι δεν ταιριάζει...... Μούφα τα forlinks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Συναδελφοι να ρωτησω κατι; Υπαρχει κανενας τροπος να αποσυνδεσουμε την ενταση των ηχων του dest 7 απο την ενταση της συσκευης;; (exw to p3600 αλλα δε νομιζω οτι εχει σημασια) Bαλε το panosha skin;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 To ma-ga-za-ki den prepei na exei ta kainourgia Forlinks (elekste tin imerominia ~20/11/07). //dfinikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agnostos7 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 To ma-ga-za-ki den prepei na exei ta kainourgia Forlinks (elekste tin imerominia ~20/11/07). //dfinikis Επειδη ειμαι νεος στα gps, γινεται να μου στελει καποιος μηνυμα το "μαγαζακι" για να δοκιμασω το destinator 7? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 To ma-ga-za-ki den prepei na exei ta kainourgia Forlinks (elekste tin imerominia ~20/11/07). //dfinikis Εχεις απόλυτο δίκαιο. Γι' αυτό άλλαξα και εγώ μαγαζί και πήρα τα καινούργια. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Καλησπερα παιδια.Εχω βαλει το dest 7 τελευταια εκδοση ολα καλα παιζουν αλλα οπιον χαρτη και να βαλω με δειχνει σε λαθοςθεση περιπου 2 τετραγωνα μακρυα απο το σπιτι μου.Οχι σε πλοηγηση οταν το ξεκιναω και μου δειχνει που ειμαι...Τι κανω λαθος; Αν με βοηθουσατε θα σας ημουν ευγνωμων. Τι εννοείς όχι πλοήγηση; Έχεις σήμα από δορυφόρους; Αν όχι δεν μπορεί να ξέρει που είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openintaris Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Τελικα τα νεα forlinks??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linguistgr Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Τι εννοείς όχι πλοήγηση; Έχεις σήμα από δορυφόρους; Αν όχι δεν μπορεί να ξέρει που είσαι. Εννοω οτι οταν ανοιγω Το dest 7 βρισκει 7-8- δορυφορους συνδεεται κανονικα αλλα πριν το βαλω για πλοηγηση σταθερα εκει που ειμαι με δειχνει αλλου 1 εως 2 τετραγωνα πιο πανω.Οταν το βαλω να με παει καπου δουλεβει σωστα. καποιος φιλος ειπε πιο πανω οτι επειδη ειναι σπασμενο δε δουλεβει σωστα και να το αγορασω. Δεν νομιζω ομως γιατι και αλοι το δουλεβουν ετσι και ειναι σωστο. Εχω ενα htc ρ3300 αν βοηθαει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 τα νέα forlinks δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. αυτά που αναρτήθηκαν στο μαγαζάκι είναι τα παλιά...απλά αναρτήθηκαν πάλι όποιος θέλει χρησιμοποιεί το νέο χάρτη χωρίς τις αποφυγές... αλλιώς κάντε υπομονή ή μείνετε με τον παλιό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_t Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Παιδιά μήπως έχει κάποιος το manual για destinator 7 θα μου ήταν πολύ χρήσιμο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_basilis Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Εννοω οτι οταν ανοιγω Το dest 7 βρισκει 7-8- δορυφορους συνδεεται κανονικα αλλα πριν το βαλω για πλοηγηση σταθερα εκει που ειμαι με δειχνει αλλου 1 εως 2 τετραγωνα πιο πανω.Οταν το βαλω να με παει καπου δουλεβει σωστα. καποιος φιλος ειπε πιο πανω οτι επειδη ειναι σπασμενο δε δουλεβει σωστα και να το αγορασω. Δεν νομιζω ομως γιατι και αλοι το δουλεβουν ετσι και ειναι σωστο. Εχω ενα htc ρ3300 αν βοηθαει αυτο. TO εχεις δουλεψει με αλλο προγραμμα κανονικα? Δοκιμασε να αλλαξεις χαρτες στο dest να δεις τι κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Παιδια μηπως μπορει καποιος να μου στελει με pm τον τελευταιο χαρτη 2008.Q1.95 Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Breton Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Αν εχουμε δυο χαρτες, τον 2007Q4 και τον 2008Q1, ποια forlinks πρεπει να βαλουμε για να εχουν τις αποφυγες και οι δυο χαρτες? Του 2008 και τα δυο? Ο 2008 εχει κατι καινουργιο για την Αθηνα? Τυχον διορθωσεις κλπ? edit Εχω και τους δυο χαρτες. Τα τελευταια forlinks δουλευουν μονο με τον τελευταιο χαρτη. Τι πρεπει να κανω για να μπορω να αλλαζω τους χαρτες και να εχω τις αποφυγες σε καθε περιπτωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 ;ola kala loipon Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ρε παιδιά όλα καλά με τα νέα forlinks που υπάρχουν στο site της Gi για τον Χάρτη 2008, γιατί τέτοια σύγχυση? Τα κατέβασα, έβγαλα τα παλιά και όλα μια χαρά, και οι διαδρομές εντάξει στους υπολογισμούς και όλα μέλι γάλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phph Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Εννοω οτι οταν ανοιγω Το dest 7 βρισκει 7-8- δορυφορους συνδεεται κανονικα αλλα πριν το βαλω για πλοηγηση σταθερα εκει που ειμαι με δειχνει αλλου 1 εως 2 τετραγωνα πιο πανω.Οταν το βαλω να με παει καπου δουλεβει σωστα. καποιος φιλος ειπε πιο πανω οτι επειδη ειναι σπασμενο δε δουλεβει σωστα και να το αγορασω. Δεν νομιζω ομως γιατι και αλοι το δουλεβουν ετσι και ειναι σωστο. Εχω ενα htc ρ3300 αν βοηθαει αυτο. Κι εμένα μου το κάνει αυτό όταν το πρωτοανοίγω. Όχι πάντα όμως. Το κάνει όταν το ανοίγω σε μέρος που δεν έχει καλό σήμα όπως π.χ. σε παράθυρο του σπιτιού μου. Επίσης το κάνει όταν έχω καιρό να το ανοίξω. Δεν μου έχει τύχει ποτέ ας πούμε όταν είμαι στο αυτοκίνητο, ακόμη κι αν το έχω κλείσει για αρκετή ώρα. Ή ίσως συμβαίνει και τότε, αλλά βρίσκει τη σωστή θέση τόσο γρήγορα που δεν το έχω παρατηρήσει. Στην αρχή κι εμένα με έβγαζε κάπου 100μ από το σπίτι μου. Τώρα που το δοκίμασα με αφορμή το post σου, με βγάζει στον τελευταίο προορισμό που του έβαλα κάπου 2-3 χλμ από εδώ που είμαι. Και επίσης θυμάμαι ότι κάποια στιγμή με έβγαζε κάπου στην Αθήνα. Αυτό το έκανε αφού είχα ψάξει τον χάρτη σε εκείνη την περιοχή. Ίσως μέχρι να βρει σίγουρο σήμα σε βγάζει σε κάποιο σημείο που έχει κρατήσει στη μνήμη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfinikis Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ρε παιδιά όλα καλά με τα νέα forlinks που υπάρχουν στο site της Gi για τον Χάρτη 2008, γιατί τέτοια σύγχυση? Τα κατέβασα, έβγαλα τα παλιά και όλα μια χαρά, και οι διαδρομές εντάξει στους υπολογισμούς και όλα μέλι γάλα! Επειδή έχω μπερδευτεί απίστευτα ποιά είναι τελικά η ημερομηνία δημιουργίας των τελικών Forlinks? //dfinikis :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serios1954 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 τωρα λενε Αρχικό μήνυμα απο zeppelin Εμφάνιση μηνυμάτων Τη Δευτέρα το βράδυ θα είναι διαθέσιμα τα forlinks.. ποια δευτερα ποια δευτερα??? εχουμε,,, καθαρη δευτερα,,, μεγαλη δευτερα ,,, αντε και δευτερα παρουσια???? αντε πλακα κανω!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 τα forlinks ανέβηκαν μαζί με τον χάρτη. δεν υπάρχει λόγος για αναμπουμπούλα πλέον. τα έβαλα, μια χαρά δουλεύουν. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 τα forlinks ανέβηκαν μαζί με τον χάρτη. δεν υπάρχει λόγος για αναμπουμπούλα πλέον. τα έβαλα, μια χαρά δουλεύουν. +1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linguistgr Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 m_basilh kai phph θα δοκιμασω αυριο ξανα και θα σας πω ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts