maternus Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Ολοι ΒΤ εχετε; :cry: Ε, τώρα με τον νέο ΚΟΚ είπαμε να αποφύγουμε το πρόστιμο... :) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Δεν υπάρχει τελική έκδοση ακόμη... (Απαντάω σε κάποιον που είχε ρωτήσει αν μπορεί να βρει κάπου την τελική έκδοση του destinator 7 αλλά το post του αφαιρέθηκε) Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 κατέβασα το sirftech....πάω δια δοκιμές...ελπίζω να μην το κάψω χοχοχοχο το γύρισα σε sirf αλλά είχε απόκλιση στο σήμα μερικές φορές, και έβλεπε λάθος ώρα. το ξανά γύρισα σε ΝΜΕΑ αλλά τουλάχιστον το πήγα στα 57600 bps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idees Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Δεν ξερω τι γινεται στα ενσωματωμενα gps οταν δουλεύεις με το Sirftech,παιδια προσοχη στη χρήση του.Οσο για σένα zanzak κατω στη μπαρα του sirftech εχει εναλλαγη απο ΝΜΕΑ σε sirf και το ανάποδο.Ελπιζω να βοηθησα.. Παράθεση Qtec 9100,wm6 reloaded,4 Gb SD, Gps Pretec Sirf III ,Nokia N95,VECTOR 590[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNIS_05 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 το γύρισα σε sirf αλλά είχε απόκλιση στο σήμα μερικές φορές, και έβλεπε λάθος ώρα. το ξανά γύρισα σε ΝΜΕΑ αλλά τουλάχιστον το πήγα στα 57600 bps δεν κερδιζεις και τιποτα με το 57600. το στανταρ για το nmea ειναι 4800 και καλυτερα μην υπερβαινεις τα 19200. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 λες? θα το κατεβάσω τότε μέχρι το 19200. σκέφτηκα ότι όσο μεγαλύτερη ταχύτητα, τόσο πιο γρήγορη απόκριση του στίγματος στην οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Ε, τώρα με τον νέο ΚΟΚ είπαμε να αποφύγουμε το πρόστιμο... :) Tι σχεση εχουν τα ενσυρματα GPS με τον ΚΟΚ; Απαγορευονται; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giankyr Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Tι σχεση εχουν τα ενσυρματα GPS με τον ΚΟΚ; Απαγορευονται; Έλα ντε...! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maternus Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Tι σχεση εχουν τα ενσυρματα GPS με τον ΚΟΚ; Απαγορευονται; Καμία, νόμιζα πως έλεγες για bluetooth ακουστικά... :cool: Παράθεση Για ότι γνωρίζω απαντάω.. Για τα υπόλοιπα... ας απαντήσουν οι ειδικοί (αν υπάρχουν).... :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Me poio programma rythmizete tin gps keraia kai to baudrate? Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Καλημέρα (ε... τέτοια ώρα)... Διάβασα όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου topic κι έχω ζαλιστεί...:blink: Η αλήθεια είναι όμως ότι βρήκα απίστευτες πληροφορίες για το dest7 καθώς και πολλές λύσεις σε διάφορα προβληματάκια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν με τις γνώσεις τους. Προσωπικά έχω 1 Vector master 380 (pna) κι έχω περασμένα μέσα στη κάρτα, το default πρόγραμμα πλοήγησης καθώς και τα dest6 & 7. Τις επόμενες ημέρες θα κάνω δοκιμές (όσο μου το επιτρέπει ο χρόνος μου βέβαια...) και θα μεταφέρω εντυπώσεις. Ευχαριστώ και πάλι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2007 Me poio programma rythmizete tin gps keraia kai to baudrate? Mε το sirftech http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Mε το sirftech http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htm Αυτό θα δουλέψει και στη δική μου συσκευή? (Vector master 380) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pliktro Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Mε το sirftech http://w5.nuinternet.com/s660100031/SirfTech.htm Eyxarisyw poly!Tha to dokimasw.:) Παράθεση ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,'Η ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στο vector 380 που έχω, υπάρχει επιλογή ρύθμισης της κεραίας. Όταν παίζει με το papago, είναι sirfIII, ένω όταν βάζω σε λειτουργεία το dest6 ή 7, γυρνάει σε nmea, άσχετα αν εγώ το βάζω σε sirf. Χθες, ενώ έκανα μια διαδρομή (7Km) με το dest7, στα μισά της διαδρομής, κόλλησε το σύμπαν και μόνο με hard reset επανήλθε. Τι μπορώ να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Speedster Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Παιδιά! Επειδή παρατήρησα ότι κάποιοι από εσάς έχουν το Destinator 6 αλλά και το 7 ταυτόχρονα στην συσκευή τους, για να μην κάνω τσάμπα πειράματα, θα μπορούσατε να μου πείτε πως το κάνατε?:blink: Εγώ όταν έβαλα το Destinator 7, μου το έγραψε πάνω από το 6!!! (η εγκατάσταση έγινε στην κάρτα μνήμης, στην default τοποθεσία και στις 2 περιπτώσεις):( Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:) Παράθεση YO! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Στο vector 380 που έχω, υπάρχει επιλογή ρύθμισης της κεραίας. Όταν παίζει με το papago, είναι sirfIII, ένω όταν βάζω σε λειτουργεία το dest6 ή 7, γυρνάει σε nmea, άσχετα αν εγώ το βάζω σε sirf. Χθες, ενώ έκανα μια διαδρομή (7Km) με το dest7, στα μισά της διαδρομής, κόλλησε το σύμπαν και μόνο με hard reset επανήλθε. Τι μπορώ να κάνω??? Πως το κάνεις αυτό?Και το papago σε nmea παίζει.Το chipset της κεραίας είναι sirf iii αλλά το πρωτόκολλο λειτουργίας είναι nmea.Το 7 δεν κάνει καλή διαχείριση μνήμης σε σχέση με το 6 και γιαυτό υπάρχουν αυτά τα προβλήματα.Άλλωστε πρόκειται για beta version. Παιδιά! Επειδή παρατήρησα ότι κάποιοι από εσάς έχουν το Destinator 6 αλλά και το 7 ταυτόχρονα στην συσκευή τους, για να μην κάνω τσάμπα πειράματα, θα μπορούσατε να μου πείτε πως το κάνατε? Εγώ όταν έβαλα το Destinator 7, μου το έγραψε πάνω από το 6!!! (η εγκατάσταση έγινε στην κάρτα μνήμης, στην default τοποθεσία και στις 2 περιπτώσεις) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πριν εγκαταστήσεις το 7 άλλαξε το όνομα του φακέλου του 6 σε κάτι άλλο π.χ. Destinator 6 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
romeo8969 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Κάντε κάποιος τον κόπο από εσάς που ασχολήστε με τα ΡΟΙ να προσθέσετε τους νέους σταθμούς του μετρό :p Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 ειμαι καινουργιος στον χωρο των προγραμματων αυτων καθως μολις προχθες αγορασα ενα bluetooth gps receiver και συγκεκριμμενα ενα royaltec και προσπαθησα να το χρησιμοποιησω με το qtek 9000 μου. Ολα καλα αλλα μετα απο λιγη ωρα παγωνει το προγραμμα, και μενει η πανω γραμμη της οθονης απο το destinator και το πιο περιεργο απο ολα απενεργοποιει το bluetooth. Oπως καταλαβαινετε μονο το soft reset επαναφερει τα πραγματα. Καποια βοηθεια? Mια ερωτηση ακομα. Ποσο ακριβες ειναι το υψομετρο που δινει το προγραμμα γιατι εμενα μου φαινονται μερικες φορες τρελλα τα νουμερα που δινει Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garet Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Τα GPS γενικά δεν έχουν αξιοπιστία όσον αφορά τις ενδείξεις υψομέτρου... Παράθεση Εάν οι άνθρωποι πάντα ακολουθούσαν τον κοινό νου, εμείς μέχρι σήμερα θα σερνόμασταν στα τέσσερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 Τα GPS γενικά δεν έχουν αξιοπιστία όσον αφορά τις ενδείξεις υψομέτρου... το GPS Tuner δεν ξέρω τι λέει σε αυτό το θέμα... πρέπει να πάω παραλία να δω αν θα λέει μηδέν....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 το destinator ειναι original? μηπως αυτο στο κανει οταν δεν ειναι στο ρευμα το 9000? εμενα παντως παλια κολλαγε το destinator τοτε με το κακο dll το αγορασα και ησυχασα.. τωρα για το ΒΤ ειναι λιγο περιεργο.. εχεις κανει κανονικα attach τη com? για δωσε καμοια πληροφορια να βοηθησουμε οσο μπορουμε :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 to dest δεν ειναι το original. Θελω να δοκιμασω μερικα προγραμματα πριν αποφασισω. Το προβλημα ειναι οταν δεν ειναι στο ρευμα, δεν εχω δοκιμασει να ειναι στο ρευμα αν εμφανιζεται. Τι εννοεις αν εχω κανει attach την com δεν το καταλαβαινω συγγνωμη Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Πως το κάνεις αυτό? Και το papago σε nmea παίζει.Το chipset της κεραίας είναι sirf iii αλλά το πρωτόκολλο λειτουργίας είναι nmea. bbbb, τώρα που λες αυτό με βάζεις σε σκέψεις. Μπορεί να κάνω λάθος. Θα το κοιτάξω για να πω στα σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Messenger Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Γεια σε ολους Πως μπορω να κανω το Destinator 7 να χρησιμοποιει το Σαπφω; η καποια αλλα χιουμοριστικα; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts