Jump to content

Speedster

Members
  • Δημοσιεύσεις

    47
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Speedster

  • Ημ. Γέννησης 25/05/1975

Speedster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Με λίγο παραπάνω searching και λίγο testing βρήκα το πρόβλημα και τη λύση (εντός του Myphone.gr). Η συγκεκριμένη συσκευή κολλάει όταν φορτώνω εικονίδια bitmap για poi με 22x22pixels και άνω. Ένα resize σε 20x20 ή 16x16 και όλα καλά!!! Thanx amigos!!!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα Mio Spirit 305 Δουλεύω με Mio Pocket το Destinator 7 και αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα: Όλα δουλεύουν άψογα, εκτός από τα favorites! Όταν προσθέτω κάποια POIS που κατεβάζω από το http://index.pois.gr/ και πηγαίνω στα Favorites για να διαχειριστώ, το Destinator κολλάει! Ξεκολλάει μόνο με διαγραφή των αρχείων που έχουν προστεθεί (από την κάρτα SD) και reset. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει???
  3. Δεν πήρα το P560 γιατί με ενδιέφερε να το ΒΤ μόνο αν είχε τη δυνατότητα να λειτουργήσει ως handsfree για το κινητό μου, και το WiFi μου είναι περιττό. Έχω θερμομονωτικό παρμπρίζ, κάτι αντίστοιχο με τα Γαλλικά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να χρειάζομαι πολλές ρυθμίσεις στη βάση ώστε να μπορεί να ευθυγραμμιστεί η συσκευή με το ειδικό παράθυρο εκπομπής-λήψης του παρμπρίζ, πράγμα σχεδόν αδύνατο με την παρούσα βάση. Για την μπαταρία, φοβάμαι μήπως είναι ελαττωματική. Λογικά δεν φταίει κάποιο πρόγραμμα…
  4. Λοιπόν. Έχω αγοράσει το MIO P360 από PDAPlaza.com. Έχω να σχολιάσω: Το PDAPlaza έχει απίστευτη τιμή και απίστευτη εξυπηρέτηση. Το Πακέτο του MIO P360 απογοητεύει, αφού: Η βάση βεντούζα είναι απαράδεκτη, με περιορισμένες δυνατότητες ρύθμισης, άβολο κούμπωμα slide και είναι αρκετά ογκώδης. Τα κουμπιά της συσκευής δεν έχουν πλέον φωτισμό και οι υπέρυθρες αφαιρέθηκαν. Ο φορτιστής αυτοκινήτου έχει πολύ μακρύ καλώδιο και τεράστιο βύσμα για τον αναπτήρα. Σημειώστε ότι υπήρξα κάτοχος MIO P550 και η σύγκριση γίνεται με εκείνο, το οποίο είχα βρει πολύ βολικό. Μου κάνει φοβερή εντύπωση πως δεν έχω δει αυτά τα σχόλια από άλλου, αφού προσωπικά με απογοήτευσε συγκριτικά η συσκευή. Στην βασική ερώτηση μου, η μπαταρία αποφορτίζεται πολύ γρήγορα. Στις 2 μέρες max! Δεν αφήνω ανοιχτά προγράμματα και το Active Sync δεν φαίνεται να ανοίγει χωρίς λόγο. Τι μπορεί να φταίει? Αντιμετωπίζουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Τελικά έκανα την αγορά από PDAPlaza.com και μου χρέωσαν 325 με τα μεταφορικά. Η τιμή είναι κορυφαία και νομίζω δεν περιλαμβάνει το φόρο! Ότι είναι να γίνει ας γίνει. Περιμένω…
  6. Εργοστασιακά το ραδιοCD δεν παίζει MP3, μία ενδιάμεση λύση aftermarket δεν με ικανοποιεί και θα ήθελα όντως να ακούω το Navi και MP3 από το Line in που έχω.
  7. 1)Έκανα register στο Pdaplaza.hu και έδωσα το ατομικό μου ΑΦΜ και φαίνεται να κάνουν την έκπτωση του ΦΠΑ έτσι και αλλιώς. Απλά ρωτάω αν γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες. Επίσης, έχει χωριστά ερώτηση αν θέλω τιμολόγιο… Γνωρίζει κάποιος ακριβώς τη διαδικασία? 2)Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει MP3 παράλληλα με navigation (destinator ?) 3)Επίσης, αν το πάρω τελικά από pdaplaza.hu θα πρέπει να προσθέσω κάτι για να δουλεύει σωστά το Destinator στα Ελληνικά?
  8. Παιδιά Θα ήθελα τη γνώμη σας στα εξής. Θέλω να πάρω ένα PDA GPS και έχω καταλήξει στα MIO P360 και P560. (μέχρι πρόσφατα είχα το P550) 1) Με δεδομένο ότι το Bluetooth του P560 δεν δουλεύει σαν handsfree για κινητό, και το WiFi μου είναι μάλλον περιττό, σκέφτομαι να αποκλείσω το P560. Τα λέω σωστά? Έχω άλλο λόγο να σκεφτώ το P560? (εκτός ίσως από τη χρωματική αρμονία με το ταμπλό του αυτοκινήτου?) 2) Μπορώ π.χ. να πάρω το P360 με 239,00 ευρώ από Megamarket.gr ή με 220,00 ευρώ από pdaplaza.hu . Αξίζει τον κόπο να το πάρω από Ουγγαρία? Υποθέτω ότι με το 1 Giga Rom γλιτώνω σε πρώτη φάση την άμεση ανάγκη για SD card και έχω και επιπλέον φορτιστή σπιτιού. Α) Υπάρχει κάποια παγίδα? Μήπως θα έχω πρόβλημα με τη γλώσσα της συσκευής? Β) Τι ΑΦΜ πρέπει να δώσω για να γλιτώσω το ΦΠΑ? Το δικό μου ή κάποιας εταιρείας? Γ) Υπάρχει περίπτωση να έχω μπελάδες με εφορία ή τελωνείο? 3) Υπάρχει η δυνατότητα να παίζει το P360 μουσική MP3 ταυτόχρονα με την πλοήγηση στο Destinator? Γνωρίζω ότι το P550 δεν είχε τη δυνατότητα. Τι γίνεται με το P360? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και ζητώ συγνώμη για το μεγάλο και δαιδαλώδες post.
  9. Ένα αθερμικό ή αλλιώς θερμομονωτικό παρμπρίζ ενδέχεται να έχει κάπου επάνω του την ένδειξη IR! Ουσιαστικά έχει ένα λεπτό μεταλλικό φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίας. Είναι αλήθεια ότι είναι καινούργιο φρούτο και μάλλον απίθανο να υπάρχει σε Opel του 96. Πολλοί κάτοχοι νέων Γαλλικών αυτοκινήτων διαμαρτύρονται για την κακή λήψη του GPS τους. Φημολογείται ότι τα περισσότερα Γαλλικά μοντέλα έχουν standard θερμομονωτικό παρμπρίζ. Προσωπικά έβαλα σαν optinal τέτοιο παρμπρίζ στο VW μου και μπορώ να σχολιάσω ότι: Α) Tο P550 μου δούλευε πολύ ικανοποιητικά. Β) Αυτά τα παρμπρίζ έχουν ένα “παράθυρο” (περιοχή χωρίς μεταλλικό φίλτρο) στο ύψος του μεσαίου καθρέπτη ώστε να μπορούν συσκευές όπως GPS και κινητά να λειτουργήσουν.
  10. Τελικά ρε παιδιά και στο P560 το Bluetooth δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Handsfree? Στο site της Mio ανέφερε ότι υπάρχει η δυνατότητα. Μπορούν να μας διαφωτίσουν οι τυχεροί που το έχουν?
  11. Ναι! Μιλάω για windows update! Γνωρίζει κανείς?
  12. Χρειάζομαι βοήθεια! Έχω το Mio P550 και θέλω να διασταυρώσω τα παρακάτω: 1)Το Mio P550 έχει τη δυνατότητα να κάνει synchronize με Bluetooth? Όταν το συνδέω με το USB dongle μου στο PC, δεν δίνει δυνατότητα για serial connection service. Μόνο για object push service. Το SE P990i μου δουλεύει άψογα με το συγκεκριμένο BT dongle. Τι μπορεί να φταίει? Έχει καταφέρει κανείς να κάνει synchronize τη συγκεκριμένη συσκευή με BT? 2)Μου είπαν ότι είναι δυνατό να γίνει online update στα Windows Mobile 5! Είναι αλήθεια και αν ναι, πως?
  13. Αφού κανένας δεν μου απάντησε, θα απαντήσω εγώ στον εαυτό μου, μιας που βρήκα λύση στα 2 προβλήματα! 1) Πρέπει να αντιγράψει κανείς το directory του Destinator και των χαρτών στον σκληρό του δίσκό, να εγκαταστήσει το Destinator 7 στην κάρτα μνήμης και στη συνέχεια να ξαναγράψει το directory του Destinator με νέα ονομασία π.χ. Destinator6 και τους χάρτες. 2) Τελικά επειδή είχα μετονομάσει τα Directory των χαρτών μου από GreeceU σε GreeceU2007Q2 και GreeceU2006Q3 αντίστοιχα, θα πρέπει να μετονομαστούν αντίστοιχα τα αρχεία των forlinks που βρίσκονται στον κατάλογο userdata/forlinks (πρόσθεσα το 2007Q2 στην ονομασία των αρχείων) και όλα διορθώθηκαν! 3) Δεν έχω βρει λύση, θα δοκιμάσω με διαφορετικό dongle και βλέπουμε. Πάντως σαν γενικό σχόλιο, το Mio αργεί να κλειδώσει σε δορυφόρους με το Beta Destinator 7. Ας ελπίσουμε ότι με τη standard έκδοση θα φτιάξει!
  14. Παιδιά! Βοήθεια!!! Έχω 3 προβλήματα! 1) Για να κάνω εγκατάσταση το Destinator 7 στην κάρτα μνήμης, μετονόμασα τον φάκελο Destinator σε Destinator6 αλλά η εγκατάσταση δεν πέτυχε! Στην συνέχεια διατήρησα τον φάκελο Destinator και δημιούργησα αντίγραφο του με όνομα Destinator6. Αποτέλεσμα, μετά την εγκατάσταση εξαφανίστηκε ο Φάκελος Destinator6 και οι 2 φάκελοι με τους χάρτες!!! Πώς μπορώ τελικά να διατηρήσω το Destinator 6 μαζί με το 7 beta??? 2) Αρχικά, στις αποφυγές δρόμων μου έβγαζε μια μεγάλη λίστα, που είχε Εθνικές οδούς, Αττική οδό κλπ. Στην νέα εγκατάσταση που έκανα μου βγάζει μόνο Διόδια και Ακτοπλοϊκές!!! Τι μπορεί να φταίει??? 3) Έχω το Mio P550. Σε Bluetooth, δεν μου βγάζει πρωοτόκολλο για σειριακή σύνδεση! Είναι φυσιολογικό? Το USB Bluetooth dongle μου βλέπει π.χ. service σειριακής για το κινητό μου, όχι όμως για το Mio! Είναι μούφα το Bluetooth του ή μήπως έχει εργοστασιακό ελάττωμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...