ibiza2003 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 gia na synyparxoun ginete,apla ftani na ta balis se diforetiko directory,p.x to ena syin sd kai to allo sto ppc,yparxi kai alli methodos. Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sambouar Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Κάνετε πολύ καλή δουλειά. Και αν δεν είσασταν εσείς, θα ήμασταν ακόμα με τον χάρτη της ΕΛΠΑ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msm2349 Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Γειά χαρά και απο εμένα, - Στην κατηγορία πρόσθετα του Destinator 7 υπάρχουν 2 εικονίδια "MP3 Player" και "Προβολή εικόνων". Γνωρίζει κανείς πώς ενεργοποιούνται; - Στα POIs κάποιες κατηγοριες δεν έχουν στοιχεία (π.χ. Διαμονή) παρότι αντέγραψα τα FοrLinks απο τον πιο πρόσφατο χάρτη. Καμία ιδέα για αυτό; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 gia na synyparxoun ginete,apla ftani na ta balis se diforetiko directory,p.x to ena syin sd kai to allo sto ppc,yparxi kai alli methodos. Για πες την άλλη μέθοδο , γιατί την μνήμη του ppc δεν θέλω να την φορτώνω και πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimig Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 1. Πως μπορω να αναζητήσω τράπεζες στο 7 χωρις να κάνω "αναζήτηση" αλλα μέσα από απο τα ΡΟΙ? 2. Παρατήρησα ότι στα καλα των καθουμενων χάνει τη θέση του από τον χάρτη, χωρις να χασει το σημα και μετα από μερικα χιλιομετρα ισως το ξαναβρίσκει. 3. Συχνα μου λέει "το σημείο αφετερίας δεν βρίσκεται..." ή κατι τετοιο και δεν μου σχεδιαζει τη διαδρομη ή αν την εχει σχεδιάσει την ακυρώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Για πες την άλλη μέθοδο , γιατί την μνήμη του ppc δεν θέλω να την φορτώνω και πολύ. αφού έχεις εγκαταστήσει το 6.1, κάνεις ένα κόπι τον κατάλογο εγκατάστασης κάπου στο pc σου, κάνεις απεγκατάσταση και στα καπάκια εγκατάσταση του 7. όταν τελειώσεις με την εγκατάσταση του 7, ξαναπετάς το 6.1 μέσα στην κάρτα και τα έχεις και τα 2 και δουλεύουν από ξεχωριστούς καταλόγους..... αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι να τα βάλεις έτσι ώστε να έχουν κοινό χάρτη, έτσι ώστε ότι ενημερώσεις κάνεις στο ένα πρόγραμμα (POIS αγαπημένα κτλ) να τα βλέπει και το άλλο πρόγραμμα..... σωστά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 κάτι άλλο.....το δοκίμασα χτες σε ταξίδι και είναι πολύ καλό το 7 Η 3D απεικόνιση πολύ καλύτερη και οι καινούριοι χάρτες , τουλάχιστον στη Θήβα που πήγα πάρα πολύ καλοί και ενημερωμένοι σε σχέση με τον παλιό..... το πρόβλημα είναι ότι οι φωνητικές εντολές είναι πολύ χαμηλής έντασης, και με τη μουσική ακούγονται δύσκολα. Τα spx πως μπορώ να τα μετατρέψω σε wav για να επεξεργαστω? Έχω βάλει τις φωνές του odytsak και θα ήθελα να τσιμπίσω λίγο τα db χωρίς να τα παραμορφώσω, για να ακούγονται αξιοπρεπώς επίσης. είναι τελικά πρόβλημα ότι το 7 δεν κάνει bypass τις ρυθμίσεις ενέργειας όπως το 6 και άμα το βγάλεις από το φορτιστή, μετά από λίγο κλείνει ή πρέπει να κάνεις εσύ την αλλάγή από τις ρυθμίσεις της συσκευής, ή να το έχεις μονίμως με ρεύμα ή κάθε τόσο να κουνάς το joystick ( Ρ 350 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Τα spx πως μπορώ να τα μετατρέψω σε wav για να επεξεργαστω? Έχω βάλει τις φωνές του odytsak και θα ήθελα να τσιμπίσω λίγο τα db χωρίς να τα παραμορφώσω, για να ακούγονται αξιοπρεπώς το cooledit pro 2 ΔΕΝ ανοίγει spx.........:X :X :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Συν-αρρωστοι destinatorades μηπως μπορειτε να με βοηθησετε σε κατι; Τωρα με την εκδοση 7 ολα καλα αλλα τα fonts στα παραθυρακια που λενε σε ποιο δρομο ειμαστε ή προς ποιον κατευθυνομαστε ειναι σαφως μικροτερα απο οτι στην εκδ. 6. Υπαρχει κανας τροπος να τα μεγαλωσει κανεις;;; Γιατι το εχω και στερεωμενο καπως μακρυα απο τα ματια μου στο αυτοκινητο (το ατιμο το toyota δεν εχει μια καλη θεση για να βαλει κανεις gps...) και μου βγαινουν τα ματια για να δω τα ονοματα των δρομων... θενκς! Δημητρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 lipon,tha pas stis rrythmisis tou xarth,tha epileksis "megales etiketes",kai genika koita tis rrythmiseis gia na ftiaksis tin emfanisi opos esena bolebi kalytera Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosang Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Το iGo υπερτερεί του D7 σε ευκολία χρήσης , κρίμα γιατί έλπιζα ότι οι καλύτεροι Ελληνικοί χάρτες θα είχαν πιο καλό περιβάλλον εργασίας με την νέα έκδοση. Αναμένω την επίσημη κυκλοφορία και ελπίζω να μας την δώσουν δωρεάν σε όσους έχουμε αγοράσει την παλιά έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 TELIKA TO DESTINATOR 7 ΕΙΝΑΙ ΒΕΤΑ ΕΚΔΟΣΗ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 TELIKA TO DESTINATOR 7 ΕΙΝΑΙ ΒΕΤΑ ΕΚΔΟΣΗ Η ΚΑΝΟΝΙΚΗ???? Beta,γιατί αμα είναι έτσι η τελική έκδοση...:blink: :wacko::X Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 κάτι άλλο.....το δοκίμασα χτες σε ταξίδι και είναι πολύ καλό το 7 Η 3D απεικόνιση πολύ καλύτερη και οι καινούριοι χάρτες , τουλάχιστον στη Θήβα που πήγα πάρα πολύ καλοί και ενημερωμένοι σε σχέση με τον παλιό..... το πρόβλημα είναι ότι οι φωνητικές εντολές είναι πολύ χαμηλής έντασης, και με τη μουσική ακούγονται δύσκολα. Τα spx πως μπορώ να τα μετατρέψω σε wav για να επεξεργαστω? Έχω βάλει τις φωνές του odytsak και θα ήθελα να τσιμπίσω λίγο τα db χωρίς να τα παραμορφώσω, για να ακούγονται αξιοπρεπώς επίσης. είναι τελικά πρόβλημα ότι το 7 δεν κάνει bypass τις ρυθμίσεις ενέργειας όπως το 6 και άμα το βγάλεις από το φορτιστή, μετά από λίγο κλείνει ή πρέπει να κάνεις εσύ την αλλάγή από τις ρυθμίσεις της συσκευής, ή να το έχεις μονίμως με ρεύμα ή κάθε τόσο να κουνάς το joystick ( Ρ 350 ) Σου έστειλα και pm αλλά για να το δουν και οι υπόλοιποι, δοκιμάστε να βάλετε τους ήχους του panosha, απ' ότι λέει έχουν δυνατότερη ένταση. http://rapidshare.com/files/36164075/Greek_Voices_7.rar.html Από spx σε wav και το αντίθετο τα μετατρέπεις με το Ease Audio Converter.;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Κι έχω παρατηρήσει ότι ενώ πατάς το κουμπάκι με το ηχειάκι για να κάνεις έλεγχο την ένταση ήχου του προγράμματος ενώ το βάζεις τέρμα αν ξαναμπείς θα δεις ότι είναι λιγάκι χαμηλωμένο. Αλλά είπαμε beta είναι...:( Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ποιός αποφάσισε οτι είναι beta; Κατ'αρχήν ας σκεφτούμε οτι δεν υπάρχει τίποτα στο επίσημο site για destinator 7. Εμένα όλη αυτή η κατάσταση μου δείχνει μια τραγική οργάνωση από μια εταιρία που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είπαν Destinator για S60 και δεν βγήκε ποτέ. Destinator SP για WM5 τίποτα. Destinator 6 για smartphones ακόμη περιμένουν. . . . Δεν το κλείνουν καλύτερα, μόνο κακό μας κάνει η ύπαρξη του destinator. Παίζει να συντηρούνται μόνο από την Ελλληνική αγορά αυτοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fildel Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 @johner συμφωνώ αναρωτιέμαι γιατί η NGI έχει αγκιστρωθεί στην Destinator Technologies ποιος δεν φαντάζεται τι θα γινόταν αν η NGI έδινε τους χάρτες στην iGO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros_f Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παρακαλώ πολύ άν μπορεί κάποιος φίλος να μου δώσει κάποιες οδηγίες σχετικά με τους ήχους σε Qtek S100. Τα αρχεία spx δεν παίζουν. Το ίδιο και στο Destinator 6, έχω τα αρχεία σε vaw. Υπάρχει λύση για το Destinator 7; Ευχαριστώ πολύ ΜΦΧ Σταύρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKONIKOS Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Δυστηχως αυτη ειναι και η δικη μου αποψη.Οσες καινουργιες εκδοσεις και να βγαλει θα ειναι παντα με μεγαλη διαφορα πισω σα προγραμμα απο τον ανταγωνισμο.Το μονο που σωζει το dest ειναι οι χαρτες της ngi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Mα καλα ρε παιδια οτι θελετε λετε.Δεν εχετε διαβασει στο φορουμ της NGI οτι για τα προβληματα του Destinator φταινε τα pocketpc που χρησιμοποιουμε και οχι το Destinator.Στην συνεχεια φταιμε εμεις οι χρηστες που δεν ξερουμε να χρησιμοποιησουμε τα μηχανακια μας σωστα.Το σιγουρο παντως ειναι οτι το Destinator ειναι το τελειο προγραμμα πλοηγησης. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos11 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ποιός αποφάσισε οτι είναι beta; Κατ'αρχήν ας σκεφτούμε οτι δεν υπάρχει τίποτα στο επίσημο site για destinator 7. Εμένα όλη αυτή η κατάσταση μου δείχνει μια τραγική οργάνωση από μια εταιρία που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είπαν Destinator για S60 και δεν βγήκε ποτέ. Destinator SP για WM5 τίποτα. Destinator 6 για smartphones ακόμη περιμένουν. . . . Δεν το κλείνουν καλύτερα, μόνο κακό μας κάνει η ύπαρξη του destinator. Παίζει να συντηρούνται μόνο από την Ελλληνική αγορά αυτοί. Πες τα μεγάλε Johner!! 'Ετσι ακριβώς είναι τα πράγματα.. Ακριβώς τα ίδια ακούγαμε όταν κυκλοφόρησε το Dest.6.. Είναι beta, περιμένετε την επίσημη έκδοση κλπ. Όταν τελικά κυκλοφόρησε η επίσημη έκδοση του 6 (το νέο skin του PN δηλ. και ίδια με τη δήθεν beta) μετά από ένα χρόνο, κι ενώ και οι σκύλοι χρησιμοποιούσαν την 6, μας παραμύθιασαν ότι επίκειται η φοβερή και τρομερή έκδοση 7.. Κυκλοφόρησε λοιποόν η έκδοση 7 (ουσιαστικά άλλο ένα skin του Destinator PN) και είναι με διαφορά το χειρότερο πρόγραμμα πλοήγησης που έχει εμφανιστεί.. Ο μοναδικός του νεωτερισμός ο αυτόματος νυκτερινός κύκλος.. Σέβομαι και εκτιμώ την NGi για τη δουλειά της αλλά αυτή η προσκόλληση σε αυτό το απαράδεκτο πλέον πρόγραμμα πλοήγησης φοβάμαι ότι θα αποβεί μοιραία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neos11 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Επιπλέον, αντί για βελτίωση στην απαράδεκτη έτσι κι αλλιώς εργονομικότητα του PN (μη γελιέστε, αυτό είναι κατ' ουσίαν το 7), παρατηρούμε μία ανεξήγητη οπισθοδρόμηση. Η πινακίδα με την ένδειξη στροφής έφυγε από την κορυφή της οθόνης (όπου βρισκόταν στις προηγούμενες εκδόσεις αλλά και στα ανταγωνιστικά προγράμματα) και τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος της οθόνης.. Έτσι το βλέμμα του οδηγού αναγκαστικά μετακινείται συνεχώς από την κορυφή της οθόνης (όπου βρίσκεται η ένδειξη στο χάρτη) στο κάτω μέρος αυτής, όπου βρίσκεται η υποβοηθητική (??) ένδειξη του προγράμματος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skeeper Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Την αυτοματη εναλλαγη μερα -νυχτα την εχει το papago7 απο την αρχη οπως και τα βελη με τις κατευθυνσεις των οδων και αλλα καλουδια.Στα γραφικα ειναι εξαιρετικο σε σχεση με το DS . Αν ηταν λιγο πιο γρηγορο και ειχε τους χαρτες της ΝGi θα σαρωνε.Ομως βελτιωνεται ραγδαια.Το DS7 δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη αλλα το 6 εχει πολλα προβληματα που δεν περιμενα. Δεν ξερω ποιος σας ειπε οτι ειναι BETA το DS7.Δεν ειναι σιγουρο.Σε ξενο σαιτ που κοιταζα καποιοι επεμεναν οτι ειναι κανονικη εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Παιδια τι ψαχνετε.Σε ολα τα τεστ που εχει κανει το pocketpc Magazine για προγραμματα πλοηγησης το destinator ερχεται μονιμως απο τα τελευταια. Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 ποιος δεν φαντάζεται τι θα γινόταν αν η NGI έδινε τους χάρτες στην iGO Θα κυκλοφορούσαν πειραγμένα .dll αρχεία του i-go για να αποφεύγεται το register των χαρτών:lol: Επιπλέον, αντί για βελτίωση στην απαράδεκτη έτσι κι αλλιώς εργονομικότητα του PN (μη γελιέστε, αυτό είναι κατ' ουσίαν το 7), παρατηρούμε μία ανεξήγητη οπισθοδρόμηση. Η πινακίδα με την ένδειξη στροφής έφυγε από την κορυφή της οθόνης (όπου βρισκόταν στις προηγούμενες εκδόσεις αλλά και στα ανταγωνιστικά προγράμματα) και τοποθετήθηκε στο κάτω μέρος της οθόνης.. Έτσι το βλέμμα του οδηγού αναγκαστικά μετακινείται συνεχώς από την κορυφή της οθόνης (όπου βρίσκεται η ένδειξη στο χάρτη) στο κάτω μέρος αυτής, όπου βρίσκεται η υποβοηθητική (??) ένδειξη του προγράμματος.. Η μπάρα επιτέλους δεν είναι κολλημένη στο πάνω μέρος.Μπορείς αλλάζοντας τις συντεταγμένες στο destinator.inf να την βάλεις όπου θέλεις μέσα στην οθόνη. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts