paris_89 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 ^Σωστό σε βρίσκω.... Κ εγώ όπως έχω ξανααναφέρει προς τα εκεί πιστεύω ότι πάει το πράγμα(Foreman+13),αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι πόσο να διαρκέσει αυτός ο έρωτας αφού η 13 ψοφάει σε λίγο(όμως δεν ξέρουμε πόσο είναι αυτό το λίγο)... Περιμένουμε.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ρε τι είναι αυτά που βλέπω εδώ.Άκους εκεί να φύγει η 13 :P 13 rulz.Η κοπέλα τα σπάει άσχημα. Την συμπάθησα τρελά μετά το Lucky 13 (αν και απο αρχή ήταν αδυναμία μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Στο τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ κουκλάρα η 13 ή έτσι μου φάνηκε εμένα; Εγώ γουστάρω πολύ και Φόρμαν και 13 και γενικά όλο το νεότερο team. Δεν με πείραξε καθόλου η απόσυρση των original (πολύ ελληνοαγγλικά μιλάω). :D Πιστεύω οτι στον 5ο κύκλο έχουμε την καλύτερη εως τώρα συνταγή. Όλοι οι γνωστοί και αγαπημένοι χαρακτήρες (άλλοι λιγότερο απο τους υπόλοιπους βέβαια), διατηρείται η περσινή πρόσληψη και προστέθηκε και ο Λούκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Στο τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ κουκλάρα η 13 ή έτσι μου φάνηκε εμένα; Εγώ γουστάρω πολύ και Φόρμαν και 13 και γενικά όλο το νεότερο team. Δεν με πείραξε καθόλου η απόσυρση των original (πολύ ελληνοαγγλικά μιλάω). :D Πιστεύω οτι στον 5ο κύκλο έχουμε την καλύτερη εως τώρα συνταγή. Όλοι οι γνωστοί και αγαπημένοι χαρακτήρες (άλλοι λιγότερο απο τους υπόλοιπους βέβαια), διατηρείται η περσινή πρόσληψη και προστέθηκε και ο Λούκας. Συμφωνώ απόλυτα. Η 13 στο τελευταίο επεισόδιο ήταν πάρα πολύ ομορφη (ίσως λόγω χτενίσματος) - κάτι τέτοιο ισχύει και για το Lucky 13 αν και γενικά είναι 1000 φορές ανώτερη από Cameron. Το team έχει δέσει καλύτερα και εμένα μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Εννοείται 1000 φορές καλύτερη απο Cameron ,δεν τίθεται ζήτημα να φύγει αλλά το θέμα είναι η ασθένειά της!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία την συνέχεια,η οποία είναι δυστυχώς σε 1 εβδομάδα.... :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Συμφωνώ απόλυτα. Η 13 στο τελευταίο επεισόδιο ήταν πάρα πολύ ομορφη (ίσως λόγω χτενίσματος) - κάτι τέτοιο ισχύει και για το Lucky 13 αν και γενικά είναι 1000 φορές ανώτερη από Cameron. Το team έχει δέσει καλύτερα και εμένα μου αρέσει περισσότερο από το προηγούμενο. +1. Και η Cameron όμορφη είναι (αλλά καμία σχέση :)) όμως ο χαρακτήρας της δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα. Την είχαν επί 3 χρόνια να κάνει τη "συνείδηση" του House και είχε κουράσει απίστευτα. Εξέλιξη μηδέν. Το ίδιο και ο Chase που είτε υπήρχε είτε όχι ήταν το ίδιο και το αυτό. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 +1. Και η Cameron όμορφη είναι (αλλά καμία σχέση :)) όμως ο χαρακτήρας της δεν έχει να δώσει απολύτως τίποτα. Την είχαν επί 3 χρόνια να κάνει τη "συνείδηση" του House και είχε κουράσει απίστευτα. Εξέλιξη μηδέν. Το ίδιο και ο Chase που είτε υπήρχε είτε όχι ήταν το ίδιο και το αυτό. Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.Οι νέοι χαρακτήρες είναι πολύ πιό ενδιαφέροντες αλλά ρόλο σε αυτό έπαιξε κ το ότι τα πρώτα 2 τουλάχιστον χρόνια της σειράς το σίριαλ επικεντρωνόταν πιό πολύ στις ιατρικές υποθέσεις κ όχι τόσο στους χαρακτήρες,το σίριαλ σε καμία περίπτωση δεν είχε την πλοκή που έχει τώρα. Μπορούσες δηλαδή να δεις έναν κύκλο κ σαν αυτοτελή επεισόδεια κ όχι απαραίτητα σαν συνέχεια του ενός επεισοδείου το άλλο.Ενω στον 4ο κύκλο,για παράδειγμα,δεν είχα δει ένα επεισόδειο κ πήγα κατευθείαν στο επόμενο κ από το πουθενά ήταν ξανά ο Foreman στην ομάδα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2008 Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.Οι νέοι χαρακτήρες είναι πολύ πιό ενδιαφέροντες αλλά ρόλο σε αυτό έπαιξε κ το ότι τα πρώτα 2 τουλάχιστον χρόνια της σειράς το σίριαλ επικεντρωνόταν πιό πολύ στις ιατρικές υποθέσεις κ όχι τόσο στους χαρακτήρες,το σίριαλ σε καμία περίπτωση δεν είχε την πλοκή που έχει τώρα. Ακριβώς, για Foreman, Chase και Cameron ότι μάθαμε το μάθαμε στη διάρκεια των 3 χρόνων, αργά και σταδιακά, ενώ για τους καινούριους (κυρίως 13 και Taub δηλαδή) ξέρουμε ήδη πολλά για την προσωπική ζωή τους από την πρώτη σεζόν που εμφανίστηκαν. Ίσως είναι και λίγο λογικό, δε θα μπορούσε να συνεχίσει να εστιάζει μόνο στις ιατρικές υποθέσεις χωρίς να κουράσει, οπότε ανακατεύει όλο και περισσότερο τις προσωπικές υποθέσεις των πρωταγωνιστών, σε κάποια επεισόδια περισσότερο από ότι σε άλλα. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 το θέμα όμως είναι παιδιά ότι γι' αυτούς τους πρώτους τρεις χαρακτήρες στην πραγματικότητα δεν έχουμε μάθει παρά ελάχιστα. και δυστυχώς οι σεναριογράφοι δεν τους εκμεταλλεύτηκαν όσο θα μπορούσαν...εμένα προσωπικά μου είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες αυτοί από τους καινούργιους και χαίρομαι πάρα πολύ που επανέρχονται - οι διάλογοι που είχαν με τον Χάουζ είναι ανεπανάληπτοι, καμία σχέση με τον τρόπο που λύνει τώρα τις υποθέσεις του, ενίοτε ο Χάουζ βαριέται τόσο να ακούει τη γνώμη τους που τους λέει κατευθείαν και τη λύση...ακόμα και οι σπόντες για τη 13 είναι πολύ αναμενόμενες. Ενώ με τους προηγούμενους εγώ είχα πάντα την αίσθηση ότι δεν ξέρεις πού θα κατέληγε η κουβέντα και αν πριν βγουν από την αίθουσα θα είχαν αποκαλυφθεί οπουδήποτε είδους μυστικά...δεν ξέρω...οι καινούργιοι μου φαίνονται απίστευτα βαρετοί, ειδικά στη διάγνωση... αλλά μιας και η σειρά έχει κλείσει ως το 2012 θέλω να πιστεύω πως όσα δεν έχουμε μάθει και δεν έχουμε δει στα 3 πρώτα χρόνια...θα συμβούν (όποιος με εννοεί....) Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 το θέμα όμως είναι παιδιά ότι γι' αυτούς τους πρώτους τρεις χαρακτήρες στην πραγματικότητα δεν έχουμε μάθει παρά ελάχιστα. και δυστυχώς οι σεναριογράφοι δεν τους εκμεταλλεύτηκαν όσο θα μπορούσαν...εμένα προσωπικά μου είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες αυτοί από τους καινούργιους και χαίρομαι πάρα πολύ που επανέρχονται - οι διάλογοι που είχαν με τον Χάουζ είναι ανεπανάληπτοι, καμία σχέση με τον τρόπο που λύνει τώρα τις υποθέσεις του, ενίοτε ο Χάουζ βαριέται τόσο να ακούει τη γνώμη τους που τους λέει κατευθείαν και τη λύση...ακόμα και οι σπόντες για τη 13 είναι πολύ αναμενόμενες. Ενώ με τους προηγούμενους εγώ είχα πάντα την αίσθηση ότι δεν ξέρεις πού θα κατέληγε η κουβέντα και αν πριν βγουν από την αίθουσα θα είχαν αποκαλυφθεί οπουδήποτε είδους μυστικά...δεν ξέρω...οι καινούργιοι μου φαίνονται απίστευτα βαρετοί, ειδικά στη διάγνωση... αλλά μιας και η σειρά έχει κλείσει ως το 2012 θέλω να πιστεύω πως όσα δεν έχουμε μάθει και δεν έχουμε δει στα 3 πρώτα χρόνια...θα συμβούν (όποιος με εννοεί....) Φαντάζομαι (και ελπίζω ) ότι αναφέρεσαι μόνο στην Κάμερον. Γιατί Φορμαν και Τσεις έχουν να προσφέρουν ελάχιστα. Καλά όχι ότι η Κάμερον έχει να προσφέρει τπτ κατ εμέ αλλα τέσπα.Το ίδιο δακρύβρεχτο στυλάκι είχε 3 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου.Οι νέοι χαρακτήρες είναι πολύ πιό ενδιαφέροντες αλλά ρόλο σε αυτό έπαιξε κ το ότι τα πρώτα 2 τουλάχιστον χρόνια της σειράς το σίριαλ επικεντρωνόταν πιό πολύ στις ιατρικές υποθέσεις κ όχι τόσο στους χαρακτήρες,το σίριαλ σε καμία περίπτωση δεν είχε την πλοκή που έχει τώρα. Μπορούσες δηλαδή να δεις έναν κύκλο κ σαν αυτοτελή επεισόδεια κ όχι απαραίτητα σαν συνέχεια του ενός επεισοδείου το άλλο.Ενω στον 4ο κύκλο,για παράδειγμα,δεν είχα δει ένα επεισόδειο κ πήγα κατευθείαν στο επόμενο κ από το πουθενά ήταν ξανά ο Foreman στην ομάδα! Τα είπες όλα. Αυτό ακριβώς. Πριν, μπορούσες να δεις τα επεισόδια και αυτοτελή (πλην ελαχίστων π.χ. τότε που είχε πουληθεί το νοσοκομείο στον μαύρο ή τότε που κυνηγούσε τον House ο μπάτσος). Τώρα όμως ισομοιράζει το βάρος 50-50 στην υπόθεση της ασθένειας και στη συνέχεια της πλοκής. Μόνο ο Κάτνερ πιστεύω ότι είναι αδιάφορος χαρακτήρας. Και επιτέλους θα μας δείξει τι θα γίνει με το ειδύλλιο με την Κάντι! Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ^ Καλά, λογικά και τον Κάτνερ θα τον ανακατέψουν με τίποτα προσωπικό κάποια στιγμή φαντάζομαι. Μετατοπίστηκε, όπως το είπες, το ενδιαφέρον από ένα 80-20 % αναλογία μεταξύ ιατρικής υπόθεσης και προσωπικών ιστοριών σε 50-50. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ^ Καλά, λογικά και τον Κάτνερ θα τον ανακατέψουν με τίποτα προσωπικό κάποια στιγμή φαντάζομαι. http://ca.youtube.com/watch?v=y-hKoBtTCZc Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Χαχα, τι καμένο βίντεο! Προς το παρόν όμως έχουμε στη σειρά άλλη addict, για τον Kutner ίσως να ασχοληθούν με τους γονείς του ή κάτι τέτοιο. Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ερωτηση: ποτε βγαινει το επομενο 7ο επεισοδιο?? Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Ερωτηση: ποτε βγαινει το επομενο 7ο επεισοδιο?? Σε 5 μέρες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Σε 5 μέρες :) διαβολε! ματαια το ψαχνω εδω και 2 ημερες.. τι κολλημα εφαγα :confused: ευχαριστω :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 μετακομιζουμε Δευτερα απο γενάρη Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Άντε κοντεύω να λυσσάξω χωρις επεισόδιο τόσες μέρες. :P Η σαιζόν πάντως ξεκίνησε πολύ καλά.Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσει να φτάσει το επικό τέλος της 4ης σαιζόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Πολύ δύσκολα. Για μένα το τελευταίο επεισόδιο της 4ης, ήταν ένα απο τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά. Αριστουργηματικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Πολύ δύσκολα. Για μένα το τελευταίο επεισόδιο της 4ης, ήταν ένα απο τα καλύτερα επεισόδια που έχω δει ποτέ σε τηλεοπτική σειρά. Αριστουργηματικό. Για μένα ήταν το προτελευταίο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 θα συμφωνήσω. το προτελευταίο μπορώ να πω πως και για μενα ήταν το καλύτερο Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 To τέλος του 4ου κύκλου της σειράς ηταν διπλό επεισόδειο,αν δεν κάνω λάθος,δηλ. μαζί κ το wilson's heart κ το house's head! Κ είμαι κ εγώ της άποψης ότι τέλος σαν το περσινό θα είναι απίθανο να ξαναδούμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 To τέλος του 4ου κύκλου της σειράς ηταν διπλό επεισόδειο,αν δεν κάνω λάθος,δηλ. μαζί κ το wilson's heart κ το house's head! Κ είμαι κ εγώ της άποψης ότι τέλος σαν το περσινό θα είναι απίθανο να ξαναδούμε... Το 16 βγήκε μία βδομάδα μετά το 15.Δεν ήταν ένα ενιαίο 2ωρο επεισόδιο δηλαδή(αν και υπήρχε συνέχεια του ενός με του άλλου - το ίδιο συνέβη και με το Euphoria στην 2η season) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2008 Μόνο και μόνο που μιλάμε για το ποιό απο τα 2 ήταν καλύτερο, είναι επιτυχία. Το 16 μπορεί να ήταν αριστούργημα (κατά την άποψή μου) αλλά και το 15 ήταν φανταστικό. Με το όλο ψάξιμο και τον House ψιλοχαμένο, αποτελούσε ένα απο τα καλύτερα και πιο ενδιαφέροντα επεισόδια της σειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts