dimgeo Δημ. February 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2012 Ελπίζω μήπως και δεν τελειώσει.. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Δεν τίθεται θέμα για το αν ή όχι θα τελειώσει. Είναι επίσημο εδώ και μέρες. http://tv.blog.imdb.net/2012/02/08/fox-officially-announces-the-end-of-house/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 εγώ πάλι έχω ν απω ότι ο Chase που ήθελα μονίμως να τον βαρέσω έχει εξελιχθεί σε πολύ γκόμενο!! και επίσης δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα την κλείσουν αυτή τη σειρά. αν δω τίποτε βλακείες με την Κάντυ να γυρνάει πίσω και να χάνονται στο ηλιβασίλεμα θα ξεράσω κροκόδειλους... αναμένω το τέλος με αγωνία Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 καλησπερα...μετα απο 1 1/2 χρονο....:lol: αρχισα να βλεπω σε επαναληψη την σειρα......ποσο διαφορετικοι ηταν εμφανισιακα αλλα και στους ρολους τους οι ηθοποιοί τοτε.... :cool: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Η σειρά έκανε κοιλιά γύρω στον 6ο-7ο κύκλο (αν όχι νωρίτερα), αλλά στον 8 νομίζω το διόρθωσαν πολύ και είδαμε πάλι τον καλό και αγαπημένο House. Το τέλος μου άρεσε, αλλά επειδή είναι ο House ίσως και να ήθελα να πρωτοτυπησουν και να μην έχει happy end. Από την άλλη οι τελευταίες σκηνές είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Η σειρά έκανε κοιλιά γύρω στον 6ο-7ο κύκλο (αν όχι νωρίτερα), αλλά στον 8 νομίζω το διόρθωσαν πολύ και είδαμε πάλι τον καλό και αγαπημένο House. Το τέλος μου άρεσε, αλλά επειδή είναι ο House ίσως και να ήθελα να πρωτοτυπησουν και να μην έχει happy end. Από την άλλη οι τελευταίες σκηνές είναι όλα τα λεφτά! Για τα δεδομένα των τηλεοπτικών σειρών δεν είναι το ιδανικό happy end. π.χ. ο house κανει τα κουμάντα του, γλυτώνει τον φίλο του από θάνατο και η Κάντυ γυρνάει μετανιωμένη.... Είναι αυτό που λένε κάποιοι...ότι όσο κ@λόπαιδο και αν είναι ο house στο τέλος αυτό που μετράει περισσότερο για αυτόν είναι η φιλία, πιο πάνω και από τον εαυτό του, για αυτό και συμπαραστέκεται στον μοναδικό του φίλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 μηπως το τελευταιο επεισοδιο αφηνει..... πορτα..... για νεο κυκλο????? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Μπα, δεν νομίζω.. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που τελείωσε, τα νούμερα είχαν πέσει και ο Hugh Laurie νομίζω θέλει να παρατήσει για λίγο καιρό την τηλεόραση και να ασχοληθεί με μουσική (έχει βγάλει δύο δίσκους μάλιστα) Το τέλος μπορεί να φαίνεται ότι αφήνει ανοιχτή πόρτα όπως λες, αλλά προσωπική άποψη είναι ότι ουσιαστικά την κλείνει, γιατί κλείνει τον κύκλο του House ως γιατρό, αφήνει πίσω την παλιά του ζωή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 :D http://www.gossip-tv.gr/inside-stories/story/302500/o-tileoptikos-dr-haoyz-elyse-pragmatiko-iatriko-mystirio:sick: Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 http://www.zap2it.com/blogs/house_actors_hugh_laurie_omar_epps_jennifer_morrison_10_year_anniversary_fox_hypable-2014-11:D Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 http://www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/445685/o-dr-iouse-dinei-sugharitiria-ston-suriza-sta-ellinika :cool: !!!!!!!!!! Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Να ναι καλά ο άνθρωπος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 ήλπιζα στο τελευταίο επεισόδιο να δω την κάντυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts