Dead Angel Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Τελικά όμως δεν κατάλαβα η παρθενογένεση ίσχυε ή όχι??? Φυσικά όχι:p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Kαι το αναμενόμενο φινάλε για 13-Foreman...μπλιαχ Χαίρομαι που δεν είμαι μόνος!! Κάλυψα την οθόνη με το χέρι κυριολεκτικά και δεν την είδα τη σκηνή, πού να καθαρίζω μετά τον εμετό από πληκτρολόγιο/χαλί/κλπ... Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Αρκετά ωραίο επεισόδιο. Πολύ καλή ιατρική υπόθεση και ο House αρκετά φορμαρισμένος (εκεί που παρίστανε τον καλό στην κλινική καθώς και η ''παρθενογένεση'' Ps. Απίστευτα όμορφη η 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Αρκετά ωραίο επεισόδιο. Πολύ καλή ιατρική υπόθεση και ο House αρκετά φορμαρισμένος (εκεί που παρίστανε τον καλό στην κλινική καθώς και η ''παρθενογένεση'' Ps. Απίστευτα όμορφη η 13 Δεν τον λες κ φορμαρισμένο,καλη ήταν η φάση που προσπαθούσε να το παίξει καλός αλλά μέχρι εκεί,η ιατρική υπόθεση ήταν περίεργη αλλά δεν σε κράταγε σε αγωνία για το πως θα εξελιχτεί. Το επεισόδειο πιο πολύ ασχολούταν με τα πρόσωπα κ τελικά αν το σκεφτείς είχε λίγο από όλους,μια ο House κ οι ασθενείς στην κλινική,o Foreman με την 13,ο Cuntner(ή όπως γράφεται γιατι δεν νομίζω να το πέτυχα) με τον συμμαθητή κ γενικά με το πώς ήταν στο σχολείο του,ακόμα κ ο Taub που την έλεγε στον House,αρκετή Cuddy, κ λίγο Wilson,ακόμα κ τα άτομα που είχαν σχέση με την ιατρική υπόθεση τα έμπλεξαν πολύ μεταξύ τους κ με την υπόθεση... Κ μιας κ τους ανέφερα όλους,τον Lucas τελικά δεν θα τον ξαναδούμε? Η 13 γενικά είναι θεά(δεν θέλω σχόλια επ'αυτού:p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unpaid_Poster Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 There was a reported case of a civil war soldier who was shot in the testicles and the musket ball carried the non-musket ball into the uterus of a woman working in a neighboring field.Nine months later,a miracle child was born... Also maybe she cheated on you. Τι λέει ρε παιδιά,μαζέψτε τον... :rotfl::respect: Παράθεση 011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001 00110000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ο Cuntner(ή όπως γράφεται γιατι δεν νομίζω να το πέτυχα) Kutner, Kutner, μη βρίζεις!! :p Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 There was a reported case of a civil war soldier who was shot in the testicles and the musket ball carried the non-musket ball into the uterus of a woman working in a neighboring field.Nine months later,a miracle child was born... Also maybe she cheated on you. Τι λέει ρε παιδιά,μαζέψτε τον... :rotfl::respect: :respect::respect: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Η σκηνή με το δούλεμα του Taub (this is a new experience for me because my parents never got divorced :p) και το ρεσιτάλ του House στην κλινική ήταν όλα τα λεφτά. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δε σας αρέσει το ζευγαράκι 13-Foreman. Μην είστε μισάνθρωποι, γιορτές έρχονται. :lol: Η δε 13 σε κάθε επεισόδιο είναι και πιο όμορφη. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTG Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Foreman κάτω τα χέρια από την 13. :protest: :p Παράθεση http://img250.imageshack.us/img250/6788/csiwatcherpn7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chelseafc Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Last episode just...Haha!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 εγω δεν τη βλεπω τη σειρα αλλα ειδα τυχαια το τελευταιο επεισ. - εκει με την "παρθενα": -Aren't there any other ways I could get pregnant - like sitting on a toilet seat? -Absolutely! There would need to be guys sitting between you and the toilet seat but yes, absolutely! πεθανα στο γελιο!:lol::lol: την αλλη την κοπελια γιατί τη λετε 13? (sorry για την ακυρη ερωτηση ε, απλως δεν εχω δει καθολου επεισοδια απο τις 2 τελευταιες σεζον...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 έτσι την φωνάζει ο House...παρατσούκλι που της έμεινε από τότε που καναν οντισιόν πάρα πολλά άτομα για να μπουν στην ομάδα του House και φορούσαν ταμπελάκια με νούμερα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 έτσι την φωνάζει ο House...παρατσούκλι που της έμεινε από τότε που καναν οντισιόν πάρα πολλά άτομα για να μπουν στην ομάδα του House και φορούσαν ταμπελάκια με νούμερα α οκ ευχαριστω! κατι τετοιο φανταζομουν κι εγω...όπως η Christina στο Greys που φωναζει τους interns της 1,2,3,4 και 4b! :p (αληθεια, ποιο σηριαλ το σκεφτηκε πρωτο? δν εχω ιδεα απο τις σεζον του καθε ενος - ο,τι επεισοδια βλεπω τα βλεπω ανακατεμενα!:O) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Δεν τον αφηνουν αυτοι οι κακοι ασθενεις να γινει καλος γιατρος.. εβαλε την ρομπα, φορεσε και ενα χαμογελο και πηγε γεματος χαρα και ορεξη αλλα που... παρθενογενεση και @@ριες :p Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 α οκ ευχαριστω! κατι τετοιο φανταζομουν κι εγω...όπως η Christina στο Greys που φωναζει τους interns της 1,2,3,4 και 4b! :p (αληθεια, ποιο σηριαλ το σκεφτηκε πρωτο? δν εχω ιδεα απο τις σεζον του καθε ενος - ο,τι επεισοδια βλεπω τα βλεπω ανακατεμενα!:O) Ο ΗΟuse το σκέφτηκε πρώτος...η Κριστίνα ακολούθησε... :) Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 Λοιπόν, σχετικά με 13-Foreman...εκτός του ότι ήταν αντιαισθητικό (:p) προσωπικά μισώ την 13 και στον τελευταίο κύκλο δεν βλέπω το λόγο ύπαρξης του Foreman. Ουσιαστικά μιλάμε για έναν house δεύτερης κλάσης. Είναι σαν να πηδιέται με τον House η 13. E, αφού με την cuddy δεν κυλάει το πράμα ας το κανε με τον House τουλάχιστον. :p M εκνεύρισε επίσης η παρουσία των δύο πρώην στο τέλος με Kutner, Taub....γιατί προσπαθούν να τους χώσουν ρε γμτ στη σειρά? Αφού πάει κάναν τον κύκλο τους. Και αυτός ο Lucas ρε γμτ γιατί έφυγε?!?!?! πολύ κρίμα...θα ήταν ωραίο να τον βάζαν σαν ανταγωνιστή του House για Cuddy Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoodooCappuccino Δημ. December 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2008 ^ Έλα ντε, έτσι τον διαφήμιζαν από το καλοκαίρι άλλωστε το Lucas, εκτός αν έχουν σκοπό να γίνει αργότερα κανένα τέτοιο σκηνικό. Και θα συμφωνήσω με το συναίσθημα περί 13-Foreman, αν κι εγώ δεν την μισώ την 13, αλλά τον τελευταίο. :p Παράθεση And now all I do is sit in my darkened room And on occasion break my silence to howl at the moon To curse every nerve and neuron in my brain That won't stop the pain I'm feeling And let me stop thinking... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 Επόμενο επεισόδιο σε περίπου έναν μήνα. :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 προσωπικά μισώ την 13 http://i120.photobucket.com/albums/o191/mattz_02/ManCardRevoked.jpg Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Το επόμενο επεισόδιο φαίνεται ενδιαφέρον. Άντε υπομονή. http://hugh-laurie.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Πότε ακριβώς θα παίξει το επόμενο στην αμερική; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Το 5x11, Painless, θα παιχτεί την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 και εκει που ελεγα οτι θα πεθανω χωρις να προλαβω να δω την σειρα σε dvd στην τηλεοραση(στυλ lost,prison break etc) με καποιο μαγικο τροπο βρεθηκα να εχω ολες τις σεζον μεχρι και την τρεχουσα... το θεμα ειναι οτι στο pc παιζουν οι υποτιτλοι ενω στην tv οι υποτιτλοι αντι για ελληνικα δειχουν κατι αλαμπουρνεζικα.... γιατι συμβαινει αυτο?βοηθηστε εσεις τα τζιμανια γιατι λιγο δυσκολο να απολαυσω ολες τις σεζον μπαστακωμενος την καρεκλα του pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 και εκει που ελεγα οτι θα πεθανω χωρις να προλαβω να δω την σειρα σε dvd στην τηλεοραση(στυλ lost,prison break etc) με καποιο μαγικο τροπο βρεθηκα να εχω ολες τις σεζον μεχρι και την τρεχουσα... το θεμα ειναι οτι στο pc παιζουν οι υποτιτλοι ενω στην tv οι υποτιτλοι αντι για ελληνικα δειχουν κατι αλαμπουρνεζικα.... γιατι συμβαινει αυτο?βοηθηστε εσεις τα τζιμανια γιατι λιγο δυσκολο να απολαυσω ολες τις σεζον μπαστακωμενος την καρεκλα του pc Δυστυχώς φίλε μου κ εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω με το dvd μου.Παρότι υποστηρίζει divx δεν διαβάζει ελληνικούς υπότιτλους από εξωτερικό αρχείο δηλ. της μορφής *.srt,ενώ ελληνικούς που είναι ενσωματωμένοι στην ταινία τους παίζει κανονικά. Αυτό που μπορεί να σε βολέψει,αν ξέρεις αγγλικά,είναι να κατεβάσεις τους αντίστοιχους αγγλικούς υπότιτλους,εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω(αλλά στο pc)όταν δεν θέλω να περιμένω να βγούν οι ελληνικοί που αργούν κάποιες μέρες παραπάνω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 παιζει καποιου ειδους αναβαθμιση του dvd player? δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο βεβαια μια ιδεα ριχνω....οντως .srt ειναι οι υποτιτλοι ωχ αμαν με βλεπω να παθαινω αγκιλωση στην καρεκλα του pc.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts