Jump to content

House M.D. (Fox - Star)

CHRIBIZA
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκπληκτική η εναρκτήρια σκηνή :p

Ετοιμάζομαι για καλό επεισόδιο

The Penthouse forum meets medical mystery :lol:

Πολύ καλό επεισόδιο, όπως και το προηγούμενο.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οσο για την 13 την βλέπω να καταλήγει με τον Forman.

Seriously? Δεν νομίζω, αν και με το κόλλημα που έφαγε αυτός με το αν είναι βαρετός (καλά, τα ρωτάνε αυτά? μπαμ κάνει :p ) μπορεί και να το προσπαθήσει.

And now all I do is sit in my darkened room

And on occasion break my silence to howl at the moon

To curse every nerve and neuron in my brain

That won't stop the pain I'm feeling

And let me stop thinking...

Όχι ρε παιδιά, τι λέτε..., άκυρο νομίζω είναι αυτό...

Σήμερα τελικά τι θα γίνει με House και Cuddy?

Πάντως από κάτι videos που είδα..., μάλλον προς το Huddy οδεύουμε... Λολ

Θα δούμε...!:rolleyes:

House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

Όχι ρε παιδιά, τι λέτε..., άκυρο νομίζω είναι αυτό...

Σήμερα τελικά τι θα γίνει με House και Cuddy?

Πάντως από κάτι videos που είδα..., μάλλον προς το Huddy οδεύουμε... Λολ

Θα δούμε...!:rolleyes:

4 χρόνια τώρα η ίδια ιστορία.

:p

Για όσους διάβασαν μια μικρή περίληψη των 2 επόμενων επεισοδίων μερικές σκέψεις

Φαίνεται ότι θέλουν να ξαναβάλουν στην ομάδα Cameron κ Chase..Σύντομα θα αυξηθούν οι σκηνές με αυτούς τους 2..

Ήδη στο επεισόδιο π έρχεται,μπαίνει και η Κάμερον στην διάγνωση επειδή ήξερε τον ασθενή κτλ..Κατα πόσο καλό είναι αυτό τώρα..

4 χρόνια τώρα η ίδια ιστορία.

Για όσους διάβασαν μια μικρή περίληψη των 2 επόμενων επεισοδίων μερικές σκέψεις

Φαίνεται ότι θέλουν να ξαναβάλουν στην ομάδα Cameron κ Chase..Σύντομα θα αυξηθούν οι σκηνές με αυτούς τους 2..

Ήδη στο επεισόδιο π έρχεται,μπαίνει και η Κάμερον στην διάγνωση επειδή ήξερε τον ασθενή κτλ..Κατα πόσο καλό είναι αυτό τώρα..

θα δειξει απο τα σχολια των θεατων οταν ερθει η ωρα :rolleyes: ελπιζω να μην γινει ανακυκλωση μονο.. οι νεοι χαρακτηρες ειναι αρκετα ενδιαφεροντες και εχουν δεσει (μεχρι στιγμης τουλαχιστον..).

Dream big and dare to fail..

Παιδιά το τραγούδι που παίζει στην αρχή στην σκηνή με την 13 πως λέγεται?

Ξαναείδα το επεισόδιο και μου κόλλησε :D

H 13 και στο The O.C. φασωνόταν με τη Μαρίσα σε κάποια φάση. Απ' ότι φαίνεται το πουλάει καλά το "πλακωτό". Μπράβο πάντως, ωραίο επεισόδιο...

Τώρα, με την υιοθεσία της Cuddy, πιστεύω πως ο House θα κάνει ναζάκια και θα της την λέει συνέχεια. Πιστεύω δεν θα ανακατευτεί ενεργά, παρόλο που θα μ' άρεσε να τον δείξει να "λυγίζει" λίγο...

:blink:

Paidia epeidh exw xasei kapoia episodeia...borei na m pei kaneis poios einai o Lucas??...

epishs alh8euei to gegonos oti epanerxetai to 2dimo chase cameron sthn omada?

EVERYBODY LIES:X{[HOUSE AND ONE TREE HILL SUPPORTER}]

8elw na zhthsw sugnwmh gia to spoiler parapanw...exw na bw arketo kairo k exw 3exasei!...an ginetai na mou 8umisei kapoios k pali sugnwmh!
EVERYBODY LIES:X{[HOUSE AND ONE TREE HILL SUPPORTER}]

8elw na zhthsw sugnwmh gia to spoiler parapanw...exw na bw arketo kairo k exw 3exasei!...an ginetai na mou 8umisei kapoios k pali sugnwmh!

Πρέπει να γράψεις

και όχι σκέτο

στο δεύτερο.

Πάντως αυτό που γράφεις δεν είναι spoiler, είναι μια απλή φήμη που δεν εχει επιβεβαιωθεί. Όσο για τον Λούκας, είναι ιδιωτικός ντεκτέτιβ που έχει προσλάβει ο House για να μαθαίνει πληροφορίες για τους ασθενείς του - υποτίθεται τουλάχιστον γιατί πιο πολύ στους γύρω του τον χρησιμοποιεί. :D

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

κανας αγγλικός υπότιτλος πουθενά?

edit: Πολυ ωραίο επεισόδιο. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιατρική υπόθεση και αναμενόμενο τέλος όσον αφορά την Cuddy, απρόβλεπτο -για μένα- φινάλε

(το φιλι)

αλλά αναμενόμενο το φινάλε του φινάλε

(που απλά εφυγε)

Daddy's perfectly healthy,but we want you to give him a kidney anyway cause it'd be cool if he had three...

:rotfl:

011110010110111101110101011101000111010101100010011001010010111001100011011011110110110100101111011101110110000101110100011000110110100000111111011101100011110101101111010010000110011100110101010100110100101001011001010100100100100001000001

00110000

Daddy's perfectly healthy,but we want you to give him a kidney anyway cause it'd be cool if he had three...

:rotfl:

Πραγματικά θεική ατάκα :D

Ωραίο το επεισόδιο.

Cuddy:

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑΑΑ?

Περιμένουμε το επόμενο τώρα (νομίζω έχει μια βδομάδα κενό - λόγω των εκλογών στις ΗΠΑ) :(

Ναι, το επόμενο θα είναι στις 11 Νοεμβρίου! Υπομονή!:(
House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up:

Επειτα απο 4 σαιζον και κατι ψιλα, επιτελους ειδαμε τον House να λεει "I dont know" οσον αφορα τις προσωπικες του σχεσεις.. Ειμαι σιγουρος οτι στο επομενο επεισοδιο θα ειναι πιο καφρος απο ποτε...
Dream big and dare to fail..

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ επεισόδιο. Απίστευτες εξελίξεις και πολύ ωραία ιατρική υπόθεση. Το φινάλλε όλα τα λεφτά αλλά και το προπροφινάλλε πολύ δυνατό. Το επεισόδιο αυτό είχε πολλές ατάκες. ΑΨΟΓΟ.

ΥΓ.Πάρα πολύ καλοί και οι υπότιτλοι. Πολλά συγχαρητήρια στον merodc07 για την πολύ καλή δουλειά.

Εγώ πάλι δεν ξετρελάθηκα με αυτό το επεισόδειο...

Η ιατρικη υπόθεση ήταν καλή αλλά η υπόθεση της Cuddy με την υιοθεσία κ πως αυτή θα κατέληγε ηταν ψιλο-αναμενόμενη κατα τη γνώμη μου.

Για τις ατάκες δεν μπορώ μάλλον να εκφέρω άποψη,ίσως τώρα που θα το δω με υπότιτλους να πιάσω περισσότερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Επειτα απο 4 σαιζον και κατι ψιλα, επιτελους ειδαμε τον House να λεει "I dont know" οσον αφορα τις προσωπικες του σχεσεις.. Ειμαι σιγουρος οτι στο επομενο επεισοδιο θα ειναι πιο καφρος απο ποτε...

πραγματικά κι εγώ αυτό πιστεύω.....κι εγώ αυτό θα έκανα...δεν αλλάζουν οι άνθρωποι έτσι...γι' αυτό και οι στιγμές αδυναμίας είναι μοναδικές...γιατί είναι στιγμές...

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

Μην εξαντλήσετε το ζήτημα για το πως θα είναι το επόμενο επεισόδιο γιατί έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας για το επόμενο.

Όσο γι αυτό που αναφέρθηκε (ότι ο House θα βγάλει όλη την καφρίλα του) έχω να πω,πως συμφωνώ και την συμπεριφορά αυτή την έχει βγάλει και στο παρελθόν.

Απλά να δώσω ένα μικρό spoiler-έχει αναφερθεί και πριν

Στο επόμενο επεισόδιο

θα υπάρχει και η cameron στην διάγνωση.Πω δεν θα το αντέξω.Η τετράδα αυτήν την στιγμή είναι μια χαρά.

Εγώ πάντως μιά χαρά τη βρίσκω την ομάδα έτσι.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξαναμπούν ο Chase κ η Cameron στην ομάδα.Η συμμετοχή τους στο σίριαλ είναι αρκετή ως τώρα κατά τη γνώμη μου.3 χρόνια ήταν στην ομάδα μετά απολύθηκαν οπότε όλος ο 4ος κύκλος κινούταν γύρω στην εύρεση καινούργιων οι οποίοι έδεσαν μιά χαρά.

Η συμμετοχη τους αυτή τη στιγμή πιστεύω είναι όση θα έπρεπε να είναι,δηλαδή να βοηθούν στα ιατρικά θέματα της ομάδας,δεν νομίζω ότι χρειάζεται παραπάνω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

^ Δεν έχω πρόβλημα μ'αυτό που λες, αρκεί να πάθει κάποιο τροχαίο or something ο Foreman και να αποχωρήσει με ελαφρά. :)

^ Δεν έχω πρόβλημα μ'αυτό που λες, αρκεί να πάθει κάποιο τροχαίο or something ο Foreman και να αποχωρήσει με ελαφρά. :)

Έφαγε τρελό κόλλημα με το ότι είναι βαρετός κ τον βλέπω να αρχίζει τις μ@λ@κίες,οπότε πολλά μπορεί να του συμβούν,αλλά όχι κ να τον χάσουμε τελείως,δεν νομίζω ότι παίζει κάτι τέτοιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Μα κι εγώ γι'αυτόν το λέω, επειδή τον νοιάζομαι που νιώθει τη ζωή του βαρετή. :p Ας ερωτευτεί μετά αυτή που τον τράκαρε και να ζήσουν ευτυχισμένοι, εκτός της σειράς, δεν έχω πρόβλημα. :devil:

Εγώ προτείνω να πάρει ο Foreman την 13 και να φύγουν σαν ερωτευμένο ζευγαράκι. Θα κάνει και τα τρίο του ο foreman, μια χαρά. Είμαστε όλοι ευτυχισμένοι :p

[αν και δεν με πειράζει ο foreman προσωπικά]