Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια βοήθεια...

Πώς περνάω τα themes στο n95?

Όποια πάω να τα περάσω με το pc suite που βγάζει η πιστοποίηση έχει λήξει.

Ευχαριστώ

το εχουμε πει αρκετες φορες.:)

αλλαξε την ημερομηνια του τηλ.σου απο 2007 σε 2006

περασε τα themes και μετα ξαναγυρισε το σε 2007.

υπαρχουνε και τα αναλογα θεματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Δν έχω n95 και για αυτό δν το παρακολουθώ το θέμα(έκανα μια αναζήτηση αλλά βρήκα μόνο site για κατέβασμα).

Για έναν φίλο μου ρώτησα.

λοιπον ακου να δεις τωρα....

τις 2 πρωτες βδομαδες ειχα το ιδιο προβλημα......

μιλουσα στο τηλ και ακουγα εναν ηχο σαν να φυσουσε αερας......:blink:

οχι παντα αλλα τον ακουγα....

και ξαφνικα μια μερα αυτο σταματησε....

χωρις να κανω τιποτα.......

δεν ξανακουσα ουτε φύσημα ουτε τιποτα παρόμοιο.....:blink:

το κινητο δουλευει ρολοι τωρα...

τι να πεις...πραγματικα αυτο ειναι απο τα περιεργα....:blink:

Κι σε μενα δε συμβαινει παντα. Ελπιζω παντως με τις επομενες αναβαθμισεις να στρωσει ,γιατι αν ειναι αλλου το λαθος την πατησαμε!

Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει οτι το Ν95 (λογικα και αλλες συσκευες

με Feature Pack 1) υποστηριζει χρονικη ενεργοποιηση του bluetooth για

να ειναι ορατη η συσκευη συγκεκριμενο χρονικο διαστημα :happy:

http://img166.imageshack.us/img166/1027/screenshot0002ir2.jpg http://img362.imageshack.us/img362/1553/screenshot0003us7.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

αμα θυμαμαι καλα αυτο το εχουνε και τα motorola

το ειχα δει σε v3.οριζες εσυ καποια δευτερολεπτα που να

ειναι ενεργο.η αληθεια ειναι οτι εδω δεν το προσεψα.:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν το δοκιμασα ετσι...παντως το χερι μπροστα μπορει να δημιουργει ηχω,βλεπε φυσικη.....:lol:

Καταρχήν ηχώ έχουμε όταν το εμπόδιο είναι στα 17 μέτρα. Άλλα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το χέρι, το είπα για να το δεις σίγουρα. Εμένα το κάνει και χωρίς το χέρι προφανώς αρκεί να φωνάζεις. Απ ότι φαίνεται το μικρόφωνο πάνω από κάποιο σημείο μικροφωνίζει (και αυτό είναι σφάλμα ΣΙΓΟΥΡΑ, είτε φταίει το hardware είτε ο DSP του μικροφώνου) Μέχρι στιγμής το τσέκαρα σε 4 τηλέφωνα και το κάνει. Αν κλείσεις το μικρόφωνο (σίγαση) και μιλάς με το χέρι δεν το κάνει. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ αντίλλαλος, ή echo το δικτύου. Το κάνει το τηλέφωνο. Το είδαν και οι τεχνικοί στο Γερμανό και στο club nokia κηφισιάς. Νομίζεις ότι θα επέμενα αν δεν ήμουν 1000% σίγουρος ότι το κάνει?

Καταρχήν ηχώ έχουμε όταν το εμπόδιο είναι στα 17 μέτρα. Άλλα ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ το χέρι, το είπα για να το δεις σίγουρα. Εμένα το κάνει και χωρίς το χέρι προφανώς αρκεί να φωνάζεις. Απ ότι φαίνεται το μικρόφωνο πάνω από κάποιο σημείο μικροφωνίζει (και αυτό είναι σφάλμα ΣΙΓΟΥΡΑ, είτε φταίει το hardware είτε ο DSP του μικροφώνου) Μέχρι στιγμής το τσέκαρα σε 4 τηλέφωνα και το κάνει. Αν κλείσεις το μικρόφωνο (σίγαση) και μιλάς με το χέρι δεν το κάνει. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ αντίλλαλος, ή echo το δικτύου. Το κάνει το τηλέφωνο. Το είδαν και οι τεχνικοί στο Γερμανό και στο club nokia κηφισιάς. Νομίζεις ότι θα επέμενα αν δεν ήμουν 1000% σίγουρος ότι το κάνει?

Eχεις δικαιο, τελικα το κανει, αλλα επρεπε να φωναζω πολυ δυνατα για να το καταλαβω , ενω σε νορμαλ συνομιλια ουδεν προβλημα:cry:...επισης εαν βηξετε την ωρα της συνομιλιας, μην νομισετε οτι και ο συνομιλητης σας εχει βηχα....απλα ειναι η ηχω:lol:....το επαθα πριν λιγο....:lol:

παιδια τραβηξα φωτο σε εξωτερικο χωρο με ν73 και ν95 με ρυθμισεις στο αυτοματο. ειδα οτι η φωτο του ν95 ειναι πιο σκοτεινη απο του ν73.στο ν73 ηταν πιο φωτεινη.γιατι;

de xerw emena pantws einai sta service ths nokia kai isws na mou allaxoun plaketa.ama exei provlhma kai to mikrofwno eleos.de prolava na dokimasw tpt apo auta pou lete.10 meres to eixa.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Eχεις δικαιο, τελικα το κανει, αλλα επρεπε να φωναζω πολυ δυνατα για να το καταλαβω , ενω σε νορμαλ συνομιλια ουδεν προβλημα:cry:...επισης εαν βηξετε την ωρα της συνομιλιας, μην νομισετε οτι και ο συνομιλητης σας εχει βηχα....απλα ειναι η ηχω:lol:....το επαθα πριν λιγο....:lol:

Εμ, εγω το επαθα με την πρώτη κλήση, όπου είχε φασαρία έξω και αναγκαστικά φώναζα. Γενικά εφαγα μεγαλο ξενέρωμα (σε συνδθασμό με πρόβλημα στη φόρτηση-δε σταμάταγε και στο hands free - ήταν τελείως νεκρό). Αύριο θα πάω ο ίδιος στα κεντρικά να δω τι θα πουν

Μπορει καποιος απο το forum να προτεινει ποιες ειναι κατα τη γνωμη του οισωστες ρυθμισεις για φωτο εκτος απο τις αυτοματες τουλαχιστον για την μερα και εξω.Ξερω οτι αλλιως το αντιλαμβανεται ο καθενας αλλα παντα ολοι καπου συγκλινουμε.Εγω ομολογω οτι δεν εχω ουτε ψηφιακη(βγαζω απο την βιντεοκαμερα) και θα με βοηθουσε παρα πολυ:D :D
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Παιδιά το τέσταρα το δικό μου (επειδή συνήθως μιλάω με blue tooth) και δεν κάνει τον παραμικρό θόρυβο στην ομιλία, ούτε ηχό, ούτε τίποτα άλλο, όσο δυνατά κι αν φωνάζω). Made in Finland, ελληνικό. Το μόνο πρόβλημα είναι ο τζόγος και το γνωστό κλακ σε κάθε γωνία του slider (όχι μόνο κάτω δεξιά).

Απογοητευμενος απο την πολυμηνη αναμονη να το φερει η cosmote (λογου επιδωτησης) πηγα σημερα να παρω το ν73(250 ευρω πιο φτηνο) και δεν ειχαν ουτε αυτο!Μου λεει ο πωλητης αυριο θα εχω ν73 απλο γιατι ειναι μεσα στα κουτια που μολις παραλαβαμε,πριν 40 λεπτα με περνει τηλ. και μου λεει οτι εχει 1 κοματι n95 και τον ειπα να μου το κρατησει.Εχω μεχρι αυριο να απωφασισω, τι να κανω,να το παρω?αξιζει ρε παιδια τα 250 παραπανω?

Απογοητευμενος απο την πολυμηνη αναμονη να το φερει η cosmote (λογου επιδωτησης) πηγα σημερα να παρω το ν73(250 ευρω πιο φτηνο) και δεν ειχαν ουτε αυτο!Μου λεει ο πωλητης αυριο θα εχω ν73 απλο γιατι ειναι μεσα στα κουτια που μολις παραλαβαμε,πριν 40 λεπτα με περνει τηλ. και μου λεει οτι εχει 1 κοματι n95 και τον ειπα να μου το κρατησει.Εχω μεχρι αυριο να απωφασισω, τι να κανω,να το παρω?αξιζει ρε παιδια τα 250 παραπανω?

Δεν έχεις τη δυνατότητα να εξαργυρώσεις την επιδότηση σε κάποιο κατάστημα Γερμανός;

Αν σκοπεύεις να αξιοποιήσεις επαρκώς το GPS,το Wi-Fi,το TV OUT,τη μεγαλύτερη οθόνη και την καλύτερη κάμερα που ενσωματώνει,ασφαλώς και αξίζει τα παραπάνω χρήματα.

Παιδιά αγόρασα το n95 από το πλαίσιο αλλά στην συσκευασία δεν είχε κάρτα μνήμης. Θα έπρεπε να έχει ή τις έχετε αγοράσει όσοι έχετε?
ego to pira apo vd k' den eixe!

:O

αμα θυμαμαι καλα αυτο το εχουνε και τα motorola

το ειχα δει σε v3.οριζες εσυ καποια δευτερολεπτα που να

ειναι ενεργο.η αληθεια ειναι οτι εδω δεν το προσεψα.:rolleyes:

Αυτό το έχουν και τα S40.

Η αδερφη μου πήρε πρόσφατα το 6300 και έχει αυτή την επιλογή.

Δεν το ειπα για να μου πειτε οτι υπαρχει σε αλλες συσκευες :rolleyes:

Μιλαμε για series60 και συγκεκριμενα για Ν95 με fp1.

Το timed bluetooth access ,δεν ειχε εμφανιστει μεχρι τωρα στα s60.

Παιδιά αγόρασα το n95 από το πλαίσιο αλλά στην συσκευασία δεν είχε κάρτα μνήμης. Θα έπρεπε να έχει ή τις έχετε αγοράσει όσοι έχετε?

Απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα

μονο Το πακετο το συσκευων που προοριζεται για Ασια ,εχει καρτα μνημης

μεσα

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

ρε παιδια μια βοηθεια καποιος παρακαλω!!!:help:

ΤΟ Ν95 που πηρα εχει εγκαταστημενη την εφαρμογη "χαρτες" απο εδω κ' περα το χαος.......

εχω διαβασει κ' κατεβασει το μαπλοντερ στο σχετικο τοπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791που λεει τα παντα οκ μεχρι εδω?

πα να το κανω ινσταλ και οτι λειπει καποιο νετ.φρειμγουορκ 2.0!:mad:

εγω θελω να περασω το χαρτη της ελλαδας ,δε ξερω εχω χαθει.....

με λιγα λογια να μη σας κουραζω αλλο ,τι γινεται ρε παιδια ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειτε απαντησετε ειτε οχι!!!

υ.γ.

θα σας γραψω κ' διευθυνση που μενω να βρειτε μεσω gps τοΝ95 που θα φυγει σαν δορυφορος απο το παραθυρο!!!:D

λειπει καποιο νετ.φρειμγουορκ 2.0!:mad:

Κατεβασε απο microsoft αυτο

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

iPhone 5S Space Grey

Απο οτι εχω καταλαβει μεχρι τωρα

μονο Το πακετο το συσκευων που προοριζεται για Ασια ,εχει καρτα μνημης

μεσα

Σε βρίσκω λάθος nervous...Πως κι έτσι??? Και σε πολλές Ευρωπαικες χώρες υπάρχει καρτα μνήμης μέσα στα πακετα...

Άσχετα που στην "τριτοκοσμικη Ελλάδα (δεν ξερω πως μας βλέπουν) δεν βάζουν... Τι να πω? Μαλλον μας εχουν του πεταματου...:ninja:

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

eyxaristo nervous ,ante na doume ti sto kalo tha katafero!

nea to sintomotero...................eyxaristo k'pali!!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...