emperor69 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Δεν φαντάζομαι μετά την αναβάθμιση να μην μου αναγνωρίζει την αγορά της πλοήγησης???? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Δεν φαντάζομαι μετά την αναβάθμιση να μην μου αναγνωρίζει την αγορά της πλοήγησης???? Λογικα θα εισαι οκ ,αφου πρωτα ομως εχεις παρει καποιο back-up στην καρτα (& μετα επαναφορα) . Κρισιμο ερωτημα . Δεν νομιζω να εχω βρει απαντηση για κατι τετοιο . Στα σιγουρα ,μαλλον θα εισαι εσυ που θα μας πληροφορησεις . Αυτο που γνωριζω ειναι οτι στην περιπτωση που αλλαξεις συσκευη, τα licences χανονται. [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Το μονο που ξερω οτι χανονται ειναι τα σημεια ξηρας που εχεισ αποθηκευσει στο gps. Ουτε χαρτες χανονται, ουτε τιποτα.. Τωρα για τα πακετα που αγορασες, θα σε γελασω...;) [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Πως γίνεται να χάνονται τα σημεία ξηράς; περίεργο μου φαίνεται. Που αποθηκεύονται, στην κάρτα μνήμης ή στο τηλέφωνο; Αλλά και στο τηλέφωνο να αποθηκεύονται, λογικά με την επαναφορά, επιστρέφουν όλα. Μικρό το κάκό πάντως. emperor69, πως έκανες το βήμα και πήρες άδεια για έναν ολόκληρο χρόνο και όχι για ένα πολύ μικρότερο διάστημα; Γιατί πιο πολύ πειράματα κάνουμε τώρα και αναγνώριση του τρόπου που λειτουργεί το πρόγραμμα και ο δέκτης. Μέσα σε ένα χρόνο πολλά μπορεί να αλλάξουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Πως γίνεται να χάνονται τα σημεία ξηράς; περίεργο μου φαίνεται. Που αποθηκεύονται, στην κάρτα μνήμης ή στο τηλέφωνο; Αλλά και στο τηλέφωνο να αποθηκεύονται, λογικά με την επαναφορά, επιστρέφουν όλα. Μικρό το κάκό πάντως. emperor69, πως έκανες το βήμα και πήρες άδεια για έναν ολόκληρο χρόνο και όχι για ένα πολύ μικρότερο διάστημα; Γιατί πιο πολύ πειράματα κάνουμε τώρα και αναγνώριση του τρόπου που λειτουργεί το πρόγραμμα και ο δέκτης. Μέσα σε ένα χρόνο πολλά μπορεί να αλλάξουν. Τα σημεια ξηρας αποθηκευονται στη μνημη τηλεφώνου. Ετσι με την αναβαθμιση διαγραφονται, όπως και ολα τα αλλα δεδομενα που εχουν περαστει σε αυτη [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Μάλλον δεν τη δεχεται,την πηρα για το Ν73 κι έφαγα πακέτο..πωλειται οσο οσο...:X :X :X Επειδή έχω χάσει την μπάλα με όλα αυτά τα μηνύματα,τελικά την κάρτα του πλαισίου την δέχεται,ναι ή όχι;!!!Επίσης θα σας παρακαλούσα όσοι έχουν αγοράσει κάρτες μνήμης να αναφέρουν ποιες συγκεκριμένα αγόρασαν ώστε να μην κάνουμε ΜΟΙΡΑΙΑ λάθη οι υπόλοιποι με την αγορά κάρτας. "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Εγώ με την επαναφορά του αντιγράφου ασφαλείας απο την κάρτα μνήμης, επανέφερα τα πάντα. Και όταν λέω τα πάντα, εννοώ τόσο τις ρυθμίσεις όσο και τα αρχεία που ήταν αποθηκευμένα σε αυτή (εκτός παο τις σημειώσεις του ημερολογίου). Γι'αυτό και μου φαίνεται περίεργο που δεν επανέρχονται τα σημεία ξηράς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 erotisi gia gps: pigeno sto programa gps data i sto maps. to afino polu ora anixto. pigeno sto satelite status ke mou dixno oti exi piasi 3-4 doriforous me ena noumero dipla - alla oute sto xarti kentrari sto simio pou ime ke sto gps data mou lei oti gps waiting. kamia idea? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemikon Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Λοιπον. Ανοίγεις εφαρμογη. Ανοιγεις και το πληκτρολόγιο... Περιμένεις 3-4 λεπτα το πολύ μεχρι να βρεις δορυφόρους. (Μπορεις να τους ελέγχεις από τις επιλογές και το επισκόπηση δορυφόρων) Μολις βρει θα σου δειξει που εισαι εφόσον εχεις τον χαρτη της Ελλάδας. Κανε και ζουμ με το * ego den exo katevasi akoma xartes ke den to afino na sundethi sto diktio otan kani gps (se 2-3 meres skopevo me to map loader na katevaso xartes). Opote i erotisi mou ine an den exo katholou xartes den dixni tipota to gps. Se mena piani doriforous alla den mou dixni ston megalo xarti tis gis oti ime stin ellada... Ke sto gps data programa de mou dixni tipota eno exi piasi tous doriforous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Κάποιο από τα παιδιά που αγόρασαν τις φωνητικές οδηγίες...Πόσο στοιχίζει η ετήσια συνδρομή της υπηρεσίας? Ευχαριστώ... :) CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vth1 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Κάποιο από τα παιδιά που αγόρασαν τις φωνητικές οδηγίες...Πόσο στοιχίζει η ετήσια συνδρομή της υπηρεσίας? Ευχαριστώ... :) Να προσθέσω και εγώ κάτι στην ερώτηση. Πληρώνεις και άλλα χρήματα για τόση ώρα θα είσαι στον ιντερνέτ για την πλοήγηση ή είναι μέσα στο πακέτο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 ti katasthma einaia auto?otan les to fernei apo vodafone ennoeis oti h vodafone exei polla kommatia na steilei?egw eimai sthn eparxia les na to feroun grhgora?shmera ekana thn paraggelia... sxetika me kartes mnhmhs an den kanw lathos pairnei micro sd.exete vrei kammia 2gb fthnh apo ellhniko site?kai apo ena grhgoro psaximo pou ekana eida oti mia etairia i sandisk an den kanw lathos exei bgalei kai 4gb micro sd (se timh 79 eurw,times exwterikou panta)apla den exei kikloforhsei eurews kai fusika sthn ellada tha arghsei na rthei. Καλημερα φιλε μου.Ο ''ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗΣ'' ειναι καταστημα με ηλεκτρικα ειδη,και πουλαει και κινητα.Εχω ξαναπαρει στο παρελθον κινητο απο εκει(ν80)και ηταν αψογο.Συνεργαζεται με την vodafone σε οτι αφορα κινητη τηλεφωνια.Αυτο σημαινει οτι οταν εχει η vodafone εχει μια συσκευη διαθεσιμη τοτε κανεις παραγγελια σε αυτον και σε 2 μερες το πολυ στο φερνει.Την Δευτερα λοιπον θα το εχω.Οποτε φιλε μου η vodafone εχει συσκευες και μαλιστα αρκετες αλλα πρωτα θα δωσει στους πελατες που εχουν κανει παραγγελια απο μερες με σειρα προτερεοτητας.Λογικα θα καλυψει και της αναγκες στην επαρχια αλλα αφου μου λες οτι εκανες παραγγελια εχθες, μαλλον μια εβδομαδα θα χρειαστει να περιμενεις. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Και μια ερωτηση.Χαρτες πως κατεβαζουμε βρε παιδια??Και τη χρεωση εχει η ολη διαδικασια??? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Μολις το παρελαβα και εγω σημερα απο NOKIA SHOP(Λαρισα) σε deep plum:) 725E:rolleyes: made in finland! επιτελους!! καλοριζικο και στους υπολοιπους που θα το παρουνε. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Και μια ερωτηση.Χαρτες πως κατεβαζουμε βρε παιδια??Και τη χρεωση εχει η ολη διαδικασια??? http://europe.nokia.com/A4353385 κατεβαζεις το προγραμμα. Το εγκαθιστας, το ανοιγεισ, επιλεγεισ χωρα που θεσ να περασεισ στο κινητο, συνδεεις το κινητο με τον υπολογιστη και του περνας:) Μολις παρατητησα οτι ο χαρης της Κυπρου ΔΕΝ υπάρχει... Τον εχει δει κανεις?;) [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Λοιπον μετά το upgrade δεν αναγνώριζε το license του gps και ήθελε πάλι να καταχωρήσω τον κωδικό που μου είχε δοθέι με την αγορά. Ελπίζω να τον φυλάξατε όλοι! Η άδεια για ένα χρόνο κοστίζει 50 με 60 ε δεν θυμάμαι ακριβώς, 59.90 νομίζω. Οι της Vodafone πείτε μου κάτι, βλέπετε κανονικά live tv? Εγώ μπαίνω Vodafone live αλλά δεν μου ανοίγει Live tv, και προφανώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τη Vodafone καθώς η απάντησή τους είναι πως το κινητό δεν υποστηρίζει vodafole live.... Να προσθέσω και εγώ κάτι στην ερώτηση. Πληρώνεις και άλλα χρήματα για τόση ώρα θα είσαι στον ιντερνέτ για την πλοήγηση ή είναι μέσα στο πακέτο; Η χρέωση για το internet είναι ανύπαρκτη, είσαι συνδεδεμένος καμιά φορά αλλα δεν χρεώνει κάτι ουσιαστικό. Όσον αφορά το gps έχω και το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι συνδεδεμένος με GPRS δεν μου βγάζει αποτελέσματα στην αναζήτηση διεύθυνσης (ούτε με τον τρόπο διεύθυνση, athina) και απλά κολλάει στο αναζήτηση.. Αποτελέσματα δεν βλέπω.. nervous αν δεν σου κάνει κόπο φτιάξε τα post μου http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 πείτε μου κάτι, βλέπετε κανονικά live tv? Εγώ μπαίνω Vodafone live αλλά δεν μου ανοίγει Live tv, και προφανώς δεν μπορώ να βγάλω άκρη με τη Vodafone καθώς η απάντησή τους είναι πως το κινητό δεν υποστηρίζει vodafole live.... Ναι η υπηρεσια υπάρχει κανονικά. Εφοσον εχεισ τισ ρυθμισεισ πάρε τηλέφωνο στο τμημα εξυπηρετησης πελκατων και ζητα τις Vodafone Streaming πυθμισεις.. Εγω εχω πάρει 5 φορες και δεν μου εχουν πει τπτ. Μου τις στελνουν κανονικα.. Όσον αφορά το gps έχω και το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι συνδεδεμένος με GPRS δεν μου βγάζει αποτελέσματα στην αναζήτηση διεύθυνσης (ούτε με τον τρόπο διεύθυνση, athina) και απλά κολλάει στο αναζήτηση.. Αποτελέσματα δεν βλέπω.. Θα πρεπει να περιμενεις μερικα δευτερολεπτα και να βεβαιωθεις οτι εχεις γραψει σωστα τον δρομο ατη Greeklish μορφη του... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Αν ανοιξεις τη multimedia πλευρα παιζει σε ολη την οθονη απο το πλαί. Αν εχεις καρτοκινητο μπαινεις μεσω του Vodafone Prepaid. Αν οχι μεσω του κανονικου. Πρεπει να παρεις στη Vodafone για να σου στειλουν και τις ρυθμίσεις για το Vodafone streaming prepaid . Τέλος με το Vodafone Unlimited εχεις ελευθερη προσβαση δωρεαν και ζωντανη τηλεοραση χωρις κοστος. Αυτο εχω καναι και εγω. Α! και ενα ringtone της επιλογης σου...:p Δεν παιζει κατι τετοιο. Το δωρεαν gprs ισχυει μονο για την παραμονη στο Vodafone live... μα τις έχω στον real player.. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Ρώτησα και πριν αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να γράψει:Ποιες συγκεκριμένα κάρτες μνήμης(μοντέλο ,εταιρεία )έχετε αγοράσει;Παραθέστε τις δικές σας ώστε να έχουμε μια λίστα με τις συμβατές και να μην κάνουμε λάθος αγορά και μας μείνουν οι κάρτες στο χέρι. "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 και τώρα ξαφνικά δουλεύει κανονικά.... Thx Πάντως http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 μα τις έχω στον real player.. Εχεις ολες τις ρυθμισεις?? Αν εχεις καρτοκινητο πρεπει να επιλεξεις το Vodefone Live Prepaid. Μπορεις να μεις και να πλοηγηθεις στο μενου του, αλλά δεν θα μπορεις να δεις ΤV αν δεν παρεις να σου στειλουν τις ρυθμισεις που σου ανεφερα πριν.. Δεν υπάρχει περιπτωση να μην μπορει να μπει το δικο σου και τα αλλα να μπαινουν.. Ρώτησα και πριν αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να γράψει:Ποιες συγκεκριμένα κάρτες μνήμης(μοντέλο ,εταιρεία )έχετε αγοράσει;Παραθέστε τις δικές σας ώστε να έχουμε μια λίστα με τις συμβατές και να μην κάνουμε λάθος αγορά και μας μείνουν οι κάρτες στο χέρι. Μαλλον επειδη εχει ξανααναφερθει το θεμα, γι΄ αυτο δεν απανταει κανεις.. Λοιπον. Οι καρτες που παιρνει ειναι οι micro SD μεχρι 2GB. τωρα απο εταιριες, ολες τις δεχεται. Sandisc. TwinMOS.. Και αλλες... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elflost Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Και που κολλάει η αναφορά " Αρχικό Μήνυμα από john_s60_s80 Εμφάνιση Μηνύματος Μάλλον δεν τη δεχεται,την πηρα για το Ν73 κι έφαγα πακέτο..πωλειται οσο οσο..." Thanks για την προηγούμενη απάντηση.Κάτι να πεις για την άνω αναφορά; "LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Και που κολλάει η αναφορά " Αρχικό Μήνυμα από john_s60_s80 Εμφάνιση Μηνύματος Μάλλον δεν τη δεχεται,την πηρα για το Ν73 κι έφαγα πακέτο..πωλειται οσο οσο..." Thanks για την προηγούμενη απάντηση.Κάτι να πεις για την άνω αναφορά; Μαλλον θα πηρε αλλο τυπο καρτας... Δεν διευκρινιζει ποια ακριβως πήρε... [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Προσωπικά έχω μία Sandisk 2GB και λειτουργεί άψογα CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. May 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Και που κολλάει η αναφορά " Αρχικό Μήνυμα από john_s60_s80 Εμφάνιση Μηνύματος Μάλλον δεν τη δεχεται,την πηρα για το Ν73 κι έφαγα πακέτο..πωλειται οσο οσο..." Thanks για την προηγούμενη απάντηση.Κάτι να πεις για την άνω αναφορά; Απο οτι καταλαβα ο φιλος αγορασε μια καρτα 4GB microSDHC (high capacity) η οποια ομως δεν υποστηριζεται απο το Ν73 . Αντιθετως συμφωνα με screenshots που εχουν κυκλοφορησει στο διαδυκτιο, η καρτα θα υποστηριζεται κανονικα απο το Ν95 με μελλοντικο firmware upgrade. (Στο περιοδικο STUFF , η 4GB microSDHC card αναφερεται ως αξεσουαρ για το Ν95 ) [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts