Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι τι δεν έχει το πακέτο και όχι τα αυτονόητα. Παρόλο που ό,τι κάρτα μνήμης και αν είχε (εκτός βέβαια απο 2Gb), δεν θα την χρησιμοποιούσα, αλλά θα με βόλευε αν είχε μια μικρούλα για να την δώσω στην αδερφή μου (μιας και το 6131 της επίσης δεν έχει).

Εννοείται οτι θα ψάξω εξονυχιστικά το gps του. Όμως όταν βρίσκομαι στο δρόμο και όχι τώρα που είμαι σπίτι μου. Καλά έκανες και αγόρασες άδεια για φωνητικές οδηγίες.

Γράψε μας τις εντυπώσεις σου στο ανάλογο θέμα. Θα αγοράσω και γω το μικρό πακετάκι για να δω αν τελικά αξίζει.

Το πορτάκι της κάρτας μνήμης δεν είναι πολύ ψευτιά;

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θέμα είναι τι δεν έχει το πακέτο και όχι τα αυτονόητα. Παρόλο που ό,τι κάρτα μνήμης και αν είχε (εκτός βέβαια απο 2Gb), δεν θα την χρησιμοποιούσα, αλλά θα με βόλευε αν είχε μια μικρούλα για να την δώσω στην αδερφή μου (μιας και το 6131 της επίσης δεν έχει).

Εννοείται οτι θα ψάξω εξονυχιστικά το gps του. Όμως όταν βρίσκομαι στο δρόμο και όχι τώρα που είμαι σπίτι μου. Καλά έκανες και αγόρασες άδεια για φωνητικές οδηγίες.

Γράψε μας τις εντυπώσεις σου στο ανάλογο θέμα. Θα αγοράσω και γω το μικρό πακετάκι για να δω αν τελικά αξίζει.

Το πορτάκι της κάρτας μνήμης δεν είναι πολύ ψευτιά;

Βγήκα με το αυτοκίνητο και έκανα βόλτες μόνο και μόνο για να ελέγξω την πλοήγηση. Νόμίζω πως είναι υπερπλήρες. Σωστές οδηγίες (παράπονο έχω για έναν δρόμο που δεν τον είχε μονόδρομο), ταχύτητα ακριβής, ΠΟΛΥ γρήγορος υπολογισμός διαδρομής αλλά και εναλλακτικών, καθαρές φωνητικές οδηγίες και φυσικά πλοήγηση προσ Βορρά. Επίσης τοχα δίπλα στο χειρόφρενο (χωρίς άμεση επαφή με ουρανό δηλαδη) και παρόλα αυτα δούλευε κανονικά. Έχω και destinator και απο δω και πέρα δεν θα το παίρνω στο αμάξι. Χρειάζεται βέβαια φορτιστής αυτοκινήτου.

Να προσέξουμε μόνο τη λεπτομέρεια με την αναζήτηση διεύθυνσης (που θέλει για όλα athina) και κατα τα άλλα όλα οκ.

Mipos mporei na balei kaneis eikones gia na doume pos einai kai me ta dio xromata?

http://www.nseries.com/index.html#l=products,n95,colors

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Γεια σε όλους.Θα κάνω μια ερώτηση πουίσως φανεί γελία ή και ηλίθια.Τελικά παίρνει microSD ή miniSD; Όλα τα ξέρω για το κινητό εκτός απ'αυτό.Αλλού λένε μικρο και αλλού μινι.Τι ισχύει;:) :confused:
:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.

Γεια σε όλους.Θα κάνω μια ερώτηση πουίσως φανεί γελία ή και ηλίθια.Τελικά παίρνει microSD ή miniSD; Όλα τα ξέρω για το κινητό εκτός απ'αυτό.Αλλού λένε μικρο και αλλού μινι.Τι ισχύει;:) :confused:

microSD :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ναι το πορτάκι της μνήμης είναι σε στυλάκι k800i

Thanks emperor69!

Kata ti gnomi mou pio oraio einai to Deep Plum

Με ανακουφίζει η γνώμη σου, γιατί εγώ τελικά θα προτιμούσα το sand! :lol: :lol:

N95 με Truphone rules!!!

ΠΟΛΥ γρήγορος υπολογισμός διαδρομής αλλά και εναλλακτικών, καθαρές φωνητικές οδηγίες και φυσικά πλοήγηση προσ Βορρά.
Πέρασες τις ελληνικές οδηγίες ή τις αγγλικές; Γιατί κάποιο άλλο παιδί που αγόαρσε το πακέτο, είπε οτι οι ελληνικές φωνητικές οδηγίες του κολλούσαν και αναγκάστηκε να περάσει τις αγγλικές. Πολύ σημαντικό να δουλεύουν σωστά οι ελληνικές μιας και έχει μεγάλη διαφορά να σου λέει στα αγγλικά "τώρα στρίψτε δεξιά και αμέσως αριστερά" και να κάθεσαι να σκέφτεσαι τι ακριβώς πρέπει να κάνεις (για όσους δε γνωρίζουν τέλεια αγγλικά βέβαια).

Thanks emperor69!

Εγώ στράβωσα που τελικά ήρθε (και πήρα) το plum και όχι το sand. Αν το πάρες και συ το τηλέφωνο, πάρε το sand, να στο ανταλλάξω με το δικό μου. :lol: :p

Και μια ερώτηση σε όλους τους κατοχους:

Τα multimedia πλήκτρα τα χρησιμοποιείτε; Σας βολέυουν; Εγώ απο την στιγμή που έπιασα την συσκευή στα χέρια μου, ούτε καν τα ακούμπησα. Και όση ώρα χρησιμοποίησα την συσκευή, ενισχύθηκε η άποψή μου, οτι το ανάποδο slide είναι λίγο ανούσιο και ίσως θα ήταν καλύτερα να έλειπε.

Μπορεί βέβαια στην πορεία να αλλάξω άποψη, αλλά μέχρι στιγμής δε μπορώ να σκεφτώ κάποια περίπτωση που θα μου φαινόντουσαν απαραίτητα τα συγκεκριμένα πλήκτρα.

N95 vs K810 Camera Comparison

http://mobilmania.cz/Titulni-strana/Duel-nejlepsich-fotomobilu-dneska/sc-21-sr-1-a-1115587/default.aspx

Ειναι ή δεν ειναι σαν να εχουν πεσει σε χλωρινη οι φωτος του Κ??

Σε ολα τα μοντελα της SE αυτο παρατηρω εδω και χρονια... κατα τα αλλα ειναι η καλυτερη!!:lol: :lol:

Nαι ναι, στανταρ!!! Τι λετε μωρε???:!:

Επισης παρατηρησα εναν κιτρινισμο στις φωτος του Κ!! Παλια τα εκανε ολα μπλε, τωρα τα κανει ολα κιτρινα, αντε να δουμε τι χρωμα θα διαλεξει για το Κ850!?!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

micro SD 512MB/2GB

Thanks emperor69!

Καλημερα σε ολους μολις μου τηλ απο voda και μου ειπανε οτι μολις ηρθε (ονομαστικα λογο επιδοτησης για μενα ) σε plum αλλα για να ειμαι ειλικρηνης μου αρεσε το silver sand θα κανω την καρδια μου πετρα και θα το παρω θα μου θυμιζη ομως το παλιο Ν80 που δεν μου αρεσε και ιδιαιτερα και το κρατησα μολις 2 μηνες . Απο αυριο θα εχετε νεοτερα και απο μενα. ::) :) :lol: :lol:

ΝΙΚΟΣ

Re paidia to brike kapios se katastima 8essalonikis?Exo faei ton topo kanenas den to exei!!Enimeroste apo pio katastima to exete brei.Thx :)

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Δεν περιέχονται:

Κάρτα μνήμης

Πανάκι για την οθόνη

Λουράκι

Θήκη

Προστατευτικό της οθόνης

Αντάπτορας για τους παλαιότερους φοριστές

Απαράδεκτο αυτό. Το N80, με τιμή €630 όταν πρωτοκυκλοφόρησε, είχε και κάρτα μνήμης και πανάκι για την οθόνη και λουράκι και αντάπτορα για φορτιστή.

Ενώ το N95, με τιμή €730, δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω. Ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ και η ΚΟΡΟΪΔΙΑ της ALPHA COPY, η οποία εισάγει τη φτηνή έκδοση του N95 (που προορίζεται για χώρες όπως η Βουλγαρία και η Αλβανία), και την πουλάει όσο κοστίζει η πλήρης έκδοση. Με άλλα λόγια, κλέβει ασύστολα τους πελάτες της (αλλά και την εταιρεία που αντιπροσωπεύει).

Αν μας διαβάζει κάποιος δικηγόρος, καλό θα ήταν να μας έλεγε αν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης νομικά της απάράδεκτης αυτής τακτικής της ALPHA C(L)OPY. Πάντως ένα καλό πρώτο βήμα θα ήταν νομίζω ένα κατατοπιστικό mail στη NOKIA. ;)

Re paidia to brike kapios se katastima 8essalonikis?Exo faei ton topo kanenas den to exei!!Enimeroste apo pio katastima to exete brei.Thx :)

Στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει Ν95 ακόμη στην αγορά από ΑC, πιθανώς από βδομάδα.

deep plum.. ωραίο είναι όμως μωρέ.

Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά θέλατε αναλυτικότατη επεξήγηση για να καταλάβετε πως έχει μέσα φορτιστή και ελληνικό βιβλίο οδηγιών????

Γιώργο to gps είναι αυτό που θέλει να ασχοληθείς και να το χαρείς!! Εγώ έχω πέσει με τα μούτρα και αγόρασα και License.

timi telika poso sou eipane.Emena mou eixan pei tote 725.

Burn the rubber, not your soul...

@alcateluser

Rotao giati exo parei se para pola katastimata til kai se katastimata nokia kai oloi mou lene gia telos tou mina....

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

loipon oson anafora th vodafone to kinhto exei mpei pleon sth kukloforia kathws exoun steilei se ola ta katasthmata vodafone anakoinwsh parousiashs tou kinhtou.twra to thema einai kata poso iparxei diathesimothta.i kikloforia apo th diathesimothta diaferei.telws pantwn egw to parhggeila apo th vodafone (apo xtes mporeis na to kaneis paraggelia,auto tha pei kikloforia)kai perimenw.....a re epidothtsh ti mas kaneis.
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Απαράδεκτο αυτό. Το N80, με τιμή €630 όταν πρωτοκυκλοφόρησε, είχε και κάρτα μνήμης και πανάκι για την οθόνη και λουράκι και αντάπτορα για φορτιστή.

Ενώ το N95, με τιμή €730, δεν έχει τίποτα από τα παραπάνω. Ακόμη μία φορά αποδεικνύεται η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ και η ΚΟΡΟΪΔΙΑ της ALPHA COPY, η οποία εισάγει τη φτηνή έκδοση του N95 (που προορίζεται για χώρες όπως η Βουλγαρία και η Αλβανία), και την πουλάει όσο κοστίζει η πλήρης έκδοση. Με άλλα λόγια, κλέβει ασύστολα τους πελάτες της (αλλά και την εταιρεία που αντιπροσωπεύει).

Αν μας διαβάζει κάποιος δικηγόρος, καλό θα ήταν να μας έλεγε αν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης νομικά της απάράδεκτης αυτής τακτικής της ALPHA C(L)OPY. Πάντως ένα καλό πρώτο βήμα θα ήταν νομίζω ένα κατατοπιστικό mail στη NOKIA. ;)

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η μαμά Νόκια δεν το ξέρει!!!!!

Για τις χώρες που αναφέρεις έχεις τιμή και περιεχόμενα συσκευασίας!!!!

Λέμε τώρα:O

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

micro sd file mou

Καποια γνωμη για τον χρονο τις πρωτης φωρτισης της μπαταριας (ωρες ??)

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ..!

Οι μπαταριες αυτες,πολυμερων λιθιου,δεν χρειαζονται κατι περισσοτερο..

Απλα αφησε το να αποφορτιζει πληρως πριν το βαζεις για φορτιση, για τους 2-3 πρωτους κυκλους φορτισης και μετα κανε οτι θελεις..

Η μπαταρια σου θα αποκτησει την πληρη χωριτικοτητα της μετα τον 4-5 κυκλο φορτισης..!

Ολα τα υπολοιπα που ακους ειναι μυθοι ή μαλλον αναφερονται σε μπαταριες αλλης εποχης..!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ!! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΗΓΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ κτλ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ALPHA C(L)OPY !ΕΞΩΤ!( ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΚΙ ΕΓΩ) ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΜΕΝ. Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤ. ΚΑΤΑΝ & ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓ. ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ!!!!
:shifty:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...