Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απ'όσο γνωρίζω οι αναβαθμίσεις δεν χάνονται, οπότε γι'αυτό μην αγχώνεσαι.

Το Ν95 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη πουθενά, αλλά μάλλον θα κυκλοφορήσει παντού μέχρι την άλλη Παρασκευή, το αργότερο την παράλλη. Λίγη υπομονή, το φάγαμε το γάιδαρο!

καμια απολυτως διαφορα φιλε μου:)

Αυτό που κυκλοφορεί ΤΩΡΑ στο play247 δεν θα έχει πληκτρολόγιο με τυπωμένα τα ελληνικά γράμματα. Δλδ δεν είναι προϊόν εισαγωγής της ελληνικής αντιπροσωπείας ΝΟΚΙΑ.

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά,γνωρίζει κανείς πώς ακριβώς λειτουργεί το TV OUT;

Αφού συνδέσω το κινητό τηλέφωνο με την τηλεόραση,τι πρέπει να κάνω για να εμφανιστούν στην οθόνη της τα βίντεο και οι φωτογραφίες του Ν95;

ta idia kai ta idia rotane oloi,pote tha to vgalei i nokia(alpha copy) to n95,pote,poy ,pote kai xana kai xana,opoios to thelei as to parei apo kanena eshop na isihasete eseis kai emeis.Min gemizete to topic me tis idies erotiseis,sorry gia to yfos paidia alla ehei ginei koyrastiko,afoy kykloforise se alla katastimata edo stin ellada!!

kati poy eida sto N95 otan thes na allaxeis apo dual mode se gsm mode den kanei restart to kinito pleon!!

mipos xerei kaneis poy mporo na vro handsfree gia to N95 me ena akoustiko mono kai microphono sto kalodio toy handsfree opos to HS-5?

Greek Android & iOS users (FB group)

σημερα εβγαλα νυχτερινες photos μαζι με το 73 ενος φιλου μου........

γενικα σε περιβαλλον με φωτα αλλα νυχτα....

απο το 95 βγηκαν πολυ καθαρες και με λιγο θορυβο ενω απο το 73 οχι και τοσο.........

τελικα υπαρχει διαφορα......:)

ta idia kai ta idia rotane oloi,pote tha to vgalei i nokia(alpha copy) to n95,pote,poy ,pote kai xana kai xana,opoios to thelei as to parei apo kanena eshop na isihasete eseis kai emeis.Min gemizete to topic me tis idies erotiseis,sorry gia to yfos paidia alla ehei ginei koyrastiko,afoy kykloforise se alla katastimata edo stin ellada!!

Κουραστικο μπορει να ειναι για οσους (λιγους) το εχουν ηδη αλλα για σκεφτειτε και ολους τους αλλους που για καποιους γνωστους και αγνωστους λογους δεν θελουν να το παρουν απο το ιντερνετ και θελουν να εχουν τη συσκευη που θα κυκλοφορησει επισημα στην Ελλαδα και που στο κατω κατω εχουν φτασει στα ορια τους με αυτη την ανεξηγητη καθυστερηση κυκλοφοριας του στην κατα τ΄αλλα ευρωπαϊκη χωρα μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Κουραστικο μπορει να ειναι για οσους (λιγους) το εχουν ηδη αλλα για σκεφτειτε και ολους τους αλλους που για καποιους γνωστους και αγνωστους λογους δεν θελουν να το παρουν απο το ιντερνετ και θελουν να εχουν τη συσκευη που θα κυκλοφορησει επισημα στην Ελλαδα και που στο κατω κατω εχουν φτασει στα ορια τους με αυτη την ανεξηγητη καθυστερηση κυκλοφοριας του στην κατα τ΄αλλα ευρωπαϊκη χωρα μας!

Συμφωνώ απόλυτα :rolleyes:

Δεν είναι καθόλου ανούσιο να ρωτά ο κόσμος πότε θα κυκλοφορήσει από την επίσημη αντιπροσωπεία! Εδώ αγοράζεις κινητό από αυτούς και άμα χαλάσει σου βγάζουν το λάδι να το φτιάξουν με μέσο όρο το μήνα και βάλε, φαντάσου να είναι από άλλη χώρα, εντός ή εκτός ΕΕ, και να πας να μπλέξεις... Θα συγκινηθεί πολύ ο κάθε υπάλληλος και η alpha copy από την κοινοτική νομοθεσία !!! Άντε και να συγκινηθεί, θα σου πάρει κανένα 2μηνο! Ο τουρίστας που έρχεται Ελλάδα και χάλασε το ΝΟΚΙΑ που έχει, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα το αφήσει για επισκευή! Μόλις του πουν 1 μήνα θα φύγει τρέχοντας !!!

Εγώ έχω την άλλη φοβερή απορία: εφόσον δεν έχουν διατεθεί ακόμα κομμάτια από την επίσημη αντιπροσωπεία, γιατί έχει αρχίσει εδώ και μια βδομάδα να το διαφημίζει;;; Απ'όσο κατάλαβα, θα βγει ίσως από βδομάδα σε πολύ περιορισμένο αριθμό και άμα δεν είσαι τυχερός θα πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα για να υπάρχει σε διαθεσιμότητα! Δεν είναι απαράδεκτο;;;

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν είναι καθόλου ανούσιο να ρωτά ο κόσμος πότε θα κυκλοφορήσει από την επίσημη αντιπροσωπεία! Εδώ αγοράζεις κινητό από αυτούς και άμα χαλάσει σου βγάζουν το λάδι να το φτιάξουν με μέσο όρο το μήνα και βάλε, φαντάσου να είναι από άλλη χώρα, εντός ή εκτός ΕΕ, και να πας να μπλέξεις... Θα συγκινηθεί πολύ ο κάθε υπάλληλος και η alpha copy από την κοινοτική νομοθεσία !!! Άντε και να συγκινηθεί, θα σου πάρει κανένα 2μηνο! Ο τουρίστας που έρχεται Ελλάδα και χάλασε το ΝΟΚΙΑ που έχει, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα το αφήσει για επισκευή! Μόλις του πουν 1 μήνα θα φύγει τρέχοντας !!!

Εγώ έχω την άλλη φοβερή απορία: εφόσον δεν έχουν διατεθεί ακόμα κομμάτια από την επίσημη αντιπροσωπεία, γιατί έχει αρχίσει εδώ και μια βδομάδα να το διαφημίζει;;; Απ'όσο κατάλαβα, θα βγει ίσως από βδομάδα σε πολύ περιορισμένο αριθμό και άμα δεν είσαι τυχερός θα πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα για να υπάρχει σε διαθεσιμότητα! Δεν είναι απαράδεκτο;;;

Δύστυχώς φίλε μου αυτή είναι η πολιτική της ΝΟΚΙΑ στην Ελλάδα.Όταν βγάζει κάποιο μοντέλο το οποίο έχει μεγάλη ζήτηση διαθέτει λίγα κομμάτια στην αγορά έτσι ώστε να γίνετε ντόρος και να ανεβαίνει η μετοχή του συγκεκριμένου μοντέλου και έτσι ο Κωνσταντινίδης να κρατά την τιμή σε υψηλά επίπεδα.Πόσες φορές έχει γίνει αυτό?Για σκέψου?Στα λέω αυτά γιατί έχω κατάστημα από το 98 και κάτι ξέρω παραπάνω.

Όσο αφορά την παράλληλη εισαγωγή δεν καταλαβαίνω γιατί περιμένουν πολλοί την ALPHA COPY να το φέρει ενώ υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια στην αγορά, ευρωπαικών προδιαγραφών πράγμα που σημαίνει ότι καλύπτεται πλήρως με 24μηνη εγγύηση απο την επίσημη αντιπροσωπία.Νομίζετε ότι όταν η ΝΟΚΙΑ το φέρει και εδώ δεν θα υπάρχουν τηλέφωνα από ΕΕ?

Σας πληροφορώ ότι πολλά από τα τηλέφωνα που αγοράζετε κάθε μέρα εδώ στην Ελλάδα δεν είναι από την κύρια αντιπροσωπία αλλά από Ευρωπαικές χώρες.Αυτό δεν ισχύει μόνο για Νοκια αλλά για όλες τισ εταιρείες.

Για αυτό μην περιμένετε να αγοράσετε από τον επίσημο αντιπρόσωπο τηλέφωνα αλλά να κοιτάτε που θα βρείτε την καλύτερη τιμή και να είναι ευρωπαικών προδιαγραφων.:D :D :D

Μπορεί με πολύ κόπο να σε καλύψει σε hardware προβλήματα η Alpha copy, αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβαθμίσεις στα καταστήματα, και είναι και αυτό ένα μείον. Επίσης δεν θα έχεις ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους στο πληκτρολόγιο. Και προκειμένου να μπλέξουμε με την προέλευση των συσκευών του κάθε εισαγωγέα (πολλές εκ των οποίων προέρχονται πάντα από την Ασία), περιμένουμε την alpha copy. Κανείς δεν θέλει περισσότερα προβλήματα, ειδικά με μια συσκευή τέτοιας αξίας...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Καλησπερα σε ολο το κοσμο!Μια ερωτηση να κανω.Το ν95 σαν GPS αξιζει,ειναι αξιοπιστο?Βασικα εχει χαρτες της Ελλαδας?Ταξιδευω συχνα και μου χρειαζετε ενα GPS.Μπορω να βασιστω στο κινητο η να αγορασω μια απλη συσκευη GPS να εχω το κεφαλι μου ησυχο???
[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπορεί με πολύ κόπο να σε καλύψει σε hardware προβλήματα η Alpha copy, αλλά δεν θα μπορείς να κάνεις δωρεάν αναβαθμίσεις στα καταστήματα, και είναι και αυτό ένα μείον. Επίσης δεν θα έχεις ελληνικούς χαρακτήρες τυπωμένους στο πληκτρολόγιο. Και προκειμένου να μπλέξουμε με την προέλευση των συσκευών του κάθε εισαγωγέα (πολλές εκ των οποίων προέρχονται πάντα από την Ασία), περιμένουμε την alpha copy. Κανείς δεν θέλει περισσότερα προβλήματα, ειδικά με μια συσκευή τέτοιας αξίας...

H alpha copy είναι υποχρωμένη να κάνει αναβάθμιση των τηλεφώνων όταν η προέλευση είναι από χώρα ΕΕ.Δεν τίθετε τέτοιο θέμα!!

Τώρα για το ελληνικό πληκτρολόγιο δεν ξέρω πόσο κόσμο τον ενδιαφέρει αλλά από ότι ξέρω λίγοι ενδιαφέρονται(έως κανένας) εκτός από κάποιους εληκιωμένους.

Όσο αφορά τις συσκευές που η προέλευσή τους είναι από Ασία δεν έχειs παρά να κοιτάξεις αν είναι made by nokia ή made in finland.To σωστό βέβαια είναι made in finland για να είσαι καλυμμένος.Επίσης θα ήθελα να κοιτάξεις τα τηλέφωνα που εισάγει η alpha copy τι γραφεί?Μήπως made in Hungary?

Τι είναι καλλύτερο?Made in Finland ή .......Made in Hungary.....

Στο κάτω κάτω δεν έχω ακούσει και κανέναν να έχει πρόβλημα από την συσκευή του εδώ μέσα παρόλο που είναι από εισαγωγή άλλης ευρωπαικής χώρας.

Καλησπερα σε ολο το κοσμο!Μια ερωτηση να κανω.Το ν95 σαν GPS αξιζει,ειναι αξιοπιστο?Βασικα εχει χαρτες της Ελλαδας?Ταξιδευω συχνα και μου χρειαζετε ενα GPS.Μπορω να βασιστω στο κινητο η να αγορασω μια απλη συσκευη GPS να εχω το κεφαλι μου ησυχο???

Ναι,υπάρχει χάρτης της Ελλάδος,ο οποίος περιλαμβάνει πολλές πόλεις και οδικά δίκτυα.

Τι είναι καλλύτερο?Made in Finland ή .......Made in Hungary.....

Tο καλύτερο ειναι Made in Finland. Όχι πως έχει διαφορες από το αλλο, αλλά ειναι πιο γερη σαν συσκευή. Πιο δεμένη...

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

apla to leo epeidi den eimaste ta koroida tis Alpha copy kai kathe alpha copy,den ntrepontai ligaki leo ego,edo to kinito kykloforei kanena 2mino pantoy kai edo,tipota...den toys ehoume anagki reeeeeeee,xypniste!!
Greek Android & iOS users (FB group)

Παρατηρώ βέβαια ότι αυτά που θα φέρει η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχουν περί τα 720 ευρώ ενώ αυτά που φέρνουν όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι νωρίτερα ξεκινάνε από 750 και πάνε μέχρι 800. Δεν δέχομαι να δώσω ούτε 20 ευρώ παραπάνω για μια εβδομάδα... Ούτε θα τρέχω στα μαγαζιά να κοιτάω τα κουτιά και τις συσκευές για να δω αν είναι made in σωστό μέρος... Αλήθεια, έχετε δει πολλές φορές σε κατάστημα να ανοίγει σφραγισμένο κινητό για να δεις εσύ χώρα κατασκευής; Και μετά τι θα το κάνει άμα δεν το πάρεις; Δεν είναι τόσο απλό, γι'αυτό είμαστε επιφυλακτικοί... Προσωπικά θα περιμένω την επίσημη εισαγωγή...

Βολταίρος

Παρατηρώ βέβαια ότι αυτά που θα φέρει η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχουν περί τα 720 ευρώ ενώ αυτά που φέρνουν όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι νωρίτερα ξεκινάνε από 750 και πάνε μέχρι 800. Δεν δέχομαι να δώσω ούτε 20 ευρώ παραπάνω για μια εβδομάδα... Ούτε θα τρέχω στα μαγαζιά να κοιτάω τα κουτιά και τις συσκευές για να δω αν είναι made in σωστό μέρος... Αλήθεια, έχετε δει πολλές φορές σε κατάστημα να ανοίγει σφραγισμένο κινητό για να δεις εσύ χώρα κατασκευής; Και μετά τι θα το κάνει άμα δεν το πάρεις; Δεν είναι τόσο απλό, γι'αυτό είμαστε επιφυλακτικοί... Προσωπικά θα περιμένω την επίσημη εισαγωγή...

Όσο πιο πρόσφατο είναι ένα προιόν στην αγορά,τόσο περισσότερο στοιχίζει. Ξόδεψα 50 ευρώ παραπάνω για το Ν95,αλλά το απέκτησα αρκετές εβδομάδες νωρίτερα από ό,τι αν θα το προμηθευόμουν από την Ελλάδα.

Δε χρειάζεται να ανοίξεις τη συσκευασία του μοντέλου για να μάθεις σε ποια χώρα κατασκευάστηκε. Στο δικό μου κουτί,η παραπάνω πληροφορία αναγράφεται στο εξωτερικό μέρος του.

Παιδια εγω να τολμησω να ξαναρωτησω απο που βγηκε το συμπερασμα οτι η Alpha copy θα φερει τα made in Hungary? Toσα νοκια που εχω παρει ολα ηταν απο Φιλανδια!

SIMERA EPISIMI TIMI APO VODAFONE HELLAS S.A

729 EYRW XWRIS KARTA MNIMIS KAI MALLON XWRIS KALWDIO AV.

an pisteueis oti plirwneis parapanw perimene tin A.c kai agorase to sketo kalitera.

pantos pros to telos tis erxomenis ebdomadas to n95 tha kimenetai sta epipeda twn 700 eyrw full set Made in filand

Καταρχάς επειδή και εγω πήρα τηλέφωνο στη Vodafone με διαβεβαίωσαν οτι θα υπάρχει καλώδιο AV αλλά όχι κάρτα μνήμης.

Όσον αφορά το made in Hungary είμαι κάτοχος Νοκια εδω και 8 περίπου χρόνια και έχουν περάσει απο τα χέρια μου πάρα πολλά κινητά της εταιρείας(κυρίως λόγο δουλειάς).Όλα ήταν made in Finland.Οπότε ας σταματήσει αυτή η παραφιλολογία για τη χώρα προέλευσης και κατασκεύης.

Τώρα για το τι θα συζητάμε σε ένα Forum που πραγματεύεται μια νέα συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορίσει απο την επίσημη αντιπροσωπία είναι θέμα του καθένα απο εμάς και το μόνο σίγουρο είναι οτι ένα απο τα κυριότερα θέματα θα είναι η ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας του.Οπότε αφεντικά μέσα στο Forum για το τι θα λέμε και τι όχι δεν υπάρχουν(εκτός φυσικα απο τον admin ο οποίος και καθορίζει το θέμα μιας συζήτησης).Όποιος δεν συμφωνεί με αυτα που γράφονται και γίνονται αποδεκτά απο τον εκάστοτε Admin μπορεί να μην συμμετέχει(υποχρεωτικό δεν είναι σίγουρα).Συγνώμη και για το δικό μου ύφος λοιπόν αλλά μην κινούμαστε πάντα ως προς το προσωπικό μας συμφέρον αλλά και ως προς το γενικό.

OnePlus 6T

Σημερα ειχε στις ειδησεις του ant1 στις 1 ενα ανωτερο στελεχος της νοκια μετα απο προσκληση απο την Αlpha Copy και μιλουσε για το Ν95 το εδειχνε κανονικα μπροστα στην καμερα,αυτα πρεπει να δειχνουν στις ειδησεις!!!:lol: :lol: :lol:
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Σημερα ειχε στις ειδησεις του ant1 στις 1 ενα ανωτερο στελεχος της νοκια μετα απο προσκληση απο την Αlpha Copy και μιλουσε για το Ν95 το εδειχνε κανονικα μπροστα στην καμερα,αυτα πρεπει να δειχνουν στις ειδησεις!!!:lol: :lol: :lol:

Συμφωνω απολυτα! Γιατι να μην ενσωματωσουν στα δελτια ειδησεων και ενημερωση για νεες τεχνολογικες συσκευες (κινητα, παιχνιδομηχανες, pc, pda ktl) οπως εχουν αθλητικα και καιρο????

Παντως αυτο το ιδιο το ειχαν ξαναδειξει πριν κατι μερες. Τι εγινε ξεμειναν απο ειδησεις στον ΑΝΤ1?

Απ'όσο γνωρίζω οι αναβαθμίσεις δεν χάνονται, οπότε γι'αυτό μην αγχώνεσαι.

Το Ν95 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη πουθενά, αλλά μάλλον θα κυκλοφορήσει παντού μέχρι την άλλη Παρασκευή, το αργότερο την παράλλη. Λίγη υπομονή, το φάγαμε το γάιδαρο!

Αυτό που κυκλοφορεί ΤΩΡΑ στο play247 δεν θα έχει πληκτρολόγιο με τυπωμένα τα ελληνικά γράμματα. Δλδ δεν είναι προϊόν εισαγωγής της ελληνικής αντιπροσωπείας ΝΟΚΙΑ.

μικρο το κακο που δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Θα ήθελα πολύ ένα Ν95 made in finland αλλά απ'όσο ακούω θα είναι made in hungary τα επίσημα της alpha copy. Τώρα αν λείπει από την "ελληνική" έκδοση και η κάρτα μνήμης και το καλώδιο, η διαφορά κόστους είναι αμελητέα!

Μπορεί να μας πει κάποιος ένα κατάστημα όπου μπορούμε να πάμε να δούμε ότι όντως είναι made in finland και φυσικά σφραγισμένο; Γιατί δεν θα ήθελα να το παραγγείλω χωρίς να το δω πρώτα, για προφανείς λόγους!

ΥΓ: Ίσως θα ήταν καλό να περιμένουμε να δούμε τί προέλευσης είναι τα επίσημα. Αν είναι made in finland δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε...

Βολταίρος

Θα ήθελα πολύ ένα Ν95 made in finland αλλά απ'όσο ακούω θα είναι made in hungary τα επίσημα της alpha copy. Τώρα αν λείπει από την "ελληνική" έκδοση και η κάρτα μνήμης και το καλώδιο, η διαφορά κόστους είναι αμελητέα!

Μπορεί να μας πει κάποιος ένα κατάστημα όπου μπορούμε να πάμε να δούμε ότι όντως είναι made in finland και φυσικά σφραγισμένο; Γιατί δεν θα ήθελα να το παραγγείλω χωρίς να το δω πρώτα, για προφανείς λόγους!

ΥΓ: Ίσως θα ήταν καλό να περιμένουμε να δούμε τί προέλευσης είναι τα επίσημα. Αν είναι made in finland δεν υπάρχει λόγος να μπλέξουμε...

Θα σου πω το καταστημα που το πήρε ο κολλητός μου (γιατι εγω το εχω πάρει με άλλο τρόπο) kαι ειναι απόλυτα ευχαριστημένος (πήγε και στη ΝΟΚΙΑ) και του έιπαν τι μπορεί να κανει κανονικα αναβαθμίσεις και σερβις (για καποιους που λένε οτι αν το πάρεις από αλλού εκτος από ΝΟΚΙΑ δεν ισχύει η εγγύηση). Oπως και εμενα, έτσι και αυτού ειναι ειναι made in Finland.

Επίσης τα Ελληνικα Ν95 πάλι θα ειναι made in Finland. Μην ακούτε τι λενε. Το λέω εκ προσωπικης πειρας...

Το τηλεφωνο ειναι 210-7717246 (για παραγγελεία του Ν95[σε 2 μερες στο φερνει] και η διεύθυνση ΓΡ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 39, ΖΩΓΡΑΦΟΥ

σ.σ Μόνο που δεν θα εχει Ελληνικο πληκτρολόγιο ΄κατι που μου αρέσει πιο πολύ μιας και στο Ελληνικό το συνοθύλευμα Αγγλικων/Ελληνικών γραμμάτων φαίνεται λίγο άσχημο και πηγμένο...

Επίσης θέλω να πω κατι που μόλις κατάλαβα... Το κινητό μου "Αντεξε" χωρις φόρτιση 2 μέρες (ήδη το έχω 3 εβδομάδες)... Ενώ την πρώτη εβδομάδα ήθελε καθε 6 ώρες φόρτιση (ε ενταξει.. Του άλλαζα τα φώτα) τωρα κράτησε 2 μέρες. Βεβαια δεν εκανα τη χρηση που γινοταν πριν 2 εβδομάδες αλλά αξίζει να πω ότι : ¨ακουσα 3 ώρες μουσική, χρησιμοποίησα το gps για μισή ωρίτσα, εκανα συνολικά 3 βιντεοκλίσεις και περίπου 5 ώρες κλίσεων ομιλίας σε σύνολο. βγήκε από τη φόρτιση το πρωί της 10ης Μαιου (11:00) και μέχρι στιγμής έχω 3 μπάρες ακόμα (που θα με βγάλει πιστεύω μεχρι τις 12)..Πραγματικά έχω εκπλαγεί. Βέβαια μπορεί να μην ξανασυμβεί, αλλά ηθελα να το μοιραστώ με κάποιον.. Χεχεεχεχε:lol: :lol: :p

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Οι μπαταριες ειναι γεγονος οτι θελουν καποιο χρονο να στρωσουν σις πρωτες φορτισεις δεν διαρκουν οπως μετα,ωστοσο η διαφορα δεν πρεπει να ειναι και πολυ μεγαλη
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...