Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η αποδειξη αναγραφει τον σειριακο αρθμο της συσκευης(ΙΜΕΙ):X

Αν ηταν ετσι θα το εκλειναν το μαγαζι.

Δεν κατάλαβες μάλλον κάτι..

Η απόδειξη όπως λες γράφει τα στοιχεία της συσκευής..

Όχι των ακουστικών που εγώ θέλω να αλλάξω.

Οπότε ποιος μπορεί να αποδείξει ότι το τάδε σετ ακουστικών ήρθαν με το τάδε κιητό ή το άλλο??:rolleyes:

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

απο χτες αντιμετωπιζω το εξης και δεν ξερω τι μπορει να φταιει..καθε φορα που κλεινω το κινητο και μετα το ανοιγω παλι,πριν μπει στην οθονη αναμονης μου γραφει για 5 λεπτα περιμου "εγκατασταση" και τρεχει η μπαρα οπως οταν κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη..πραγμα πολυ σπαστικο.τι μπορει να φταιει και τι στο καλο προσπαθει να εγκαταστησει??:blink::worry::(:wacko::cry:

απο χτες αντιμετωπιζω το εξης και δεν ξερω τι μπορει να φταιει..καθε φορα που κλεινω το κινητο και μετα το ανοιγω παλι,πριν μπει στην οθονη αναμονης μου γραφει για 5 λεπτα περιμου "εγκατασταση" και τρεχει η μπαρα οπως οταν κανεις εγκατασταση μια εφαρμογη..πραγμα πολυ σπαστικο.τι μπορει να φταιει και τι στο καλο προσπαθει να εγκαταστησει??:blink::worry::(:wacko::cry:

Έκανες πρόσφατα αναβάθμιση?Και δεν πέρασες μετά πίσω όλες τις εφαρμογές που είχες πριν εγκατεστημένες?

Αυτές ψάχνει να περάσει μάλλον.

Amazon Fire stick 4k max

Συμβαίνει ότι σου είπε ο junglist. Σ’ αυτή τη περίπτωση πάρε ο,τι δεδομένα θέλεις από τη κάρτα μνήμης (εικόνες, βίντεο, μουσική κλπ) και κάνε της format.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Θα ήθελα να σας ρωτήσω παιδιά. Το GPS σας πιάνει πότε; εμένα πότε! Υπάρχει κάποιος ειδικός τρόπος να κρατάμε την συσκευή;

Επίσης εγκατέστησα την τελευταία έκδοση maps κ μ'αυτην δεν βλέπω πλέον την γη όπως πριν. Αντί γι'αυτό βλέπω μαύρη οθόνη κ μετά την πόλη. γίνεται κ σε σας αυτό με την τελευταία έκδοση; η πρέπει να εγκαταστήσ κάτι ακόμα;

Επίσης συμβαίνει κάποιες τα πλήκτρα για ελάχιστο χρόνο να μη δουλεύουν; έτσι πχ ενώ πληκτρολογείτε γρήγορα να χάνονται κάποια γράμματα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Θα ήθελα να σας ρωτήσω παιδιά. Το GPS σας πιάνει πότε; εμένα πότε! Υπάρχει κάποιος ειδικός τρόπος να κρατάμε την συσκευή;

Επίσης εγκατέστησα την τελευταία έκδοση maps κ μ'αυτην δεν βλέπω πλέον την γη όπως πριν. Αντί γι'αυτό βλέπω μαύρη οθόνη κ μετά την πόλη. γίνεται κ σε σας αυτό με την τελευταία έκδοση; η πρέπει να εγκαταστήσ κάτι ακόμα;

Επίσης συμβαίνει κάποιες τα πλήκτρα για ελάχιστο χρόνο να μη δουλεύουν; έτσι πχ ενώ πληκτρολογείτε γρήγορα να χάνονται κάποια γράμματα.

μεσα στο manual λεει πως πρεπει να κρατας την συσκευη

για να βρεις στιγμα.στην αρχη κανει καποια λεπτα αρκετα

καμια φορα και πρεπει να εισαι εξω απο το σπιτι.

δοκιμασε το.στην αρχη κανονικα φαινεται η σφαιρα και μετα

σιγα σιγα παει στην περιοχη που εισαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο που λες εχει παρατηρηθει με την τελευταια αναβαθμιση .

Ελπιζω να λυθει στην επομενη...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλημέρα,

Μόλις τό πήρα :)

καί κατά τα λεγόμενα του vodafone shop ειναι απο τις τελευταιες ελεύθερες συσκευές. Από εδώ καί πέρα θα διατίθενται μονο σαν vodafone live.

Καλά τόσο ακριβή συσκεύή καί δέν εχει καθόλου κάρτα μνήμης μεσα ???:(:(:(

Μεγάλη απογοήτευση.... Ετσι συμβαίνει η απλά μού την εφεραν ???

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Έτσι είναι οι ελληνικές συσκευές δεν έχουν κάρτα μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλημέρα,

Μόλις τό πήρα :)

καί κατά τα λεγόμενα του vodafone shop ειναι απο τις τελευταιες ελεύθερες συσκευές. Από εδώ καί πέρα θα διατίθενται μονο σαν vodafone live.

Καλά τόσο ακριβή συσκεύή καί δέν εχει καθόλου κάρτα μνήμης μεσα ???:(:(:(

Μεγάλη απογοήτευση.... Ετσι συμβαίνει η απλά μού την εφεραν ???

Den katalava kala den exei mesa sto kouti karta mnimhs ??? kanonika se ola ta koutia N95 exei mia karta mnimhs Nokia Micro SD1GB .

Satnews

Admin Team :http://www.satplanet.gr

http://rapidshare.com/users/R73U5V

Den katalava kala den exei mesa sto kouti karta mnimhs ??? kanonika se ola ta koutia N95 exei mia karta mnimhs Nokia Micro SD1GB .

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ν95 απο alpha copy δηλαδη, ΔΕΝ εχουν καρτα μνημης

μεσα :(

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αν ρίξεις 1 καλό ψάξιμο στο topic του smart2go, θα δεις όλα τα σχετικά με το ενσωματωμένο gps και για το πώς δουλεύει.

Amazon Fire stick 4k max

Και ομως ετσι πρέπει να ειναι :cry:

Απο οτι κοίταξα στην σελίδα τού τηλεφώου, στά περιεχόμενα της συσκευασίας δεν αναφέρεται οτι την περιέχει.

Αίσχος μεγάλη καρμοριά...:O:O:O

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Και ομως ετσι πρέπει να ειναι :cry:

Απο οτι κοίταξα στην σελίδα τού τηλεφώου, στά περιεχόμενα της συσκευασίας δεν αναφέρεται οτι την περιέχει.

Αίσχος μεγάλη καρμοριά...:O:O:O

αντε και να βαζανε 512mb ποιος θα την κρατουσε??κανεις.

ολοι θα βολευοτανε με 2gb/4gb.:)

και θα πηγαινε χαμενη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θελω να ρωτησω το παιδι που ειπε πριν για το destinator,ο φιλος του του ειπε καμια σελιδα να δουμε και εμεις τι παιζει?Πως εμαθε οτι θα βγει destinator για Ν95?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Diladh egw eimai apo tous tiherous to agorasa apo dubai kai eiha mesa 1GB MicroSD carta.

τυχερος μεσα στην ατυχια σου εισαι γιατι δεν καλυπτεται απο την εγγυηση εδω στην ελλαδα:(:(

Έκανες πρόσφατα αναβάθμιση?Και δεν πέρασες μετά πίσω όλες τις εφαρμογές που είχες πριν εγκατεστημένες?

Αυτές ψάχνει να περάσει μάλλον.

ναι,αυτο ειναι τελικα..ευχαριστω..

νομιζω οτι απεκτησα ενα καμμενο πιξελ κατω αριστερα στην οθονη..ενα μικρο λαμπερο στιγματακι σαν σκονιτσα..τωρα τι κανω,γιατι το κινητο μου ενω γραφει made in finland δεν εχει Ελληνικα στο πληκτρολογιο,αλλα ειναι κανονικα αγορασμενο απο γερμανο με αποδειξη αγορας...

νομιζω οτι απεκτησα ενα καμμενο πιξελ κατω αριστερα στην οθονη..ενα μικρο λαμπερο στιγματακι σαν σκονιτσα..τωρα τι κανω,γιατι το κινητο μου ενω γραφει made in finland δεν εχει Ελληνικα στο πληκτρολογιο,αλλα ειναι κανονικα αγορασμενο απο γερμανο με αποδειξη αγορας...

Το πας για έλεγχο τότε..

Amazon Fire stick 4k max

Κι εγω ηθελα επισης να ρωτησω το παιδι που ακουσε οτι θα βγει destinator και σπασμενο κι ολας.....
Μπάμπης

Ρε παιδια τι γινετε με την οθονη μου???διαβασα πιο πισω οτι χαλασε η οθονη σε μερικους εδω μεσα και ελεγα καλα που δεν εγινε σε μενα!!!Τι ηθελα και το ειπα,ολη μερα σημερα μου βγαζει κατι αλοκοτες διαγονιες γραμες οπως οταν ψαχνει η τηλεοραση για σημα μετα γινετε ασπρη μετα σβηνει και μετα φτιαχνει και ξανα απο την αρχη!!!εκανα restart εβγαλα την μπαταρια αλλα τιποτα!!!Ειχε κανεις αυτο το προβλημα?ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?http://www.flickr.com/photos/12825538@N04/?saved=1

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...