Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Koita na deis εγω αν δε χρεισημοποιησω καθολου gps,wifi με τη χρηση που λες εσυ μου κραταει σχεδον 2 μερες.Αναλογα και εαν εχει στρωσει η μπαταρια,ποσο καιρο το εχεςις το κινητο?Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να απενεργοποιησεις τη συνεχη σαρωση για wifi να το γυρισεις σε gsm και να αυξησεις την ευαισθησια φωτος-γενικοτερα ρυθμισεις που αφορουν χρονο φωτισμου κλπ μειωσετα
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για αρχή ξεκινήστε με προσφώνηση ονόματος ΚΑΙ επιθέτου.Λειτουργεί αψεγάδιαστα.Αν δεν δουλέψει αυτό,αλλάξτε την καταχώρηση σε κάτι πιο απλό και εύηχο,π.χ από Μιλτιάδης σε Μίλτος.Λιγότερες συλλαβές,λιγότερες αιτίες να τα κάνει θάλασσα.(Ξέρω,ακούγονται αντικρουόμενες οι προτάσεις,αλλά δουλεύουν)

Δυστυχώς δοκίμασα κάθε δυνατό συνδιασμό. Και την επιλογή Όνομα και επώνυμο. Ακόμα και να αλλάξω τα ονόματα σε κάτι πιό εύηχο όπως και με συμβούλεψες αλλά αρνείται πεισματικά να δουλέψει.

Μέχρι και επαφή με ονομασία "Μαμά" έφτιαξα που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιό εύηχο αλλά τίποτα.

Μήπως παίζει τίποτα άλλο ?

Κάποια στιγμή κατέβασα από το site της Nokia πακέτο φωνητικής ομιλίας που ονομαζόταν : "Text-to-Speech packages for Greek" και το εγκατέστησα μήπως και λύσω το πρόβλημα. Λέτε να δημιουργήθηκε κανένα conflict ?

Το πακέτο είχε 2 εφαρμογές μέσα οι οποίες ονομαζόντουσαν :

1) Language package for Greek (97.0 KB) Download

2) Voice package Petros for Greek (1766.0 KB) Download

Τα εγκατέστησα και τα 2.

Κάθε βοήθεια δεκτή

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω μέσω wifi, shared videos που έχω σε κάποιο pc στο οικιακό δίκτυο? Να βλέπω δλδ τα shared videos σε κάποιο pc, να πατά πάνω και να το παίζει στο Ν95. Ή πολλά ζητάω?

παιδιά μια βοήθεια

Υπάρχει τρόπος να μην σβήνει η οθόνη όταν κάνεις πλοήγηση απο το GPS

πέραν του χρονικού ορίου των 90sec

eiparxei file !stis epiloges/ritmiseis/genika/fotismos fontoy othonis

σε nokia N95 γενικές και προσ.ρυθμ. /προβολή έχει μόνο

οριο εξ.ενεργ 90sec & χρονος φωτισμού 60 sec

μήπως κάτι άλλο που να έχει περισσότερο χρόνο 'ωστε για να μή πατας συνέχεια καποιο κουμπί για να βλέπεις την πιξίδα;

Όπως σου είπε ο oxoxox πρέπει να πας στις Επιλογές/Ρυθμίσεις/Γενικά/Φωτισμός Οθόνης , μέσα από την εφαρμογή : "Χάρτες". Κι εκεί να επιλέξεις Φωτισμός οθόνης : Πάντα ανοιχτός.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δυστυχώς δοκίμασα κάθε δυνατό συνδιασμό. Και την επιλογή Όνομα και επώνυμο. Ακόμα και να αλλάξω τα ονόματα σε κάτι πιό εύηχο όπως και με συμβούλεψες αλλά αρνείται πεισματικά να δουλέψει.

Μέχρι και επαφή με ονομασία "Μαμά" έφτιαξα που δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πιό εύηχο αλλά τίποτα.

Μήπως παίζει τίποτα άλλο ?

Κάποια στιγμή κατέβασα από το site της Nokia πακέτο φωνητικής ομιλίας που ονομαζόταν : "Text-to-Speech packages for Greek" και το εγκατέστησα μήπως και λύσω το πρόβλημα. Λέτε να δημιουργήθηκε κανένα conflict ?

Το πακέτο είχε 2 εφαρμογές μέσα οι οποίες ονομαζόντουσαν :

1) Language package for Greek (97.0 KB) Download

2) Voice package Petros for Greek (1766.0 KB) Download

Τα εγκατέστησα και τα 2.

Κάθε βοήθεια δεκτή

Όταν πέρασα το νέο firmware και ξανά έβαλα της επαφές είδα σε μια επαφή το εικονίδιο της φωνητικής κλίσης. Από κει και ύστερα δεν to ξανά είδα. Μπορεί κάποιος φίλος να επιβεβαίωση αν στις δίκες του επαφές υπάρχει αυτό το εικονίδιο;

Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίξω μέσω wifi, shared videos που έχω σε κάποιο pc στο οικιακό δίκτυο? Να βλέπω δλδ τα shared videos σε κάποιο pc, να πατά πάνω και να το παίζει στο Ν95. Ή πολλά ζητάω?

Αυτό δοκιμάζω κι εγώ μέρες τώρα αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη.

Ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που προτείνει το manual , αλλά όταν κάνω αναζήτηση στο δίκτυο μέσα από το κινητό στο πεδίο "Έκθεση/Οικείο Δίκτυο" , δεν βρίσκει καμία συσκευή.

Που θα πάει ?

Θα το βρούμε κι αυτό...!!! :happy:

Αυτό δοκιμάζω κι εγώ μέρες τώρα αλλά δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη.

Ενώ έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις που προτείνει το manual , αλλά όταν κάνω αναζήτηση στο δίκτυο μέσα από το κινητό στο πεδίο "Έκθεση/Οικείο Δίκτυο" , δεν βρίσκει καμία συσκευή.

Που θα πάει ?

Θα το βρούμε κι αυτό...!!! :happy:

Αν και όσο περισσότερο το ψάχνω διαπιστώνω ότι ίσως να υποστηρίζεται η λειτουργία αυτή μόνο για κινητά αυτού του τύπου δηλαδή γενικότερα συσκευές UPnP (σύμφωνα πάντα με το Help manual του κινητού).

Δηλαδή αν είχαμε 2 Ν95 συνδεδεμένα στο ίδιο WLAN τότε θα μπορούσαν να βλέπουν το ένα το άλλο όπως οι υπολογιστές σε ένα δίκτυο.

Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει αυτο Simple Center software

http://www.simplecenter.com/nokia/

Όταν πέρασα το νέο firmware και ξανά έβαλα της επαφές είδα σε μια επαφή το εικονίδιο της φωνητικής κλίσης. Από κει και ύστερα δεν to ξανά είδα. Μπορεί κάποιος φίλος να επιβεβαίωση αν στις δίκες του επαφές υπάρχει αυτό το εικονίδιο;

Ναι υπαρχει.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Υπαρχει αυτο Simple Center software

http://www.simplecenter.com/nokia/

Αυτό αν καταλαβαίνω καλά τρέχει πάνω στο pc και παίζει ρόλο server. Κάτι σαν το Windows Media Center ή το software για το Xbox360 της MS.

Εγώ θέλω η δουλειά να γίνεται από το κινητό. Με κάποιο τρόπο να κάνω listing τα αρχεία σε ένα pc και απο εκεί και πέρα, αν είναι media (video,μουσική) να το παίζει απευθείας, χωρίς να χρειάζεται να το μεταφέρω στη μνήμη του κινητού.

σκεφτομαι να αλλαξω κινητο σε 2 εβδομαδες και εξεταζω και το ν95 . τελικα εσεις που το εχετε τοσο καιρο μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει η αγορα του ?

εχω το εξης προβλημα.

περασα εχθες το τελευταιο firmware και δεν ειχα παρει backup.

το προβλημα ειναι οτι οι εφαρμογες που ειχα στην καρτα ενω φαινοντε

δεν τρεχουν.ουτε να τις απεγκαταστήσω μπορω.μου βγαζει σφαλμα.

καμια λυση?

μια ματια που ερηξα στην καρτα δεν ειναι ευδιακριτο που σώνει τις εφαρμογες

για να τις σβησω χειροκινητα.

ευχαριστω!

σκεφτομαι να αλλαξω κινητο σε 2 εβδομαδες και εξεταζω και το ν95 . τελικα εσεις που το εχετε τοσο καιρο μπορειτε να μου πειτε αν αξιζει η αγορα του ?

αξιζει σε ολα ,εκτος απο την μπαταρια του :(

αξιζει σε ολα ,εκτος απο την μπαταρια του :(

Θα προσθέσω και την ποιότητα υλικών και συναρμολόγησης. Είναι απαράδεκτή για κινητό των €600+. Βέβαια, αν είχε και την ποιότητα του Sirocco θα ήταν κινητό των €1600+.

Κατ'εμέ, πάρτο μόνο αν θες ένα κινητό που να κάνει περισσότερα μαζί, από οποιοδήποτε άλλο. Εκτός αν περιμένεις το Ε90.

Αν είναι να παίρνεις τηλέφωνο και να στέλνεις και 2 SMS, κάνε χάρη στο εαυτό σου και πάρε κάτι άλλο ;)

Παιδια,παρατηρισα οτι στις κλησεις δεν δειχνει τα εικονιδια που δειχνουν οτι περνεις σε κιν.η σε σταθερο,απο τις επαφες βεβαια,οπως εχουν ολα τα νοκια!Δειχνει απλως και μονο το εικονιδιο του κιν.ασχετως αν περνεις στο σταθερο!!Το κιν.ειναι αναβαθμισμενο στην τελευταια εκδοση 12...Ισχυει για ολα τα Ν95 αυτο?

Apple iPhone 14 Pro Max

Παιδια,παρατηρισα οτι στις κλησεις δεν δειχνει τα εικονιδια που δειχνουν οτι περνεις σε κιν.η σε σταθερο,απο τις επαφες βεβαια,οπως εχουν ολα τα νοκια!Δειχνει απλως και μονο το εικονιδιο του κιν.ασχετως αν περνεις στο σταθερο!!Το κιν.ειναι αναβαθμισμενο στην τελευταια εκδοση 12...Ισχυει για ολα τα Ν95 αυτο?

Ναι,δυστυχώς ισχύει.

"LengthPro® Comment Lengthener™always keeps my comments lengthy!"

Όπως σου είπε ο oxoxox πρέπει να πας στις Επιλογές/Ρυθμίσεις/Γενικά/Φωτισμός Οθόνης , μέσα από την εφαρμογή : "Χάρτες". Κι εκεί να επιλέξεις Φωτισμός οθόνης : Πάντα ανοιχτός.

Ευχαριστώ spyrospatras αλλά ίσως να μην έγινα κατανοητός γιατί αυτό με τους χάρτες είναι γνωστό.

Μιλάω για δεδομένα gps δηλαδή αυτό με την πυξίδα που είναι ένα απαραίτητο εργαλείο μεσα στη θάλασσα για όσους κάνουν υποβρύχιο.

Η ταχύτητα με την οποία βρίσκει δορυφόρους με την έκδοση 12 είναι εκπληκτική... Δεν έχω δει κάτι άλλο εμφανές εκτός από το πλευρικό λαμπάκι που αναβοσβήνει όταν σβήνει ο φωτισμός οθόνης!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

μια ερωτηση παιδια.χτες ημουν στα starbucks στο Παγκρατι και ενω βρηκα ασυρματο δικτυο και συνδεθηκα στην αρχικη σελιδα της Forthnet μετα δεν μπορουσα να μπω σε καμμια ιστοσελιδα και μου ζητουσε username και password αναλογα με το οικειο δικτυο που εχω λεει..που τους βρισκω αυτους τους κωδικους??:confused:

Οχι φιλε μου στο δικο μου δεν ισχυει.

Το δικο σου ειναι Ελλην.και με την τελευταια βερσιον(12),σαν το δικο μου?Αν ναι τοτε πως γινεται?

Apple iPhone 14 Pro Max

Αυτό το site υποτίθεται οτι μας ενημερώνει για το τελευταιο firmware? http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N95

Δεν νομιζω να εχει σωστη ενημερωση το site,γιατι το τελευταιο firmware ειναι 12 και οχι 11!!

Apple iPhone 14 Pro Max

Ναι,δυστυχώς ισχύει.

Οχι φιλε μου στο δικο μου δεν ισχυει.

Το δικο σου ειναι Ελλην.και με την τελευταια βερσιον(12),σαν το δικο μου?Αν ναι τοτε πως γινεται?

Για να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση :

Δυστυχώς φίλε NIKOLAS7610 και στο δικό σου ισχύει.

Η διαφορά σας είναι ότι ο petran66 και ο elflost εννούν τα εικονίδια των κλήσεων που φαίνονται στο μητρώο (Μενού/Εφαρμογές/Μητρώο) και όχι τα εικονίδια που απεικονίζονται την ώρα που κάνεις μια κλήση - στην οθόνη δίπλα στο νούμερο που καλείς - και τα οποία είναι όντως σωστά.

Ας ελπίσουμε σε μελλοντική αναβάθμιση firmware να λυθεί το πρόβλημα.

μια ερωτηση παιδια.χτες ημουν στα starbucks στο Παγκρατι και ενω βρηκα ασυρματο δικτυο και συνδεθηκα στην αρχικη σελιδα της Forthnet μετα δεν μπορουσα να μπω σε καμμια ιστοσελιδα και μου ζητουσε username και password αναλογα με το οικειο δικτυο που εχω λεει..που τους βρισκω αυτους τους κωδικους??:confused:

Στα περισσότερα "ιδιωτικής ωφελείας" μαγαζιά όπως τα starbucks που ανέφερες , η πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω των δικών τους Hot-Spot δεν είναι δωρεάν.

Πουλάνε μέσα στο εκάστοτε κατάστημα καρτούλες με χρόνο παραμονής στο ίντερνετ πάνω στις οποίες αναγράφονται και τα username και password που χρειάζεσαι. Κάτι σαν τηλεκάρτα και καρτοτηλέφωνο στο χώρο τους.

Αντιθέτως υπάρχουν άλλα σημεία (βλέπε πλατεία Συντάγματος) όπου η ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ είναι (και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη) δωρεάν.

Ευχαριστώ spyrospatras αλλά ίσως να μην έγινα κατανοητός γιατί αυτό με τους χάρτες είναι γνωστό.

Μιλάω για δεδομένα gps δηλαδή αυτό με την πυξίδα που είναι ένα απαραίτητο εργαλείο μεσα στη θάλασσα για όσους κάνουν υποβρύχιο.

Φίλε sakisaf να με συγχωρείς αλλά δεν είχα αντιληφθεί επακριβώς τι εννοούσες.

Το έψαξα και απο ότι είδα έχεις δίκιο.

Δεν βρήκα κανένα άλλο τρόπο πέραν των γενικών ρυθμίσεων από το μενού (Εργαλεία/Ρυθμίσεις/Γενικές/Προσ.ρυθμίσ./Προβολή) όπου και είδα 2 σημεία τα οποία μπορείς να παραμετροποιήσεις.

1) Όριο χρόν. εξοικ. ενέργ.

2) Χρόνος φωτισμού

Τώρα δηλαδή αν κατάλαβα καλά , θέλεις να έχεις μαζί σου το Ν95 όταν θα κάνεις υποβρύχιο ; Δηλαδή τι υποβρύχιο ; Ψάρεμα ;

Μπρρρ

Δεν θα θελα να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με το Ν95 μου έστω και μία σταγόνα νερού...!!! :geek:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα περισσότερα "ιδιωτικής ωφελείας" μαγαζιά όπως τα starbucks που ανέφερες , η πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω των δικών τους Hot-Spot δεν είναι δωρεάν.

Πουλάνε μέσα στο εκάστοτε κατάστημα καρτούλες με χρόνο παραμονής στο ίντερνετ πάνω στις οποίες αναγράφονται και τα username και password που χρειάζεσαι. Κάτι σαν τηλεκάρτα και καρτοτηλέφωνο στο χώρο τους.

Αντιθέτως υπάρχουν άλλα σημεία (βλέπε πλατεία Συντάγματος) όπου η ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ είναι (και δεν ξέρουμε για πόσο ακόμη) δωρεάν.

ευχαριστω πολυ:D

Παρεμπιπτοντως,το site της Νοκια(Ελλην.)http://www.nokia.com.gr δεν λειτουργει?

Apple iPhone 14 Pro Max

αμα εχεις forthnet εχει δωρεαν πλοηγηση δηλ.αντι να αγορασεις καρτα

απο τα starbucks βαζεις το κωδικο και username που εχεις.

http://www.forthnet.gr/templates/sc.aspx?c=10009758

Παρεμπιπτοντως,το site της Νοκια(Ελλην.)http://www.nokia.com.gr δεν λειτουργει?

ουτε σε μενα ανοιγει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...