Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα.Η καρτα μνημης(transced 2GB)εντελως ξαφνικα...καταστραφηκε..ουτε format δεν μπορω να της κανω απο το κινητο γιατι μου βγαζει ενα μηνυμα οτι χρησ/ται απο αλλη εφαρμογη και δεν προχωραει σε μορφοποιηση.Τελος παντων εχει κανεις να μου προτινει καποια καλη καρτα στα 2gb?

δοκιμασε να την κανεις format μεσο card reader.:)

και σε ενα φιλο μου ετσι ελεγε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψαχνοντας για κατι αλλο επεσα πανω σ' αυτο....

Μπαταρία συμβατή με N95 Lion 2400mah + έξτρα καπάκι μπαταρίας

Ελπιζω να μην εχει αναφερθει(με μια μικρη αναζητηση στο "Θεμα" δε βρηκα κατι παρομοιο)

Οσο για την ποιοτητα και τον ογκο της..........:!: :X

Παν μέτρον Άριστον... Γηράσκω αεί διδασκόμενος... Tα πάντα ρεί...

Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου...

Σχετικά με το μήνυμα: "Ιστός:καμοία απόκριση πύλης" που εμφανιζόταν όταν προσπαθούσα να μπω σε σελίδα μέσω του WLAN οφειλώταν στο WEPkey το οποίο δεν είχα βάλει σωστά στο κινητό μου.

Στη σχετική σελίδα του Router με το wireless υπάρχουν τα WEPkey τα οποία μπορείς να βάλεις στο κινητό όταν συνδέεσαι στο router σου και εφόσον μπει το σωστό δουλεύει άψογα.

Το παραπάνω το γράφω μήπως το χρειαστεί κάποιος μετέπειτα.

Παιδιά είναι τέλειο το κινητό. Μόνο καφέ δεν φτιάχνει:P Έχω 2 ερωτησούλες: Το αγόρασα απο κατάστημα vodafone και είχε μέσα διάφορα σημεία πρόσβασης.Το VF GPRS prepay,VF GPRS postpay, VF live prepay, VF live postpay, VF live streaming και web vodafone. Ποιο απο αυτά πρέπει να βάλω για να δουλεύει το gps? Επίσης, θα χρεώνει συνέχεια ή μέχρι να βρει τη θέση Gps?

Αυτά, ευχαριστώ.

Παιδιά είναι τέλειο το κινητό. Μόνο καφέ δεν φτιάχνει:P Έχω 2 ερωτησούλες: Το αγόρασα απο κατάστημα vodafone και είχε μέσα διάφορα σημεία πρόσβασης.Το VF GPRS prepay,VF GPRS postpay, VF live prepay, VF live postpay, VF live streaming και web vodafone. Ποιο απο αυτά πρέπει να βάλω για να δουλεύει το gps? Επίσης, θα χρεώνει συνέχεια ή μέχρι να βρει τη θέση Gps?

Αυτά, ευχαριστώ.

καλοριζικο!!

υπαρχει το αναλογο θεμα για το GPS.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791

το gps δεν εχει καμια σχεση με τα σημεια προσβασης τα οποια αυτα ειναι

για να μπαινεις internet,να βλεπεις tv κ.α.

δεν χρεωνεσαι για το gps οση ωρα και να εισαι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

θελω τη γνωμη σας και ειδικα απο οσους ειχαν το Ν80,αξιζει η αγορα του η ειναι πολλα για αυτα που προσφερει?θελω να το αλλαξω αλλα μην νιωθω οτι ξαναπηρα το ιδιο με 400+ευρω διαφορα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Όταν το συνδέετε σε mass storage mode, τι ταχύτητα σας πιάνει? Εμένα τα Vista λένε 170-250kb/sec μέγιστο...Δεν έχει υποτίθεται full speed USD2.0?

edit: τα sVista φταίνε...Στα ΧΡ μου πέρασε ~180mb σε <3 λεπτα... Άρα είναι όντως full speed.

Ελπιζω να μην εχει αναφερθει(με μια μικρη αναζητηση στο "Θεμα" δε βρηκα κατι παρομοιο)

Πάντως το 2400 είναι διόλου ευκαταφρόνητο νούμερο έτσι δεν είναι ;

Αχ ρε Νοκια τι μας κάνεις με τις κ.....μπαταρίες σου. :X

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

θελω τη γνωμη σας και ειδικα απο οσους ειχαν το Ν80,αξιζει η αγορα του η ειναι πολλα για αυτα που προσφερει?θελω να το αλλαξω αλλα μην νιωθω οτι ξαναπηρα το ιδιο με 400+ευρω διαφορα

Το Ν95 προσφέρει επιπλέον καλύτερη κάμερα,μεγαλύτερη οθόνη,GPS,TV OUT και HSDPA. Αν σκοπεύεις να αξιοποιήσεις επαρκώς τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα,ασφαλώς και αξίζει η μεταπήδηση από το Ν80 στο Ν95.

paidia kalispera. prin tris ebdomades pira to n95 kai apo xtes moy paroysiase ena provlima. ton sinomiliti apo to akoystiko ton akoyo les kai akoys gramofono kai episis akoyo kai tin fonimoy. exei paroysiasti ayto se kanenan alo?? ti moy protinete na kano??
:thanks:

Μήπως το συγκεκριμένο πρόβλημα οφειλόταν στο δίκυο της εταιρείας κινητής ή στον συνομιλητή σου και όχι στο δικό σου κινητό τηλέφωνο;

Μήπως το συγκεκριμένο πρόβλημα οφειλόταν στο δίκυο της εταιρείας κινητής ή στον συνομιλητή σου και όχι στο δικό σου κινητό τηλέφωνο;

an itan apo to diktio den tha moy to paroysiaze kai sti anixti akroasi??

:thanks:

Έχει εμφανιστεί και σε μένα,ελάχιστες βέβαια φορές,το ίδιο φαινόμενο.

Μάλλον πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Μπορείς να διαπιστώσεις αν έχω δίκιο,πραγματοποιώντας κάποιες άλλες συνομιλίες. Πιθανότατα το πρόβλημα δε θα υφίσταται κατά τη διάρκειά τους.

παιδιά αυτή η κάρτα είναι συμβατή με το Ν95??

SanDisk 4GB microSDH 4GB

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=4022

και κάτι άσχετο...

σας έχει τύχει ποτέ να τραβάτε φοτο και μετά να μην την δείχνει στην έκθεση, γενικά να μην αποθηκεύεται καν στη μνήμη??? προσωπικά μου έχει τύχει μερικές φορές!!!:mad:

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

παιδιά αυτή η κάρτα είναι συμβατή με το Ν95??

SanDisk 4GB microSDH 4GB

http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=4022

και κάτι άσχετο...

σας έχει τύχει ποτέ να τραβάτε φοτο και μετά να μην την δείχνει στην έκθεση, γενικά να μην αποθηκεύεται καν στη μνήμη??? προσωπικά μου έχει τύχει μερικές φορές!!!:mad:

Ναι ,φυσικα και ειναι συμβατη .Οι sandisk ειναι οι μονες που κυκλοφορουν

,μεχρι τωρα και εχουν αγορασει αρκετοι απο εμας ,απο e-bay,δεν ξερω αν

το συγκεκριμενο καταστημα τις εχει φερει ακομα .

Οσο για αυτο που λες ,δεν το εχω παρατηρησει .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Να ρίξω μια ιδέα? Αν το ελληνικό κατάστημα που έδωσε ο lefteriz παραπάνω δεν τις έχει ετοιμοπαράδοτες, ποιος ενδιαφέρεται να κανονίσουμε μια μαζική παραγγελία? Κατά καιρούς έχουμε οργανωθεί και έχουμε φέρει και κινητά ακόμα, νομίζω ότι δεν θα είναι δύσκολο αν μαζευτούμε και πάρουμε από ebay.

Ένας εγώ αν κανονιστεί...

Το Ν95 προσφέρει επιπλέον καλύτερη κάμερα,μεγαλύτερη οθόνη,GPS,TV OUT και HSDPA. Αν σκοπεύεις να αξιοποιήσεις επαρκώς τα συγκεκριμένα πλεονεκτήματα,ασφαλώς και αξίζει η μεταπήδηση από το Ν80 στο Ν95.

Το N95 είναι ένα βελτιωμένο N80, σε όλα εκτός από την οθόνη. Σε αυτόν τον τομέα έχει γίνει ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Σήμερα έπιασα ένα N95 στα χέρια μου και το περιεργάστηκα. Εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα απόκρισης, αλλά απογοητεύτηκα από την οθόνη του (αλλά και από την ποιότητα των πλαστικών του). Ναι, η οθόνη του N95 είναι λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος, αλλά αυτό την κάνει ακόμη χειρότερη (σε σύγκριση με το N80). Κι αυτό γιατί η οθόνη του N80 έχει ανάλυση 416x352, ενώ αυτή του N95 320x240, που σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο μέγεθός της, κάνει τα pixel πιο εμφανή. Και ενώ στο N80 δεν ξεχωρίζεις τα pixels (όπως ακριβώς και στις σύγχρονες οθόνες των υπολογιστών), στο N95 αυτά κάνουν μπαμ, θυμίζοντάς μου την οθόνη ενός Amstrad 6128 που είχα πριν από κάτι εκατοντάδες (:p) χρόνια. Η οθόνη του N80 είναι η καλύτερη που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε κινητό τηλέφωνο (και μάλλον θα διατηρήσει τον τίτλο για πολύ καιρό ακόμη, αν κρίνω από τη ματζιριά που επιδεικνύει τελευταία η Nokia σε αυτόν τον τομέα).

Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσεις την οθόνη, το N95 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο και (πολύ σημαντικό αυτό για μένα) το ταχύτερο smartphone που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Το N95 είναι ένα βελτιωμένο N80, σε όλα εκτός από την οθόνη. Σε αυτόν τον τομέα έχει γίνει ένα τεράστιο πισωγύρισμα. Σήμερα έπιασα ένα N95 στα χέρια μου και το περιεργάστηκα. Εντυπωσιάστηκα από την ταχύτητα απόκρισης, αλλά απογοητεύτηκα από την οθόνη του (αλλά και από την ποιότητα των πλαστικών του). Ναι, η οθόνη του N95 είναι λίγο μεγαλύτερη σε μέγεθος, αλλά αυτό την κάνει ακόμη χειρότερη (σε σύγκριση με το N80). Κι αυτό γιατί η οθόνη του N80 έχει ανάλυση 416x352, ενώ αυτή του N95 320x240, που σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο μέγεθός της, κάνει τα pixel πιο εμφανή. Και ενώ στο N80 δεν ξεχωρίζεις τα pixels (όπως ακριβώς και στις σύγχρονες οθόνες των υπολογιστών), στο N95 αυτά κάνουν μπαμ, θυμίζοντάς μου την οθόνη ενός Amstrad 6128 που είχα πριν από κάτι εκατοντάδες (:p) χρόνια. Η οθόνη του N80 είναι η καλύτερη που έχει παρουσιαστεί ποτέ σε κινητό τηλέφωνο (και μάλλον θα διατηρήσει τον τίτλο για πολύ καιρό ακόμη, αν κρίνω από τη ματζιριά που επιδεικνύει τελευταία η Nokia σε αυτόν τον τομέα).

Από εκεί και πέρα, αν εξαιρέσεις την οθόνη, το N95 είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο και (πολύ σημαντικό αυτό για μένα) το ταχύτερο smartphone που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Για μενα παλι η οθονη του Ν95 ειναι η καλυτερη που εχω δει και απο θεμα ποιοτητας και απο θεμα αποδοσης χρωματων.

Μπορει το Ν80 να εχει μεγαλυτερη αναλυση και να μην ξεχωριζεις τα πιξελ αλλα τι να το κανεις αυτο οταν ειναι τοσο σκοτεινη και μουντη? Ακομη και του 6280 ειναι πολυ ανωτερη απο το Ν80! Πολυ πιο φωτεινη και ζωντανη. Καλα για το Ν95 δεν το συζητω καμια συγκριση! Εγω δεν καθομαι να ψαχνω τα πιξελ με το μικροσκοπιο αλλα θελω η οθονη μου να ειναι εντυπωσιακη με ζωντανα και εντονα χρωματα και να φαινεται ανετα κατω απο τον ηλιο! Αν και εδω που τα λεμε δεν πιξελιαζει το Ν95 για θυμηθειτε το Ν70, Ν91 ...

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

einai ligo terastia h mou fainetai?tha kanei to n95 varidio isws omws!kai to kapaki isws gia auto na to dinoun.gia na mpainei panw apo th mpataria!

Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

Ναι ,φυσικα και ειναι συμβατη .Οι sandisk ειναι οι μονες που κυκλοφορουν

,μεχρι τωρα και εχουν αγορασει αρκετοι απο εμας ,απο e-bay,δεν ξερω αν

το συγκεκριμενο καταστημα τις εχει φερει ακομα .

Οσο για αυτο που λες ,δεν το εχω παρατηρησει .

ευχαριστώ φίλε :)

την παράγγειλα την κάρτα, φυσικά δεν είναι διαθέσιμη. αναμένεται. οταν την πάρω θα ενημερώσω

Πρέπει να βρούμε και κανα card reader τώρα ε που να τις διαβάζει γιατι τα παλιά δε νιώθουν :) έχετε τίποτα στα υπόψιν ?? (από ελλάδα πάντα)

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

ευχαριστώ φίλε :)

την παράγγειλα την κάρτα, φυσικά δεν είναι διαθέσιμη. αναμένεται. οταν την πάρω θα ενημερώσω

Πρέπει να βρούμε και κανα card reader τώρα ε που να τις διαβάζει γιατι τα παλιά δε νιώθουν :) έχετε τίποτα στα υπόψιν ?? (από ελλάδα πάντα)

αυτος ειναι καλος

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=13&category=26174352&product=913839

και αυτος

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=13&category=26174352&product=913863

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μενα παλι η οθονη του Ν95 ειναι η καλυτερη που εχω δει και απο θεμα ποιοτητας και απο θεμα αποδοσης χρωματων.

Μπορει το Ν80 να εχει μεγαλυτερη αναλυση και να μην ξεχωριζεις τα πιξελ αλλα τι να το κανεις αυτο οταν ειναι τοσο σκοτεινη και μουντη? Ακομη και του 6280 ειναι πολυ ανωτερη απο το Ν80! Πολυ πιο φωτεινη και ζωντανη. Καλα για το Ν95 δεν το συζητω καμια συγκριση! Εγω δεν καθομαι να ψαχνω τα πιξελ με το μικροσκοπιο αλλα θελω η οθονη μου να ειναι εντυπωσιακη με ζωντανα και εντονα χρωματα και να φαινεται ανετα κατω απο τον ηλιο! Αν και εδω που τα λεμε δεν πιξελιαζει το Ν95 για θυμηθειτε το Ν70, Ν91 ...

Το κακό είναι ότι δε χρειάζεσαι μικροσκόπιο για να δεις τα pixel στο N95. Η ανάλυση μιας οθόνης είναι πολύ πιο σημαντικό κριτήριο για να την αξιολογήσουμε από ότι η φωτεινότητά της. Στο N95, λόγω της χαμηλής ανάλυσης, τα πάντα είναι τεράστια, με αποτέλεσμα να βλέπεις πολύ λιγότερο κείμενο σε αυτό απ' ότι στο N80. Κάποιοι εκεί στο τμήμα σχεδίασης της Nokia μάλλον έφτασαν στην ηλικία που εμφανίζεται η πρεσβυωπία, οπότε καλά θα κάνουν να αλλάξουν πόστο ή να συνταξιοδοτηθούν. :p Εγώ ευτυχώς δεν έχω ακόμη πρεσβυωπία και δε χρειάζεται το κείμενο να είναι τεράστιο για να το δω. :lol:

Παιδιά υπάρχει κάποιος τρόπος, όταν συνδέομαι με wi-fi με κάποιο forthnet hotspot, να εισάγει αυτόματα username kai password που χρειάζεται να γίνει κάθε φορά που συνδέομαι?

Δηλαδή στην πρώτη σελίδα που μου πετάει η forthnet για logon, να μπαίνουν τα στοιχεία αυτόματα.

Και επίσης και σε μένα έχει τύχει 1-2 φορές να μη σωθεί 1 φωτό που μόλις τράβιξα.Δεν ξέρω γιατί έχει συμβεί και για να μην το ξαναπάθω και χάσω κάποια φωτό που τράβηξα, πάω πάντα μετά στην έκθεση για να δω αν την έχει κρατήσει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

N95 supports 8GB microSD HC

http://img504.imageshack.us/img504/7011/n958gbhy62bf1.th.jpg

Η 8GB microSD HC αναμενεται στο τελος του χρονου

http://symbianguru.typepad.com/welcome/2007/07/mums-the-word-o.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...