Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 - Μέρος I

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

re pedia den mporei kapios pou exei valei tous xartes kai kanei kanonika ploigisi me gps na mas pei kai emas vima vima omos apo tin arxi gia tin egatastasi eos ton tropo xrisis tou gps gia anazitis mia diadromis?

me apla elinika kai ola ta vimata.

pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cry: :cry: :cry:

pantos ego apenergopiisa to 3g kai krata perisoteri i mpataria.

dokimaste to

kai gia tin lisi tis mpatarias ego tha paro iliako fortisti mikro kai voliko giati den xreiazete na to exo ekini tin ora ston ilio giati krata mesa tou tin energia kai tin dioxetevi oti ora theloume emis ;)

iliako fortisti apo poy tha to pareis?

Greek Android & iOS users (FB group)

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

2ο μερος

κατεβαστε το nemesis service suite απο εκει

http://rapidshare.com/files/32875996/nemesis_service_suite_1.0.38.3.zip

ανοιξτε το αρχειο που κατεβασατε και εκτελεστε το NSS 10383.exe

1. συνδεστε το τηλ σας στον υπολογιστη

2.ανοιξτε το nemesis service suite απο την συντομευση που εχει δημιουργηθει πανω στην επιφανεια εργασιας του υπολογιστη σας και πατηστε πανω στο ""scan for new device"" στο πανω δεξια μερος του παραθυρου του προγραμματος

3.πατηστε το εικονιδιο ""phone info""

4.πατηστε το ""scan""

5.αλλαξτε τον ""product code "" με αυτον 0536076 η αυτον 0534854

6.μαρκαρετε το πεδιο ""enable""

7.πατηστε ""write"" και ο κωδικος του τηλ σας εχει ηδη αλλαξει.δεν θα δειτε κατι να κινειται η καποια αλλαγη στην οθονη του pc σας, αλλα ουτε και στο κινητο σας .. ο κωδικος ομως εχει ηδη αλλαξει!

8.κλειστε το nemesis

(σε αυτην την περιπτωση για καλο και για κακο καντε μια επανεκινηση στο pc σας μιας και το nemesis δεν τερματιζει την λειτουργια του αλλα τρεχει στο backround)

συνδεστε το τηλ σας με το pc σε κατασταση pc suite

και τρεξτε το nokia software update

η αναβαθμιση θα γινει παλι απο την αρχη αλλα τωρα με το σωστο λογισμικο.

9. μην πειραξετε το καλωδιο του τηλεφωνου την ωρα που γινεται η αναβαθμιση με τιποτα και σε καμια περιπτωση!!αν διακοπει η αναβαθμιση μπορει το τηλ σας απλα να μην ξαναανοιξει ποτε!!

10.αυτο ηταν μετα την επανεκκινηση που θα κανει το τηλ σας θα ειναι ηδη αναβαθμισμενο και με την ελληνικη γλωσσα

Πολύ καλός αναλυτικός και χρήσιμος ο οδηγός . Κολλάω στο δεύτερο βήμα > Όταν πατάω ""scan for new device"" ψάχνει για λίγο και σταματάει χωρίς να έχει βρει το κινητό . Στον υπλογιστή ήδη είναι εγκατεστημένο το pc suite και λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει?

Edit:

Τελικά τα κατάφερα κι εγώ. Από ότι είδα έχουν αλλάξει το product code πριν το αγράσω . Στο Νεμεσις γαίνεται να έχει το Ελληνικό , ένω στη συσκευή γράφει άλλο. Ευχαριστω φίλε Zaharakis

Το γνωριζω οτι εχουμε Ευρωπαικη εγγυηση αλλα ηθελα να ειμα ησυχος...

Η ALPHA COPY μου το ειπε ξελαθαρα:

εγγυση εχτε αλλα θα σας υποδειξει η ΤΙΜ ποιος θα σας εξημεπρετησει... ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!

εγγυση εχτε αλλα θα σας υποδειξει η ΤΙΜ ποιος θα σας εξημεπρετησει... ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!

Ασε την alpha copy να λεει οτι θελει! Εγω σε 3,4 Club Nokia που ειχα παρει τηλ μου ειχαν πει οτι εχω κανονικα εγγυηση. Και εκτος ολων των αλλων υπάρχει και ο νομος περι εγγυησεων!!! Δεν νομιζω οτι η ALPHA COPY ειναι πανω απο τον νομο!!!

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Ας μου υποδειξει σε τελικη αναλυση το σερβις της alpha copy ειναι για τα μπαζα.Ρε φιλε cocomat εχει ελληνικο πληκτρολογιο τελικα η οχι?
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

Μια ζωή...ΟΥΓΚΑΝΤΑ και χειρότερα...Μοζαμβίκη, Μαδαγασκάρη, Ζουαζιλάνδη και βάλε...

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Διαβασα καποια παιδια παραπανω που λενε οτι δεν μπορουν να δουν το product code πριν το αγορασουν γιατι δεν τους ανοιγουν τη συσκευασια! Ειναι δυνατον ενα τοσο ακριβο κινητο γουρουνι στο σακι??? Εγω που το πηρα απο γερμανο μου το ανοιξαν κανονικα (και στους δυο γερμανους που πηγα) και το επιασα και το επεξεργαστηκα και ελεγξα τα περιεχομενα της συσκευασιας πριν το αγορασω. Αυτο πρεπει να το απαιτειτε τοσα λεφτα δινετε! Αυτο που ηταν μια ευχαριστη εκπληξη ειναι οτι ο γερμανος τα δινει αναβαθμισμενα και απο οτι διαβαζω εδω μαλλον ειναι ο μονος.
[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Διαβασα καποια παιδια παραπανω που λενε οτι δεν μπορουν να δουν το product code πριν το αγορασουν γιατι δεν τους ανοιγουν τη συσκευασια! Ειναι δυνατον ενα τοσο ακριβο κινητο γουρουνι στο σακι??? Εγω που το πηρα απο γερμανο μου το ανοιξαν κανονικα (και στους δυο γερμανους που πηγα) και το επιασα και το επεξεργαστηκα και ελεγξα τα περιεχομενα της συσκευασιας πριν το αγορασω. Αυτο πρεπει να το απαιτειτε τοσα λεφτα δινετε! Αυτο που ηταν μια ευχαριστη εκπληξη ειναι οτι ο γερμανος τα δινει αναβαθμισμενα και απο οτι διαβαζω εδω μαλλον ειναι ο μονος.

Έχει ελληνικά πάνω στα πλήκτρα? Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ τί εγγύηση δίνει? Alpha Copy ή δική του?

[sIGPIC][/sIGPIC]

RX8Club.GR

Επίσημα Αναγνωρισμένο

Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος

Μια ζωή...ΟΥΓΚΑΝΤΑ και χειρότερα...Μοζαμβίκη, Μαδαγασκάρη, Ζουαζιλάνδη και βάλε...

Σε παρακαλώ:p τι σου έκαναν οι συμπαθείς αυτές χώρες:X

Η λύση είναι μία χωρίς πλάκα τώρα:

Ας μαζέψουμε καμμιά 10αριά χιλιάδες υπογραφές και να τις στείλουμε πακέτο στη μαμά Νόκια και εκεί να δεις πως θα συμμορφωθούν άμμεσα.

Όσο τα στατιστικά δυσαρεστημένων που τους δίνει αν τους δίνει:!: η AC είναι μικρά τίποτα δεν θα γίνει.

Για φανταστείτε όμως 10.000 υπογραφές, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Ν95 δεν φταίει. Και ότι και να λένε φτάνει ένας καλός δικηγόρος, μία ομαδική αγωγή. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να έχουμε αυτά που η νομολογία ορίζει και που δυστυχώς πολλοί από μας δεν γνωρίζουν.

@freyarip Προφανώς έκανες πολύ καλή επιλογή καταστημάτων Μπάβο και σε σένα για την ενημέρωση και στα καταστήματα.

Πολύ καλό και ενδιαφέρον μακάρι να ισχύει σε όλα τα καταστήματα του αυτό. Όσοι πρόκειται να το αγοράσετε από Γερμανό να το ζητήσετε αυτό.

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Έχει ελληνικά πάνω στα πλήκτρα? Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ τί εγγύηση δίνει? Alpha Copy ή δική του?

Eλληνικα πανω στο πληκτρολογιο δεν εχει αλλα το μενου ειναι κανονικα ελληνικο. Τωρα για την εγγυηση οταν τους ρωτησα μου ειπαν δυο χρονια αλλα εμενα δεν μου εκοψε εκεινη τη στιγμη να ρωτησω αν ειναι απο ΑC.

Για το φιλο που ρωταει πιο πανω το made in Finland το γραφει κατω απο την μπαταρια και πανω στο κουτι στο ασπρο αυτοκολλητο που λεει και το ΙΜΕ.

Παιδια μην με βρισετε...ποια εναι η διευθυνση για να κατεβασω τον χαρτη της Ελλαδας? Μπηκα στο Nseries.com αλλα δεν το βρηκα!

[sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Θα σας παραθέσω τι ισχύει στην Ιταλία εδώ και πολλά χρονια. Και εκεί γίνονται παράλληλες εισαγωγές συσκευών όμως η διαφορα είναι ότι στη βιτρίνα αναγράφεται η προέλευση της σύσκευης. Δηλαδή μαζί με τα χαρακτηριστικά του κινητού αναγράφεται επίσης NOKIA ΙΤΑLIA η NOKIA EUROPA. Αν το τηλέφωνο είναι ιταλικής προέλευσης έχεις εγγύηση σε οποιοδήποτε nokia shop. Αν είναι nokia europa έχεις εγγύηση από το κατάστημα που το πήρες. Αναλαμβάνουν αυτοί να το επισκευάσουν η να το αντικαταστήσουν. Απόλυτα λογικά πράγματα δηλαδή. Προσωπικά δε θα προτιμούσα κινητό απο έξω παρα μονο αν υπηρχε διαφορα στην τιμη οπως εκανα περυσι που πηρα το s200 απο γερμανια 480ευρω οταν εδω εκανε 670.

Παιδια μην με βρισετε...ποια εναι η διευθυνση για να κατεβασω τον χαρτη της Ελλαδας? Μπηκα στο Nseries.com αλλα δεν το βρηκα!

Για κοίτα εδώ http://www.nokia.com/A4353385

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Σε παρακαλώ:p τι σου έκαναν οι συμπαθείς αυτές χώρες:X

Η λύση είναι μία χωρίς πλάκα τώρα:

Ας μαζέψουμε καμμιά 10αριά χιλιάδες υπογραφές και να τις στείλουμε πακέτο στη μαμά Νόκια και εκεί να δεις πως θα συμμορφωθούν άμμεσα.

Όσο τα στατιστικά δυσαρεστημένων που τους δίνει αν τους δίνει:!: η AC είναι μικρά τίποτα δεν θα γίνει.

Για φανταστείτε όμως 10.000 υπογραφές, θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Ν95 δεν φταίει. Και ότι και να λένε φτάνει ένας καλός δικηγόρος, μία ομαδική αγωγή. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να έχουμε αυτά που η νομολογία ορίζει και που δυστυχώς πολλοί από μας δεν γνωρίζουν.

Αυτό με τις υπογραφές είναι πολύ καλή ιδέα. Ας στήσει κάποιος τη σελίδα να υπογράψουμε. Θα μπορούσαμε να στείλουμε και mail στη Nokia ο καθένας ξεχωριστά, περιγράφοντας ο καθένας το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Βλέπω η "κατάρα στην ALPHA COPY" συνεχίζεται !!! :p :p

Και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ θα έλεγα ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Na ise kala file mou zaharakis ta katafera mia xara kai ebala ta ellinika se efxaristw para poli.Na rotisw kai kati akoma kseris kanis na mou pi pos litourgi to GPS????

spacer.png

Βλέπω η "κατάρα στην ALPHA COPY" συνεχίζεται !!! :p :p

Και ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ θα έλεγα ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Indeed my friend, indeed.... :lol:

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

NEEΣ φωτο από Το Ν95.. Ετσι για να μην ξεχνιόμαστε.. Βλέπω να μιλάμε μονο για την A.C. και οχι γιατι κινητο.. χεχεχεχεχεε

:lol: :lol: :p

http://rapidshare.com/files/32923563/Nokia_N95.zip.html

[sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!!

Γεια σας.:)

Μια ερώτηση.Το made in Finland kai to IMEI το βλέπεις στο κουτί.Ωραία όλα αυτά. Αν θέλω να δώ ποιά έκδοση λογισμικού έχει το κινητό,τι πρέπει να κάνω για να μου την εμφανίσει;;;

:yahoo: Ευτυχισμένος κάτοχος του Ν95.That's what computers have become.

Ας μου υποδειξει σε τελικη αναλυση το σερβις της alpha copy ειναι για τα μπαζα.Ρε φιλε cocomat εχει ελληνικο πληκτρολογιο τελικα η οχι?

To δικο μου (απο ΤΙΜ) ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ και ακομη ειχε manual φωτοτυπιμενο:p

Μια ερώτηση.Το made in Finland kai to IMEI το βλέπεις στο κουτί.Ωραία όλα αυτά. Αν θέλω να δώ ποιά έκδοση λογισμικού έχει το κινητό,τι πρέπει να κάνω για να μου την εμφανίσει;;;

Πατα *#0000# και

Για να δεις το IMEI *#06#.

Επίσης για να δεις ποσο χρονο εχεις μιλήσει συνολικά ανεξαρτητου αν εχουν διαγραφει τα δεδομενα από αναβαθμισεις κτλ πληκτρολογεις:

*#92702689#

:p

Από την κατάσταση αναμονής, γράφεις: *#0000#

Η τελευταία έκδοση είναι αυτή:

V 11.0.026

17-04-07

RM-159

Nokia N95 (07.01)

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση:

Στο κουτί, γράφει Nokia N95-1

Τι είναι αυτό το "-1";

Να ρωτησω κι εγω κατι?? Οκ.. Πολλοι εχουμε κάνει την αναβαθμιση στο κινητο και εχουμε βαλει την πιο προσφατη.. Πως θα καταλάβουμε όμως οτι εχει βγει καποια πιο καινούρια??? Πρεπει να συνδέσουμε το κινητο και να ανοίξουμε το Nokia Software Updater?? Εκει θα μας το δείξει οτι εχουμε π.χ. την 11.0.026 και οτι η καινουρια ειναι η 11.0.0ΧΧ??

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση:

Στο κουτί, γράφει Nokia N95-1

Τι είναι αυτό το "-1";

Χωρίς να ειμαι σίγουρος, μάλλον ειναι η πρώτη παρτιδα Ν95... Το ιδιο ειχαν και στο Ν91 και το Ν70... Αν ξερει καποιος σιγουρα ας μας ενημερώσει...

Να ρωτησω κι εγω κατι?? Οκ.. Πολλοι εχουμε κάνει την αναβαθμιση στο κινητο και εχουμε βαλει την πιο προσφατη.. Πως θα καταλάβουμε όμως οτι εχει βγει καποια πιο καινούρια??? Πρεπει να συνδέσουμε το κινητο και να ανοίξουμε το Nokia Software Updater?? Εκει θα μας το δείξει οτι εχουμε π.χ. την 11.0.026 και οτι η καινουρια ειναι η 11.0.0ΧΧ??

θα το ελενχεις απο εδω

http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/index_en.php?model=N95 :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...