Jump to content

E-TEN X800

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως θα έβαζα από την αρχή την πιο καλή ρομ που υπάρχει και μετά θα εγκαθιστούσα προγράμματα.

Το destinator λειτουργεί χωρίς να δακρίζει η οθόνη?

Βιντεάκια έχετε δοκιμάσει καθόλου? Πώς τα παίζει?

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως θα έβαζα από την αρχή την πιο καλή ρομ που υπάρχει και μετά θα εγκαθιστούσα προγράμματα.

Ποια ειναι?Ελληνικα υποστηριζει?

• Administrators
Το destinator που μπορω να το βρω??

ipmart-forum.com

Φανταζομαι το 7 ειναι προτιμωτερο να βαλω ετσι??

Δοκίμασε τα και τα δύο (6.1.1 & 7) μιας και δεν έχεις πρόβλημα να έχεις περισσότερα από ένα εγκατεστημένα. Μπες στα αντίστοιχα thread και θα καταλάβεις.

Modpic.gif

ipmart-forum.com

Δοκίμασε τα και τα δύο (6.1.1 & 7) μιας και δεν έχεις πρόβλημα να έχεις περισσότερα από ένα εγκατεστημένα. Μπες στα αντίστοιχα thread και θα καταλάβεις.

Ευχαριστω

Τι να κάνει;:lol:

Παραλλαγή της κουρτίνας είναι το δάκρυ;:p

lol ναι αυτό εννοούσα . Απλά οι κουρτίνες φέρνουν δάκρυ καμία φορά.

Τελικά κουρτινιάζει ή έχει λυθεί το πρόβλημα??

Γιατι ακούω αρνητικά για το gps του cruise και με βλέπω προς ETEN μεριά.

2)

1)Πως κλειδωνει το πληκτρολογιο???

2)Γραφοντας πως μπορω να κλειδωσω να γραφει σερι σε λατινικα και μετα να εναλλασω σε σερι Ελληνικα??

ξερει κανεις αν και πως γινεται backup η υπαρχουσα rom σε περιπτωση που θελω να γυρισω πισω στην παλια?

• Administrators
ξερει κανεις αν και πως γινεται backup η υπαρχουσα rom σε περιπτωση που θελω να γυρισω πισω στην παλια?

Backup που να περιλαμβάνει και τη ROM δεν γίνεται να πάρεις. Το μόνο backup που μπορείς να πάρεις είναι από την υπάρχουσα κατάσταση της συσκευής σου το οποίο πρέπει να περάσεις μόνο στην ίδια ROM. Μπορείς εντούτοις να βρεις την υπάρχουσα official ROM που φοράει η συσκευή σου και να την flashάρεις.

Modpic.gif

Backup που να περιλαμβάνει και τη ROM δεν γίνεται να πάρεις. Το μόνο backup που μπορείς να πάρεις είναι από την υπάρχουσα κατάσταση της συσκευής σου το οποίο πρέπει να περάσεις μόνο στην ίδια ROM. Μπορείς εντούτοις να βρεις την υπάρχουσα official ROM που φοράει η συσκευή σου και να την flashάρεις.

μηπως ξερεις που μπορω να βρω την ελληνικη?

Μετα απο καποιες ωρες ασχολιας εχω μερικες σημαντικες αποριες.

1)Πως μπορω να προσθετω και να αφαιρω επιλογες απ το μενου της εναρξης.

2)Εχω βαλει μεσα το destinator το 7.Για να το τρεξω παω μεσα απ τη διαχειρηση αρχειων και παταω το εκτελεσιμο αρχειο.Πως μπορω να αποφυγω αυτη τη διαδικασια και να το βαλω ως συντομευση στο μενου εναρξη η στην επιφανεια εργασιας?

3)Εχοντας μονο το destinator ανοιχτο και τη διαχειρηση αρχειων ετυχε 1-2 φορες και μου εβγαλε προβλημα μνημης.Τι στο καλο για να μη κολαει κατα τη πλοηγηση πρεπει να χω ανοιχτο μονο το προγραμμα πλοηγησης και τιποτα αλλο??

4)Αν αφαιρεσω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες θα λυθει καπως το προβλημα της μνημης?Ποιες ειναι οι πιο αχρηστες και προτεινετε νε αφαιρεσω?

5)Κλεινω τη συσκευη με το κουμπι που ειναι πλαγιως αλλα μετα οποιο κουμπι και να πατηθει η συσκευη ξαναανοιγει!Πως μπορει να γινει να ανοιγει η συσκευη μονο με το κουμπι που ειναι πλαγια???

Ελπιζω στη βοηθεια σας!!

Ευχαριστω!

• Administrators
1)Πως μπορω να προσθετω και να αφαιρω επιλογες απ το μενου της εναρξης.

Start --> Settings --> Menu

Εκεί διαλέγεις τι θέλεις να φαίνεται και τι όχι στο Start Menu.

2)Εχω βαλει μεσα το destinator το 7.Για να το τρεξω παω μεσα απ τη διαχειρηση αρχειων και παταω το εκτελεσιμο αρχειο.Πως μπορω να αποφυγω αυτη τη διαδικασια και να το βαλω ως συντομευση στο μενου εναρξη η στην επιφανεια εργασιας?

Πήγαινε με το Resco Explorer (εάν δεν το έχεις, είναι το πρώτο που πρέπει να εγκαταστήσεις) και μπες στο φάκελο που είναι το εκτελέσιμο αρχείο του Destinator (Storage Card/DestinatorApps/Destinator/Destinator.exe) και κάντο copy. Πήγαινε μετά στον φάκελο Windows/Start Menu για να βλέπεις όταν θα πατάς το Start.

Εάν θέλεις να το έχεις στο today screen σου, βάλε το SPB Pocket Plus και βάλτο εκεί. Ψάξτο λίγο, δεν είναι δύσκολα να το βρεις.

3)Εχοντας μονο το destinator ανοιχτο και τη διαχειρηση αρχειων ετυχε 1-2 φορες και μου εβγαλε προβλημα μνημης.Τι στο καλο για να μη κολαει κατα τη πλοηγηση πρεπει να χω ανοιχτο μονο το προγραμμα πλοηγησης και τιποτα αλλο??

Ακριβώς. (ένεκα 64MB μνήμης βλέπεις!)

4)Αν αφαιρεσω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες θα λυθει καπως το προβλημα της μνημης?Ποιες ειναι οι πιο αχρηστες και προτεινετε νε αφαιρεσω?

Όχι δεν παίζει ρόλο τι έχεις εγκαταστήσει. Αρκεί να μην τρέχει τίποτα άλλο παράλληλα.

5)Κλεινω τη συσκευη με το κουμπι που ειναι πλαγιως αλλα μετα οποιο κουμπι και να πατηθει η συσκευη ξαναανοιγει!Πως μπορει να γινει να ανοιγει η συσκευη μονο με το κουμπι που ειναι πλαγια???

Υπάρχει η επιλογή στα settings αλλά δεν έχω τη συσκευή μπροστά μου να σου πω ακριβώς. Ψάξτο λίγο και αυτό και θα το βρεις. :)

Modpic.gif

για το κλειδωμα πληκτρων πηγαινε start-settings-system-power και κανε τικ στο key lock.

παιδια καλο το τηλ αλλα κατι πρεπει να γινει κατι με την διαχειρηση της μνημης.ισως βελτιωθει κατι με καμοια καινουρια ρομ αλλα ποσο? 64mb ειναι αυτα.

με κουτσουρεμενη ρομ απο ρωσια μερια (russia club) κ με επιλογη προεγκατεστημενων προγραμματων μονο το satelite data update το μηχανακι δειχνει να παει σχετικα καλα.με ενα spb mobile shell και ενα weather panell η κοπωση ερχεται σχετικα γρηγορα μετα απο χρηση κ αυτο λογω της μνημης.ανοιγοντας προγραμματα βλεπεις την μνημη να μειωνεται σταδιακα αλλα δεν επανερχεται ομως η προηγουμενη τιμη με το κλεισιμο τους.

ετσι χανει την δυναμη του σιγα σιγα κ πεταγεται το μηνυμα out of memory κ το reset ειναι απαραιτητο.

ειναι εκνευριστικο παιδια οσο κ να μην του δινεις σημασια.

με τα βιντεο παιδια δεν ειναι αυτο που θα ηθελα.mpg η avi κομματια με αναλυση 640χ480 εχει απιστευτη εικονα αλλα σε full screen το χασιμο ταχυτητας της εικονας (ακουγεται ο ηχος κ μετα ανοιγοκλεινουν το στομα) κ η κλασικη κουρτινα η δακρυ η μωσαικο οπως το λενε οι ηλεκτρονικοι κανει εμφανιση.

θελουν convert ολα τα βιντεο για να πεις οτι βλεπεις.με drag & drop στην καρτα μνημης ειναι δυσκολο να το απολαυσεις χωρις προβλημα.

τα 3gp ενοειται οτι δεν εχουν προβλημα γιατι εαν ειχαμε κ εκει θα ηταν για πεταμα.

θελω να δοκιμασω convert σε 3gp με πολλα frames per second να δω μεχρι που γονατιζει.

ολα τα βιντεο τα δοκιμαζω με tcpmp γιατι ο media player δεν υποστιριζει ολα τα format.

γα το πληκτρολογιο που λεν τα παιδια βαλτε ενα hikeybord με layout για sms η ενα pcm keyboard.

απο μπαταρια δεν θα ελεγα οτι ειναι κ οτι καλυτερο.καθε βραδυ φορτιση με αρκετα τηλ.

αυτες τις μερες χρησιμοποιω ενα δανεικο ΜΙΟ 701.

του εχω βαλει πολλα πραγματα πανω και τρεχω το destinator 7 το οποιο το πηγαινει "αερα", ουτε κοληματα ουτε καθυστερησεις, τιποτα!

βλεπω τωρα ολα αυτα με το Χ800 και εχω απογοητευτει μιας και ηταν μεσα στα ppc που με ενδιεφεραν.

ειναι δυνατον το 2008 να μιλαμε για συσκευη που να "μενει" απο μνημη? :blink:

ποσο κοστιζε δηλαδη να του βαλουν αλλα 64ΜΒ??? :mad:

iphone 14 pro

Φιλε athanaso77 σε ευχαριστω και παλι.

1)Ξερετε οσον αφορα το weather tab μπως μπορω να αλλαξω πολη???Μετα την αρχικη ρυθμιση που εβαλα την Αθηνα πως μπορω να κανω αλλαγη ταξιδευοντας στην επαρχια?

2)Φιλε bill_zaf δε ρωτησα πως κλειδωνει το πληκτρολογιο,ρωτησα πως γινεται οταν κλεινω τη συσκευη μετα να ανοιγει μονο απ το κουμπι power που ειναι πλαγιως και οχι με οποιοδηποτε κουμπι.

αυτο σημαινει αδερφε το key lock που ανεφερα.κλειδωνει ολα τα πληκτρα εκτος απο το power button.

ολα τα πληκτρα κλειδωνουν με κωδικο απο την επιλογη στις ρυθμισεις -κλειδωματα η lock με σημα το κλειδι

αυτο σημαινει αδερφε το key lock που ανεφερα.κλειδωνει ολα τα πληκτρα εκτος απο το power button.

ολα τα πληκτρα κλειδωνουν με κωδικο απο την επιλογη στις ρυθμισεις -κλειδωματα η lock με σημα το κλειδι

Να σε ρωτησω κατι?Η συσκευη δε γινεται να κλεινει εντελως?Βλεπω πατωντας το power σβηνει και οταν το ξαναπατω για να αναψει δεν αρχιζει απ την αρχη να φορτωσει τα windows κ.τ.λ. αλλα με βγαζει αμεσα στην επιφανεια εργασιας.

Α το μολυβακι γιατι για να βγει και να μπει τραβαει λιγο ζορι???

Να σε ρωτησω κατι?Η συσκευη δε γινεται να κλεινει εντελως?Βλεπω πατωντας το power σβηνει και οταν το ξαναπατω για να αναψει δεν αρχιζει απ την αρχη να φορτωσει τα windows κ.τ.λ. αλλα με βγαζει αμεσα στην επιφανεια εργασιας.

Α το μολυβακι γιατι για να βγει και να μπει τραβαει λιγο ζορι???

κανενα windows mobile δεν κλεινει εντελως.ολα μπαινουν σε μια κατασταση αναμονης .ο επεξεργαστης στην ουσια δουλευει ακομα.

μονο εαν βγαλεις την μπαταρια κλεινει τελειως η εαν εχεις καποιο προγραμμα που να κανει shutdown την συσκευη.

τα htc κρατωντας πατημενο το power button σου δινει την δυνατοτητα να κλεισεις την συσκευη.για το eten δεν ξερω

εαν θελεις να κλεισεις το τηλ,να μην δεχεσαι κλησεις απλα κλεινεις την μπαντα των RF ,τον μπομποδεκτη δηλαδη.

το πενακι οντως για να το βγαλεις πρεπει να εχεις κ νυχακι αλλα να εισαι κ φαγωμενος,καλυτερα ομως γιατι σε καποια ppc εβγαινε απλα κ μονο βγαζοντας το κινητο απ την τσεπη

Γιατι ακούω αρνητικά για το gps του cruise και με βλέπω προς ETEN μεριά.

δηλαδη τι αρνητικα ακουσες για το gps του cruise?

να σημειωσω εδω οτι το gps του cruise ειναι απλα σουπερ

Πάσο τότε. Απλά τα πρώτα ποστς ήταν απογοητευτικά. Μετά άλλαξε το κλίμα. ;) αν είναι καλό τότε αλλάζουν τα πράγματα .Απλα για εμένα ειναι σημαντικό το gps γι αυτό έλεγα.

2)

Ρε παιδια επιδη μου εχουν σπασει λιγο τα νευρα.Πηγαινοντας να στειλω μηνυμα (sms)συνεχεια μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η αποστολη του μηνυματος.Δεχεται ομως sms κανονικα.Τι στο καλο μπορει να φταιει???????????????????

Επισης οταν διπλα στη κεραια βγαζει ενα <Η> τι ειναι αυτο?Εψαξα το manual και δεν βρηκα τιποτα!!!

Το έχεις λειτουργήσει φίλε μου σε πλοήγηση και το γνωρίζεις αυτό ή απλά το διάβασες κάπου:confused:

• Administrators

Να συμπληρώσω και εγώ ότι απλά δεν παίζει Destinator 6 χωρίς αλχημείες.

Modpic.gif

• The title was changed to E-TEN X800