beagle Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Σήμερα το μεσημέρι, η "διοίκηση" του myphone αποφάσισε να διαγράψει 2-3 μέλη, μεταξύ των οποίων και τον γνωστό σε όλους φαντάζομαι (μιας και έστελνε σε πολλά thread για να βοηθήσει) panosha. Ανοίγω αυτό το θέμα για να πείτε τα σχόλιά σας πάνω σε αυτή την κίνηση και να απαντήσουν οι υπεύθυνοι για ποιό λόγο κάναν μια τέτοια αυθαίρετη διαγραφή.. Άμα δε μπορούμε να εκφράσουμε ελεύθερα τη γνώμη μας σε αυτό το forum, πείτε να το ξέρουμε για να πάμε κάπου που μπορούμε να εκφραστούμε ελεύθερα χωρίς μπαμπούλες πάνω από το κεφάλι μας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν ξέρω κατά πόσο οι moderator αυτού του forum είναι ικανοποιημένοι από τη διαγραφή ενος user που ξημεροβραδιαζόταν μπροστά από μια οθόνη για να βοηθήσει τους υπόλοιπους.. Και αν 100 ή 200 post ήταν off topic, τα υπόλοιπα 1500 (!!!!) ήταν προς όφελος των υπολοίπων χρηστών.. Όταν πρωτοδιάβασα το forum για το x500 ενθουσιάστηκα αρχικά με τη βοήθεια που προσέφερε ο Πάνος και αρκετοί άλλοι.. Αλλά κυρίως ο Πάνος.. Αν δεν ήταν αυτός, δε θα έστελνα ούτε ένα μήνυμα σε αυτό το forum.. Υπάρχει βέβαια πάντα η λύση να γραφτεί ξανά με διαφορετικό nickname αλλά ειλικρινά δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνει.. Το myphone έχει ανάγκη από τέτοια άτομα, όχι αυτοί το myphone! Αν βρισκόμαστε σε μια κοινότητα που δε μπορούμε να εκφράζουμε ελεύθερα τη γνώμη μας, ας το λέγατε από την αρχή για να ξέρω να μην έκανα εγγραφή.. Κρίμα, πραγματικά κρίμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Άνοιξα ένα θέμα ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ. Ενδεχομένως με αυτή την κίνησή μου να διαγραφώ, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο ειλικρινά δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο κάποιος να συνεχίσει να στέλνει σε αυτό το forum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγώ έχω ένα άλλο παράπονο κάπως σχετικό.. Χθες απάντησα σε ένα άλλο θέμα με 2 προτάσεις: Στη 1η έδινα τα συγχαρητήρια μου και ευχόμουν να φτάσει το φόρουμ τις 100.000 μέλη. Στη 2η ρωτούσα γιατί διαγράφτηκε ένας χρήστης. Ενώ ήταν 2 η ώρα τη νύχτα μέσα σε 5 λεπτά έμεινε μόνο η 1η πρόταση και κανείς υπεύθυνος δε με ενημέρωσε ποτέ για το τι έγινε η 2η και δεν απάντησε στο ερώτημα μου. Τελικά ένας φίλος μου που παρακολουθεί και αυτός το φόρουμ μου εξήγησε τι έγινε... Και ερωτώ αν δεν είχα κάποιο γνωστό, πως θα μάθαινα τι έγινε με το χρήστη? Ή μήπως δε με ενδιαφέρει... Επίσης ποιόν ακριβώς κανόνα τον Ο.Π.Χ. παραβίασα με τη 2η πρόταση μου? Επίσης νίωθω ότι το θέμα με τη διαγραφή χρηστών (χωρίς εξήγηση, δεν ξέρω αν είναι χωρίς λόγο) έχει παραγίνει... Κάθε μέρα διαγράφετε και από ένα χρήστη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Κοίτα, άνοιξες το post στο πιο σωστό σημείο και πιστεύω ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ούτε για να διαγραφείς αλλά ούτε και να σβηστεί το post. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τις απόψεις το moderators πάνω σε αυτό το θέμα. Πιστεύω οι διαγραφές δίνουν και παίρνουν κι είναι αρκετές οι φορές που οι λόγοι δεν είναι σοβαροί. Καλό είναι ένα ban όταν γίνεται να δίνονται δικαιολογίες δημόσια κι όχι με αυτόν τον τρόπο. Τελευταίο παράδειγμα είναι ο Αντρέας που έφαγε ban, ζήτησε το λόγο ενώ ξαναγράφτηκε, κι η απάντηση που πήρε κι αυτός κι όσοι ασχολήθηκαν, ήταν ο διαγραφή των post και το κλείδωμα το ενός. Ένα είδος κρυφτού που στα μάτια πολλών μύωσε ακόμα περισσότερο το λόγο που έφαγε ban. Εάν όντος ήταν δίκαιο γιατί δε βγήκε ο mod που είχε το πρόβλημα (nelly) να πει ακριβώς τι έγινε? Ελπίζω η δικαιολογία να μην είναι βαριόταν να γράφει (μιλάμε για mod με κοντά 3000 μηνύματα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγω δεν θα διαφωνισω με τους modetors μου εχουν στειλει και εμενα 1/3 προειδοποιήσεις για λογους του οποιους τσακωνομουν με τον Phanosha και τον καθε phanosha και χαλαγαμε τα φορουμ με σαχλαμαρες. Μπορει στο φορουμ x500 να μην ειχε προβλημα με κανενα αλλα σε αλλα φορουμ ειχε δημιουργησει προβλημα με πολλους. Στα 1500 ποστ που λετε εχει καλος που βοηθουσε. Αλλα στα 200-300 ποστ που εχει χαλασει πρεπει να τιμωρηθει:cool: Οχι να περασουμε μια γριουλα το φαναρι 10000 φορες και να σκοτουσουμε και 10 και να λεμε μετα γιατι τον εβαλαν στη φυλακη ειχε βοηθησει 100000 γριουλες:) Και να απανταει ειρωνικα πεζετε με τα κουμπακια αναφορας! Και τι θα καθομαστε να κανουμε να απανταμε στην καθε σαχλαμαρα του! Κατι που μας ενοχλει παταμε αναφορα! Θα καθομαι να ανεχομαι εγω τον phanosa επειδη καποιους αλλους τους βοηθαει? Και εγω βοηθαω και ολοι προσπαθουν να βοηθησουν αλλα οχι επειδη βοηθαμε καποιους αλλους να τους ενοχλουμε! iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Προς τους διαχειριστές του forum: Παρακολουθώντας τις διάφορες συζητήσεις, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, ποια μέλη συμμετέχουν ενεργά και κυρίως ωφέλιμα στην έκβαση των συζητήσεων αυτών. Χωρίς να γνωρίζω προσωπικά το πρώην (δυστυχώς) μέλος panosha, μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση, ότι το συγκεκριμένο μέλος είχε γνώσεις, άποψη, λύσεις και κυρίως διάθεση να μοιραστεί όλα αυτά με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρώην (δυστυχώς και πάλι) μέλος panosha, ήταν μια διαφήμιση για το παρόντα χώρο συζητήσεων και ένα κίνητρο για να διαβάσει κανείς τις σελίδες εκείνες που περιείχαν τα σχόλια-απόψεις-γνώσεις-συμβουλές και λύσεις που πρότεινε. Σίγουρα δεν έχω διαβάσει όλα τα μηνύματά του, αλλά τα περισσότερα που γνωρίζω δεν στερούνται προθυμίας, σωστής και έντιμης συμπεριφοράς απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του forum. Το γεγονός της διαγραφής του με έχει εκπλήξει δυσάρεστα και γι' αυτό θα σας παρακαλούσα να μας καταστήσετε γνώστες των λόγων διαγραφής του από μέλος της κοινότητας. Αν οι λόγοι αυτοί είναι σοβαροί και αντίθετοι με τους κανονισμούς, θα σεβαστούμε την απόφασή σας, με την παράκληση όμως να επανεξετάσετε το θέμα. Με εκτίμηση, Π.Σ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Διαφωνώ φίλε μου με αυτή την πρακτική.. Αμα θέλεις δεν τσακώνεσαι με κανέναν.. Αγνοείς ότι σου στέλνει ο πάνος ή ο κάθε πάνος και συνεχίζεις τη δουλειά σου.. Στην τελική στείλτου και ένα pm ή κάλεσέ τον να μιλήσετε στο msn.. Εδώ (πίστευα) είμαστε για να βοηθηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Αρέσουν δεν αρέσουν.. Και αν κάποιος σε ενοχλεί του το λες και σταματάει. Δε φωνάζεις το μπαμπά σου να τον κάνει ντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αν και ειμαι αντιθετος σε διαγραφες κλπ, πιστευω οτι ο ρολος ενος μελους δεν ειναι μονο στο να βοηθαει και να δινει λυσεις σε διαφορους αρχαριους και μη, αλλα το σημαντικοτερο ΟΛΩΝ ειναι να ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ και να ΜΗΝ ΣΑΡΚΑΖΕΙ οτιδηποτε αλλο δεν εχει σχεση με το ΕΤΕΝάκι του. Τις τελευταιες εβδομαδες ο εν λογω banαρισμενος μας τα ειχε πρηξει με τα σχολια του και τις ειρωνιες του. Το κακο ειναι οτι εμπαινε σε αλλα θρεντς (HTC πχ) και δημιουργουσε αναστατωση στα μελη με τους χλευασμους του και τα σχολια του στυλ: "Το δικο μου ειναι καλυτερο", Η Ετεν ειναι μακραν η καλυτερη εταιρια, πινακες με benchmarks κλπ. Ελεος, εδω θα μας εβγαζε και το SKODA του το καλυτερο of road combi που εχει κατασκευαστει ποτέ!:wacko: Ποσα μελη δυσανασχετησαν με αυτη τη συμπεριφορα???? Ρωτηστε τους εαυτους σας!!! Παιρνεις ενα μηχανακι με χιλιες δυο οικονομικες δυσκολιες, μπαινεις στο φορουμ να ρωτησεις μερικα πραγματα, και νασου πεταγεται το παληκαρι μας και ο κολλητος του (soglan-kyrileman) για να στο βγαλουν αχρηστο! Παρολες τις γνωσεις και την πολυτιμη βοηθεια που προσεφερε λοιπον (και δεν το αμφισβητει κανενας αυτο!), ηταν αρκετα εριστικος και "ξερολας" με αποτελεσμα να σε φερνει στα ακρα! Ας βγουν μερικοι να πουν την γνωμη τους, και αν διαβασετε ολα τα ποστς του Πανοσα θα δειτε τι εννοω! Παρολα αυτα ειμαι αντιθετος (το ξανα ειπα αυτο) με τις διαγραφες...επρεπε να του γινουν συστασεις εκ μερους των moderators πρωτα! Αλλα για να τον διαγραψουν φανταζομαι οτι θα του ειχαν κανει αρκετες συστασεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Για να πώ την αλήθεια, αυτές οι διαγραφές(και άλλων μελών)πχ του Garry Kokkin ή τον mvagustagm2000 που είναι και φιλαράκι, μου κινησαν την περιέργεια . Διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματά τους δεν βρήκα κάτι που να δικαιολογεί το banάρισμά τους:worry::worry: Φυσικά, μπορεί να τρέχει κάτι που δεν το γνωρίζω, κάτι που έγινε μέρες πριν και δεν το έμαθα ή οτιδήποτε άλλο. Απλά, μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί ήταν παλιά μέλη και γενικά βλέπω τα banαρίσματα το ένα μετά το άλλο. Στεναχωρήθηκα πάντως για τον mvagustagm2000:( Και κάτι ακόμα.Μην τρελένεστε, πολλές φορές το ban δεν είναι μόνιμο, αλλά για κάποιες μέρες μόνο. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Φαντάζομαι πως δουλειά των moderators είναι (εκτός του να διαγράφουν όποιον δε τους αρέσει) να σβήνουν τα topic που θεωρούν εριστικά ή εκτός θέματος (όπως έκαναν με το thread του x500 πριν από μερικά λεπτά). Και όπως είπα και στον morgan (που υποθέτω πως οι 2 σας κανονίσατε να φύγει ένας χρήστης με 1600 posts), απλά αγνοείς τα post που δε σε αγγίζουν.. Εγώ γιατί μπορώ να το κάνω και δε μπαίνω σε αντιδικίες? Πάντα υπάρχουν άλλοι τρόποι να "τιμωρήσεις" κάποιον πριν του πάρεις το κεφάλι.. Και όλη αυτή η ιστορία κακό κάνει στο myphone και όχι στον πάνο ή κάθε πάνο, το myphone δυσφημίζεται, ο πάνος θα συνεχίσει να λέει τις απόψεις του ΕΛΕΥΘΕΡΑ εκεί που υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και αφού αρχίσαν κάτι ας το τελειώσουν, μιας και από ότι κατάλαβα η προσφορά του πάνου δεν είναι χρήσιμη: Σβήστε όλα τα post του στο thread του x500!! Ούτε οι μισές σελίδες δε θα μείνουν.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εχεις μπερδεψει το νοημα της Ελευθεριας φιλε μου! Σαφως και πρεπει να λες την αποψη σου αλλα δεν μπορεις να κατηγορεις τους αλλους. Αυτο δεν λεγεται ελευθερια ουτε Δημοκρατια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αν και ειμαι αντιθετος σε διαγραφες κλπ, πιστευω οτι ο ρολος ενος μελους δεν ειναι μονο στο να βοηθαει και να δινει λυσεις σε διαφορους αρχαριους και μη, αλλα το σημαντικοτερο ΟΛΩΝ ειναι να ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ και να ΜΗΝ ΣΑΡΚΑΖΕΙ οτιδηποτε αλλο δεν εχει σχεση με το ΕΤΕΝάκι του. Τις τελευταιες εβδομαδες ο εν λογω banαρισμενος μας τα ειχε πρηξει με τα σχολια του και τις ειρωνιες του. Το κακο ειναι οτι εμπαινε σε αλλα θρεντς (HTC πχ) και δημιουργουσε αναστατωση στα μελη με τους χλευασμους του και τα σχολια του στυλ: "Το δικο μου ειναι καλυτερο", Η Ετεν ειναι μακραν η καλυτερη εταιρια κλπ. Ποσα μελη δυσανασχετησαν με αυτη τη συμπεριφορα???? Ρωτηστε τους εαυτους σας!!! Παιρνεις ενα μηχανακι με χιλιες δυο οικονομικες δυσκολιες, μπαινεις στο φορουμ να ρωτησεις μερικα πραγματα, και νασου πεταγεται το παληκαρι μας και ο κολλητος του (soglan-kyrileman) για να στο βγαλουν αχρηστο! Παρολες τις γνωσεις και την πολυτιμη βοηθεια που προσεφερε λοιπον (και δεν το αμφισβητει κανενας αυτο!), ηταν αρκετα εριστικος και "ξερολας" με αποτελεσμα να σε φερνει στα ακρα! Ας βγουν μερικοι να πουν την γνωμη τους, και αν διαβασετε ολα τα ποστς του Πανοσα θα δειτε τι εννοω! Παρολα αυτα ειμαι αντιθετος (το ξανα ειπα αυτο) με τις διαγραφες...επρεπε να του γινουν συστασεις εκ μερους των moderators πρωτα! Αλλα για να τον διαγραψουν φανταζομαι οτι θα του ειχαν κανει αρκετες συστασεις! Φίλε να ρωτήσω κάτι, εσύ είσαι ευχαριστημένος με το μηχάνημα σου? Σε ενδιαφέρει η άποψη του άλλου για το μηχάνημα σου, ο Πάνος και ο κάθε Πάνος είχε μια άποψη και την έλεγε, ίσως λίγο ειρωνικά, αλλά αυτή είναι η άποψη του και πρόβλημά του. Τουλάχιστον πρέπει να παραδεχτείς οτι τους βοηθούσε όλους απ' όποια εταιρία και αν ήταν το μηχάνημα του! Γιατί να διαγράφεται κάποιος που απλά λέει την γνώμη του, χωρίς να βρίζει απλά υποστηρίζοντας αυτό που του αρέσει?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Σαραντα τεσσαρων χρονων μαντραχαλος, και να μπαινει σε αυτη την διαδικασια (το δικο μου ειναι καλυτερο απο το δικο σας-χλευαζοντας και ειρωνευοντας με διαφορες φατσουλες?)....σορρυ φιλε μου ειμαι αντιθετος! Υπαρχουν πιτσιρικαδες εδω 16-17 ετων που ειναι πιο ΩΡΙΜΟΙ!!!!! Ας βγουν να πουν την αποψη τους ΟΛΟΙ αυτοι που ειχαν προβλημα με την συμπεριφορα του και δεν ειναι λιγοι! ΥΓ. Και μενα μου αρεσει το 3600! Και λοιπον? Τι πρεπει να κανω? Να μπαινω σε ολα τα φορουμ και να τα κανω μπαχαλο?????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εκνευρίστηκα κι εγώ με τη διαγραφή των μηνυμάτων από το X500.:mad: Σβήστηκε μάλιστα και το link που παρέπεμπε εδώ, ώστε όσοι θέλουν να εκφράσουν την άποψή τους να μην είναι off topic... Επίσης, γιατί δεν μεταφέρθηκαν τα εν λόγω μηνύματα σε off topic X500, όπως γίνεται με χιλιάδες άλλα θέματα; Διακρίνω μια προσωποποιημένη κόντρα ή κάνω λάθος; (Ελικρινά, δεν γνωρίζω κανένα από τα μέλη, εν ενεργεία ή διαγραμμένο...) Ας μας δοθούν επιτέλους εξηγήσεις για να εξασφαλιστεί και η απαραίτητη διαφάνεια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Ναι matrix, θέλεις να φτιάξεις ένα "δημοψήφισμα" που να ψηφίζουν "υπέρ" όσοι δεν είχαν πρόβλημα και "κατά" όσοι είχαν? Μαντεύω πως η διαφορά θα είναι τρομακτική.. Και ναι, σβήστηκε το link μου που παρέπεμπε εδώ αλλά δεν πειράζει.. Αν ρωτήσει κάποιος άλλος μέσα από το thread θα του το πω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Bρε παιδια, δεν κηδευουμε κανεναν εδω. Ο τυπος συνεχιζει να γραφει μαλλον σε αλλο φορουμ (το γνωστο!). Οσοι πιστοι προσελθετε! Και στο κατω-κατω για να τον διαγραψουν, κατι παραπανω θα ξερουν οι moderators απο μας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Να μας πουν τότε το "κάτι παραπάνω που ξέρουν" για να μάθουμε και οι υπόλοιποι.. Αυτό ζητάω αλλά δεν απαντάει κανείς.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Να μας πουν τότε το "κάτι παραπάνω που ξέρουν" για να μάθουμε και οι υπόλοιποι.. Αυτό ζητάω αλλά δεν απαντάει κανείς.. Σωστός! Eάν έχει κάνει κάτι άλλο πέρα από αυτό που ξέρουμε (όποιος δεν ξέρει ας ρωτήσει) να το πουν και εγώ προσωπικά εάν είναι σοβαρός λόγος θα ανακαλέσω και θα τους πω και μπράβο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγώ έχω ένα άλλο παράπονο κάπως σχετικό.. Χθες απάντησα σε ένα άλλο θέμα με 2 προτάσεις: Στη 1η έδινα τα συγχαρητήρια μου και ευχόμουν να φτάσει το φόρουμ τις 100.000 μέλη. Στη 2η ρωτούσα γιατί διαγράφτηκε ένας χρήστης. Τελικά ένας φίλος μου που παρακολουθεί και αυτός το φόρουμ μου εξήγησε τι έγινε... Και ερωτώ αν δεν είχα κάποιο γνωστό, πως θα μάθαινα τι έγινε με το χρήστη? Ή μήπως δε με ενδιαφέρει... Επίσης ποιόν ακριβώς κανόνα τον Ο.Π.Χ. παραβίασα με τη 2η πρόταση μου? .. Η δεύτερη ερώτησή σου πιθανολογώ πως διαγράφηκε επειδή ήταν άσχετη με το θέμα,το οποίο έχει να κάνει με την εξελικτική πορεία του ΦΟΡΟΥΜ όσον αφορά τα καινούρια μέλη που εγγράφονται σε αυτό. Σκοπός του συγκεκριμένου θέματος δεν είναι ο σχολιασμός του κάθε μέλους ξεχωριστά,αλλά του συνολικού αριθμού των χρηστών του MYPHONE. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Η δεύτερη ερώτησή σου πιθανολογώ πως διαγράφηκε επειδή ήταν άσχετη με το θέμα,το οποίο έχει να κάνει με την εξελικτική πορεία του ΦΟΡΟΥΜ όσον αφορά τα καινούρια μέλη που εγγράφονται σε αυτό. Σκοπός του συγκεκριμένου θέματος δεν είναι ο σχολιασμός του κάθε μέλους ξεχωριστά,αλλά του συνολικού αριθμού των χρηστών του MYPHONE. Σε ποιο θέμα έπρεπε να ρωτήσω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourist Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Σαραντα τεσσαρων χρονων μαντραχαλος, και να μπαινει σε αυτη την διαδικασια Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να προβαίνεις σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς και μάλιστα για κάποιον, ο οποίος δεν μπορεί να σου απαντήσει. Τόσο καιρό που παρακολουθώ τα μηνύματα, γιατί κανείς δεν εξέφρασε τα παράπονα αυτά; Μήπως τώρα μιλούν μερικοί εκ του ασφαλούς;;;; ΥΓ: Η ηλικία του αποτελεί γεγονός άξιο σεβασμού και όχι χλευασμού... Και το γεγονός αυτό συνεπικουρεί στην άποψή μου για επανεξέταση της διαγραφής του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 εγω προσωπικα με τον panosha ειχα ερθει αρκετες φορες σε αντιπαραθεση οχι μονο εδω αλλα και σε αλλο φορουμ με παντα το ιδιο θεμα χ500vs 3300 κτλ και ολα σε τοπικ του 330 οχι στο χ500 οπου δεν πηγα εγω. εχουν αλλαχτει και "ασχημες κουβεντες" ολα πανω στην ενταση τις στιγμης αυτο το καιρο οι σχεσεις μας ηταν και ειναι σε υφεση χωρις να ενοχλει ο ενας τον αλλο σιγουρα εχει βοηθησει πολλους ειδικα στην ενοτητα του χ500 αλλα για αυτους που δεν διαβαζουν καιρο ολα τα τοπικ να ξερουν οτι εχει διμιουργησει και "εχθρους" με την σταση του να κοντραρει καθε τι διαφορετικο απο το χ500 και να αμφισβητει τις γνωμες των αλλων απο την αλλη πιστευω οτι εχει παρασυρθει σημαντικα απο τον προηγουμενο που ειχε γινει ban ton kirilem... και ο οποιος ηταν αυτος που ειχε ξεκινησει την ολη αντιπαραθεση στο τελος ειχε ξαναγινει ban και με αλλο nickname αλλα και με το soglan ελεγε μαλιστα οτι εχει το 3300 ενω ειχε το χ500 με στοχο ασφαλως εμεσα εμενα και για οσους ψαχνουν θα βρουν κολακευτικο σχολιο προς εμενα που ειχε κανει για να "τσιμπισω" θεωρω και παλι οτι ο panosha εχει βοηθησει παρα πολυ αρκετους εδω μεσα και σιγουρα ειναι παραδειγμα για αλλους αφου και αυτος ξεκινησε να ασχολειται πριν 6-8 μηνες θεωρω σωστη την κινηση των mods να διαγραψουν τον soglan δεν νομιζω οτι υπαρχει πουθενα φασισμος το οποιο και ειναι πολυ βαρια λεξη για τον panosha νομιζω οτι αφου ηρεμησουν τα πραγματα θα επανελθει δεν νομιζω αλλωστε οτι υπαρχει τιποτα προσωπικο των mods με αυτον παντως καλο ειναι να υπαρξει ηρεμια απο εδω και περα και να ασχοληθουμε με αυτο που γουσταρουμε περισσοτερο ps* αρκετοι δεν εχουν δει παλαιοτερα ποστ και καλο ειναι να μην βγαζουν προχειρα συμπερασματα αλλωστε δεν νομιζω οτι κανενας mod ειναι υποχρεωμενος να δινει εξηγησεις για το ban σε αλλους εκτος απο αυτον που το τρωει ισως.... Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Να μας πουν τότε το "κάτι παραπάνω που ξέρουν" για να μάθουμε και οι υπόλοιποι.. Αυτό ζητάω αλλά δεν απαντάει κανείς..γιατι δεν κανετε μια ερωτηση με pm στους mod οποτε πιστευω να σας απαντησουν,δεν νομιζω για καθε εναν που τρωει ban να βγαινει ανακοινωση στο myphone απο τους mod που να εξηγει τους λογους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Σε ποιο θέμα έπρεπε να ρωτήσω? Δεν υπάρχει θέμα στο οποίο απευθύνονται τέτοιου είδους ερωτήσεις. Υποθέτω πως θα μπορούσες να λάβεις απάντηση,μόνο αν έστελνες προσωπικό μήνυμα σε κάποιον διαχειριστή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts