Cyberdemon87 Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 10, 2007 Γειά σας παιδία. Θα είμαι σύντομος. Λοιπόν ψάχνω οτιδήποτε από το ελληνικό συγκρότημα Closer. Ψάχνω εδώ και μήνες αλλά το μόνο που έχω καταφέρει να βρώ είναι 2 κομμάτια... Αν κάποιος έχει το οτιδήποτε από αυτό το συγκρότημα παρακαλώ ας απαντήσει ή ας στείλει pm. Το link για το myspace τους αν έχετε απορία είναι το παρακάτω: http://www.myspace.com/closergreece Και η δισκογραφία τους είναι: Fly In The Milk (Studio II) 1995 - 7" In The Market (Studio II) 1998 LP Universe (Chrysalis/EMI) 1999 EP Suddenly Comes...(Chrysalis/EMI) 2000 LP Mystery Falls Down (Chrysalis/EMI) 2000 EP Closer(EMI)2006 LP Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και ελπίζω σε απάντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. March 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Οι Closer δεν ήταν αυτοί που έγραψαν και το κομμάτι των s1NgLEs; Αν δεν το έχεις και το θέλεις είναι το μόνο που έχω από το συγκρότημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberdemon87 Δημ. March 13, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2007 Σωστά, είναι και στο soundtrack της σειράς! Σε ευχαριστώ πολύ αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι το έχω ήδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Mπορεις να μου στο στειλεις εμενα με μηνυμα link με το κομματι των singles ,η αν θες να στειλω email με μηνυμα να μου το στειλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 pm me... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Είναι απίστευτη μπάντα, τους είδα πρόσφατα στην Πάτρα οπου ακούσαμε και τον καινούριο δίσκο (μέχρι να διακόψει τη συναυλία η αστυνομία...) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2007 # Όπως και στα υπόλοιπα forum του myphone.gr, έτσι και στο Chat & Fun και στις υποκατηγορίες του απαγορεύεται η ανάρτηση / επισύναψη «παράνομου» (πειρατικού) περιεχομένου, όπως π.χ. αρχεία που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα (τραγούδια, video-clips κ.ο.κ. ή και αποσπάσματα αυτών). Τα παράνομα αρχεία θα αφαιρούνται με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς προειδοποίηση. # Απαγορεύεται επίσης η δημοσίευση συνδέσμων (direct links) για download «παράνομου» περιεχομένου. Τα Torrents, τα link του eDonkey, eMule, RapidShare κ.ο.κ. δεν αποτελούν εξαίρεση και επίσης θα αφαιρούνται, αμέσως μόλις γίνονται αντιληπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts