sofi-k Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Δυστηχως skatziva εχεις δικιο σε ολα...:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ksereis pou einai i magia sou?na pane oloi ma oloi oi foitites tis nomikis athinwn mia mera gia mathima xwris na kanei kaneis kopala,stin solwnos stin nomiki na min toys xwraei to amfitheatro na min ftanoyn oi kathigites gia mathimata.ekei einai i magia sas,na ekthesete to systima. yparxoi gonimoi tropoi Έχει γίνει και αυτό!Και γίνεται τακτικά σε πολλά μαθήματα. Δεν ξέρω αν έγινε στην νομική Αθηνών πάντως στο τμήμα μου έγινε!Υπήρχαν φοιτητές όρθιοι(απίστευτο και όμως αληθινό).Μετά από αυτό έστειλα ένα mail στην υπουργό για την κτιριακή υποδομή(που δεν έχουμε) και μου απάντησαν από το γραφείο του υφυπουργού παιδείας ότι το πανεπιστήμιο δεν έβαλε στο σχεδιασμό 2004-2008 αν θυμάμαι καλά το κτίριο του τμήματος.Είδα όμως και αυτά που τα έβαλε στο σχεδιασμό αν έχουν κτίρια!!!Η μόνη απάντηση που πήρα ήταν ότι το πανεπιστήμιο θα έχει τη δυνατότητα να εντάξει στο πρόγραμμα του 2008-2012(αν θυμάμαι καλά) την μελέτη για την κατασκευή κτιρίου!Οι εισακτέοι όμως δεν μειώνονται και σε 1-2 χρόνια μας βλέπω να μη χωράμε να μπούμε!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 den eimai paralogos.opws ta les getolika symfwnw mpravo sas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 exw paei se poreia kai apo tis 2 plevres. Τι εννοείς? Είσαι αστυνομικός? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 Τι εννοείς? Είσαι αστυνομικός? Και με τους διαδηλωτές και με τους κουκουλοφόρους μάλλον. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 oxi kai me tous diadilwtes kai me astynomikous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 oxi kai me tous diadilwtes kai me astynomikous Wraia, kai diladi amfisviteis (sto pio panw sou post) oti ta MAT xtupane sto psaxno? kai fysika ksypnaw o astynomikos to prwi xairetaei tin gynaika ta paidia toy kai leei xaroumenos ti wraia simera exei poreia kai tha varesw foitites!kai i gynaika toy ton stelnei sto kalo.eleos.kamia sxesi i pragmatikota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Συγνωμη δηλαδη οι αστυνιμικοι δεν εχουν παιδια; Τα βαρανε και αυτα; Κατι αλλο γινεται και με την καμερα δεν το καταλαβαινεις. Οι δημοσιογραφοι περνουν 5 δευτερολεπτα το ξυλο και μας το κοπανανε 500 replay να το εμπεδωσουμε και να πλακωνουν μετα οι αριστεροι και να μας ταραζουν στις βλακειες για να σε τρομαζουν οτι ακομα εχουμε χουντα κτλ για να μαζεψουν ψηφους. Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Αυτό με τα 5 δευτερόλεπτα ξύλο να το πεις σε 2 συμφοιτήτριές μου που έφαγαν ξύλο απο τους αστυνομικούς και καταλήξαν στο νοσοκομείο με ράμματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Συγνωμη δηλαδη οι αστυνιμικοι δεν εχουν παιδια; Τα βαρανε και αυτα; Κατι αλλο γινεται και με την καμερα δεν το καταλαβαινεις. Οι δημοσιογραφοι περνουν 5 δευτερολεπτα το ξυλο και μας το κοπανανε 500 replay να το εμπεδωσουμε και να πλακωνουν μετα οι αριστεροι και να μας ταραζουν στις βλακειες για να σε τρομαζουν οτι ακομα εχουμε χουντα κτλ για να μαζεψουν ψηφους. Εγώ πάλι είμαι της άποψης ότι πέφτει ξύλο για να σε τρομαζουν να μην πηγαίνεις σε πορείες! Όσο για το αν είναι γονείς,δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο.Αυτοί εντολές εκτελούνε, δεν αποφασίζουν οι ίδιοι για την δράση τους.Φυσικά όμως υπάρχουν και αστυνομικοί (μειοψηφία θέλω να πιστεύω) που ξεπερνούν τα όρια του επιτρεπτού και βλέπουμε περιστατικά όπως κλωτσιές στα πρόσωπα πεσμένων ατόμων κ.τ.λ.(την έχουν δει εξουσία:mad: ) Και πάλι όμως θέλω να πιστεύω πως η πλειοψηφία των αστυνομικών καταδικάζει τέτοια φαινόμενα.Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά όταν 5 ματατζήδες κλωτσούν φοιτητρια ξαπλωμενη στο δρόμο και δεν βρίσκεται 1 να τους συνετίσει εκείνη την ώρα και έπειτα να τους κατονομάσει εάν χρειαστεί.Επίσης πολλοί ματάδες έβριζαν αισχρά και προκαλούσαν τους φοιτητές(έβριζαν τις μητέρες τους ή τους έλεγαν: "ελάτε εδώ να σας ...") και όλα αυτά με τις "ευλογίες" των υπολοίπων, αφού κανείς συνάδελφός τους δεν βρέθηκε να τους αναφέρει. Εάν δεν γίνονται θέματα στις ειδήσεις όλα αυτά δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους αυτούς(στην μειοψηφία,το τονίζω διότι το πιστεύω) να κάνουν τα ίδια και χειρότερα στην 1η ευκαιρεία επειδή σε αυτήν την περίπτωση σίγουρα δεν υπάρχει τιμωρία. Συγνώμη αν σας κούρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ωραίο και ενδιαφέρον θεματάκι. Το διαβάζω όποτε έχω χρόνο εδώ και 2-3 μέρες, οπότε ας πω και εγώ την άποψή μου, μιας και έχω περάσει και εγώ από τα τιμημένα :p φοιτητικά έδρανα. α) Σχετικά με τις καταλήψεις Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί η κατάληψη θεωρείται μέτρο πίεσης προς την εκάστοτε κυβέρνηση και την κοινωνία. Παλαιότερα μπορεί να ήταν, μιας και ο κόσμος δεν είχε συνηθίσει σε τέτοιες καταστάσεις και θεωρούσε σημαντική είδηση το κλείσιμο μιας σχολής. Πλέον, είναι κάτι το συνηθισμένο (εκεί φτάσαμε) και ελάχιστοι δίνουν σημασία. Το μόνο - πρακτικό - αποτέλεσμα των καταλήψεων, είναι να χάνουν οι φοιτητές τα μαθήματα και τις εξεταστικές και να μένουν πίσω. Και καλό είναι να ξέρουν το ότι μπορεί οι φοιτητοπατέρες να έχουν πολύ χρόνο για χάσιμο, η αγορά όμως όχι. Όσο καθυστερεί κανείς να βγει στην αγορά εργασίας, τόσο δυσκολότερα θα είναι τα πράγματα για αυτόν. Γεγονός: εδώ και ένα μήνα περιμένω να ανοίξει γνωστό και μεγάλο Πανεπιστήμιο για να μεταφέρω πρόταση της εταιρείας στην οποία εργάζομαι για απορρόφηση αποφοίτων και τελειοφοίτων, και σπάω τα μούτρα μου μιας και μονίμως είναι κλειστό. Ποιος χάνει; Μάλλον όχι η εταιρεία μου, μιας και ήδη βρίσκει άλλους. β) Εάν θέλουμε καλύτερη εκπαίδευση, καλό είναι να ασχολούμαστε με τα ουσιώδη και όχι τα επουσιώδη. Και ναι, είναι επουσιώδες το να αναλωνόμαστε π.χ. στο πόσα βιβλία θα παίρνει ο κάθε φοιτητής, λες και δεν μπορεί να πάρει άλλα από έξω αν το επιθυμεί ή να δανειστεί από την βιβλιοθήκη ή να κρατήσει σημειώσεις από το μάθημα. Η αλήθεια είναι ότι όποιος θέλει πραγματικά να μάθει κάτι, το μαθαίνει, ανεξάρτητα από καθηγητές, βιβλία και παραδόσεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, να κοιτάμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος. Αποστολή του Πανεπιστημίου, είναι να μεταφέρει γνώση ώστε να καλουπώσει άτομα παραγωγικά, προοδευτικά, με νέες ιδέες που θα αλλάξουν την εκάστοτε κοινωνία. Και μιας και υποτίθεται ότι κανένας δεν σε κάνει καλύτερο με το ζόρι, αυτό είναι υπόθεση πάνω απ'όλα του ΦΟΙΤΗΤΗ ο οποίος πρέπει να αγαπάει το Πανεπιστήμιό του, την Επιστήμη του, και να κοιτάει πως να διευρύνει την σκέψη του και να γίνει αποδοτικότερος. Εάν λοιπόν οι φοιτητές επιθυμούν καλύτερα Πανεπιστήμια, το βασικό είναι αυτοί οι ίδιοι να αποτελέσουν διαφήμιση για αυτά, μιας και οι περισσότεροι βγαίνουν στην αγορά και πρακτικά δεν ξέρουν τίποτα, πράγμα για το οποίο η αλήθεια είναι ότι δεν ευθύνονται αποκλειστικά τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ. Φταίνε και αυτά, αλλά όχι 100%. γ) Πολλοί μιλάνε για «αγώνες», «αντίσταση» κτλ κτλ. Πολύ ωραία όλα αυτά, αλλά πριν πολεμήσουμε για κάτι, καλό είναι να ξέρουμε και γιατί το κάνουμε. Έχω ρωτήσει πάνω από 50 φοιτητές να μου πουν για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά. Σαφή απάντηση δεν πήρα από κανέναν. Αντιθέτως, άκουσα διάφορα συνθηματοεπιχερήματα, όπως «Όχι στο άρθρο 16», «Δωρεάν παιδεία», «Όχι στα ιδιωτικά πανεπιστήμια», κτλ. Αυτά, δεν είναι επιχειρήματα... Συνθήματα είναι που έχουν αναπαραχθεί από άλλους και είναι τουλάχιστον λυπηρό να βλέπει κανείς άτομα υποτίθεται μορφωμένα να μην έχουν προσωπική άποψη. Τελικά όλοι θέλουν καλύτερη παιδεία, αλλά κανένας δεν έχει προτάσεις ρεαλιστικές και βιώσιμες. Όλοι θέλουν και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Πριν απο μία ώρα ενημερώθηκα οτι και οι 49 που συνελήφθησαν, αθωωθήκαν! Οι 5 συμφοιτητές μου γυρνάνε σήμερα απο Αθήνα και θα το γιορτάσουμε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts