Jump to content

Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εξαρτάται πόσες συσκευές εξυπηρετεί το zte αν είναι πολλές λογικό είναι να μη βλέπεις την ανάλογη συμπεριφορά ακριβότερων router.

Αλλά για ένα φορητό και σποραδικά μερικές συσκευές ιδιαίτερα όχι ταυτόχρονη χρήση δεν νομίζω να προβληματίζει κάθε άλλο.

Μην είμαστε on/off στις επιλογές μας ούτε η αγορά είναι.

το ζτε είναι μέσα στα bug και τα προβλήματα.

Αν θες να παίζεις online και τα σχετικά δεν κάνει πολύ καλά την δουλειά του.

Xiaomi 12 Pro

Καλημέρα,

Ήθελα να ρωτήσω, έχω ένα ZTE VDSL router του ΟΤΕ που κάθεται και έκανα σε άλλο χώρο νέα σύνδεση Wind ADSL, μπορώ να χρησιμοποιήσω το ΖΤΕ ή πρέπει να παραγγείλω ADSL router;

Εξαρτάται πόσες συσκευές εξυπηρετεί το zte αν είναι πολλές λογικό είναι να μη βλέπεις την ανάλογη συμπεριφορά ακριβότερων router.

Αλλά για ένα φορητό και σποραδικά μερικές συσκευές ιδιαίτερα όχι ταυτόχρονη χρήση δεν νομίζω να προβληματίζει κάθε άλλο.

Μην είμαστε on/off στις επιλογές μας ούτε η αγορά είναι.

Σε μένα παίζει καλά με λαπτοπ, κινητό και ταμπλετ ταυτόχρονα, στάνταρντ...Εχει σηκώσει και επισκέπτες κατα καιρούς άνετα.

αν παίζει και σε adsl γραμμή λογικά μπορείς,απλά θα πρέπει να αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις του το vdsl σε adsl.

Xiaomi 12 Pro

Καλησπέρα σε όλους!!!

Εχω vodafone home Με απεριοριστο προγραμμα για σταθερα εντος ελλαδας και πεντε ωρες προς κινητα. Στο κινητο εχω καρτοπρογραμμα με 600 λεπτα προς ολους μαζι και σταθερα ελλαδας. Ποιος ειναι ο φτηνοτερος τροπος για να κανω κλησεις προς εξωτερικο? Υπαρχει καποιο πακετο αρκετα ελκυστικο? Αυτο θα μπορουσε να αφορα και χρηση υπολογιστη, οχι μονο τις τηλ. συσκευες μου. Ευχαριστω για οποια απαντηση...

Xiaomi Mi 9 Lite 6gb/128gb

Δεν υπάρχει ενας και μόνος τρόπος. Κυρίως εξαρτάται από την χώρα την οποία θα καλέσεις και αν είναι κινητό ή σταθερό.

Αν θες γράψε μας την χώρα που σε ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχει ενας και μόνος τρόπος. Κυρίως εξαρτάται από την χώρα την οποία θα καλέσεις και αν είναι κινητό ή σταθερό.

Αν θες γράψε μας την χώρα που σε ενδιαφέρει.

Ενδιαφερομαι κυριως για χωρες τις Μεσης Ανατολης (ΗΑΕ, Καταρ, Σαουδικη Αραβια, Ομαν, Κουβειτ)

Ενδιαφερομαι κυριως για χωρες τις Μεσης Ανατολης (ΗΑΕ, Καταρ, Σαουδικη Αραβια, Ομαν, Κουβειτ)

Έχει με 7 ευρώ το μήνα για το σταθερό το οποίο μπορείς να το προσθέσεις από το 13844.Δες εδώ:https://statheri.vodafone.gr/page-links/400/epiprosthetes-ypiresies

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Και τι θα τα κάνει τα λεπτά ομιλίας προς "ΒΕΝΕΖΟΥEΛΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΔΗΜΟΚΡ. ΚΟΡΕΑΣ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, Η.Π.Α, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΙΡΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΙΤΑΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΚΙΝΑ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΜΑΛΑΙΣΙΑ, ΜΟΝΑΚΟ, ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΕΡΟΥ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ, ΣΛΟΒΑΚΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ, ΤΑΪΒΑΝ, ΤΑΫΛΑΝΔΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ" ;;;;;;;;;;;

Βρήκες έστω και μια χώρα από αυτές που ζήτησε ;;;;;;

H Q έχει ένα πακέτο που ονομάζεται TALK TO UAE/ SAUDI ARABIA/ QATAR/ KUWAIT/ OMAN

Είναι ακριβώς οι χώρες που σε ενδιαφέρουν

Κοστίζει 5 ευρώ +12% Φόρος κινητής τηλεφωνίας = 5,60 ευρώ για 40 λεπτά δηλαδή 0,14 ευρώ το λεπτό.

Μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 5 φορές τον μήνα

Επίσης πρέπει να δεις τις χρεώσεις του http://www.lebara.com

Έχει μέχρι 0,06 για μερικές από αυτές τις χώρες αλλά για κάποιες είναι ποιο ακριβό.

δες και την σελίδα συγκρίσεως των προγραμμάτων της BETAMAX - Delmont

Θα βρεις κάποιο φτηνό πρόγραμμα για την χώρα που σε ενδιαφέρει

https://www.voipkredi.com/page.php?page=betamax-dellmont

Edited by Vasileios

Καλησπερα και ευχαριστω πολυ ολους σας για τη βοηθεια!!! Αφου το εψαξα λιγο μαλλον θα καταληξω σε καποια υπηρεσια Voip software απο το internet.

Ειδα για παραδειγμα το Actionvoip, εχει κανεις να μου προτεινει κατι αντιστοιχο το οποιο να ειναι αρκετα αξιοπιστο?

Μένω στα νότια προάστια (Άγιος Δημήτριος - Π. Φάληρο) και έχω κάνει σύνδεση στη Forthnet εδώ και δύο χρόνια. Πρίν από 7-8 μήνες ξεκίνησαν αποσυνδέσεις στην υπηρεσία του internet συνήθως επί δίωρο την ημέρα. Μετά από τρεις επισκέψεις τεχνικών στο σπίτι, συνεχή τηλέφωνα στην τηλεφωνική υποστήριξη (με φωνές και στα όρια να τους βρίσω) και πολλαπλά email το πρόβλημα εξακολουθεί και υφίσταται. Σημειωτέον ότι δύο φορές έχουν ισχυρισθεί ότι το έχουν φτιάξει και μετά από λίγο καιρό οι αποσυνδέσεις ξαναρχίζουν (την τελευταία φορά μόλις μετά από 24 ώρες). Καθόσον η υπομονή μου εξαντλήθηκε έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες αλλαγής παρόχου.

Θα με ενδιέφερε αν κάποιος έχει να προτείνει εταιρία για την περιοχή μου (Σύνορα Π. Φάληρο με Α. Δημήτριο). Ιδιαίτερα με ενδιαφέρουν εμπειρίες από VODAFONE (HOL).

Edited by dinma440

Μπορείς να αναφερθείς και στο forum της Forthnet http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214

O Αντιπρόσωπος της θα σου απαντήσει .

Για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά, τώρα αν θες κάτι το εξεζητημένο θα πρέπει να αγοράσεις κάτι άλλο, όπως ισχύει με όλα τα ρούτερ που δίνουν οι πάροχοι.

Όπως ξέρετε το SNR margin στην forthnet είναι 6 με αποτέλεσμα να κλειδωνω στα14MB/s.

Τώρα που θα πάω ΟΤΕ μπορώ να ζητήσω να κλειδωνει στο 6? Γιατί ο ΟΤΕ το έχει στα 9 και παλιά κλειδωνα στα 12Mb/s. Απ όσο έχω ψάξει όσοι ζήτησαν Αλλαγή από 9 σε 6 δεν το κάνουν λέγοντας ότι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή.

Για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά, τώρα αν θες κάτι το εξεζητημένο θα πρέπει να αγοράσεις κάτι άλλο, όπως ισχύει με όλα τα ρούτερ που δίνουν οι πάροχοι.

Οπώς (σχεδόν) σε όλα τα πράγματα, ότι πληρώνεις, παίρνεις. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα decent trade off, γιατί την δουλειά σου την κάνεις

Καλημέρα, δέχτηκα στο σταθερό τηλέφωνο κλήση από 6ψήφιο τηλεφωνικό αριθμό (χωρίς πρόθεμα, μόνο 6 ψηφία).

Γνωρίζει κανείς από που μπορεί να είναι;

Ευχαριστώ

Δοκιμασες να βαλεις τον αριθμο στο google?

Nα δεις τι σου βγαζει στα αποτελεσματα.

Η αν εχει δηλωθεί σαν αριθμό σπαμ ας πούμε.

Μήπως είναι από Skype;

Δεν ξέρω πως είναι εμφανίζονται οι τηλ. αριθμοί από skype, νομίζω πως μπορείς να δηλώσεις το κντ. σου αν θες να εμφανίζεται στον παραλήπτη.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασες να βαλεις τον αριθμο στο google?

Nα δεις τι σου βγαζει στα αποτελεσματα.

Η αν εχει δηλωθεί σαν αριθμό σπαμ ας πούμε.

Το έκανα αλλά δεν εμφανίζεται κάτι, ο αριθμός δεν είναι καταχωρημένος στις λίστες των τηλεφωνικών καταλόγων.

Αν μας πεις τον αριθμό γνωρίζω από που Είναι .

Αλλιώς οι 6ψήφιοι είναι 1.000.000 αριθμοί και δεν μπορώ να στους γράψω όλους.

Αν μας πεις τον αριθμό γνωρίζω από που Είναι .

Αλλιώς οι 6ψήφιοι είναι 1.000.000 αριθμοί και δεν μπορώ να στους γράψω όλους.

θενκς, στον στέλνω με pm

Φαίνεται για κλήση από Skype η viber η κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα

Ο αριθμός αυτός δεν δηλώνει τίποτα συγκεκριμένο

Φαίνεται για κλήση από Skype η viber η κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα

Ο αριθμός αυτός δεν δηλώνει τίποτα συγκεκριμένο

Ευχαριστώ για την προσπάθεια

• 2 weeks later...

Καλησπέρα, έχει δοκιμάσει κανείς να ρυθμίσει την υπηρεσία Day/Night/Lunch σε κεντράκι της Panasonic? Ψάχνω να δω πως ορίζονται οι ώρες και το μήνυμα.

Thanks

• The title was changed to Περί... σταθερής τηλεφωνίας γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was pinned