artemisrodo Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Γεια σας. Προσφατα γεννησα και "ξαφνικα εμφανιστηκαν" δεκαδες αγνωστες "εταιριες" υπηρεσιων, με ΑΠΟΡΗΤΑ νουμερα, οπου μου εχουν κανει τα νευρα (και του μωρου) κροσια, με τις ανω απο.. 40 κλησεις ημερισιως!!! Δεν υπαρχει τροπος να μπορω να κανω ελεγχομενη φραγη εισερχομενων κλησεων, πχ. με την δημιουργια μιας μπλακλιστ, λογου χαρη νουμερα απο το 2117.. να μπαναρονται 'η να μην πραγματοποιειται η κληση; Στα κινητα κατι υπαρχει, διαφορα προγραμματα που μπορεις να το κανεις. Στο σταθερο μου ομως; Εχω Wind Double play με μονο ασυρματη συσκευη - οχι ενσυρματο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στο 13800 να ρωτήσεις ;;; Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά νομίζω πως μέσω δικτύου δεν γίνεται... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Γεια σας. Προσφατα γεννησα και "ξαφνικα εμφανιστηκαν" δεκαδες αγνωστες "εταιριες" υπηρεσιων, με ΑΠΟΡΗΤΑ νουμερα, οπου μου εχουν κανει τα νευρα (και του μωρου) κροσια, με τις ανω απο.. 40 κλησεις ημερισιως!!! Δεν υπαρχει τροπος να μπορω να κανω ελεγχομενη φραγη εισερχομενων κλησεων, πχ. με την δημιουργια μιας μπλακλιστ, λογου χαρη νουμερα απο το 2117.. να μπαναρονται 'η να μην πραγματοποιειται η κληση; Στα κινητα κατι υπαρχει, διαφορα προγραμματα που μπορεις να το κανεις. Στο σταθερο μου ομως; Εχω Wind Double play με μονο ασυρματη συσκευη - οχι ενσυρματο τηλεφωνο. εδω http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/odigies-hrisis-psifiakon-eukolion-/ δεν αναφερει κατι για φραγη κλησεων με συγκεκριμενα νουμερα. υπαρχει ομως και αυτο http://www.wind.com.gr/gr/wind/upostirixi/statheri-internet/kakovoules-i-enohlitikes-kliseis/ για να μαθαινεις τον αριθμο που σε καλει με αποκρυψη και σε ενοχλει. αλλα δεν βλεπω πουθενα να εχει φραγη κλησεων με αποκρυψη. εγω στην θεση σου θα εβαζα προωθηση κλησεων σε ενα δευτερο νουμερο κινητου μου και θα εβαζα σε ενα blacklist τους αριθμους που ηθελα και θα ησυχαζα και αμα ηθελα να μιλησω σε ενα γνωστο νουμερο θα απορριπτα την κληση απο το κινητο που θα χτυπαγε και θα επαιρνα απο το σταθερο μου κατευθειαν μετα. Μια αλλη λυση ειναι να ζητησεις απο την γουιντ να σου δωσει αλλον αριθμο επειδη σε ενοχλουνε συνεχεια ή να πας στην forthnet που εχει φραγη κλησεων με αποκρυψη απο οσο ξερω κατι αλλο δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις. Συμβουλη: επισησ εγω στην θεση σου στο νουμερο που θα εβαζα να προωθουνται οι κλησεις με αποκρυψη θα επελεγα να ητανε γουιντ καλυτερα ή κοσμοτε και θα ενεργοποιουσα την φραγη κλησεων με αποκρυψη οποτε θα ησυχαζα με τις αποκρυψεις. Edited August 3, 2012 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Ευχαριστω ολους, θα το κοιταξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στην Cyta υπαρχει δυνατοτητα να απορριπτονται οι κλησεις με αποκριψη.Κατι τετοιο μπορει να εχει και η Wind. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artemisrodo Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στην Cyta υπαρχει δυνατοτητα να απορριπτονται οι κλησεις με αποκριψη.Κατι τετοιο μπορει να εχει και η Wind. Ρωτησα, δεν υπαρχει στην Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 παρε στην τεχνική υποστήριξη ή πανε απο κατάστημα wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokr Δημ. August 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2012 είναι λίγο ότινανε η hol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 όπως φαίνεται, όλα τα πράγματα της hol τα κάνουν εξωτερικοί συνεργάτες. σίγουρα μειώνεται το κόστος έτσι αλλά μία σοβαρή εταιρία δεν χτίζεται με αυτόν τον τρόπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 Το βαζω εδω και αν δεν ταιριαζει,καντε ο,τι νομιζετε. http://www.pandawill.com/radiationproof-telephone-telephone-receiver-for-iphoneipadmobile-phone-p64758.html Το εχετε ξαναδει; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2012 κάτι παρόμοιο είναι αυτό ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Πρόσφατα, έκανα την απόπειρα να βάλω forthnet. Δυστυχώς, η κοροϊδία τους ήταν κάτι το απίστευτο...:( Σε συμβόλαιο double play με 24άρα ADSL (τα κλασικά δηλαδή), μας είπαν ότι στην καλύτερη περίπτωση, θα είχαμε κάπου στα 4-5Mbps. Η δικαιολογία ήταν απίστευτη: Δικαιολογούν απόσταση έως 5 χιλιομέτρων από το κέντρο τους. Το σπίτι όμως, βρίσκεται σε απόσταση 7μιση χιλιομέτρων!!! Και παρόλα αυτά, ήρθαν και μας πέρασαν γραμμή!:confused: Οι πρώτες (και τελευταίες) δοκιμές ήταν συγκλονιστικές: Προβλεπόμενη ταχύτητα δικτύου, 800-850 Kbps. Ναι, καλά διαβάζετε, 800 Kbps!!:blink: Εννοείται ότι δεν προχώρησε η ιστορία και ξεκίνησα αμέσως την διαδικασία ακύρωσης του συμβολαίου, πριν ακόμη ενεργοποιηθεί η γραμμή. Είμαστε στους δυόμιση μήνες από τότε και ακόμη δεν έχει τελειώσει αυτός ο Γολγοθάς... Για να μην σας κουράζω άλλο (και για να φτάσουμε και στο τελικό ερώτημά μου), προσπαθώ εδώ και μιάμιση εβδομάδα να τους επιστρέψω το router. Αλλά... Όταν πήγα σε κατάστημα, το έπαιρναν μεν, αλλά δεν μου έδιναν κανένα αποδεικτικό παραλαβής. Μου είπαν να το στείλω με κούριερ στα κεντρικά (με έξοδα του παραλήπτη - φόρθνετ). Το έστειλα στα κεντρικά (Ατθιδών 4) αλλά αρνήθηκαν να το παραλάβουν, γιατί μου είπαν ότι κακώς το έστειλα εκεί, έπρεπε να το στείλω κάπου στον Ταύρο (μάλιστα μου είπαν και το όνομα του υπευθύνου που θα το παραλάμβανε). Το έστειλα στον Ταύρο, αλλά ούτε κι εκεί το δέχτηκαν και έστειλαν την κούριερ κάπου αλλού (δεν θυμάμαι πού). Μαντέψτε: Ούτε κι εκεί δέχτηκαν να το παραλάβουν. Σήμερα ξαναεπικοινώνησα με την Forthnet και μου είπαν ότι κακώς δεν το δέχτηκαν αρχής εξ'αρχής στα κεντρικά στην Ατθιδών και ότι έπρεπε να το στείλω πάλι στα κεντρικά. Μ'έβαλε στην αναμονή για 8-9 λεπτά και μετά μου είπε το θεϊκό: Η κεντρική αποθήκη που παραλαμβάνει πράγματα, μετακομίζει από την Ατθιδών κάπου στον Κολωνό (ούτε ο ίδιος ήξερε ακριβώς να μου πει - βασικά κανείς δεν το ήξερε) και μου έδωσε το τηλέφωνο του καταστήματος της περιοχής, για να μάθω πότε ολοκληρώνεται η μετακόμιση, ώστε να ολοκληρωθεί και η δική μου παράδοση του εξοπλισμού. Πήρα φυσικά στο κατάστημα στον Κολωνό, όπως το περίμενα, δεν είχαν την παραμικρή ιδέα περί μετακόμισης της αποθήκης κλπ:X Και η απορία μου, είναι η εξής απλή: Πού στον (*@&$*%@^$)@($@ θα πρέπει να στείλω το router; Γνωρίζει κανείς; Γιατί στην Forthnet, αποδεδειγμένα πλέον, δεν γνωρίζουν την τύφλα τους... :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_p Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ROUTER THOMSON TG585 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΑΠΛΑ ΣΑΝ SWITCH. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raidensub Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Δοκιμασε καλυτερα να ψαξεις ή να κανεις post στο site adsl.gr. Ειναι ειδικο site για τετοια θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVsChris Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Καλησπέρα! Χρησιμοποιώντας ADSL σε ISDN γραμμή, είχα το εξής πρόβλημα. Το Netmod του ISDN βρίσκεται στον κάτω όροφο, και ο υπολογιστής είναι στο δωμάτιό μου στον πάνω όροφο. Όταν διάβασα τις οδηγίες για την εγκατάσταση του Router είδα πως το Router, πρέπει να τοποθετηθεί πριν το Netmod και πριν γίνει ο οποιοσδήποτε διαχωρισμός των γραμμών. Αυτομάτως κατάλαβα πως δεν θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω διασύνδεση Ethernet παρά μόνο ασύρματη. Έτσι έγινε λοιπόν. Πιάνω 2-3 γραμμές σήματος στον πάνω όροφο και συμβιβάστηκα. Τώρα όμως που θέλω να βάλω ΟΤΕ ΤV τα πράγματα αλλάζουν καθώς η τηλεόρασή μου είναι δίπλα στον υπολογιστή. Αυτό σημαίνει πως το νέο μου Router πρέπει να είναι δίπλα από την TV και το PC στο δωμάτιό μου. Έχει κανείς καμία ιδέα;;;; Έχω μερικές αλλά είναι ανορθόδοξες. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHIEF Δημ. August 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2012 Kαλησπέρα! Όπως λέει και ο τίτλος , ψάχνω σχετικά με τη πρόσβαση στο ίντερνετ μέσω usb stick ! Έκανα μια διαδικτυακή βόλτα στα site της...τρόικα δλδ cosmote vodafone wind. Δε καταλαβα ομως...Σου δίνει ενα Χ ποσόν GB να το σπαταλήσεις εντός Ζ χρονικού διαστήματος ; Η ανανέωση πως γίνεται,όπως στα καρτοκινητά παίρνουμε κάρτες και...τις περνάμε ? Επίσης να υποθέσω πως δεν υποστηρίζει skype έτσι δεν είναι; Εννοώ βιντεόκληση με κάποιον τρόπο ,όχι απαιραιτήτως μέσω σκάιπ. Θα ήθελα όποιος έχει όρεξη και χρόνο να με κατατοπίσει λίγο στο τι γίνεται με το θεμα να μπείς στο ιντερνετ μέσω στικ ! Δεν είναι κάτι που καίγομαι άμεσα ,μπορεί και να μη το χρειαστώ ποτέ, απλά θα ήθελα να μάθω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους συν το ότι με ρώτησε ένας καλός μου φίλος περί αυτού του θέματος και δεν ήξερα τίποτα..! Ευχαριστω! ΥΓ: μπορώ με κάποιο stick να βάλω την SIM του whats up πχ και να καταναλώσω σε laptop (αφου σε λαπτοπ θα συνδεθει το στικ) τα ΜΒ του πακέτου? Παράθεση :superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2012 Τηι αίτηση από ποιο κατάστημα την έχεις κάνει; Στη θέση σου θα πήγαινε το modem από το κατάστημα που έκανα την αίτηση, αν δεν μπορούν να σου δώσουν αποδεικτικό απλά κράτα το όνομα του υπαλλήλου. Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. August 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2012 Ποιά είναι η πλέον οικονομική κάρτα (τύπου χρονοκάρτας) για κλήσεις από σταθερό Βουλγαρίας (σε αριθμό 0800 χωρίς χρέωση) και προορισμό ελληνικά σταθερά και κινητά δίκτυα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κάποιος να με βοηθήσει???:cry::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Κάποιος να με βοηθήσει???:cry::blink: Eίναι δύσκολη η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα. Πρέπει κάποιος να είναι εκεί για να σου πει. Στη θέση σου θα δοκίμαζα κάποιες από περίπτερα/τοπικά μαγαζιά. Δε μπορεί να μην πουλάνε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Eίναι δύσκολη η απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα. Πρέπει κάποιος να είναι εκεί για να σου πει. Στη θέση σου θα δοκίμαζα κάποιες από περίπτερα/τοπικά μαγαζιά. Δε μπορεί να μην πουλάνε.... Αν πήγαινα ο ίδιος δεν θα ξεκινούσα καν καινούργιο θέμα στο forum...:worry: Θα είναι οι γονείς μου για 2 εβδομάδες εκεί και θέλοντας να αποφύγουν τις χρεώσεις περιαγωγής θα χρησιμοποιούν κάποιου είδους τηλεκάρτας ή χρονοκάρτα. Οπότε, αν γνώριζα μια συγκεκριμένη κάρτα να τους προτείνω θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Αν πήγαινα ο ίδιος δεν θα ξεκινούσα καν καινούργιο θέμα στο forum...:worry: Θα είναι οι γονείς μου για 2 εβδομάδες εκεί και θέλοντας να αποφύγουν τις χρεώσεις περιαγωγής θα χρησιμοποιούν κάποιου είδους τηλεκάρτας ή χρονοκάρτα. Οπότε, αν γνώριζα μια συγκεκριμένη κάρτα να τους προτείνω θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση...;) H συμβουλη που σου έδωσα ισχύει και για τους γονείς σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 Πέρασα στην Κομοτηνή φοιτητής και θέλω να βάλω ίντερνετ χωρίς σταθερό. Θέλω όσο πιο γρήγορη ταχύτητα γίνεται και αξιοπιστία, τι πάροχο να επιλέξω; Επίσης, πόσες μέρες θέλει για να διεκπαιρωθεί το αίτημά μου; Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) εγώ χρησιμοποιώ cosmote on the go από το 2009 & δεν έχω παράπονο. ενεργοποίηση νομίζω άμεση. μεγαλύτερη σημασία έχει να δεις ποια εταιρία κινητής έχει 3g στο σπίτι που θα μένεις. αυτό θα είναι το βασικό κριτήριο επιλογής. Edited August 29, 2012 by lambrosbouk Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. August 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2012 (edited) Κύριε Καθηγητά πιστεύω αναφέρεται σε adsl γραμμή! edit: πάντως το 15,17€ Double Play Small (έως 24Mbps) της WIND είναι ότι πιο φθηνό. 12μηνο συμβόλαιο, βέβαια με 72€ τέλη ενεργοποίησης. Τώρα πρέπει να ψάξεις την περιοχή εκεί ποιος δουλεύει καλύτερα. Δες και CYTA. Ρώτα κανά γείτονα να κάνεις και καμιά γνωριμία! Άντε καλή φοιτητική ζωή! Edited August 29, 2012 by DemetreKre Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts