DENIOR Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Δε συμφωνώ. Δε βρίσκω αισθησιακό το κομμάτι. Είναι μεν ερωτικό, αλλά χαρακτηρίζεται από μία γλυκύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 η χειρώτερη:lol:αντε καλά πλακα κάνω καλός είναι δε κόβω φλέβα κι'όλας!;) πάντως άποψη του και δικαίωμά του! Αυτό έλειπε... ο καθένας πρέπει και είναι θεμιτό να έχει την άποψη του :) Αλλά όταν την εκφράζεις με το στυλ-"στίχους" "σ'αυτη την κοινωνια ζωντανων νεκρων που ως γνωστο παιρνει αξια η καθε μ@λ@κι@ διχως ουσια" και αναφέρεται πχ στο Φοίβο και σε τραγούδια που εμένα προσωπικά πολλά από αυτά μου αρέσουν είναι σα να μου λέει "ακούς μ*λ*κ*ες, είσαι ένας από τους πολλούς κλπ ... σίγουρα δεν είναι ευγενικό! Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CUSTOMADE Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Αληθεια τωρα σου αρεσουν πολλα απο τα τραγουδια του φοιβου;;:wacko::wacko:Τελος παντων...δεν μου πεφτει λογος.Αυτο που λεει ο στιχος των TXC για σενα ειναι αγενεια για μενα ειναι η πραγματικοτητα.Peace:) Παράθεση TRUST YOUR SOLE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
desvanfan Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Αληθεια τωρα σου αρεσουν πολλα απο τα τραγουδια του φοιβου;;:wacko::wacko:Τελος παντων...δεν μου πεφτει λογος.Αυτο που λεει ο στιχος των TXC για σενα ειναι αγενεια για μενα ειναι η πραγματικοτητα.Peace:) Συνεχίζεις τώρα να έχει υποτιμητικό υφάκι :) Είναι σα να σου λέω εγώ "Αλήθεια τώρα σ αρέσει αυτή η μ*λ*κ*α από TXC????:wacko::wacko¨" Αυτή είναι η διαφορά... Παράθεση If we forget about them, don't worry If they forget about us, then hurry How about the people who don't matter anymore? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2007 Αυτό έλειπε... ο καθένας πρέπει και είναι θεμιτό να έχει την άποψη του :) Αλλά όταν την εκφράζεις με το στυλ-"στίχους" "σ'αυτη την κοινωνια ζωντανων νεκρων που ως γνωστο παιρνει αξια η καθε μ@λ@κι@ διχως ουσια" και αναφέρεται πχ στο Φοίβο και σε τραγούδια που εμένα προσωπικά πολλά από αυτά μου αρέσουν είναι σα να μου λέει "ακούς μ*λ*κ*ες, είσαι ένας από τους πολλούς κλπ ... σίγουρα δεν είναι ευγενικό! Πράγματι έχει μια δώση ειρωνίας και ίσως να είναι και λίγο προσβλητικό!:ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 ..το τελευταίο πάντως της Βανδη "Θέλω" είναι ίδιο με το Clocks..έγινε θέμα και σε εκπομπη στο Mad Tv, και έδιωξαν τον παρουσιαστή που το ανέφερε...:confused: περισσότερες λεπτομέρειες. http://www.yupi.gr/tv/c2708/O_Foivos_h_Bandh_oi_Coldplay_kai_o_Gky.html Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 gky=Γκι Κρέφ, ο τρελαμένος και sui generis παρουσιαστής του Mad(οπως αναφερει στο σαιτ που παρεθεσες...)αυτος παλι απο που ειναι;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 to tragoudi einai analafro kai euxaristo. i vandi to ermineui katapliktika opos kai dekades ala tragoudia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 μονο αντιγραφες κανει:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό που συνέβη με το "Θελω" της Βανδή. Ο Φοίβος ξόφλησε μετά το 2001 που έβγαλε το "Γεια". Καλή κουφάλα είναι και η Δέσπω να το τραγουδήσει. Και το χειρότερο είναι ότι αντί να το καταποντίσουμε το κλεψίτυπο, το εκθειάζουμε βάζοντάς το ταυτόχρονα σε όλους τους ραδιοφονικούς σταθμούς για να πλουτίσουν μερικοί μερικοί εις βάρος των πραγματικών καλλιτεχνών. Γιατί η Δέσπω και ο Φοίβος ΔΕΝ είναι καλλιτέχνες πλέον. Είναι απλά αντιγραφείς. ΔΕΝ δημιουργούν, αντιγράφουν. gky=Γκι Κρέφ, ο τρελαμένος και sui generis παρουσιαστής του Mad(οπως αναφερει στο σαιτ που παρεθεσες...)αυτος παλι απο που ειναι;; Παραλαβή από την μακρινή Γαλλία ;) Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Υπάρχει κάπου να το ακούσουμε; (να κρίνουμε και οι ίδιοι?) Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Υπάρχει κάπου να το ακούσουμε; (να κρίνουμε και οι ίδιοι?) τσεκ ιτ Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Ο Χρήστος Δάντης έχει δηλώσει ότι στη μοντέρνα μουσική δεν υπάρχουν παρθενογενέσεις. Συμφωνά απόλυτα μαζί του. Έχουν δημιουργηθεί εκατομμύρια μουσικά κομμάτια τα τελευταία χρόνια όπου μεσουρανούν η ποπ, η ροκ, η μέταλ και πρόσφατα η ραπ και η RnB μουσική. Αναμενόμενο είναι πολλά από αυτά να παρουσιάζουν μερικές ομοιότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Ο Χρήστος Δάντης έχει δηλώσει ότι στη μοντέρνα μουσική δεν υπάρχουν παρθενογενέσεις. Συμφωνά απόλυτα μαζί του. Έχουν δημιουργηθεί εκατομμύρια μουσικά κομμάτια τα τελευταία χρόνια όπου μεσουρανούν η ποπ, η ροκ, η μέταλ και πρόσφατα η ραπ και η RnB μουσική. Αναμενόμενο είναι πολλά από αυτά να παρουσιάζουν μερικές ομοιότητες. μα δε μιλαμε για απλα ομοιοτητα!!!:eek::eek: τα τραγουδια ειναι ολοιδια !:!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 κριμα... παντως ειναι το clocks. Και ειναι και το Λογια και σιωπες της Βισση που ηταν το clocks. 3ος ερχεται ο Φοιβος Σωστή παρατήρηση. Όπως και να χει πάντως, είναι αρκετά καλό κομμάτι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. October 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2007 παιδια ο φοιβός ειναι συνθέτης ή απλα εχει μια ομάδα απο πισω του που γράφει τραγούδια? Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Δεν θα θίξω το πόσο κλέφτης είναι ο Φοίβος (και κάθε Φοίβος), αλλά όλοι εσείς που θίγεστε με τις «κλεψιές» του Φοίβου (ή και όποιου άλλου), αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο «αυθεντικά» είναι τα υπόλοιπα τραγούδια που ακούτε και τα θεωρείτε «γνήσια»; Μήπως η άγνοια για το «πρωτότυπο» είναι αυτή που σας κάνει τόσο απόλυτους; :) Για παράδειγμα, στην Ιαπωνία πόσοι ξέρουν πως το «Requiem» (sample) των Back Horn μοιάζει τρομερά με το «Μόνο Για Εκείνη Μη Μου Λες» των Πυξ Λαξ; Το πιο πιθανό είναι πως δεν έχουν ιδέα για την ύπαρξή τους... Από την άλλη όμως... Μήπως κι εμείς δεν έχουμε ιδέα αν και οι 2 τους «αντέγραψαν» κάποιον άλλον, άγνωστο στο ευρύ κοινό; Κανείς δεν ξέρει. Ίσως να είναι και απλή σύμπτωση... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 απαραδεκτο το νεο single της βανδη..... απαραδεκτη και η ιδια απαραδεκτος 100 φορες και ο φοιβος.... και ολα αυτα απο εναν ανθρωπο που γουσταρε την βανδη..... θα πρεπε να ντρεπονται και οι 2.... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.....απλα τωρα ξεπερασαν καθε οριο.... αισχος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 δειτε λιγο εδω. το υποφερω ειναι ενα τραγουδι που και ΕΓΩ το χορεψα παρα πολυ στα clubs....και ειναι ενα απο τα εμπορικοτερα singles που εχουν βγει στην χωρα μας. τοσο καιρο λοιπον λεγαμε οτι ειναι κλεμμενο απο το insomnia των faithless.... και ομως ο φοιβος στο ιδιο κομματι ΚΑΤΑΚΛΕΥΕΙ(οχι απλα αντιγραφει) και ενα αλλο συγκροτημα τους darude..... κοιταξτε εδω τα σημεια που εχω κοψει(δεν ειναι ολοκληρα τα τραγουδια) απο τα τραγουδια..ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙΔΙΑ... (εγω τοτε δεν το ειχα προσεξει αυτο....)..... ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΩΤΟ. darude-feel the beat http://rapidshare.com/files/63875388/Darude_-_Feel_The_Beat_shmeio_.mp3 ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ http://rapidshare.com/files/63875601/Despina_Vandi_-_Ipofero.shmeio.mp3 δεσποινα-υποφερω αισχος..... οι Mods να μην τρελαθουν με τα links ειναι απλα δειγματα δεν ειναι ολοκληρα τα κομματια το ξανατονιζω.:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 Ελευθεροτυπία - Η απόλυση ενός νεαρού VJ Αν τελικά τον απέλυσαν για αυτό το λόγο είναι πολύ βλάκες. Όχι μόνο για το ανήθικό της υπόθεσης αλλά και για το ότι θα τον κάνουν «μάρτυρα» τώρα και θα πάρει έκταση το θέμα. :rolleyes: Βέβαια, όπως γράφει και το άρθρο που παρέθεσα, σε κανάλι με έντονη σχέση με τις εταιρείες δουλεύει, οπότε ήταν αναμενόμενο... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 τώρα και θα πάρει έκταση το θέμα. Το θέμα έχει πάρει ήδη έκταση..έχουν γίνει ρόμπα Δεσπω-Φοίβος σε πολλά sites και blogs στο Internet και δικαιολογημένα κατά την άποψη μου.;) Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. October 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2007 αυτο που δεν ειπα ειναι οτι δεν ειναι μονο το Κλοκς- Λογια και σιωπες. Ειναι και το "δως μου φωτια" του Δαντη στη γεφυρα που το αυθεντικο ειχαν γραψει οι creal (stop killing time!) 3 τραγουδια σε ενα. Εκπληκτικο. Παρολα αυτα ειναι ωραιο κομματι και παλι και επιτελους παραδεισιο ακουσμα στα αυτια μας να μην ακουμε τη Βανδη σε σκυλοτραγουδα Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. October 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2007 με τι ασχολειτε το μισο ινετ...με εναν μλκ π τον κανατε διασημο κ σας το παιζε χρονια τωρα γαλλος. δειτε τον στον αλφα οπως ειπαν κ πιο πανω!!!τv tiglon NAI μην συζητας δεν μπορουν να κοιμηθουν πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marianda Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Έχει γράψει κατά καιρούς κορυφαία κομμάτια όπως το "Στα 'δωσα όλα" και πολλά άλλα της Δέσποινας, ή το "Χαμένα" της Γαρμπή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει όχι απλά στασιμότητα,αλλά και κάμψη.Λογικό αν αναλογιστείς σε πόσους έχει να...γράψει ο καημένος!Εμπνευση είναι κι αυτή, τι να σου κάνει, κάποτε στερεύει και τότε αρχίζεις να επαναλαμβάνεσαι και να επαναλαμβάνεσαι... Δες και αυτό : mariandastories.blogspot.com :cat: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ο φοιβος ειναι ενας πανεξυπνος ανθρωποσ και πολυ καλος και εφευρετικος συνθετης κατα την αποψη μου. πολοι συνθετες εκαναν ''κλεψιες'' αλλα ολοι επεσαν πανω στον φοιβο. καθολου δικαιο. εχει κανει τις μεγαλυτερες επιτυχιες στο συγχρονο τραγουδι και τον εχει βραβευσει ο ιδιος ο κοσμος αφτο φτανει. .............. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts