Bayern7 Δημοσιεύτηκε March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 6, 2007 Ξεθάβω και ποστάρω εδώ για να μην ανοίγω νέο θέμα.. Επειδή αποφάσισα να μπω στο χορό (να βάλω vista) και όπως διαβάζω με 1GB RAM που έχω θα ζοριστώ (λόγω του όχι χρησιμοποιώ και εφαρμογές που τρώνε μνημη), σκέφτηκα να αλλάξω τα 2 dimms ddr των 512ΜΒ που έχω που δουλεύουν στα 233ΜΗz και να βάλω 2x1GB PC3200 (400ΜHz). Mέχρι τόσο σηκώνει η mobo μου. Oπότε μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο σε eshops έπεσα πάνω στα παρακάτω 2 κομμάτια. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=920649&tab=specs Ή 2 τέτοιες => http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=842478&tab=extendedSpecs Έχετε να προτείνετε ή να αντιπροτείνετε τπτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Η αναβάθμιση της RAM πάντα καλό κάνει, αλλά το δικό μου και με 1giga (στα 400) μια χαρά τα πάει, χωρίς καθυστερήσεις, κολλήματα κλπ. Κατά τη γνώμη μου, πάρε τις φτηνότερες που θα βρείς στα 400. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μην πάρεις ακριβές μνήμες DDR1 - δεν αξίζει. Αργότερα θα αναβαθμίσεις το μηχάνημά σου και θα χρειαστείς DDR2 και θα πάνε στράφι αυτές. Κάνε ότι σου είπε ο από πάνω, πάρε τις φτηνότερες που θα βρεις. Μπορείς να πάρεις και μεταχειρισμένες, είναι καλή εποχή τώρα που τις πουλάνε όλοι για να πάρουν DDR2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Μπορείς να πάρεις και μεταχειρισμένες, είναι καλή εποχή τώρα που τις πουλάνε όλοι για να πάρουν DDR2. Ναι, είμαι πολύ δημοφιλής:lol: :lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Oi fthinoteres που βρήκα είναι στα 169 ευρά. Κάτι twinmos. Αυτές βγαίνουν ένα 20άρικο παραπάνω. Νομίζω αξίζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0maK Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Επειδή πολύς κόσμος αναβαθμίζεται από DDR1 σε DDR2, μπορείς σε διάφορα site με αγγελίες να βρεις απίστευτα καλές τιμές σε πολύ καλές μνήμες. Θα στο σύστηνα συγκριτικά με καινούριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Επειδή πολύς κόσμος αναβαθμίζεται από DDR1 σε DDR2, μπορείς σε διάφορα site με αγγελίες να βρεις απίστευτα καλές τιμές σε πολύ καλές μνήμες. Θα στο σύστηνα συγκριτικά με καινούριες. Πολύ σωστός, έτσι και αλλιώς, με την αποδειξούλα τους, έχουν lifetime εγγύηση;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Sto emarket me ena grhgoro search. Den vrika 2x1GB pou ithela. An den exei ekei pou na psaxneis... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts