Jump to content

CableTV από τη Vivodi

Κοινοποίηση

Recommended Posts

oloi osoi exoun balei cable tv exoun exafanistei apo ta forums

giati arage?????

Παρων εχω εδω και πολυ καιρο, ολα καλα ολα τελεια και θα ελεγα στην εντελεια,οσοι δεν εχουν φερνουν μαλλον την συντελεια του κοσμου,και το εως 20 σε αυτους που πραπονιουντε δεν τους ηταν δυσστυχως κατανοητο,καλωδια αποστασεις καθυστερησεις. Γνωμη μου χωρις να φταιει η εταιρια αλλα ο συντηρητης του Δημοσιου δικτυου σε ολους γνωστο πιος ειναι, και τι εχω τραβηξει μεχρι να συνδεθω 110 μερες αναμονη και το εχω ξαναγραψει, 3 επισκεψεις τεχνικων της Βιβοντι και η ευθυνη τους ειναι πια ειναι, απο το κτιριο και εαν ειναι οκ τα καλωδια.Αστα βραστα, τελικα εφυγα και σωθηκα απο ολες της πλευρες και το κυριοτερο οικονομικα.Αλλα με αυτη την φορητοτητα, δεν λενε να την χωνεψουν την ταση φυγης των πελατων τους απο τον οτε.

• Απαντήσεις 67
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κλασική Vivodi. Aυτά δυστυχώς να μην είχε, και θα είχε πάρει τα σόβρακα του ΟΤΕ καιρό τώρα.

Τωρα αρχισε και τα περνει,που εχουν γινει πολλες συνδεσεις με 33 ευρω και αρχισαν και με 45 ευρω.

Παρων εχω εδω και πολυ καιρο, ολα καλα ολα τελεια και θα ελεγα στην εντελεια,οσοι δεν εχουν φερνουν μαλλον την συντελεια του κοσμου,και το εως 20 σε αυτους που παραπονιουντε δεν τους ηταν δυσστυχως κατανοητο,καλωδια αποστασεις καθυστερησεις. Γνωμη μου, χωρις να φταιει η εταιρια αλλα ο συντηρητης του Δημοσιου δικτυου σε ολους γνωστο πιος ειναι, και τι εχω τραβηξει μεχρι να συνδεθω 110 μερες αναμονη και το εχω ξαναγραψει, 3 επισκεψεις τεχνικων της Βιβοντι και η ευθυνη τους πια ειναι, απο το κτιριο και εαν ειναι οκ τα καλωδια.Αστα βραστα, τελικα εφυγα και σωθηκα απο ολες της πλευρες και το κυριοτερο οικονομικα.Αλλα με αυτη την φορητοτητα, δεν λενε να την χωνεψουν, την ταση φυγης των πελατων τους απο τον οτε.

Καλημερα εχω ενεργοπηοιηθη σαν cabletv εδω και 2 μηνες περιπου, ολα ειναι μια χαρα εχω πολυ καλη αποδοση γυρω στο 95% απο 20Mbps τα 18, τηλεφωνια τους δουλευει τελεια με 5 συσκευες τηλεφωνων που εχω τοποθετησει, εχω online 2pc πολυ καλα πανε, η tv οκ αλλα δεν την πολυ δουλευω, o Boydas [vood] δεν ειναι κουδας ειναι καλος μαζι μου, δεν τον χαιδευω για να παιξει, αυτα και αλλα πολλα καλα, οπoιος εχει το ξερει.Ο λογαριασμος ηρθε ο πρωτος με κανονικη χρεωση οτι υπεγραψα χρεωθηκα, δηλαδη τιποτε μονο το παγιο τελος του μηνος 33 ευρω,διοτι ειμουν απο μεταβολη και στην προσφορα μεχρι 31/03/07.Η ταλαιπωρια ηταν πριν 110 μερες με 3 επισκεψεις τεχνικων, καλωδια αποσυνδεδεμενα μπορω να πω μαλλον και κομμενα, πως κοπηκαν τα καημενα μονα τους, βγαλτε τα συμπερασματα σας.

• 2 weeks later...
Εγώ υπενθυμίζω πως έχω κάνει αίτηση στις 26 Μαρτίου και περιμένω... Κανένας τεχνικός δεν έχει περάσει από το σπίτι μου, κανένα τηλέφωνο δε με έχουν πάρει, παίρνω μόνο εγώ τηλ. και κάθε μήνα μου λένε πως "θα συνδεθείτε μέσα στο μήνα". Δε μου λένε ποιο έτος όμως.

Εμένα μετά από 4,5 μήνες είχαν το θράσος να μου πουν ότι τώρα θα πάει η αίτηση μου στον ΟΤΕ. Έφυγα την ίδια μέρα και σε 16 μέρες είχα στον Περισσό On Telecoms - all in one. Δουλεύει άψογα μέχρι τώρα αν και ανήκω στον κόμβο της Φιλαδέλφειας.

Δεν λέω ότι είμαι ο κανόνας (μάλλον είμαι από τους τυχερούς) αλλά και η Forthnet σε κοντινό κατάστημα (επαγγελματικό) 2 play σε 18 μέρες.

Μιλάμε πάντα για ημερολογιακές, όχι εργάσιμες.

Θεωρώ λοιπόν πως είμαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Κωνσταντίνος

Εγώ υπενθυμίζω πως έχω κάνει αίτηση στις 26 Μαρτίου και περιμένω... Κανένας τεχνικός δεν έχει περάσει από το σπίτι μου, κανένα τηλέφωνο δε με έχουν πάρει, παίρνω μόνο εγώ τηλ. και κάθε μήνα μου λένε πως "θα συνδεθείτε μέσα στο μήνα". Δε μου λένε ποιο έτος όμως.

Καιρός να την ακυρώσεις και να πας σε κάποια άλλη εταιρεία που καλύπτει την περιοχή σου. :)

• 2 weeks later...
Καιρός να την ακυρώσεις και να πας σε κάποια άλλη εταιρεία που καλύπτει την περιοχή σου. :)

Μπα... Είμαι αποφασισμένος να βάλω Cable TV ακόμα και αν αυτοί δε θέλουν... Χτες πήγα από τα γραφεία τους στο Χαλάνδρι και ρώτησα για την πορεία της αίτησής μου για να πάρω την απάντηση πως "τόσο καιρό υπήρχε πρόβλημα στο βρόγχο (δεν έπρεπε να το ξέρω;) και προσπαθήσαμε πριν από ένα μήνα αλλά μας ο ΟΤΕ απάντησε ακυρωτικά (!!!)". Δηλαδή έχω υπογράψει αίτηση πως επιθυμώ να είμαι αποκλειστικά στο δίκτυο της Vivodi και να φύγω από τον ΟΤΕ, αλλά ο ΟΤΕ μου λέει όχι. Ρωτάω γιατί και μου απαντάει "δεν μπορούμε να το ξέρουμε εμείς". Μου υποσχέθηκε πως θα ξαναστείλουν στον ΟΤΕ την αίτηση (εγώ υποθέτω πως θα τη στείλουν για πρώτη φορά τώρα) και θα μου απαντήσουν σε 15 μέρες το πολύ...

C-Real (έχει καταντήσει) - Θα περιμένω

Εχω κάνει αίτηση από 29/3 περιοχή Καλλιθέα, και στις 30/10 μου έστειλαν τον εξοπλισμό με speedex (ασύρματο router thomson speedtouch 780(wl) & ένα mcom κουτί για σύνδεση με την tv). Μετά από μια εβδομάδα μου ήρθε sms στο κινητό με τα στοιχεία σύνδεσης (& ένα τηλ. αριθμό vivodi) και ημ/νία ενεργοποίησης 15/11. Ελπίζω στις 16 να μπορώ να σας στείλω τις εντυπώσεις μου!!! :D 7,5 μήνες δεν είναι και λίγο, αλλά ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η μετάβαση. Ιδωμεν...

Παιδιά εγώ το έχω εδώ και 5 μήνες στην αρχή όλα καλά αλλά μετά από 3 μήνες ξεκίνησαν τα προβλήματα με την ταχύτητα του internet και την τηλεόραση, εδώ και δυο μήνες δεν έχω τηλεόραση και η ταχύτητα στο internet έχει πέσει στο 1mp ( από 800 που κατέβαζα τώρα στα 150 ) Είμαι στα Πετράλωνα και στην ιδία περιοχή έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα, περιμένω να λήξει το πρόγραμμα για να φύγω από vivodi.

Είμαι στα Πετράλωνα και στην ιδία περιοχή έχουν όλοι το ίδιο πρόβλημα, περιμένω να λήξει το πρόγραμμα για να φύγω από vivodi.
και θα σε αφησουν να φυγεις με την μια??

Εχω κάνει αίτηση από 29/3 περιοχή Καλλιθέα, και στις 30/10 μου έστειλαν τον εξοπλισμό με speedex (ασύρματο router thomson speedtouch 780(wl) & ένα mcom κουτί για σύνδεση με την tv). Μετά από μια εβδομάδα μου ήρθε sms στο κινητό με τα στοιχεία σύνδεσης (& ένα τηλ. αριθμό vivodi) και ημ/νία ενεργοποίησης 15/11. Ελπίζω στις 16 να μπορώ να σας στείλω τις εντυπώσεις μου!!! :D 7,5 μήνες δεν είναι και λίγο, αλλά ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η μετάβαση. Ιδωμεν...

Τελικά τζίφος... :( τους πήρα τηλ. και μου έιπαν οτι ο οτε έστειλε ακυρωτικό και ξαναπροοθούν την αίτηση... Λέτε μέχρι το Πάσχα να έχει γίνει κάτι? :chair::kill::shoot::rocket::whip:

Σήκω και φύγε άνθρωπέ μου. Ας τους να παν να μαμηθούνε.

Τι ακυρωτικό και πράσινα άλογα. Ο ΟΤΕ αποφασίζει και ακυρώνει την αίτησή σου?

Όλοι το ίδιο χάλι είναι αλλά αυτή η Vivodi είναι κορυφή στις δικαιολογίες και τις καθυστερήσεις.

Εμένα 4,5 μήνες δεν είχαν καν στείλει την αίτηση και είχαν το θράσος να μου το πουν κιόλας.

Δοκίμασε αλλού.

Κωνσταντίνος

• 4 weeks later...
Και ναι ενεργοποιήθηκα! 8,5 μήνες μετά την αίτησή μου η σύνδεση με Cable TV είναι γεγονός! Το σημαντικότερο στοιχείο που παρατήρησα είναι οι τεράστιες αυξομειώσεις στις ταχύτητες. Περί 20 mbps ούτε λόγος, στην ουσία και τη μισή ταχύτητα να είχα θα ήμουν ευτυχισμένος. Με... κόφτη στα 8,5 mbps μπορώ να πω πως είμαι μεν ικανοποιημένος αλλά, υπάρχουν στιγμές που η ταχύτητα μπορεί να πέσει και κάτω από 1 mbps! Μία μέση ταχύτητα, λοιπόν, είναι κοντά στα 5 mbps. Με την τηλεόραση δεν πρόλαβα ακόμα να ασχοληθώ αν και με αυτά τα δεδομένα και βάσει των mbps που θα "ζητήσει" δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

• 2 weeks later...

Εμενα ήρθε μια απαράδεκτη χρέωση 15 euro, για θέαση ταινιών που ποτε δεν έχω δει.

Μου ήρθε για χρέωση από ταινίες του αυγούστου που λένε ότι είδα, εγώ ποτε δεν έχω δει ταινία από την "βιβοδι", και κανεις άλλος μιας k στον χορό τον υπολογιστών ούτε καθαρίστρια, ούτε κανεις άλλος δεν μπαίνει.

Τω έχουν κάνει k σε άλλους?

Αν ναι "ενημερωστε" k τους υπολοιπους για απατεωνιά τις "βιβοδι".

Αν είμαι ο μονος ok.

Αλλα αν τo έχουν σύστημα....

Emena irthe mia aparadekti xreosi 15 euro, gia theasi tenion pu pote den exo dei.

Mu irthe gia xreosi apo tenies tu augustu pu lene oti eida, ego pote den exo dei tenia apo tin vivodi, kai kanis alos mias k ston xoro ton ipologiston oute katharistria, oute kaneis alos den mpeni.

To exun kanei k se alous?

An nai enimeriste k tous ipolipous gia apateonia tis vivodi.

An eimai o monos ok.

Alla an to exun sistima....

• 4 weeks later...
Υπάρχουν οι κωδικοί των ταινιών στο λογαριασμό σου τις ώρες που τις ζήτησες. Επίσης στον αποκωδικοποιητή μπορείς να δεις ποιες ταινίες είναι αυτές καθώς παραμένουν ξεκλείδωτες.

Kαλησπερα εγω μετα απο 2 μηνες σηνδεθηκα στο (TELEPHONE PLUS)

εχτες, η γραμη ειναι σταθερη. Το προγραμμα ειναι 10000/512 και phone μπηκα στην vivodi γιατι το διπλανο διαμερισμα εχει το ιδιο προγραμμα απο vivodi και παει μια χαρα Περιοχη "ΚΟΛΩΝΟΣ"

Υ.Γ πανω απο ολα ειναι σε πια περιοχη μενεις !!!!!!