gggppp333 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Παιδια λιγη βοηθεια. 1) Πριν απο λιγο καιρο, ειχα ρωτησει για το TTS στο iGO. Στην καλυτερη περιπτωση μπορουσα να ακουσω την Αρτεμις και στη χειροτερη καμια απο τις δυο κοπελες... Τελικα σε καποια φαση δουλεψε και η Αφροδιτη, αλλα αποδειχτηκε πως ηταν προσωρινο (μονο για 1-2 φορες). Στη συνεχεια χωρις να αλλαξω ΤΙΠΟΤΑ, δε λειτουργουσε καθολου. Το ιδιο σεναριο εχει επαναληφθει καμποσες φορες και κοντευει να με τρελανει. Εκανα hard reset, περασα ξανα το προγραμμα απο την αρχη, αλλα εχω το ιδιο αποτελεσμα. Παιζει αναλογα με τα κεφια του, χωρις να αλλαζω απολυτως ΤΙΠΟΤΑ στη συσκευη. :wacko: 2) Ειχα προσεξει εδω και πολυ καιρο, να πεφτει η κεντρικη ενταση των ηχων του τηλεφωνου, στο 40%. Το ξανα ανεβαζα στο 100% και σε καποια φαση που νομιζα οτι χτυπαει με χαμηλη ενταση, τσεκαριζα παλι και ηταν για μια ακομα φορα στο 40%. Μετα απο καμποσο καιρο, συνειδητοποιησα οτι αυτη η πτωση στην κεντρικη ενταση των ηχων, γινεται μετα τη χρηση του iGO. :wacko: Μπορει να ειναι δαιμονισμενο το κινητο μου? :cry::cry::cry: :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Με την αντικατάσταση των αρχείων που σου έδωσε ο Οδυσσέας στην προηγούμενη σελίδα δεν είδες διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2009 Με την αντικατάσταση των αρχείων που σου έδωσε ο Οδυσσέας στην προηγούμενη σελίδα δεν είδες διαφορά; Δυστυχως οχι. Μεσα στις πολλες δοκιμες ειχε δουλεψει για λιγο και υπεθεσα οτι εστρωσε, αλλα τελικα ηταν μια απο τις συμπτωματικες αναλαμπες του. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 http://img406.imageshack.us/img406/165/screen01i.jpg Χάρτης CIT navigreece 2009.10 για iGO8.3 http://rapidshare.com/files/318312056/CIT_NaviGreece_2009_10_igo83.rar O χάρτης είναι beta και έχει δωθεί επίσημα από την ίδια την Creative Image για δοκιμή.:) http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=76535#p76535 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Αξιόλογος χάρτης, ευχαριστούμε. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Θα ήθελα μα καταθέσω μια σκέψη που αφορά το iGO8 αλλά και το νέο HD2. Στήν εφαρμογή που έχει το footprints αλλά και το navipanel ήταν προεπιλεγμένο να ανοίγει το copilot που είχε μέσα, πατώντας το εικονίδιο που δηλώνει τις συντεταγμένες,επειδή όμως το αντικατέστησα με το igo, με βάση αυτές εδώ τις οδηγίες : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=585856, τώρα ανοίγει το iGO και εν συνεχεία με τις οδηγίες που βρήκα εδώ: http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=4246 το igo ανοίγει απευθείας στην οθόνη του χάρτη. Μέχρι εδώ όλα καλά.:) Aλλά όμως δεν σε πάει στο σημείο που δηλώνουν οι συντεταγμένες αλλά στο αρχικό σημείο που ήταν το igo.:confused: Υπάρχει κανένας τρόπος να σε πηγαίνει κατευθείαν στο σημείο που υποδηλώνουν οι συντεταγμένες της φωτογραφίας από το footprints???????? Eυχαριστώ πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 http://img406.imageshack.us/img406/165/screen01i.jpg Χάρτης CIT navigreece 2009.10 για iGO8.3 http://rapidshare.com/files/318312056/CIT_NaviGreece_2009_10_igo83.rar O χάρτης είναι beta και έχει δωθεί επίσημα από την ίδια την Creative Image για δοκιμή.:) http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?p=76535#p76535 τι θα πει δοκισματικος; θα ισχυει για καποιο χρονικο διαστημα και μετα θα κλειδωθει; ή απλα εχει πολλα λαθη και περιμενουν παρατηρησεις; τι ακριβως παιζει; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2009 Ας πούμε ότι είναι κάτι σαν beta. Εντούτοις, τον βλέπω πολύ καλό και χωρίς προβλήματα. Δοκίμασε τον άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Ας πούμε ότι είναι κάτι σαν beta. Εντούτοις, τον βλέπω πολύ καλό και χωρίς προβλήματα. Δοκίμασε τον άφοβα. ηδη τον εχω περασει αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τον μοιραζουν ετσι Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Τι εννοείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 μεχρι τωρα δεν ειχα δει κατι τετοιο σε χαρτη πλοηγησης Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 1--στην αττικη οδο προς μαρκοπουλο ηθελα την εξοδο 12 αλλα στις 10 και 11 ΔΕΝ φανηκαν οι πρασινες πινακιδες. 2--στην λεωφορο λαυριου στο πρωτο φαναρι μπαινοντας απο μεσογειων αντι να με παει αριστερα εκανε δρομολογηση ασχετη για να με βγαλει εκει που απλα εχει φαναρι για αριστερα αυτα προλαβα και τσεκαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 10, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2009 Κάτι που έχω διαπιστώσει, είναι ότι δεν βλέπω διαφορές στους εναλλακτικούς τύπους διαδρομών που επιλέγω. Σχεδόν σε όλα μου βγάζει την ίδια διαδρομή που στην πράξη είναι η πιο σύντομη. Για παράδειγμα επιλέγω «Γρήγορη» διαδρομή και με περνάει από το κέντρο της Αθήνας. Επίσης όταν το βάζω να υπολογίσει όλες τις διαδρομές, δεν μου βγάζει αποτέλεσμα για την «Σύντομη». Αυτό το παροσιάζει ανεξαρτήτως χάρτη και ενημερωτικά, «φοράω» το προτελευταίο (6.11p_da) skin του gurjon. (Το τελευταίο μου έβγαλε προβληματάκια και γύρισα σε αυτό.) Κάποιος για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Παιδια λιγη βοηθεια. 1) Πριν απο λιγο καιρο, ειχα ρωτησει για το TTS στο iGO. Στην καλυτερη περιπτωση μπορουσα να ακουσω την Αρτεμις και στη χειροτερη καμια απο τις δυο κοπελες... Τελικα σε καποια φαση δουλεψε και η Αφροδιτη, αλλα αποδειχτηκε πως ηταν προσωρινο (μονο για 1-2 φορες). Στη συνεχεια χωρις να αλλαξω ΤΙΠΟΤΑ, δε λειτουργουσε καθολου. Το ιδιο σεναριο εχει επαναληφθει καμποσες φορες και κοντευει να με τρελανει. Εκανα hard reset, περασα ξανα το προγραμμα απο την αρχη, αλλα εχω το ιδιο αποτελεσμα. Παιζει αναλογα με τα κεφια του, χωρις να αλλαζω απολυτως ΤΙΠΟΤΑ στη συσκευη. :wacko: Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με την TESS LEO I αλλά και με προηγούμενες εκδόσεις της (έχω περάσει τα 2 dll που έδωσε ο Odytsak πριν λίγα μηνύματα). Έκανα μια αναζήτηση στους xda και διάβασα ότι είναι θέμα ελεύθερης RAM! Δυστυχώς το Sense 2.5 (αλλά και με το 2.1 το ίδιο συνέβαινε αν θυμάμαι καλά) δεν αφήνει πολύ ελεύθερη RAM για το TTS. Με τα 89MB που αφήνει ελεύθερα το Sense 2.5 δεν δουλεύει το TTS. Όταν απενεργοποιήσω το Sense 2.5 και υπάρχουν 108ΜΒ ελεύθερης RAM, τότε δουλεύει. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο sys.txt ώστε να μπορούμε να «βοηθήσουμε» το TTS; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ με την TESS LEO I αλλά και με προηγούμενες εκδόσεις της (έχω περάσει τα 2 dll που έδωσε ο Odytsak πριν λίγα μηνύματα). Έκανα μια αναζήτηση στους xda και διάβασα ότι είναι θέμα ελεύθερης RAM! Δυστυχώς το Sense 2.5 (αλλά και με το 2.1 το ίδιο συνέβαινε αν θυμάμαι καλά) δεν αφήνει πολύ ελεύθερη RAM για το TTS. Με τα 89MB που αφήνει ελεύθερα το Sense 2.5 δεν δουλεύει το TTS. Όταν απενεργοποιήσω το Sense 2.5 και υπάρχουν 108ΜΒ ελεύθερης RAM, τότε δουλεύει. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο sys.txt ώστε να μπορούμε να «βοηθήσουμε» το TTS; Φιλε σε ευχατιστησα στο νημα του Topaz, αλλα θα σε ευχαριστησω παλι εδω γιατι αυτη η ιστορια μου εσπασε τα νευρα και δεν ηξερα τι φταιει. Εκτος απο τη λυση που ειπες για λειτουργια του iGO χωρις να απενεργοποιουμε το Sense, ενα ακομα τεραστιο bug του iGO ειναι οτι χαμηλωνει αυτοματα την κεντρικη ενταση του ηχου της συσκευης, μετα απο καθε χρηση του. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Παιδιά έχω βρεί το skin Gunjor 6.12. Μπορει κάποιος να μου δώσει οδηγίες εγκατάστασης? (Έχω το HTC HD2) Ευχαριστώ Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 To αντιγράφεις στο φάκελο igo8\content\skin και το επιλέγεις μέσα από το μενού του igo8 ρυθμίσεις-->εμφάνιση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το σκιν που κατέβασα είναι αυτό Gunjor 6.12 Περιέχει ένα φάκελο με δύο υποφάκελους(audio + ui_igo_da) και ένα αρχείο .ini. Τι ακριβώς κάνω? Γιατί αντέγραψα ολο το φάκελο στο iGo/content/skin και στις ρυθμίσεις η εμφάνιση είναι απενεργοποιημένη. Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 11, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το σκιν που κατέβασα είναι αυτό Gunjor 6.12 Περιέχει ένα φάκελο με δύο υποφάκελους(audio + ui_igo_da) και ένα αρχείο .ini. Τι ακριβώς κάνω? Γιατί αντέγραψα ολο το φάκελο στο iGo/content/skin και στις ρυθμίσεις η εμφάνιση είναι απενεργοποιημένη. Πήγαινε στο sys.txt και άλλαξε το skin="ui_igo8" σε skin="ui_igo8_da" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. December 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2009 στο sys.txt δεν υπάρχει το skin="ui_igo8" . Μήπως πρέπει να το δημιουργήσω εγώ; Επίσης διάβασα κάπου, πως πρέπει να αντιγράψω το zip file στο skin.Αυτο το skin που κατέβασα δεν έιναι zip. Τι κάνουμε; Παράθεση Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Πρόσθεσε στο sys.txt κάτω από το [interface] το skin="ui_igo8_da" Και άλλαξε το παρακάτω ως εξής: resolution_dir="480_800" Επίσης και αυτό κάτω από το [rawdisplay] σε highres=0 (σε περίπτωση που θα κάνεις χρήση το εν λόγω skin μόνο) Κατέβασε το από εδώ. Είναι .zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 αυτοκινητακια για το gunjor 6.12 που μπορω να βρω; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 αυτοκινητακια για το gunjor 6.12 που μπορω να βρω; http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=3765 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=3765 δοκιμασα και εβαλα 2-3 διαφορετικους φακελους με αυτοκινητα, εννοειται οχι ταυτοχρονα και μου βγαζει παντα το ακολουθο μηνυμα http://img163.imageshack.us/img163/3043/screenshot1kx.jpg Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 12, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2009 Κάτι που έχω διαπιστώσει, είναι ότι δεν βλέπω διαφορές στους εναλλακτικούς τύπους διαδρομών που επιλέγω. Σχεδόν σε όλα μου βγάζει την ίδια διαδρομή που στην πράξη είναι η πιο σύντομη. Για παράδειγμα επιλέγω «Γρήγορη» διαδρομή και με περνάει από το κέντρο της Αθήνας. Επίσης όταν το βάζω να υπολογίσει όλες τις διαδρομές, δεν μου βγάζει αποτέλεσμα για την «Σύντομη». Αυτό το παροσιάζει ανεξαρτήτως χάρτη και ενημερωτικά, «φοράω» το προτελευταίο (6.11p_da) skin του gurjon. (Το τελευταίο μου έβγαλε προβληματάκια και γύρισα σε αυτό.) Κάποιος για αυτό; Επανέρχομαι και με screenshot όπου βλέπουμε α) ότι δεν υπολογίζει την σύντομη διαδρομή (την οποία δείχνει το βελάκι) και β) όλες οι διαδρομές είναι πάντα σχεδόν πανομοιότυπες. http://img230.imageshack.us/img230/8970/screen01ld.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts