ibiza2003 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Το drives alert λειτουργεί με όλους τους χάρτες?Υπάρχουν ενσωματωμένες στους χάρτες του igo οι επικίνδυνες στροφές ,διασταυρώσεις κ.τ.λ που βρίσκουμε στο destinator ή πρέπει να τους κατεβάσουμε από αλλού? Τ drives alert λειτουργούν μονο στους χάρτες navteq q2.2009, με το igo8.3.4 Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sioutisgr Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Τ drives alert λειτουργούν μονο στους χάρτες navteq q2.2009, με το igo8.3.4 Ευχαριστώ.Για α επικίνδυνα σημεία των δρόμων ((στροφές,διασταυρώσεις κ.τλ. ) μπορούμε να έχουμε ενημερώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Popeye Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 εχω παρατηρήσει στο HD που έχει ένας φίλος οτι οταν περνάει το όριο ταχύτητας, απο το όριο και πάνω κοκκινίζει και το "κοντερ" που έχει το iGO.... Σε έμενα με το HD2 γιατι δεν το κάνει αυτό??? Παράθεση The Sailor Man! ;-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 (edited) Aυτό γίνεται αν βάλεις κάποιο skin. Δοκίμασε αυτό, είναι φτιαγμένο για την Ελληνική πραγματικότητα μεταξύ πολλών άλλων, υποστηρίζει φωνές για τις κάμερες ταχύτητας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3097088#post3097088 Edited March 17, 2010 by odytsak Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα οδηγίες για εγκατάσταση του igo 8.3.2 σε HTC Touch HD. Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει παρακαλώ... Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Δεν μας λες όμως που ακριβώς αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Γίνε και πιο αναλυτικός αν θες. Για αρχή σβήσε το sys.txt που υπάρχει μέσα στον φάκελο του iGO και ξαναδοκίμασε να το τρέξεις. Εναλλακτικά διάβασε πιο πίσω ή κάνε αναζήτηση στα post του Οδυσσέα όπου δίνει κάποιο sys.txt. Εκείνο θα κάνει για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Τελικά τα κατάφερα με την εγκατάσταση αλλά δεν ακούγονται καθόλου φωνητικές οδηγίες. Τι λάθος μπορεί να έχω κάνει; Edited March 20, 2010 by Dr_Michael Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Bάλε αυτές για αρχή και όταν αποκτήσεις λίγη εμπειρία βάζεις και tts.:) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htct4242 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλησπέρα, πώς μπορώ να τρεξω το igo8 σε HTC T4242 WM 6.1 μέσω Vista; Παρακαλώ, λόγω απειρίας, με αναλυτικά βήματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Υποθέτω πως δεν μπήκες καν στον κόπο να προσπαθήσεις να το εγκαταστήσεις. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htct4242 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 προσπάθησα αλλά μου έβγαλε error. δεν μπόρεσα να κάνω επικόλληση συντόμευσης. πώς γίνεται στα vista? σορι αν σας δυσκολεύω, αλλά είμαι πολύ καινούριος με αυτά και δεν έχω ιδέα. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται. Συνιστώ να διαβάσεις σε αυτό το θέμα και θα βγάλεις άκρη. Όταν αποκτήσεις κάποια εξοικείωση και κάνεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις... θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Το επικόλληση συντόμευσης που λες είναι κάτι που το κάνουμε μέσα από τη συσκευή όταν θέλουμε να φτιάξουμε μια συντόμευση του προγράμματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) 1-ενω εσβησα το αρχειο για τα τρισδιαστατα βενζιναδικα αυτα ακομα φαινονται!πως τα σβηνω εντελως; 2-επανερχομαι στο φωτισμο.οταν ειμαι στο igo8 και γινει μια κληση πχ και τελειωσει ο φωτισμος του igo ΔΕΝ επανερχεται στο επιπεδο που του εχω ορισει (στο μαξιμουμ και στη μερα και ατη νυχτα) αλλα μενει στο επιπεδο ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.αν φυσικα βαλω το φωτισμο του τηλεφωνου στο αυτοματο ολα οκ αλλα τρωει μπαταρια πολυ.στην ρυθμιση του igo για τον φωτισμο εννοειται οτι το εχω στο οπισθιο φωτισμο ενεργο.για δοκιμαστε και πειτε μου 1-ενω εσβησα το αρχειο για τα τρισδιαστατα βενζιναδικα αυτα ακομα φαινονται!πως τα σβηνω εντελως; 2-επανερχομαι στο φωτισμο.οταν ειμαι στο igo8 και γινει μια κληση πχ και τελειωσει ο φωτισμος του igo ΔΕΝ επανερχεται στο επιπεδο που του εχω ορισει (στο μαξιμουμ και στη μερα και ατη νυχτα) αλλα μενει στο επιπεδο ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.αν φυσικα βαλω το φωτισμο του τηλεφωνου στο αυτοματο ολα οκ αλλα τρωει μπαταρια πολυ.στην ρυθμιση του igo για τον φωτισμο εννοειται οτι το εχω στο οπισθιο φωτισμο ενεργο.για δοκιμαστε και πειτε μου για τα Poi εσβησα και το poi visibilities.txt στον φακελο save αλλα παλι τα τρισδιαστατα βενζιναδικα φαινονται!κανενας που να ξερει τι να κανω? Edited April 1, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 O καινούριος χάρτης της DIS που έρχεται με το Vector traffic με υποστήριξη αποφυγής κίνησης μέσω TMC είναι 2010.03 με ημερομηνία έκδοσης 9 Μαρτίου 2010 (100309). Ο χάρτης είναι πολύ βελτιωμένος και ειδικά λόγω υποστήριξης TMC είναι χρησιμότατος για όσους κινούνται εντός του λεκανοπεδίου. http://img17.imageshack.us/img17/4600/screen04u.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 O καινούριος χάρτης της DIS που έρχεται με το Vector traffic με υποστήριξη αποφυγής κίνησης μέσω TMC είναι 2010.03 με ημερομηνία έκδοσης 9 Μαρτίου 2010 (100309). Ο χάρτης είναι πολύ βελτιωμένος και ειδικά λόγω υποστήριξης TMC είναι χρησιμότατος για όσους κινούνται εντός του λεκανοπεδίου. http://img17.imageshack.us/img17/4600/screen04u.jpg οδυσσεα εχει βγει κανονικα ο χαρτης η ειναι beta και τον δοκιμαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αν είμαστε τυχεροί... θα τον έχουμε σύντομα στις συσκευές μας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 μακαρι ...και μετα cabakia απο xda να το κανουμε να δουλεψει για την αποφυγη της κινησης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 (edited) θελω να βαλω απο το gps pocketpc το skin που εχουν φτιαξει τα παιδια εκει. κατεβασα και αντικατεστησα το data.zip και το branding.zip και ακολουθησα τις οδηγιες της πρωτης σελιδας. στο sys.txt εβαλα [project] name="igo8_pda" [folders] app="Storage Card/Internal Storage/iGO8" [interface] maxzoom2d=6000000 show_exit=1 skin="ui_igo8_da'' [feature] signpost_coloring=1 αλλα δυστηχως οταν παει να ανοιξει το προγραμμα που πεταει το μυνημα οτι δεν βρεθηκε το αρχειο 320Χ240.BMP απο το "ui_igo8_da'' καπως ετσι. αποτι καταλαβα δεν βρισκει το path.μπορει καποιος να με βοηθησει; χαρη στην βοηθεια του katt ola ok,δουλεψε αλλα χαθηκαν τα εικονιδια απτα pois.:( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited April 2, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης". Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 μακαρι ...και μετα cabakia απο xda να το κανουμε να δουλεψει για την αποφυγη της κινησης :) Ποια cabάκια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=512630 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 οταν ειμαι σε μια ευθεια μεγαλη κανει μονο του zoom πολυ μακρινο,ξερετε πως το απενεργοποιω; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Γνωρίζει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει ο CIT 2010.02 για το igo8; :) Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2010 Ο τελευταίος στο iGO είναι ο CIT 2009.10 (091020). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Ο τελευταίος στο iGO είναι ο CIT 2009.10 (091020). Κυκλοφόρησε και ο 2009.12 100208 EpsilonGis... Edited April 9, 2010 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Κυκλοφόρησε και ο 2009.12 100208 EpsilonGis... εχει ενα μηνα τωρα.σβησε το λινκ γιατι θα στο σβησουν moderators!απαγορευεται νομιζω ;) Edited April 9, 2010 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts