Jump to content

Nav N Go iGO 8

johner
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το drives alert λειτουργεί με όλους τους χάρτες?Υπάρχουν ενσωματωμένες στους χάρτες του igo οι επικίνδυνες στροφές ,διασταυρώσεις κ.τ.λ που βρίσκουμε στο destinator ή πρέπει να τους κατεβάσουμε από αλλού?

Τ drives alert λειτουργούν μονο στους χάρτες navteq q2.2009, με το igo8.3.4

CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN-

WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO,

MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9

http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τ drives alert λειτουργούν μονο στους χάρτες navteq q2.2009, με το igo8.3.4

Ευχαριστώ.Για α επικίνδυνα σημεία των δρόμων ((στροφές,διασταυρώσεις κ.τλ. ) μπορούμε να έχουμε ενημερώσεις?

εχω παρατηρήσει στο HD που έχει ένας φίλος οτι οταν περνάει το όριο ταχύτητας, απο το όριο και πάνω κοκκινίζει και το "κοντερ" που έχει το iGO....

Σε έμενα με το HD2 γιατι δεν το κάνει αυτό???

The Sailor Man! ;-P

Aυτό γίνεται αν βάλεις κάποιο skin.

Δοκίμασε αυτό, είναι φτιαγμένο για την Ελληνική πραγματικότητα

μεταξύ πολλών άλλων, υποστηρίζει φωνές για τις κάμερες ταχύτητας.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3097088#post3097088

Edited by odytsak
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα οδηγίες για εγκατάσταση του igo 8.3.2 σε HTC Touch HD. Αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει παρακαλώ...

• Administrators

Δεν μας λες όμως που ακριβώς αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Γίνε και πιο αναλυτικός αν θες.

Για αρχή σβήσε το sys.txt που υπάρχει μέσα στον φάκελο του iGO και ξαναδοκίμασε να το τρέξεις.

Εναλλακτικά διάβασε πιο πίσω ή κάνε αναζήτηση στα post του Οδυσσέα όπου δίνει κάποιο sys.txt. Εκείνο θα κάνει για τη συσκευή σου.

Modpic.gif

Τελικά τα κατάφερα με την εγκατάσταση αλλά δεν ακούγονται καθόλου φωνητικές οδηγίες. Τι λάθος μπορεί να έχω κάνει; Edited by Dr_Michael

Bάλε αυτές για αρχή

και όταν αποκτήσεις λίγη εμπειρία βάζεις και tts.:)

Καλησπέρα, πώς μπορώ να τρεξω το igo8 σε HTC T4242 WM 6.1 μέσω Vista; Παρακαλώ, λόγω απειρίας, με αναλυτικά βήματα..

Υποθέτω πως δεν μπήκες καν στον κόπο να προσπαθήσεις να το εγκαταστήσεις.

προσπάθησα αλλά μου έβγαλε error. δεν μπόρεσα να κάνω επικόλληση συντόμευσης. πώς γίνεται στα vista? σορι αν σας δυσκολεύω, αλλά είμαι πολύ καινούριος με αυτά και δεν έχω ιδέα. ευχαριστώ

• Administrators

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται. Συνιστώ να διαβάσεις σε αυτό το θέμα και θα βγάλεις άκρη. Όταν αποκτήσεις κάποια εξοικείωση και κάνεις πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις... θα μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Το επικόλληση συντόμευσης που λες είναι κάτι που το κάνουμε μέσα από τη συσκευή όταν θέλουμε να φτιάξουμε μια συντόμευση του προγράμματος.

Modpic.gif

1-ενω εσβησα το αρχειο για τα τρισδιαστατα βενζιναδικα αυτα ακομα φαινονται!πως τα σβηνω εντελως;

2-επανερχομαι στο φωτισμο.οταν ειμαι στο igo8 και γινει μια κληση πχ και τελειωσει ο φωτισμος του igo ΔΕΝ επανερχεται στο επιπεδο που του εχω ορισει (στο μαξιμουμ και στη μερα και ατη νυχτα) αλλα μενει στο επιπεδο ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.αν φυσικα βαλω το φωτισμο του τηλεφωνου στο αυτοματο ολα οκ αλλα τρωει μπαταρια πολυ.στην ρυθμιση του igo για τον φωτισμο εννοειται οτι το εχω στο οπισθιο φωτισμο ενεργο.για δοκιμαστε και πειτε μου

1-ενω εσβησα το αρχειο για τα τρισδιαστατα βενζιναδικα αυτα ακομα φαινονται!πως τα σβηνω εντελως;

2-επανερχομαι στο φωτισμο.οταν ειμαι στο igo8 και γινει μια κληση πχ και τελειωσει ο φωτισμος του igo ΔΕΝ επανερχεται στο επιπεδο που του εχω ορισει (στο μαξιμουμ και στη μερα και ατη νυχτα) αλλα μενει στο επιπεδο ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ.αν φυσικα βαλω το φωτισμο του τηλεφωνου στο αυτοματο ολα οκ αλλα τρωει μπαταρια πολυ.στην ρυθμιση του igo για τον φωτισμο εννοειται οτι το εχω στο οπισθιο φωτισμο ενεργο.για δοκιμαστε και πειτε μου

για τα Poi εσβησα και το poi visibilities.txt στον φακελο save αλλα παλι τα τρισδιαστατα βενζιναδικα φαινονται!κανενας που να ξερει τι να κανω?

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".

• 2 weeks later...

O καινούριος χάρτης της DIS που έρχεται με το Vector traffic με υποστήριξη αποφυγής κίνησης μέσω TMC

είναι 2010.03

με ημερομηνία έκδοσης 9 Μαρτίου 2010 (100309).

Ο χάρτης είναι πολύ βελτιωμένος και ειδικά λόγω υποστήριξης TMC

είναι χρησιμότατος για όσους κινούνται εντός του λεκανοπεδίου.

http://img17.imageshack.us/img17/4600/screen04u.jpg

O καινούριος χάρτης της DIS που έρχεται με το Vector traffic με υποστήριξη αποφυγής κίνησης μέσω TMC

είναι 2010.03

με ημερομηνία έκδοσης 9 Μαρτίου 2010 (100309).

Ο χάρτης είναι πολύ βελτιωμένος και ειδικά λόγω υποστήριξης TMC

είναι χρησιμότατος για όσους κινούνται εντός του λεκανοπεδίου.

http://img17.imageshack.us/img17/4600/screen04u.jpg

οδυσσεα εχει βγει κανονικα ο χαρτης η ειναι beta και τον δοκιμαζεις?

• Administrators
Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αν είμαστε τυχεροί... θα τον έχουμε σύντομα στις συσκευές μας. :rolleyes:

Modpic.gif

θελω να βαλω απο το gps pocketpc το skin που εχουν φτιαξει τα παιδια εκει.

κατεβασα και αντικατεστησα το data.zip και το branding.zip και ακολουθησα τις οδηγιες της πρωτης σελιδας.

στο sys.txt εβαλα

[project]

name="igo8_pda"

[folders]

app="Storage Card/Internal Storage/iGO8"

[interface]

maxzoom2d=6000000

show_exit=1

skin="ui_igo8_da''

[feature]

signpost_coloring=1

αλλα δυστηχως οταν παει να ανοιξει το προγραμμα που πεταει το μυνημα οτι δεν βρεθηκε το αρχειο 320Χ240.BMP απο το "ui_igo8_da'' καπως ετσι.

αποτι καταλαβα δεν βρισκει το path.μπορει καποιος να με βοηθησει;

χαρη στην βοηθεια του katt ola ok,δουλεψε αλλα χαθηκαν τα εικονιδια απτα pois.:(

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης".
adok13

• Administrators
μακαρι ...και μετα cabakia απο xda να το κανουμε να δουλεψει για την αποφυγη της κινησης :)

Ποια cabάκια;

Modpic.gif

Γνωρίζει κανείς αν έχει κυκλοφορήσει ο CIT 2010.02 για το igo8; :)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Ο τελευταίος στο iGO είναι ο CIT 2009.10 (091020).

Κυκλοφόρησε και ο 2009.12 100208 EpsilonGis...

Edited by Coolgreek
Βασίλης!

Κυκλοφόρησε και ο 2009.12 100208 EpsilonGis...

εχει ενα μηνα τωρα.σβησε το λινκ γιατι θα στο σβησουν moderators!απαγορευεται νομιζω ;)

Edited by mcde