Administrators athanaso77 Δημ. November 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2009 ενταξει οδυσσεα μου απαντησες στο αλλο site! thxz! Βάλε αν θες την απάντηση και εδώ για κάθε ενδιαφερόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. November 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 teleatlas τον τελευταιο μεχρι να κυκλοφορησει συντομα ο επομενος teleatlas λιγο βοηθεια εστω με πμ? επισης εχω βαλει το igo και ενω φορτωνει κανονικα, δεν εχει επαφη με το gps (μου λεει gps device not found). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2009 Σε ποια συσκευή έχεις το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbu Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 σε mio moov 200. μπορεί να έχω κανει κατι λαθος στην εγκατασταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnp_33 Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 παιδιa ποιo χαρτη προτεινεται για το igo 8?????? Γεια Ευρώπη η Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Μάλλον για Ελλάδα θα εννοεί που οι επιλογές είναι ιδιαίτερα πολλές. TeleAtlas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παιδιά πήρα ένα PNA και έβαλα το iGO. Όμως στον χάρτη δεν φαίνονται τα POIs. Είναι αυτό εφικτό; Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 στο sys μου εχω αυτο [interface] skin="ui_igo8" επειδη εχω βαλει το data zip με τα drive alerts πρεπει να το κανω _da στο τελος? νομιζω το εκανα δοκιμαστικα αλλα με χαρτη τελεατλας δεν δειχνει πλεον φαναρια και ορια ταχυτητας οπως πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 στο sys μου εχω αυτο [interface] skin="ui_igo8" επειδη εχω βαλει το data zip με τα drive alerts πρεπει να το κανω _da στο τελος? νομιζω το εκανα δοκιμαστικα αλλα με χαρτη τελεατλας δεν δειχνει πλεον φαναρια και ορια ταχυτητας οπως πριν? Ναι, είναι απαραίτητο να γίνει... skin="ui_igo8_da" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2009 Παιδια λιγη βοηθεια γιατι γινονται παραλογα πραγματα. :!: Ειχα περασμενο το iGO 8 στην καρτα μνημης μου. Αυτες τις μερες αλλαξα Rom και πλεον δεν παιζει μια συγκεκριμενη φωνη απο τις 4 που εχω μεσα. Της Αφροδιτης με την υποστηριξη TTS. Oσο και να προσπαθω, δε μπορω να σκεφτω μια λογικη εξηγηση με δεδομενο οτι δεν εγινε καμια απολυτως αλλαγη στην εξωτερικη μνημη απο οπου ετρεχα το προγραμμα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Όπως λες εάν δεν πείραξες την κάρτα δεν θα έπρεπε να σου χαλάσει τίποτα. Όπως και να 'χει, δες εδώ ούτως ώστε να εξακριβώσεις ότι όλα είναι σωστά και στη θέση τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Παιδια λιγη βοηθεια γιατι γινονται παραλογα πραγματα. :!: Ειχα περασμενο το iGO 8 στην καρτα μνημης μου. Αυτες τις μερες αλλαξα Rom και πλεον δεν παιζει μια συγκεκριμενη φωνη απο τις 4 που εχω μεσα. Της Αφροδιτης με την υποστηριξη TTS. Oσο και να προσπαθω, δε μπορω να σκεφτω μια λογικη εξηγηση με δεδομενο οτι δεν εγινε καμια απολυτως αλλαγη στην εξωτερικη μνημη απο οπου ετρεχα το προγραμμα. :confused: Aντικατέστησε τα δύο dll, κάνε επανεκκίνηση της συσκευής και θα είσαι ΟΚ. [ATTACH]14955[/ATTACH] Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Ναι, είναι απαραίτητο να γίνει... skin="ui_igo8_da" οκ το ξανα εκανα αλλα θυμαμαι οτι με τα νεα driver alerts εδειχνε και το οριο ταχυτητας με στρογγυλο μεγαλο σηματακι κατω αριστερα και τα φαναρια στο παραθυρακι πανω διπλα απο αυτο με τα κυαλια,τωρα δεν φαινονται πια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Εδώ έχεις κοιτάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. November 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 Aντικατέστησε τα δύο dll, κάνε επανεκκίνηση της συσκευής και θα είσαι ΟΚ. [ATTACH]14955[/ATTACH] Όπως λες εάν δεν πείραξες την κάρτα δεν θα έπρεπε να σου χαλάσει τίποτα. Όπως και να 'χει, δες εδώ ούτως ώστε να εξακριβώσεις ότι όλα είναι σωστά και στη θέση τους. Thanks guys. :D Και τον odytsak για τα αρχειακια και τον athanaso77 για το link που παραπεμπει ... παλι στον odytsak. :lol: Σε αυτο το link καταλαβα ποσο σημαντικες ειναι οι αλλαγες στο sys.txt Μιλαμε οτι το προγραμμα γινεται εντελως διαφορετικο. :cool: Οσο για το προβλημα μου, απιστευτο αλλα αληθινο. -Δεν ειχα πειραξει ΤΙΠΟΤΑ στην εξωτερικη καρτα μνημης. -Για σιγουρια, ξαναπερασα ενα backup της Storage που παντα κραταω στο PC και παλι δεν επαιζε η Aφροδιτη αλλα μονο η Αρτεμις. Τελικα ακολουθωντας της οδηγιες του link και αντικαθιστωντας τα dll εστρωσε. Μου σωσατε τη ζωη. Με την Αρτεμις με πιανει υπνος στο τιμονι αν ακουω τη φωνη της. Ενω η Αφροδιτη... με... ξυπναει. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2009 +1 για την Αφροδίτη. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Δοκιμάστε και τις πόντιες Αφροδίτη και Αρτεμις, ΤΟ γέλιο!:D http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=51&t=4920 http://img526.imageshack.us/img526/4529/screen06l.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 η τελευταια εκδοση του iGo ποια ειναι; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 η τελευταια εκδοση του iGo ποια ειναι; 8.3.4.102680 :) και κατι ασχετο το αρχειο κτηριων του ισραηλ ειναι 50Mb και το δικο μας 1.8 ...ξεφτιλααααα!ατελειωτα pois το ισραηλ εμεις παπα...ρια!ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΧΑΡΤΩΝ ΞΥΠΝΑΤΕ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 8.3.4.102680 :) Αναμένουμε και πιο καινούργια σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Αναμένουμε και πιο καινούργια σύντομα. οταν βγαινει νεα εκδοση αρκει να κανουμε εγκατασταση το νεο .exe αρχειο η χρειαζεται και κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2009 Συνήθως με το .exe είμαστε εντάξει. Τώρα εάν υπάρχει και κάτι άλλο, απλά συνοδεύεται. Εάν φοβάσαι για το στήσιμο, δεν το χάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 O μοναδικός χάρτης για iGO με αποφυγή δακτυλίου και σωστό tts ακούει στο όνομα Creative Image και είναι έκδοσης 2009.10!!! http://img406.imageshack.us/img406/165/screen01i.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gggppp333 Δημ. December 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 O μοναδικός χάρτης για iGO με αποφυγή δακτυλίου και σωστό tts ακούει στο όνομα Creative Image και είναι έκδοσης 2009.10!!! Γενικα σαν χαρτης τι λεει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2009 Μόλις πέσει στα χέρια μας, θα μπορέσουμε να κάνουμε τις σχετικές συγκρίσεις. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts