deb284 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 1)Στα γενέθλια της μια γνωστή μας έβγαλε για φάγητο σε τσιπουράδικο.Δεν παραγγείλαμε ούτε μία μερίδα αλλά παραμείναμε στους μεζέδες με το τσίπουρο(οι οποίοι ήταν ελάχιστοι γιατί κάποιοι δεν έπιναν)!Οπότε στη μέση της βραδιάς αφηρημένος εγώ πετάω το εξής θεϊκό(ειλήκρινα δεν το έκανα επίτηδες):"Πάμε να φάμε κάτι;".Όσοι το άκουσαν έσκασαν στα γέλια,αυτή όμως δεν το άκουσε.Ο άλλος μου είπε στο αυτί να πηγαίναμε μετα κρυφά απο την εορτάζουσα.Οπότε καταλήξαμε 5 άτομα στα Goodys να τρώμε:lol: !!! Παρομοιο περιστατικο εχω παθει κι εγω με μια φιλη μου που μας καλεσε σ’ενα μεζεδοπωλειο στο Θησειο για την ορκωμοσια της. Ειχε καλεσει καμια 15αρια ατομα και ειχε παραγγειλει ρακομελα για ποτο και μονο 2 ποικιλιες...:wacko: Μιλαμε μας ειχε κοψει η λορδα κανονικα και τελικα την καναμε 4 ατομα και πηγαμε σε μια κρεπερι!! :lol: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εννοειται αυτο.;) Αλλα να τα βρασω τα μασουρια και τα λεφτα αν ειναι να με αποφευγουν στον δρομο...:p :lol: Εγώ πάλι αντίθετα, προτιμώ να τους αποφεύγω.... τέτοιοι που είναι τι να τους κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 σημερα το πρωι στο δερβενι(εκει που ο δρομος εχει κατηφορικη κληση) οχημα απο μπροστα μου σβηνει την μηχανη και απλα αφηνει το αυτοκινητο να τσουλαει... το πηγε ετσι μεχρι που βγηκε στην ευθεια και το οζημα δεν τραβουσε αλλο..εβαλε ξανα μπρος και συνεχισε... υποθετω πως για εξοικονομηση καυσιμων την εκανε την "εξυπναδα" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 σημερα το πρωι στο δερβενι(εκει που ο δρομος εχει κατηφορικη κληση) οχημα απο μπροστα μου σβηνει την μηχανη και απλα αφηνει το αυτοκινητο να τσουλαει... το πηγε ετσι μεχρι που βγηκε στην ευθεια και το οζημα δεν τραβουσε αλλο..εβαλε ξανα μπρος και συνεχισε... υποθετω πως για εξοικονομηση καυσιμων την εκανε την "εξυπναδα" :lol: Άρχοντας! Τον έχει τον τρόπο του ο τύπος!Τι να λέμε τώρα...Ομολογώ ότι έχει πρακτικό μυαλλό Είναι απίστευτο ως που θα έφτανε κάποιο άτομο για να κάνει οικονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ρε αμα σβησεις την μηχανη δεν κλειδωνει το τιμονι? ΤΡΕΛΟΣ πραγματικα Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 δρακουμελ πριν λιγο... -Ρουλα,σερβιρε μας βρε κουκλα με τον κ.Ταδε,κερναω εγω εχω τοσα χρονια να τον δω και τον εκτιμω τοοοοοσο πολυ... ενα τσαγακι φτιαξε του,απλο (οχι με γευση),κανει κρυο σημερα,ε?δεν συμφωνεις κ.Ταδε? (Ρούλα :blink: και κΤαδε :blink:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 σημερα το πρωι στο δερβενι(εκει που ο δρομος εχει κατηφορικη κληση) οχημα απο μπροστα μου σβηνει την μηχανη και απλα αφηνει το αυτοκινητο να τσουλαει... το πηγε ετσι μεχρι που βγηκε στην ευθεια και το οζημα δεν τραβουσε αλλο..εβαλε ξανα μπρος και συνεχισε... υποθετω πως για εξοικονομηση καυσιμων την εκανε την "εξυπναδα" Καλα αυτος για 20 cent θα αυτοκτονηση! Οχι μονο υπαρχει κινδυνος να κλειδωσει το τιμονι αλλα και να μη πιανουν τα φρενα!:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εμ, τι να κάνει και ο άνθρωπος τόσο που έχει φτάσει η βενζίνη!!! :D Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 2)Το πιο ματζίρικο και δεν νομίζω να το ξεπεράσει ποτέ κανείς είναι το ακόλουθο.Ενας φίλος μου φιλοξενήθηκε από ένα συγγενή του στη Γερμανία(λεφτάς) ο οποίος τον έπιασε από την αρχή και του είπε στην ψύχρα να μη πατάει το καζανάκι παρά μόνο όταν ... γιατί το νερό το πλήρωνε χρυσάφι!:blink: :shock: :eek: Εκει θα κολλησουν,:blink: εδω κανει μπανιο ολη η οικογενεια με το ιδιο νερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ο πρώην μου... τι να πρωτοθυμηθώ!!! 1)διακοπές σε κάμπινγκ, καθε βράδυ καθόταν και έγραφε στο τετραδιάκι των εξόδων του, τι πήραμε το πρωί, και πάντα το έκανε δια δύο. δεν είναι αυτο που με πείραζε αλλά το ότι πρόσθετε και τη φράση : " α, πήρες και δύο περιοδικά, τσίχλες, αρα στα δικά σου προσθέτουμε και 6,20 ευρώ" 2)πολλές φορές πηγαίναμε για καφέ στα flocafe και εγώ έπαιρνα πάντα μιλκσέικ εσπρέσο που το τίγκαραν με τρούφα απο πάνω και επειδή ήταν ακριβό πάντα μου την έλεγε και πάντα το πλήρωνα εγώ. και μία μέρα που πήρα φραπέ και έκανα κίνηση να βγάλω λεφτά να πληρώσω μου λεει το θεικό : Ασε ρε μωρό μου...σε κερνάω εγώ σήμερα!!!!:lol: :lol: 3) και πιστεύω κυριότερο που συχνά μου έκανε κουμάντο για το πώς ξοδεύω τα χρήματα ΜΟΥ, και ρωτούσε τι ξόδευα καθημερινά κι ας του την έλεγα χοντρά συνέχιζε (ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕ ΞΟΔΕΥΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ) να θυμηθώ κι άλλα;;; μπά! πιστεύω οτι καταλάβατε περι τίνος πρόκειται!:mad: Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Μαλλον μονο εγω πληρωνω ολα τα εξοδα οταν βγαινω με την κοπελα μου!:wacko: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 ο πρώην μου... τι να πρωτοθυμηθώ!!! 2) και μία μέρα που πήρα φραπέ και έκανα κίνηση να βγάλω λεφτά να πληρώσω μου λεει το θεικό : Ασε ρε μωρό μου...σε κερνάω εγώ σήμερα!!!!:lol: :lol: Είδες το αδίκησες το παληκάρι!Ολόκληρο καφέ σε κέρασε.Ρε παιδιά ακόμη και στο πρώτο ραντεβού τα πληρώνω όλα εγώ (κινηματογράφους , ποτά κτλ).Τελικά μου φαίνεται πρέπει να πάρω παράδειγμα:lol: . Τώρα που είπατε για καφετέρια θυμήθηκα και κάτι άλλο.Βγήκαν δύο παιδιά από τη σχολή για καφέ.Ο ένας πήρε παγωτό και ο άλλος καφέ.Οπότε μόλις το "γυφτάκι" είδε το παγωτό του άλλου φώναξε τη σερβιτόρα και ζήτησε 2ο κουταλάκι!!!Έφαγε το παγωτό του παιδιού!!!:lol: Φαντάζεστε να σας το έκαναν και εσάς.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Ρε αμα σβησεις την μηχανη δεν κλειδωνει το τιμονι? ΤΡΕΛΟΣ πραγματικα Κλειδώνει. Ξέρω άτομο που ΤΡΑΚΑΡΕ επειδή έσβησε την μηχανή σε κατηφόρα :lol: Και ήταν και βενζινάς :rotfl: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Είδες το αδίκησες το παληκάρι!Ολόκληρο καφέ σε κέρασε.Ρε παιδιά ακόμη και στο πρώτο ραντεβού τα πληρώνω όλα εγώ (κινηματογράφους , ποτά κτλ).Τελικά μου φαίνεται πρέπει να πάρω παράδειγμα:lol: . Τώρα που είπατε για καφετέρια θυμήθηκα και κάτι άλλο.Βγήκαν δύο παιδιά από τη σχολή για καφέ.Ο ένας πήρε παγωτό και ο άλλος καφέ.Οπότε μόλις το "γυφτάκι" είδε το παγωτό του άλλου φώναξε τη σερβιτόρα και ζήτησε 2ο κουταλάκι!!!Έφαγε το παγωτό του παιδιού!!!:lol: Φαντάζεστε να σας το έκαναν και εσάς.:lol: Εντάξει, είπαμε για τραγικές υποθέσεις, τώρα να βγεις με έναν κολλητό σου μια φορά και να ζηλέψεις λίγο από το παγωτό του δε σημαίνει και κάτι απαραίτητα. Το ίδιο ισχύει και σχετικά με το κέρασμα στις γυναίκες που σαν θέμα με εκνευρίζει απίστευτα. Γυφτιά θεωρώ από μερικές "έξυπνες" που έχουν την ΑΠΑΙΤΗΣΗ και το ΘΡΑΣΟΣ να τις κερνάνε συνέχεια ή έστω ακόμα και στο πρώτο ραντεβού. Κάνε κοπέλα μου έστω και την κίνηση ότι πας να βγάλεις λεφτά, ποιά είσαι και έχεις την απαίτηση να σε κεράσει ο άλλος; Δεν μιλάω φυσικά για την eLiNa_C, εκεί μιλάμε για άλλη φάση. Στο ζευγάρι εννοείται δεν θα πρέπει να ασχολούμαστε με τα 5 και τα 10 ευρώ και ακόμα χειρότερα κανείς δεν πρέπει να λέει σε κανέναν πως να ξοδέψει τα λεφτά του. Μιλάω καθαρά για την φάση του "πριν γίνει κάτι" και τη συμπεριφορά μερικών γυναικών, τονίζω το μερικές γιατί οι περισσότερες είναι αξιοπρεπείς πλέον. Μερικά σούργελα που νομίζουν ότι είναι κάποιες έχουν τέτοιες απαιτήσεις μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 For the record,το τιμόνι κλειδώνει αν βγει το κλειδί από την μίζα.Το πρόβλημα είναι στα φρένα και στο ότι το τιμόνι στρίβει δύσκολα αφού δεν δουλεύει σαν υδραυλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Εντάξει, είπαμε για τραγικές υποθέσεις, τώρα να βγεις με έναν κολλητό σου μια φορά και να ζηλέψεις λίγο από το παγωτό του δε σημαίνει και κάτι απαραίτητα. Δεν το διευκρίνισα συγνώμη. Ο τύπος που λιγουρεύτηκε το παγωτό δεν ήταν κολλητός με τον άλλο.Απλώς επειδή ο πρώτος δεν είχε καθόλου φίλους ο 2ος τον λυπήθηκε και βγήκαν μαζί!Πήγε να κάνει ένα καλό δηλαδή(δεν το ξανάκανε από τότε) και έπαθε ότι έπαθε.Αυτός μας το είπε μάλιστα. edit:Εσείς οι μοδεράτορες να χρησιμοποιείτε σας παρακαλώ την λέξη κλειδώνει και τα παράγωγά της πάντα κρυμμένα όταν δεν είναι για το γνωστό λόγο!Γιατί πράσινο καi κλειδώνει παραπέμπει αλλού και τρομάζει έστω και στιγμιαία!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Τώρα που είπατε για καφετέρια θυμήθηκα και κάτι άλλο.Βγήκαν δύο παιδιά από τη σχολή για καφέ.Ο ένας πήρε παγωτό και ο άλλος καφέ.Οπότε μόλις το "γυφτάκι" είδε το παγωτό του άλλου φώναξε τη σερβιτόρα και ζήτησε 2ο κουταλάκι!!!Έφαγε το παγωτό του παιδιού!!!:lol: Φαντάζεστε να σας το έκαναν και εσάς.:lol: Όταν ήμουν μικρός και μας έβγαζε ο πατέρας μου εμένα και την αδερφή μου έξω, μας έπαιρνε 1 παγωτό με 2 κουτάλια ή 1 πορτοκαλάδα με 2 καλαμάκια. Και γινόταν χαμός. Δεν το έκανε βέβαια από τσιγκουνιά, αλλά όποτε μας έπαιρνε στο καθένα από ένα το σνομπάραμε. Ειδικά η αδερφή μου έπινε 2 γουλιές από τη πορτοκαλάδα, ή 2-3 κουταλιές από παγωτό και τα παρατούσε. Όταν το μοιραζόμασταν έπεφτε με τα μούτρα.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Όταν ήμουν μικρός και μας έβγαζε ο πατέρας μου εμένα και την αδερφή μου έξω, μας έπαιρνε 1 παγωτό με 2 κουτάλια ή 1 πορτοκαλάδα με 2 καλαμάκια. Και γινόταν χαμός. Δεν το έκανε βέβαια από τσιγκουνιά, αλλά όποτε μας έπαιρνε στο καθένα από ένα το σνομπάραμε. Ειδικά η αδερφή μου έπινε 2 γουλιές από τη πορτοκαλάδα, ή 2-3 κουταλιές από παγωτό και τα παρατούσε. Όταν το μοιραζόμασταν έπεφτε με τα μούτρα.:lol: :lol: Εγώ αν πάει άτομο να φάει κάτι από το πιάτο μου ή να κάνει πως πίνει από το ποτήρι μου αρχίσω και γρυλίζω σαν σκύλος απειλητικά!:lol: Οπότε όλοι προσπαθούν να μου πάρουν φαγητό για να γελάσουν! Συγνώμη για το :offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 :lol: Εγώ αν πάει άτομο να φάει κάτι από το πιάτο μου ή να κάνει πως πίνει από το ποτήρι μου αρχίσω και γρυλίζω σαν σκύλος απειλητικά!:lol: Οπότε όλοι προσπαθούν να μου πάρουν φαγητό για να γελάσουν! Συγνώμη για το :offtopic: JOEY never shares food!!! :lol: :lol: :lol: :respect: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Kat' arxin sugnwmh gia ta greeklish (otan mpainw me wap anagkazomai na grafw etsi). Tha pw ki egw mia suntomh periptwsh. Gnwrizw proswpika mia kopela pou opote eimaste gia kafe me antroparea, otan erxetai h stigmh na plhrwsoume den kanei kan ton kopo na piasei to portofoli ths :p Kai fusika oi antres amesws na kerasoun, mazi m' auth ki emena parolo pou egw eimai hdh me ta xrhmata sto xeri... Alitheia, rwtaw t' agoria tou forum, giati kernate ta koritsia akoma ki otan den exete idiaiteres sxeseis m' autes? Pote den to katalava auto... Einai polloi pou exw vgei mazi tous mia duo treis fores, kai panta epimenoun na kernane, xwris na eimaste kan filoi me thn ennoia ths lekshs, para mono apla gnwstoi polles fores pou mia sto toso leme na ta poume... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Είναι γνωστή μπακουροτακτική που σαν απώτερο σκοπό έχει την ερωτική συνεύρεση με το κορίτσι που θα κεραστεί! Συγχρόνως με το κέρασμα επιδεικνύεται και η οικονομική άνεση και ανεξαρτησία του ατόμου που κερνάει , με απώτερο σκοπό να γίνει ανάδειξη του ιδίου στη παρέα... αλλά πιο πολύ στα μάτια του στόχου (βλ. γυναίκα) Με απλά λαϊκά ... κερνάς μπας και πηδήξεις! ....τσ τσ τσ τσ , άντρες!:mad: Υ.γ.... άμα μοιάζεις με την Βασιλειάδου στα νιάτα της , το μόνο που θα κεραστείς είναι το νερό και ενδέχεται να πληρώσεις κιόλας- οπότε , ανάλογα με την ομορφιά διαμορφώνετε και το επίπεδο κεράσματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 An krinw ap' thn teleutaia sou frash, tote me toses fores pou me exoun kerasei (kai me kernane) tha prepei na niwthw kolakeumenh... :D Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δυστυχώς έτσι είναι, όπως τα λέει ο hasiotis. Κερνάς, μπας και πηδήξεις και αν η άλλη δεν βλέπεται...ούτε νερό δεν κερνάς. Νεοελληνικές καφρίλες. O tempora, O mores... fishfemale, το τραγούδι που έχεις στην υπογραφή σου είναι το αγαπημένο μου τραγούδι ever.Κάθε φορά που το ακούω συγκινούμαι. Αν δεν ήσουν τόσο μακριά, σε κερνούσα έναν καφέ! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Kat' arxin sugnwmh gia ta greeklish (otan mpainw me wap anagkazomai na grafw etsi). Tha pw ki egw mia suntomh periptwsh. Gnwrizw proswpika mia kopela pou opote eimaste gia kafe me antroparea, otan erxetai h stigmh na plhrwsoume den kanei kan ton kopo na piasei to portofoli ths :p Kai fusika oi antres amesws na kerasoun, mazi m' auth ki emena parolo pou egw eimai hdh me ta xrhmata sto xeri... Alitheia, rwtaw t' agoria tou forum, giati kernate ta koritsia akoma ki otan den exete idiaiteres sxeseis m' autes? Pote den to katalava auto... Einai polloi pou exw vgei mazi tous mia duo treis fores, kai panta epimenoun na kernane, xwris na eimaste kan filoi me thn ennoia ths lekshs, para mono apla gnwstoi polles fores pou mia sto toso leme na ta poume... προσωπικα,αν κερασω 1-2 καφεδες σε μια φιλη ή γνωστη (καλα για φιλους δεν το συζηταμε) νοιωθω την αναγκη να το πλησωσω εγω γιατι ετσι μου βγαινει εκεινη την στιγμη,επειδη πχ χαρηκα πολυ που βγηκαμε και τα ειπαμε...δεν σημαινει ομως οτι αν κεραστω δεν αναιρει τα προηγουμενα;) δηλαδη αν βγεις με καποια και της κερασεις ενα καφε τι θα γινει? θα φαληρισεις??:p πιστευω πλεον πως 10ευρω την μερα τα τρωμε σιγουρα σε διαφορα πραγματα. δεν ξερω αν συμφωνειτε Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 το ενδεχομενο (περα του επιδιωκομενου φικι φικι) να κερναει ενας αντρας για να μην "πεσει"στα ματια των αλλων(καταλοιπα περι ανωτεροτητας του αντρα και ο αντρας ειναι αυτος που φερνει το φαγητο και επωμιζεται να εξοδα) δεν παιζει για εσας?ή κερνατε μονο για να ........?:p Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts