redcon Δημοσιεύτηκε February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2007 Εχω ενα φορητο με 2 partitions C, D, το πρωτο εχει τα αρχεια προγραμματων και το 2ο ειναι αδειο. Πως μπορω να σβησω το D και να εχω ολο τον χωρο σαν C? Γινεται χωρις νεα εγκατασταση απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εχω ενα φορητο με 2 partitions C, D, το πρωτο εχει τα αρχεια προγραμματων και το 2ο ειναι αδειο. Πως μπορω να σβησω το D και να εχω ολο τον χωρο σαν C? Γινεται χωρις νεα εγκατασταση απο την αρχη? Δοκίμασε με το partition magic ή το acronis Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Είσαι σίγουρος ότι το δεύτερο partition είναι άδειο ή μήπως χρησιμοποιείται σαν recovery volume; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tria12345_ Δημ. March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Είσαι σίγουρος ότι το δεύτερο partition είναι άδειο ή μήπως χρησιμοποιείται σαν recovery volume; Όπως σωστά αναφέρει ο φίλος πιο πάνω υπάρχει η περίπτωση το partition να περιέχει το recovery volume.Και αν ισχύει αυτό, που είναι το πιθανότερο, να ξέρεις ότι είναι hidden και δεν μπορείς να το δεις.Οπότε ψάξτο καλύτερο πριν σβήσεις τίποτα γιατί μετά αυτό δεν μπορείς να ανακτήσεις. Και το recovery να ξέρεις ότι θα σε σώσει σε μια δύσκολη περίσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts